טוב- הפתעת העונה- קרן וגב זכו

meytula

New member
אנדי כבר יש שולחן כבוד בחתונה של איתן ודניאל

עם הופעת אורח של משה פרץ,את כמובן מוזמנת
חסר לך שאת לא מגיעה
אני מהמרת שאיתן ודניאל יתחתנו ואם אני אתחתן איתה
לא נראה לי שזה יפריע לבעלי
ליהי ובן-קשה לי לענות על זה,מצידו של בן זה מאוד אמיתי וליהי נראה לי גם מבינה שהוא שווה את זה עבורה,אני מהמרת שחודשיים
אורן ואורטל-שבועיים גב וקרן-אחרי הקמפיין שלהם בערוץ 10

andy181

New member
אני בטוח מגיעה! :) אני כל כך מקווה שהם יחזיקו

:מעמד
אבל נראה לך אפשר להביא עוד אומן אורח חוץ מקובי? איתן לא נראה לי כל כך יתלהב.. אני כבר מתגעגת לדניאל חחח אחרי שהיא תתחבר חזרה לפייסבוק יש לי המון מילים טובות לכתוב לה.

meytula

New member
גם לי../images/Emo23.gif

אני אצור איתה קשר דרך אבא המקסים שלה לי יש הרגשה שיחזיקו מעמד ויותר מזה לדעתי זה יקרה גם די מהר
יש לך רעיון לאומן אורח שאיתן יאהב שלא מרדים?

andy181

New member
לצערי יש מצב שהוא ירדם גם בחתונה שלו

נראה לי שהוא אוהב מוזיקת רוק..אני זוכרת שפעם דיבר על כך שהוא שומע מטאליקה. אז אולי משינה, מוניקה סקס?

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בדיוק בגלל זה צריך להביא לו מישהו כמו קובי פרץ זה הסיכוי היחיד שלא ירדם

andy181

New member
סבבה אז סגרנו על קובי :)

צריך להתעדכן בימים הקורבים על חדשות, ראיונות של דני ואיתן.. אני מקווה שאת לא עוזבת את הפורום

meytula

New member
בטח שלא

אני אעדכן ואתעדכן בכל מה שיהיה קשור בהם.שלא נפספס את ההזמנות חלילה,לחתונה

sivan513

New member
אני אומרת

קרן וגב- פחות מחודש בו הם יסתובבו באירועים יחצנים וינצלו את המומנטום, וברגע הראשון גב יכפכף אותה ויחזור לחברה דניאל ואיתן/ בן וליהי- יש מצב זה יחזיק הרבה זמן.. אורטל ואורן- לא ברור...נראה שהיא מאד רוצה, אבל בטח הכל ייכנס לפורפורציה וכל המשחקים שלו יעייפו אותה, והיא תעיף אותו

מיקאלה1

New member
הגיע לקרן לזכות בזכות עצמה

מי שסימס לא חיכה להיום להצביע כל האוהדים שלה אוהדים אותה לאורך כל התוכנית וצפו במשך כל היום. ואני ביניהם וגם חברותיי. דניאל ואיתן - דניאל תפשה בעלות על איתן ולא התאמצה יותר, היתה בטוחה שזכתה בו ובמליון. לא עשתה כלום חוץ מלחבק ולנשק את איתן. לא היתה מעניינת בכלל. איתן שכב כל היום במטה חוץ מלצאת לאכול לא ראו אותו. בחודש הראשון הוא לא דיבר עם הבנות שלא עניינו אותו, אפילו כבן אדם שגר באותו בית תדבר תתעניין תשאל. כלום. היו בנות שלא הכירו אותו בכלל. כנ"ל החברים שלו. ישבו בסוויטה שלהם ולא ירדו אל העם. גב הגיע דיבר עם הבנות היה נחמד לכולן, והתאהב בקרן זה כל הסיפור.

goodpink

New member
שאיתן יבדוק טוב טוב את החוזה שלו שידרוש את

נתוני ההצבעה שידרוש לבדוק האם היה פיקוח שידרוש לדעת האם היה מתואם מראש מתי לסגור את הקווים שיבדוק את החוזה שלו לא יכול להיות שהוא נתן יד להפקה לנתרל אותה מהמירוץ למעשה עם זמן מסך והפקה והרצה של מתמודדת אחרת שיבדוק טוב טוב את החוזה שלו וידרוש את הנתונים של ההצבעות והאם יש עליהם פיקוח ומי פיקח עליהם וידרוש נתונים של הצבעות לפני הפרק ואחרי הפרק

איתן ירה לעצמו ברגל ובכסף ברגע שהסכים לכניסת.

רווק חדש. ולא רק שהסכים אלא שהסכים שיהיו לו זכויות בדיוק כמו שלו. ברגע שגב נכנס הפמליה של איתן איבדה ממשמעותה. אם לאיתן היה כבוד,היה סופג את ההפסד הכספי של הפרת חוזה ופשוט נוטש יחד עם הפמליה. איתן גם חיסל לעצמו את הסיכויי של המיליון ברגע שלא משך את המשולש קרן\דניאל\איתן לפחות חודש לפני הסיום. או 3 שבועות לפני כדי לחסל כל אופציה של מתמודד רווק. ברגע שהוא סגר את המשחק חודש וחצי מתחילתו,הוא בעצם איבד את כל האמון שלו עם ההפקה. ולהזכיר לכולכם חלק נכבד מההפקה הזו הם מכרים שלו כמו רייף ומאירי.

מיקאלה1

New member
איתן לא סיפק את הסחורה

לא יצא מהמטה, לכן הביאו רווק חדש. גם כשיצא לדייטים היה לו קשה. הבחור עצלן או שיש לו בעיית עייפות קשה.

goodpink

New member
ומה גב עשה בדיוק? איפה הרייטנג בדיוק מגב?

מה בדיוק גב עשה חוץ מלקבל הנחיות מההפקה ולהסתגר בלופט ולהתנהל הוא וקרן ממשבר למשבר מדאון לדאון ומשחק למשחק איפה הרייטנג בדיוק? הרי איתן ודניאל כמעט לא קיבלו זמן מסך איפה הרייטנג בדיוק של גב וקרן אם הם כל כך מעניינים?

מיקאלה1

New member
מה היה להראות באיתן ודניאל?

היא היתה מגיעה אליו לחדר והוא שכב כל הזמן במטה. שמעת שם שיחות מעניינות? הראו את הבנים הרבה מאוד מתאמנים, שוכבים במטה עד הצהריים קמים לאכול חוזרים למטה. הם היו יוצאים לחצר בחמש אחרי הצהריים. יוני ובן היו יוצאים יותר לחצר. איתן ואורן לא יצאו מהחדר.

חחח,ומה גב בדיוק איש העבודה?חחח,גב נשאר..

ספון בלופט שלו ויצא לאיורורים של עישון מידי פעם. גב לא שטף כוס חודש וחצי שלא לדבר על לנקות משהו כולל לא הלופט שלו. הבחור פרזיט מקצועי. גב לא נאלץ להתמודד עם לחץ כמו שאיתן התמודד עם 14 בנות,דייטים עם רובן,וניהול מערכות יחסים עם 3 בחורות במקביל,גב נכנס יצא לדייט וחצי,חוזר אובססיבית על ידי קרן,בחר בסופו של דבר שבוע לפני הסיום לא עבד בכלל לא חברתית ולא פיזית בבית ויצא עם 500 אלף. וואלק הלוואי על כולנו.

דווקא הרבה חושבים אחרת,לגב היתה עדת מעריצים

בהשרדות והיא סבבה אותו גם בדור הבא.אבל כמו שכבר כתבתי הכף שהכריעה היא ההצבעות המזוייפות בווואלה. בנוסף להרצת ההפקה שמחקה את איתן וכפועל יוצא את בת זוגתו מרגע שגמר להם את המשחק.

למעלה