טוב חברה אתגר נוסף לפני שחוזרים א' אלול

ורוח מנשבת על פני התהום ירונקל'ה אני לא אשם שבחרת

להיות כירבעם בן נבט, יוחנן כהן גדול(מוכר לך השם?!) או כמו אלישע בן אבוה
מי שאין לו שורשים חזקים עתיד ליפול לתוך התהום אתה יכול
כמובן להשתמש באוזניות אמפיביות בשביל לחסוך מעצמך את קולות
הצלצולים והרוח
החושים שלנו מוגבלים משמע יש משהו שמגביל אותם.
הראיה שלנו מוגבלת משמע משהו,מישהו מגביל אותה
המח שלנו פועל רק ב 10% מהפוטנציאל שגלום בו,
משמע שיש עוד 90% שאפשר לגלות .וזו טעות לא היינו
פעם קופים נהפוך הוא פעם יצורי אדם נראו כמו קופים
אבל המח שלהם היה הרבה יותר מפותח מהמח של היום,
למעשה המחקר המדעי בעניין המח שואף ל 0 ,למעשה המחקר
המדעי עסוק בהדמיה של המח בצורה מלאכותית מחשב הוא הדמיה
של מח ללא שום רגש ולכן אנשים הופכים להיות יותר רובוטים
ופחות בני אדם. את המח מפעיל הרוח .אבל חסרי אמונה טוענים
שמדובר בפולסים חשמליים שמניעים את החומר .ועוד דבר חשוב
הכביש הוא דו סטרי מי שרוצה להתקרב לרוח הרוח מתקרבת אליו
מי שמתעלם מהרוח הרוח מתעלמת ממנו.במונחים של בינה מלאכותית
אדם לא מאמין משול לכרטיס מבוזבז ללא שום סיבה וללא שום תכלית.

בוא תדבר אמת שפיפון בוא נדבר אמת ים סינגפורי

אין אף מדען שיעז להגיד שהוא מביןאת התהליכים והפעילויות במח ,לפחות על תשקר את עצמך.
תהליכים אלקטרוניים וכימיים מניעים רובוטים ,עוד מעטתספר לנו שניתן להחליף כרטיס במח כמו שמחליפים כרטיסבמחשב.וכן אתה צודק ניתן לדפוק את המח באמצעות חומרים כימיים,הלואי והיתה לך היכולת להגיד לפחות את האמת

ממתי האמת אי פעם עניינה את המאמינים?

אף אחד לא טען, גם לא אני, שהמדע מבין את כל התהליכים והפעילויות במוח.
יהיה מאוד נחמד מצידך לא להכניס לי מילים למקלדת.
&nbsp
אבל בין להבין את הכל ללא להבין כלום יש הרבה מקום, ומדע הנוירולוגיה נמצא אי שם בדרך בין לא להבין כלום ללהבין הכל.
כתבתי לך כבר יותר מפעם אחת - הרגשות והמחשבות מקורם במוח - ולראיה - כאשר המוח נפגע רואים שינויים במחשבות, בזכרונות, ברגשות ובדרך שבה אנחנו מעבדים קלט חושי.
&nbsp
אפילו המלצתי לך על ספר קריאה שנכתב ע"י נוירולוג, שמתאר מקרים מוזרים ואמיתיים של מטופלים שלו - כמי שאינו נוירולוג או רופא, אני לא חושב שאני יכול לתת עוד מידע בנושא הזה.

חבובי אני מתעסק עם הנושא הזה יום יום

אני מורה לתלמידים עם לקויות שונות אתה לא מחדש לי שום דבר אין פיתרון למוחות לקויות חוץ מכדורים כאלה או אחרים שבעצם מרגיע את האימפולסיביות כשב וריכוז
זמנית ואנשים כאלה חיים עד סוף חייהם עם כדורים, אתה יודע למה? כי זה פגיע בנפש -ואין אפשרות לנתח את הנפש כמו שמנתחים חלקי הגוף
הבנת????

תגיד, אתה מבין בכלל מה כתבת כרגע?

הכדורים, שהם אובייקטים פיזיים מוחשיים ("חומריים") משפיעים, כך אפילו על פי עדותך, על ה "נפש" ה "רוחנית"! משמע - ניתן להשפיע באמצעים חומריים על ה "רוחני" - משמע - ה "רוחני" אינו אלא תופעת לוואי של ה "חומרי" - שזה מה שאני כותב לך כבר במשך כמה ימים!
&nbsp
כמו שריטלין עוזר לילדים עם הפרעות קשב וריכוז, כמו שקונצרטה עוזרת לאנשים להתמודד עם דיכאון, וכמו שמכה חזקה בראש עלולה לגרום לאמנזיה (אובדן זכרון) זמנית או קבועה - כך גם היכולות הקוגניטיביות (שכליות) והרגשות - כולם כולם תלויים בכ 1,300 - 1,400 גרם של חומר, שמרכיבים את אחד האיברים המסקרנים והמסתוריים ביותר בגוף האדם.
&nbsp
אין כאן שום דבר "רוחני", ולמעשה יש גם טענה ידועה שההפרדה בין פסיכיאטריה ונוירולוגיה היא שרירותית.
&nbsp
&nbsp

התיאור ה "נפשי" שלך ערכו כקליפת השום.

אין באמת דבר כזה "נפש" או "נשמה". כל התופעות ה "רוחניות" שבאמת קימות במציאות הן תוצאה של חומר ואנרגיה.
&nbsp
לא חיית לפני שנולדת ולא תחיה אחרי המוות - וזו האמת שמפחידה אותך (ואת רוב האנושות) עד כדי כך שתהיה מוכן לבזבז את הזמן המועט שיש לך בחיים על סגידה לאיזה דמות אב-מכה בדיונית.
&nbsp

אתה מוכיח פעם אחר פעם את בורותך

אתה רוצה שאפגיש אותך עם אנשים שיכולים לדבר עם נפשות שמתו?
אם זה סיאנס-או מדיום-ואנשים שחזרו בגלגול וזוכרים את גילגוליהם הקודם?
נו תהיה אמיתי בוא נראה אותך עומד כגבר ולא בורח כמו עכבר!

אני לא חושב שהשרלטנים שהצליחו לרמות אותך יצליחו גם איתי.

נראה שאתה הרבה יותר נוטה להאמין באגדות וקשקושים רוחניים ממני.
&nbsp
צר לי, אבל אני לא מעוניין לבזבז את הזמן שלי על פגישות עם מדיומים, מתקשרים, ושאר שרלטנים. גם ככה בזבזתי כבר יותר מדי ממנו על הפורום כאן.
&nbsp

אני לא! ואילו אתה כן

משום שאם אתה מאמין ביצירת היקום ללא כלום והאדם התפתח מכלום אז זה אתה נוטה להאמין לשרלטים
הרי את השאלה ששאלתי בפתיח אינך מסוגל לענות ורק מקשקש קישקושים כמו קיקשתא ,תהיה גבר וענה לאתגר ואל תברח כמו עכבר

כהרגלך, אין לך מושג על מה אתה מדבר.

אבל כבר נמאס לי להסביר לך כי לא נראה שאתה מוכן לנסות להבין שום דבר שלא מגיע מהרבנים.
&nbsp
באשר ל "אתגר" שלך - אני לא בורח ממנו, הוא פשוט לא מעניין אותי.
&nbsp
&nbsp

היפנוזה אם לא שמעת

גם בעמצאותה יכולים להחזיר אותך לגילגול הקודם
אתה מוכן שאפגיש אותך , או שקיבלת פיק ברכיים ומדבר שטויות על גבי שטויות

מדור 26

New member
,,,ורוח מנשבת על על שקית החול במוח שלך

אף אחד לא מאשים אותך בכלום...גם לא לטענתך, שבחרתי כביכול להיות כמו...כל אלה שהזכרת את שמם.
שוב אתה מעלה דמיונות מהמציאות המדומה שלך, על הכביש הדו סטרי ועל התקרבות לרוח הדמיונית שלך...חלומות באפסניה.

אתה כועס ירונקל'ה?כך מוצצי ולך לישון

היה הרבה יותר נוח אם היית רובוט שמונחה
השלט רחוק ,מאחר ואתה רובטריק אז אתה לא מתקשר לרוח
של המילים.ואתה צודק המילים ללא רוח הם ריקות מתוכן.
יש טענה שהאותיות וצרופיהן יצרו את העולם .יש אומרים
שהמילים פוגעות ,יש אומרים שהמילים אפילו הורגות .
מילים ריקות מצביעות על כלי ריק.

מדור 26

New member
כל המילים "המלאות" שלך מצביעות על כלי מלא בדמיונות הזויים.

האדם בא לעולם בגלל תהליך ששמו אבולוציה

הייתה אבולוציה, התפתח גם אדם, זה הכל.

אין שום תכלית

אתה חולק על המדענים שאומרים שהם לא יודעים?

האם הם מסבירים איך נברא העולם איך נברא האדם?
האם יש להם הסבר למציאות היקום?
האם הם יודעים להגדיר חיים מהם?
איך מפיצוץ נברא הכל?זבכותכם בדקתי, והתברר שהם לא יודעים כלום,
טוב לך תסביר לאנשים שהמדענים לא יודעים כלום, מי אתה שתגיד שהם לא יודעים כלום?
כולם יודעים שהמדע יודע,
מה ויצמן יושבים שמה סתם?
מה באוניברסיטה בן גורגיון יושבים סתם?
בירושלים בבר אילן יושבים סתם? אנשים כאלה חכמים תקציבים כאלה גדולים סתם? מנכ``ל המדע יש, סתם?
אז אתם אומרים לנו לדתיים מה אתם באים אומרים סתם, תביאו הוכחות,
אתם לא תאמינו הבאתי הוכחות,
יש לכם בארץ ערוץ המדע, ערוץ שמונה, תכניות על תכניות מדע, את מי הביאו שמה? את הגדולים של המדענים בישראל בתחומי הגנטיקה פיזיקה כימיה, חרווט, לקחתי את כל הסדרה 13 פרקים וישבתי ללמוד, יאללה דבר, להגיד לכם את האמת שכנעו אותי,
אם קודם חשבתי שהם לא יודעים כלום, היום אני יודע שהם יודעים כלום כלום כלום,
מאיפה אני יודע? הם אומרים שהם לא יודעים כלום, נשמע מענין נשמע זה אבל אין לי מושג, אתם כמובן לא תאמינו לי אז אני הבאתי את הסרט איתי
לאוסטריה
כל מה שהשאר לי זה להקליד לכם בפורום את גדולי המדענים,
המשך<<<<<<<

בבקשה חלק א

קטעים משיחות של צבי ינאי ז''ל, מנכ``ל משרד המדע לשעבר, עם אנשי מדע:
פרופ` אורי מאור, בית הספר לפיזיקה אונ` ת``א:
פרופ` דורון לנצט, המחלקה לגנטיקה מולקולרית, מכון ויצמן למדע:
צבי עצמון, עורך כתב העת המדעי ``גלילאו``:
פרופ` יקיר אהורנוב, בית הספר לפיזיקה אונ` ת``א:
פרופ` מנחם מגידור, נשיא האונ` העברית:
המשך<<>

צבי ינאי, מנכ``ל משרד המדע לשעבר: שלום לכם, אני שמח לפתוח סדרת שיחות בת 13 פרקים על המדע בכלל ולמדעי הטבע בפרט כפי שהם מצטיירים לעינינו לפני סוף המילניום. רבים ציפו כי הגידול בידע המדעי יביא אותנו אל שערי האמיתות הסופיות ולפתחן של התשובות המלאות בתחומי המדע השונים. בפועל מס` השאלות הפתוחות בסוף המאה אינו נופל ממס` השאלות הפתוחות בתחילת המאה, יתר על כן המציאות שנחשפה לעיני הפיזיקה והביולוגיה התגלתה כעמומה ומעורפלת לאין שיעור כפי שנראתה בתחילת המאה.

פרק ב סטיבן הוקינג משום שאז נבן את כוונת הבורא

הקדמה, הפיזיקאי סטיבן הוקינג מחפש תאוריה להיווצרות היקום. מתוך שידורי ערוץ 2, מרץ 98:

הוקינג: נולדתי בדיוק 300 שנה לאחר מותו של גלילאו. אני מעריך שעוד כ- 200 אלף תינוקות נולדו באותו יום.
קריין: אחד התינוקות האלה הלך בדרכו של גלילאו, והיום הוא הפיזיקאי התיאורטי החשוב ביותר של סוף המאה. הוא מכהן כדיקן לפקולטה למתמטיקה בקיימברידג` , תפקיד אותו מילא בעבר ניוטון. הוקינג עוסק במציאת התיאוריה האחת זאת שתסביר איך נוצר היקום.
לפני כ- 15 מיליארד שנים לא היה כלום. כל היקום היה נקודה אחת קטנה, בה התרכז כל החומר שמרכיב כיום את העולם. עקב שינוי פיזיקלי בתוך הנקודה, אירא פיצוץ אדיר, ה``מפץ הגדול``, כל החומר פרץ ונוצר היקום. מאז הוא ממשיך להתפשט. הוקינג לא חיכה שהמציאות תפריך את התיאוריה ועשה זאת בעצמו. השבוע הוא פירסם עם שותפו למחקר הסבר חדש להיווצרות היקום, הנקודה שממנה החל הכל, אומר הוקינג, הייתה שם תמיד, המפץ הגדול יצר את הזמן כפי שאנחנו מכירים אותו. היקום ימשיך להתפשט לנצח, כוכבים יתרחקו אחד מן השני עד אין סוף.
הוקינג: יקום מתפשט איננו שולל קיומו של בורא, אלא מגביל את טווח הזמן בו ייתכן שביצע את מלאכתו.
קריין: הוקינג משוכנע שבקרוב אולי עוד בימיו ניתן יהיה לפתור את כל חידות היקום ולתת מענה לשאלות שרק מעטים יודעים את התשובה עליהן.
הוקינג: אם נמצא את התשובה לכך, יהיה זה הניצחון המוחלט של התבונה האנושית, משום שאז נבן את כוונת הבורא.
המשך<<<>

למעלה