טוב- הפתעת העונה- קרן וגב זכו

רינתי77

Active member
לא בדיוק! הוא התעלם מהתכנית כל העונה

כתב פוסט אחד בתכנית הראשונה ועכשיו, בסןף.

קרן חיה שנה עם גבר שהסתיר אותה

אין לה בעיה לחיות בכאילו קשר .... לדעתי, הם מתאמים הלוואי שיישארו יחד, זה יהיה הפרס שלנו

survivorUS

New member
אמנם אני לא מגיב הרבה אבל אני קורא הרבה

אני רוצה להגיד שאני נורא שמח שמצאתי את הפורום הזה , יש פה הרבה אנשים איכותיים ומעניינים . אני יודע שחלק פה רואים גם "האח הגדול" אז מקווה שאפגוש אתכם בפורום לעונה הרביעית שלה . הולך לישון עם תחושת אכזבה גדולה , ידעתי אבל בכל זאת קיוויתי שדניאל תזכה או לפחות אורטל שהפתיעה אותי לטובה בחודש האחרון שלה בוילה . לילה טוב לכולם!

מיקאלה1

New member
לילה טוב גם אני חושבת שיש פה אנשים איכותיים

שמדברים לעניין. צר לי על מי שהתאכזב אבל אני חושבת שההפקה רצתה שאיתן אורבך יזכה פשוט הוא לא מתאים לתוכנית הזאת. הוא בן אדם נחמד אבל כגבר יש לו הרבה מה ללמוד. מקווה שהזוגיות שלו ושל דניאל תצליח. ימים יגידו.

webguy

New member
אולי היה שוויון חיכו שקרן תוביל וסגרו ההצבעה

וההצבעה היתה צריכה להסגר מאוחר יותר והם חששו שקרן תרד למקום שני ?

לא יודעת מה ההפקה חשבה לעצמה שהריצה את קרן

וגב, היא יצאה לא אמינה, וכשנראה את הישרדות והיפה והחנון, נדע ונחפש את התכמונים ולא נהנה מהמשדרים. כולם כולל מעריצי קרן וגב מודעים שהזכיה שלהם היא לא אמיתית אלא כתוצאה של מה שהראו במשדרים והזעם של מעריצי אורטל הו אמה לא הראו במשדרים , היו לאורטל המון רגעים של קסם , אך במשדר לא הראו אותם, האם נרצה לראות עוד עונה של הדור הבא ? ממש לא ,או אולי לסמס לאחד מהמתמודדים ? בטח שלא כי אנו יודעים כבר שרק ההפקה קובעת מי הזוכה וגורמת לקהל להאמין ליקיר ההפקה ולקהל אין שום דעה משלו .אני מאוד אוהבת ריאלטי, ואוהבת להתמכר אליה וכעת אני יודעת שכבר לא אהנה יותר מתכנית זו, ועל זה אני מאוד כועסת שלקחו ממני את התמימות שאני רואה תוכנית תחרותית הוגנת.

לכל התמימים שחושבים שלא הכריזו על המקום השני

כדי לא לפגוע באיתן(שסיים לדעתכם מקום שלישי)... אז ככה, אורטל סיימה מקום שלישי, וההפקה חששה שהמסמסים שלה יעברו לסמס לדניאל ואיתן ובכך יעברו את גב וקרן בהם ההפקה חפצה. ובגלל זה גם סיימו את השידור 20 דקות לפני המועד המתוכנן!

andy181

New member
מאיפה המידע הזה?

ואני חשדתי בזה מהתחלה, שרצו שקרן תנצח לא משנה מה..

מי אמר לך שאין אנשים שאוהבים גם את אורטל וגם

את קרן וגב? אני אחת מאלה. זה שהרבה פה אוהבים את אורטל ודניאל ואיתן לא אומר כלום, הפורום לא מייצג שום דבר. עובדה שקרן ניצחה למרות שמעטים מאוד פה בעדה. אבל תמשיך לחפש תירוצים איך קרן ניצחה, כל עוד זה עושה לך טוב.

למעלה