טוב, חברה' להתפקד

• פותח הנושא ח ד
  • פורסם בתאריך

ח ד

New member
טוב, חברה' להתפקד ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif

בעקבות הצעתה של רולן אני פותח כאן שירשור חדש שיעשה סדר בערמת השבלולים, הסייחים, הפרדים והשרוכים, והוריהם לדורותיהם. כל יחיד או זוג בפורום מוזמן להוסיף כאן מתחת הודעה ובה תעודת זהות קצרה הכוללת: כינויי בני הזוג, כינויי הילדים, ומי ההורה הביולוגי של מי. מעבר לזה אפשר להוסיף כל פרט אחר שיעזור לקוראי הפורום לזהות טוב יותר מי מדבר עכשיו - תולדות המשפחה המורכבת שלו, מי גר עם מי, או כל דבר אחר. את כל ההודעות תחת השירשור הזה נאסוף לקובץ אחד, ונפרסם כמאמר קבוע בפורום. לכן אני מבקש מכם לא להשתמש בשירשור הזה אלא לצורך פירוט תעודת הזהות של כל אחד. אם יש הצעות נוספות, שאלות או תגובות בעניין, אפשר לשרשר אותן תחת הההודעה הראשית של רולן בעניין.

ח ד

New member
חד + עין - תעודת זהות

חד ועין חיים יחד מזה שלוש וחצי שנים עם ילדיה של עין - פרד בן ה-12.5 וחד קרן בת 14. ילדיו של חד הם שרוך, בן 11.5 וציפורה, בת 4. חיים עם אמא שלהם ומגיעים באופן קבוע לבית חד-עין. חד גרוש ארבע שנים, ועין גרושה מזה 9 שנים.

oehhe

New member
רולן + oehhe

רולן, כבר 9 שנים ללא עזר שכנגד, חיה עם שבלולית 19 וסייחה 16 לביתן הצטרף לפני כשנה oehhe אשר חי לבדו לפני כן רק זמן קצר ביותר. ל oehhe שלושה ביולוגים: ברווז - עצמאי, חבר טוב מאוד של oehhe אך ממעט לבקר. טליה - עצמאית טריה, אוהבת את הבית המורכב ואת רולן, משתדלת לבקר. חתלתולית - בת עשרה, היו לה קשיי התחברות עם רולן, עכשיו טוב יותר, הבטיחה שתבוא לישון פעם, אולי אפילו בפסח.

אני והתור השחור....../images/Emo6.gif

נשואים 10 שנים+פיצי בת 9וחצי המשותפת היחידה. ליונה שני בנים מנשואין ראשונים-מלאך בן 22 ונשמה בן 20 (מחר) תור שחור ,התאלמן לפני 12 שנים ולו בן חרצוף היום בן 16 וחצי. יצאנו לדרך כל החמישה בשמחה גדולה אחרי שנה הצטרפה פיצי הקטנה והמשפחה גדלה והפכה מורכבת ביותר. היום המצב בפועל לפני התפוררות. הבנים שלי מלאך ונשמה חיילים גרים אצל הורי. החרצוף עובר לגור אצל אחיו (מאמא) ואנחנו ??????

*יערית

New member
יערית+מעוף

עדיין חיים במסגרת ללא מסגרת
ליערית יש את הנסיך והנסיכה שקוראים לה פיצי{הלו יונה לא לגנוב ניקים
} למעוף יש שני ילדים האחד בן וחצי22 והשניה בת 14 וחצי תשמעו ילדים גדולים הייתי אומרת לא? וכ"כ רוצה להכיר אותם בבוא היום{לא משחזרת הסטוריה עכשיו מדוע לא מכירים עדיין} מחכים ליום החירות של מעוף בכדי לעוף איתו יותר גבוה..... ואת המתנה המשותפת לנו ניתן לילדינו בבוא היום
בסה"כ שנה וחצי קסומה,בריאה,טובה,עם עליות וירידות כמו בכל בית טוב...הכרנו במיקרה תוך כדי התכתבות בפורום אחר...חצי שנה של התכתבות עד ליום הקפה המשותף... ומאז הוא חתם קבע
{יש תנאים טובים ,יש קרן פנסיה,יש סיטוח מנהלים טוב} בתקווה שבעוד כמה שנים נספר לכם על המורכבות שלנו

עלמה 3

New member
עלמה + המורכב שלה../images/Emo23.gif

נשואה למורכב האהוב שלי, כ - 7 שנים. למורכב שלי 2 ילדים מנשואין קודמים - משקיפה בת - 19 שנים (חיילת) ומשקיף בן - 16 שנים (תלמיד) תחביבים האוהבים עליהם לעשות זה לעמוד מהצד ולהשקיף, חלילה אסור להיכנס למשחק, בתא המשפחתי החדש ישן של אבא. יש לנו 2 משותפים מקסימים - "עשויים מאהבה" בן - 7 שנים , "נשם" - קיצור של נשימה ונשמה. ובת 3 שנים, "מיוחדת" - מיוחדת במינה. וה -
- "גרגמלית" מרשעת - נטולת רגש אז אצלנו ככה, מאז נישואנו והצטרפות נשם לתא המורכב, המשקיפים, קיבלו איסור מוחלט ו"רעלת אמא מתנכרת" להיות בקשר. תנאיה היו: או שיתגרש ממנה ו/או להיפגש בחוץ. וככה נותק הקשר, עד - שהמיוחדת היתה כבת שנתיים. בקיצור - יש עדין קשר של משקיפים - ולי קשה להכניס הביתה משקיפים. מה שמאד חשוב שלא נתנו לגרגמלית לשבור אותנו ולהכניס רעל לזוגיות שלנו ולהיות מעורבת בתא המשפחתי שלנו, כל פעם שקצת התקרבה וניסתה, חבשתי גם אני את מסיכת המכשפה וגורשה בבושת פנים. (דרך אגב יש לה צוו הרחקה מבית משפט מביתנו)
מתגברים למרות כל השגעונות והטירוף הזה, יש לנו כלל - שמירה "בקנאות" על הבית והזוגיות.
אופס שכחתי - אני - "קלימבה" - הפיה הטובה. עלמה.

maof

New member
מסגרת?????? אחלה מיסגרת../images/Emo9.gif

יונה בבקשה לא לשדוד כינוים
בוקר טוב אנשןשים
מעוף

אני לא גנבת אני סתם סניליט

לא זכור לי שפיצי הקטנה היא שלכם,אבל כנושאת את הניק של יונת השלום מיד מחליפה ומשנה לקטנה את שמה ל......יוכבד,אני בטוחה שלא אגנוב שם כזה מאיש.. מה לא עושים בשביל שלום בית.......

*יערית

New member
הגונב מגנב פטור../images/Emo24.gif

פיצי זה השם שמעוף קרא לה ואני רוצים לשמוע איך קוראים לי..? לילוש
אז לפעמים אני קוראת לבת שלי לילוש..והיא מיד מתקנת אותי"לא אמא את לילוש אני פיצי..את מבולבלת
" יוכבד?תשני לה למשהו קליל יותר..את יודעת מה, פשרה...פיצי 1 פיצי 2...בסגנון של עלמתינו

עלמה 3

New member
אם כבר עלמתנו עלתה כאן

לילוש - זה שוד לאור היום, בלי בושה אה....... לילוש זה המקורי במורכבות שלנו....... מה קורה פה גנבים..... שודדים....... מפוצצים ...... גם פה יש אנטיפאדה..... אני ממליצה על - פיצפוץ - ואפשר גם פיצ'פוץ' - במרוקאית...... לכבוד המימונה פה מה דעתכן? עלמה ולמה ????????

*יערית

New member
מצטערת דארלינג....

מה שבא מאהבה לא ניתן לקחת בכוח
איזה משפט מפוצץ

עלמה 3

New member
מפוצץ ביותר ../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

וואוו - אין לך מושג , כמה המשפט הזה מתחבר , לי ואלי ואלנו...... יפה מאד - נכון ביותר........ עלמה

עלמה 3

New member
הנה אמא נהדרתתתתתתתתתתת

שנותנת לביתה את זכות הבחירה. אל מונית, איפה את ????????? עלמה

יש יש יש ....שם חדש ליוכבד

אחרי ששברה את הראש החליטה. מיה מהמורדים....ורצוי מיוש אז יש למשותפת שם חדש ואני מקווה שהוא סופי מיוש

*יערית

New member
יונה לא הולך לי איתך היום../images/Emo13.gif

מיוש זה השם השני שלי פיצי
קוראים לה מאי....אז מאיוש הולך לא? מישהי הולכת להרוג אותי...ואני עם הצבע כאן מה נעשה?

עלמה 3

New member
איפה צבע ? על הראש ???

סליחה , את בעבודות פסח....... אני חושבת שיונה התכוונה ל - מיה מהמורדים ל מ + חיריק.(אין לי ניקוד) והפרוש של מיה (מהמורדים) זה - שלי ייענו - רק שלי ובשבילי. מיה = שלי. (אני לא יודעת להוסיף את החיריק ב- מ) ויעריתוש - יש מצבים שלא עושים כלום, תמשיכי לצבוע עלמה

*יערית

New member
הצבע בקירות צדיקות שלי../images/Emo13.gif

זהו חדר אחד מושלם!!!!!!!! עוברת לחדר השני...של הילד...ואל תשאלו אותי עד מתי? תמיד דופקים את השחורים
והבנתי לגבי יונתינו.....מיוש מבורך..אני סתם עם החיוך שלי מביאה אותו לכאן..כי שם מאחוריי הרשת הפנים שלי ממש לא מחוייכת

עלמה 3

New member
יערית את צדיקה רצינית

את בכל פסח צובעת את הבית...... השתגעת ......???? אני לא רוצה לסכסך, אבל ........... מעוף..... לא עוזר לך ????. עלמה

*יערית

New member
תודה אני יודעת../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

חשבתי שאם הגבר שלי לא אוהב לצבוע למה מה קרה שרק אני משוגעת היחידה בבית הזה ורק אני צובעת? החלטתי..זהו.....אני מחפשת לי..... אני עוזבת הכל..שוברת מערכת יחסים כ"כ אוהבת כי זה חשוב חשוב לדעת לצבוע.... אבל במחשבה שנייה...הוא אכן צובע.... הוא צובעי את חיי בכל ציבעי הקשת אז קטן עלי הקירות של הבית

למעלה