טוב- הפתעת העונה- קרן וגב זכו

24שעות1

New member
פומי אלה סימולטור פולניה עשינו זאת

הצדק מנצח - העלימו לנו אותם מהמסך במשך 5 ימים ולילות. אנחנו לא שכחנו מי ריגש אותנו מי הצחיק אותנו מי לקח את כל המשימות בקלילות איזה זוג זרם באותו ראש באותו הבנה אבסולוטית והמבטים המבטים בינהם הרסו אותנו השירים ששר לה האובססיה שלו אליה ההתנהגות האצילה שלה והכבוד שרחשה לו גב לא שותה קרן לא שותה , גב לא אוהב שמלות מיני היא מכבדת אותו זוהי אהבה אמיתית

24שעות1

New member
פומי שלי - כמה פעמים כתבתי אמרתי לך

הפורום לא מייצג דבר כולה היו 20 כותבים בו המייצג היה העם שאהב שראה הזדהה התרגש הבין את הכבוד היושרה של גב ומאיפה הפחדים שלו נבעו - הבנו וראינו כמה אהבה יש לו אליה אך איזה זוג משמים קרן וגב ולענין הרבה פחות חשוב - לא הצלחתי לראות את פרצופו של הצנון והצנונית ולא של חבריו החבובות (מלבד אורן שלדעתי רצה שגב יזכה) שמעת רק את האדיוט מה אמר - שכולם יפנימו פה ויבינו אמר לדניאל - את רצת מהר מידי - ועם קרן היה לי קשה היא עשתה צעדים מאד איטיים אני הוא זה שהייתי צריך לתת 90% בקשר והיא בקושי 10% וכפי שאמרנו וידענו- לא רצה דניאל רצה קרן , אבל אם דניאל היה לו קל לא היה צריך להתאמץ

ela501

New member
היי מותק! אני שיכורה מריח הניצחון עכשיו חזרתי

מאחותי ששם ראיתי את הגמר הנפלא הזה

24שעות1

New member
אלה -אני לא זוכרת כלום מהגמר רק סימסתי

והתפללתי שהצדק יעשה ויראה

לואיזה7

New member
ההפקה הבטיחה וקיימה - סוף ידוע מראש

הציגו היום את קרן כחסידת אומות העולם, ואת גב כמאהב המושלם. ואת דניאל ואיתן כפוגעים.

לואיזה7

New member
גם אני שאלתי למה לא מראים את אורטל

הראו אותה בקטע מביך... המשחק היה מכור לקרן וגב וידענו על זה מראש.

מיקאלה1

New member
מה בדיוק אורטל המוזרה תרמה לתוכנית?

איך אפשר להשוות את אורטל לקרן? קרן היתה הדמות המרכזית בתוכנית.

sunflower11

New member
מי שהבליט את קרן זו ההפקה. לולא הם היא היתה

האדם הכי מושפל ועלוב בתוכנית. אדם רע ותחמן שקיבל את מה שמגיע לו ועף בטיל מהתוכנית.

מיקאלה1

New member
להיפך כל השבוע ההפקה הראתה את דניאל

ואיתן, ואת קרן וגב לא הראו בכלל. קרן גם יפה גם דיברה יפה, דניאל עילגת עם הח' הגרונית שלה אימפולסיבית ומפונקת. לא אומרת שדניאל לא נחמדה אבל קרן הרבה יותר מעניינת והרבה יותר עברה בתוכנית. עם אתי והפה המלוכלך שלה. כל אחד רואה מהזוית שלו אין מי צודק או לא צודק. אני אמרתי את דעתי.

sunflower11

New member
לא יודעת אם לא הראו את קרן וגב השבוע,

כמעט ולא ראיתי את התוכנית בזמן האחרון. אם לא הראו אותם כנראה שלא היה מה להראות, או שהם רצו לזרוק עצם לצופים שבעד דניאל ואורטל, כי הם ידעו (דאגו לכך) שקרן וגב הם ש"יככבו" בתוכנית הגמר והם שינצחו. ומה זה משנה מה היה השבוע? כול התכנית הם הריצו את קרן (ואח"כ את קרן וגב) באופן אגרסיבי ומכוער.

מיקאלה1

New member
כמה פעמים הראו את הבנים ישנים בחדר?

כמה פעמים הראו את הבנים משחקים בילארד? כמה פעמים הראו את דניאל רוחצת כלים ועושה כביסה? פשוט לא היו שיחות מעניינות בין דניאל לאיתן לא היה מה להראות. הבנים שם התנהגו כמו ילדים. קרן היתה מעניינת השיחות שלה עם ליהי, עם אתי, עם ענבר. היו מעניינות. הדחייה שלה מאיתן, המשברים שלה, השיחות שלה אצל הפסיכולוגית. הכל היה מעניין. ואל תשכח שכשאתי היתה שמעו רק אותה היא לא נתנה לאף אחד לדבר.

sunflower11

New member
אותי קרן ממש לא עניינה, ככול שעבר הזמן יותר

לא סבלתי אותה. רעה, צבועה, שחקנית, דוחה.

למעלה