טוב- הפתעת העונה- קרן וגב זכו

מיקאלה1

New member
אני לא יודעת איזה אדם היא כי בקושי דיברה

היא לא רעה ויכול להיות שהיא מדהימה אבל אותי היא שיעממה, לעומתה קרן היתה במרכז העניינים גם עם איתן גם עם אתי גם עם שאר הבית, עם ליהי עם כל הבנות וגם עם גב. קרן היתה חברה של יוני גב ובן. ידעה לדבר עם כל אחד. ואורטל הסתובבה כמו סהרורית בבית.

מיקאלה1

New member
כל אחד וטעמו הוא

על טעם וריח אין להווכח. אני בטוחה שאת/ה מאוכזב וצר לי. אבל לא נראה לי שלהפקה יש עניין לא לתת לאיתן אורבך את המליון להיפך.

sunflower11

New member
מאוד תמים להגיד את זה. משלב מוקדם מאוד של

התכנית ראו איך שההפקה מריצה את קרן למליון. (על זה אין עוררין). וגם את גב הכניסו במיוחד בשבילה. ועל הדרך רצו לפצות את גב על ההפסד בהישרדות.

לאה133

Well-known member
קהל גדול מאד התחבר לאורטל ועובדה שהצופים

הם אלו שהשאירו את אורטל בבית כל החודשים, אז לכתוב על אורטל שהיא כלום זה לא יפה ולא הוגן. אורטל מבחינתי היא היהלום של התוכנית הבזויה הזו

מיקאלה1

New member
אני לא שמעתי מאורטל משפט אחד חכם

יותר שתקה מאשר דיברה. מדי פעם שרה ויש לה קול יפה. אבל היא לא סגורה על עצמה גם בקשר עם אורן היתה מוזרות.

אורטל מניפולטיבית ששיחקה ברגשות אורן

הבחורה המזוייפת ביותר בתוכנית....איכס

sunflower11

New member
אורן לא תמים. הוא בהתחלה רצה רק לנצל אותה

בגלל שהוא נמשך אליה.

sunflower11

New member
אף אחת שם לא מושלמת. היא היתה הרע במיעוטו.

לקרן הרעה והמגעילה ממש ממש לא הגיע לזכות (גם לגב לא).

goodpink

New member
לליז/ חן/לירון לענת לעדי לכל החדשות להמשיך?

ללירון לעדי לליז חן ענת עדי אורטל דניאל כל החדשות להמשיך? לדניאל כל מה שאמרה על דניאל הלכה ועשתה בדיוק אותו דבר ויותר ולמעשה לקחה את המודוס אופרנדי של דניאל שעליה ליכלכה ועל הדרך שלה ליכלכה וישמה עם גב. ללירון מה עשתה עם אתי צחקה עליה עם האוברול צחקו עליה ציר הרשע איך עברו על הבגדים שלה וליכלכו עליה ועוד החוצפנית בשאלות אומרת ללירון שיש דברים שצריכים לקחת עם הומור חוצפנית דורחת על בן אדם ורוצה שהוא יקח את זה בהומור ליז כולם כבר יודעים מה היא עשתה לה והיא לא יכולה להפעיל את זה על אתי כי אתי לא היתה בלילות עם ליהי קרן וליהי היו ענת לא אשכח רוע של בן אדם ניכר במה שהיא עשתה לענת לכאורה זו הבחורה שטוענת שהיו לה הפרעות אכילה ויש לה בעיה של דימוי עצמי הבחורה שהסתכלה לענת בצלחת והתחילה לצעוק על הירקות של ענת ולככלכך על ענת יחד עם אתי וליהי משם אתי קיבלה את הליגטמציה לנסות לפגוע בענת. לאחר מכן העיזה להגיד לגב שהיא הרימה בחורות עם הפרעות אכילה בווילה שקר וכזב גועל של בחורה רוע של בחורה. לעדי איך ציר הרשע היה צוחק עליה מאחורי הגב ומעמיד פנים מולה חן הגועל רוע של בחורה ראינו בפרק ביום חמישי מה היא אמרה על חן ולכל החדשות התייחסה בגועל לא לשכוח שהיא ניסתה בעזרת ההפקה למכור שיש לה בעיה של דימוי עצמי כאשר רואים את התנהגות שלה ומה שהיא אמרה שהיתה מול דניאל עד שהעמידו אותה להדחה וגם לאחר מכן הדברים שהיא אמרה ועשתה והתנהגה כל הזמן אומרת אין כמוני הוא לא ימצא בחורה כמוני הם לא כמוני וכו' וכו וכו גועל שהרוע ניצח אבל כנראה יש הרבה אנשים שלא מבינים בכלל וזה תעודת עניות מבחינתם גועל גועל גועל שאנשים תומכים ברוע

24שעות1

New member
מיקאלה - קרן מלכה מספר 1

בגרות יופי חוכמה רהיטות חברת אמת בעלת נתינה אדירה רואה תמיד את האחר לפני צרכיה אישיות בעלת חוש הומור אדיר זורמת כייפית ועוד ועוד ועוד וכולה ילדה בת 25 קרן אוהבים אותך אוהבים את גב אוהבים את הזוגיות שהפגנתם . כמה כמה הייתם אחד בשביל השני שם שזה נדיר התאמה כשלכם ממש זיווג משמים

חני 57

New member
24 שעות אם היא כל כך

טובה ורואה אחרים למה הציעה לדניאל לראות במקומה את אמא שלה ולא לליהי חברתה הטובה והחיילת שלה שוויתרה לה גם על איתן וגם על גב וסללה לה את הדרך ונתנה לה במה לאמר למצלמות בלילות מה שרצתהקרן זה צביעות רוע ומניפולטביות!!!

sunflower11

New member
לא הבנת. זו היתה תגובה לתגובה של "לואיזה",

התכוונתי שהציגו! את אורטל ככזאת. גם אני רציתי שאורטל תזכה.

למעלה