טוב, חברה' להתפקד

• פותח הנושא ח ד
  • פורסם בתאריך
רק מהפח דאני חוזרת בי

השם יוכבד לא יעשה לאף אחד אסוציאציה , מקסימום לסבתא שכבר איננה. זה השם ודייייייייייייייייייי כמה סימבולי ,בדיוק פלונטר עם יוכי שלי.....כמו במציאות מי היא? מה שמה? עם מי היא? לאיזה מחנה היא שייכת?

maof

New member
הלו יערית ......החוק אומר !!!../images/Emo6.gif

חוסר ידיעה אינה פותרת מעונש
מעוף

עלמה 3

New member
מעוף, החוק אומר שעליך להתפקד

לפני שנוציא לך צוו 8 ואולי פקודת מאסר. ראה הוזהרת......... עלמה

maof

New member
עלמה אני מנסה.......

לימצוא את הידים והרגלים בתוך הבלאגן
בנוסף לזה .......אני נותן את זכות ההיתפקדות ל....?????? ידבר כבודו......
מעוף

עלמה 3

New member
תירוצים, תרוצים ../images/Emo9.gif

יש לך מזל אחד.......... שיש שביתה במשק......... אחרת - פקודת המאסר כבר היתה ...... טוב.. נו...... נסתפק בצוו ריתוק....... מעכשיו אני מרותקת לעבודה, זהו דיי, התמכרתי..... עלמה

*יערית

New member
כבודו דיבר איתי?

הוא לא בישל כבוד הרב...הוא לא מערבב בשר בחלב אימו
וואלה כל עדשה מיקרוסקופ

עלמה 3

New member
חחחחחחחחח , מה זה היה

חגיגה בסנוקר או צ'רלי וחצי.. או מה ? את מצחיקה !!!!!!!

עלמה 3

New member
מי התבלבל ? צ'רלי והחצי השני שלו../images/Emo6.gif

או אולי........ אני....... או הרב עובדיה יוסף
תנקה את הידיים, הם מלולכות מצבע....... עלמה

*יערית

New member
מי מתעסק?

"זה מיקו....... סתם גנבים כולם...אל תאמין לאף אחד מהם!" ותורידו בבקשה את הידיים מהקירות..לא רואים שלט צ ב ע ט ר י ?

עלמה 3

New member
אההההה זה אבא גנוב 12345

חשבתי שהוא עוזר לך לצבוע, בסוף הוא מלכלך............ מה לא להתעסק ??????????????

*יערית

New member
את מתבלבלת יקירתינו ../images/Emo13.gif

הראשון היה =חגיגה בסנוקר השני היה =צרלי וחצי השלישי...הנה עכשיו זה מגיע עבור אבא גנוב
"אני לא מאמין..אני לא מאמין......הטברייני האינטיליגנט הזה הרס לי חליפה של מאות ש"ח...אני לא מאמין" *כל הזכויות שמורות לעמותת אמ"י חומר שאסור להעתיק על העבריין יענש אצל יערית בצביעת קירות!

הלו רגע מה קורה כאן בצהרים../images/Emo124.gif

לא להתחיל בסרט ..........התעוררתי לפני שניה ולפני הקפה אני רואה שיש לנו היום בפורום אבא גנוב 123456 חכו לי אני באה מכינה פופקורן ומתיישבת...רגע מיקו...............

עלמה 3

New member
חחחחחחחחח הטברייני האניטלגנט

וואל'ה, הזכרת לי נשכחות...... אני בורחת הביתה, שאני לא ייתפס וייענש ועוד בסוף ייצבע לך את הקירות. אבל........ למה אני..... החליפה של הטברייני נהרסה מ - הצבע הטרי... טוב.... היה נהדר......
חבל שנגמר.........
תעברי מסר , שלא תחשבו שהתפטרם ממני, אני ישוב בערב לאחר טקס הלינה של ילדיי, נשם ומיוחדת. אוףףףףףףףףף הרגת אותי עם הריח של הצבע והטרמפנטין......... חחחחחחח יל'ה ביי. עלמה.

עלמה 3

New member
יוניצ'קה את רואה, יש הפסד ויש רווח

את ישנת לך את שנת היופי, ואנחנו ראינו ועשינו סרטים , אז " תבחרי" את רוצה להפסיד או להרוויח . אםםםםםםם איזה ריח טובבבבבבבבב אני מתה על פופ קורן........ אני חייבת
הביתה, נתראה בערב. ביי נשיקות. עלמה

למען האמת עלמתי

כל החיים זה סרט מהסרטים ,אז אני בוחרת לישון. אבל שמעתי שיש הצגה שניה ואפילו שלישית...... אוף..נפל לי התירס
הכל בגללך עד שהתיישבתי במקום שלא מסתירים לי... יערית,באיזה צבע את צובעת ? אני סיימתי שני חדרים ואולי יש לך רעיונות? האמת שהחדר של יוכבד יצא מדהים.העננים יצאו כמו חלות של שבת אבל זה כבר סיפור אחר.

*יערית

New member
יונתינו...../images/Emo34.gif

את יותר מידיי אומנותית יחסית אלי
אצלי לבן הוא הצבע שאני יכולה להרשות לעצמי במסגרת המיגבלות שלי
{וואו הזכרתי לעצמי את האקס שלי
} יפים העננים.."תגידי שן קשן ענן שן"....זה מאצלך?

יעריתוש

אגב זה נורא קל ...הרקע נשאר לבן ,מוצאים ספוג גוזרים לפי הצורה הרצויה..מדביקים על מצע קשה וללא סדר מצמידים לתיקרה....כמה יותר צפוף יותר יפה. מוזמנים לראות ובכלל לקפה.
בקשר לקשת וענן ,עד כמה שזכור לי זה מהתקופה של המלאך והנשמה שלי כשהיו קטנים. וגם מרקו,שעד היום המלאך שלי עצוב כי מרקו לא מצא את אימו.....

עלמה 3

New member
יונה, בים בם בם תירס חם ../images/Emo6.gif

את מאשימה אותי..........
בנפילת התירס, מה בסוף קנית תירס או פופ קורן ? אני אוהבת פופ קורן..... ראיתי פה הזמנה לקפה ????????? כל כך מהר...... רגע סבלנות.... הפורום צריך עוד זמן....... צריך עוד להמריא
עלמה

עלמתי ../images/Emo24.gif

הפורום המריא בשלום,תודה לאל אפשר לשחרר חגורות ולהרגיש נוח. קניתי גם פופקורן וגם תירס כי אני מאד אוהבת כיבודים. ואני מקווה שבהמשך תבואו להתכבד.........

למעלה