טוב, חברה' להתפקד

• פותח הנושא ח ד
  • פורסם בתאריך

sugar7

New member
סוכר + פלפל

אני פרק ב' של הפלפל שלי, אנחנו נשואים כבר רבע לחמש שנים, ביחד כמעט שבע. לפלפל שני ילדים מנישואין הראשונים: יורש העצר בן 15 והנסיכה בת 12.5. יש לו עליהם חזקה משותפת, כך שהם אצלנו חצי (בדיוק!) מהזמן. יש לנו משותפת מקסימה: אלילה בת השנתיים וקצת.

עלמה 3

New member
שוגרית,

אני מאד התחברתי אליך, כי המורכבות שלך מתחברת למורכבות שלי, לבוא כ- רווקה, לפרק ב' שלו, זה בדיוק כמוני. והעלת כאן שירשורים על ההורים ואם אני לא טועה על החמות...... מה עם ה -
, האם איתה הקשר והתיקשורת טובה ? עלמה ?

sugar7

New member
אז בואי נתרכב ביחד ../images/Emo8.gif

ולגבי ה-x, לא ראית את זה? (מי לא היה בשיעור?) ומעבר לכך, יש לפעמים קטעים בינה לבין הפלפל. אני בד"כ לא מתערבת, ואפילו מעירה לו אם הוא אומר משהו עליה ליד הילדים (מתוך הבנה שלהם זה לא נוח לשמוע שאמא שלהם היא...). וכדי שהתמונה לא תהיה ורודה מדי, אז כן, לפעמים היא מעצבנת אותי (בכל מיני התחשבנויות למשל), אבל היא באמת לא הרעילה אף פעם את הילדים נגדי. פעם אפילו הגיע לאוזנינו דרך גורם שלישי שהיא אמרה שפלפל התחתן עם מישהי נחמדה (מבלי שהיא פגשה אותי). עד שאלילה נולדה לא היה בינינו שום קשר ישיר, אבל אז היא בירכה אותי ואפילו ביקשה לראות אותה פעם כך שהיום יש קשר מינימלי.

עלמה 3

New member
אוו, נכון, לא החסרתי , אני סנלית ..

אצלי דרך גורם צד ג',(גם עם הילדים שלה) הגיעו מסרים לא נחמדים, ממש לא ואני תמיד שתקתי ולא התערבתי ולא הגבתי, כל עוד שזה היה בין בעלי לבינה ובין הילדים שלהם. עד שזה התחיל לפגוע בי, בפרנסה שלי ובבית שלי (שלנו) ובבן שלי, תחילה חשבתי שהתקפי הקנאה והזעם יעברו לה עם הזמן, אבל היא כפייתית ואובססיבית היא עשתה דברים נוראיים, שלא מתקבלים על הדעת. תחילה ניסיתי בדרכי נועם וע"י צדדי ג', אח"כ השתלטה עלי הג'ננה המרוקאית, ולפינל'ה, היא קיבלה צוו הרחקה מטעם בימ"ש. ואח"כ היא קיבלה כסף, היא אוהבת כסף, בעלי היתייאש וויתר למען שלום בית ושלווה נפשית לכולם. ואחרי כל זה........ היא נזכרה שהילדים שלה צריכים "אבא" והתנצלה בלה.. בלה.. בלה... ואת האמת אף פעם לא הבנתי מה יש לה נגדי ?????? אני לא הגורם לגירושהם, אני הכרתי אותו כ- 6 אחרי...... עלמה.

sugar7

New member
זה לא את - זו היא!

אני כמובן לא מכירה אותה ולא יודעת מה מתחולל במוחה הקודח - אבל אין לי ספק שזה בכלל לא קשור אלייך, זה לא משנה מי את ומה את ומה עשית או לא עשית. בעיקר חבל שהיא לא מבינה שמי שהכי ייפגע מהתנהגותה אלו ילדיה, המשקיפים. את יודעת, פעם (אני כבר לא זוכרת באיזה הקשר) אמרתי לפלפל שחיי מושפעים ומוכתבים (במידת מה) מהסכם שלא חתמתי עליו, שאני לא צד בו ושאף אחד לא שאל לדעתי עליו. אולי זה מה שמורכב בסיטואציה שלנו, לא?

עלמה 3

New member
עדיף לא להכיר מפלצת כזאת

וגם שהיא עשתה עצמה מבינה את גודל הטעות עם הילדים שלה, היא לא עושה למען התחדשות הקשר כלום. את יודעת , כשדובר כאן על רווח והפסד , עם כל הכאב והצער של המורכב שלי, אני הרגשתי מורווחת מ- ניתוק הקשר, היה לי את בעלי נטו, ושבתות וחגים שלנו יחד לבד , כיאלו שהם לא קיימים. את הלידה הראשונה שלי עברתי עם הרבה "רעש" מסביב, תיסכולים שלהם וסיפורים ואת הלידה השניה היה כיף לא נורמלי שקט תעשייתי, הם אפילו לא ידעו שמיוחדת נולדה. אכן כן, חיינו מושפעים ומכותבים מהסכם שלא חתמנו עליו ושבעצם אין לנו צד בו. אבל - בתקופת ההסכם, אנחנו לא נוחכנו, אז כך שלא יכלו לשאול את דעתנו, אני חשתי את זה בהקשר הכלכלי. שם בעצם הרגשתי, מחלקה שניה, קודם היה צריך לרדת מזונות (נתח נכבד), ואח"כ משכנתא ואולי ישאר " סימלאק " בשבילך. ושוב א-ב- ל אחד גדול, אני בחרתי להיכנס לשם, וזו סיטואציה שנוצרה, במורכבות ומניסיון, עם הרבה אהבה ואחריות אפשר להתגבר על הכל. עלמה.

לא ממש הצליח לך, חד...

השירשור מתפרע לכל עבר. תצטרכו בסוף העניין לאסוף מתוכו את ההודעות הרלוונטיות כדי לעשות "שירשור היכרות" להעלות לטאגליינס. תעודת הזהות שלנו עוד בניסוח.

sugar7

New member
במקום להעלות לטאג

אפשר לקבץ את ההודעות הרלבנטיות (התפקדות נטו) למאמר. זה קצת יותר עבודה, אבל אפשרי!

ח ד

New member
כן, הייתי אומר שגלשנו

ממילא התכוונתי ללקט הכל למאמר אחד. לא נורא.

ש ח ר י ת

New member
או, אני רואה שבאתי בזמן

אני רוצה להזכיר לכם: אני שחרית, נמצאת בפרק ב' ואחרון עם שמש. שמש איתי בפרק ד' ואחרון. לי יש שני ילדים: תואר ונפש מנישואי הקודמים. לשמש יש שני ילדים נפש וחבר. נפש על סף גיוס לצבא וחבר הרבה יותר צעיר. יש לנו תינוקת משותפת ושמה שחר.

התפקדות: או לימין שור (אהובי לשמאל)

||הנפשות הפועלות הן: אני ואהובי. מהצד שלי מירמיר (בן 17 במשלחת בפולין)תותי בן 14.5 (מחמדי).מהצד שלו: דיווה (בת 18 , מצטיינת אמיתית, ובת למופת) וגריזלי (כינוי שאבא שלו המציא לפני הכרותו איתי- אני הטלתי עליו ווטו- אבל אין לי משהו אחר). מהצד שלנו :זהב פרווים בן 5.5 ובובון בן 2.25 - ילדינו חבובינו. הילדים שלי חיים אצלנו כל השנה (שבת כל שבועיים - כל הבוגרים אצל ההורים האחרים. מה שבעלי קורה "גלות"). הילדים שלו גרים חצי חצי. בעלי הראשון (כי באיזה שהו מקום תמיד ישאר קצת בעלי) נשוי בשנית ויש לו בת מתוקונת מאשתו , ועוד אחד/אחת בדרך (אני שמחה בשמחתם). ימי הולדת של ילדינו עד היום חגגנו במשותף.כולל הוריו ,אמי ומשפחת אהובי. לשעברי בא פעם פעמיים בשבוע לבקר ,והקטנים מכירים אותו באופן לא אמצעי. עם אשתו לשעבר אין יחסים. אנחנו גרים באותו ישוב ואני מבינה שזה לא נוח לה. היכרנו לפני 7 שנים ואנו נשואים היום
6 שנים בדיוק. דיווה מכנה אותנו (על פי עדותה) לפני כולם :ההורים שלי. הקשר החזק שלה הוא עם אבא. אנחנו לא רבות עליו. התחרות עליו גלויה וללא מרירות.אנחנו שתי הנקבות היחידות בבית ואנחנו עושות יד אחת לנהל את כל הזכרים כמו שצריך (יש בינינו קשרים עמוקים. אני שומעת לרוב ראשונה הכל מטוב ובטח אם רע. כי לפעמים צריך "לעבד" את החומר. אמא שלה ,לצערי, נשארה מאחור. הילדה בוגרת ממנה ברוב המובנים. זה גלוי אפילו לילדה. ואם כי אני יודעת שאני יכולה להישמע מפלצת ....אז לידיעת כל החושדים (ואני לא רוצה לנקוב בשמות)כשהילדה ביקשה הסברים להתנהגות של אימא שלה (שממנה היא נפגעה אינסוף פעמים- ולעתים התחשק לי לחנוק אותה במו ידי על שהיא מכאיבה כך לילדה) הסברתי לה את האמת :הורים עושים את הכי טוב שהם יכולים . לפעמים הם לא יכולים או אין להם כוח ליותר מזה . ההשוואה בינינו לבינה מעליבה. אלינו אפשר תמיד לגשת , לנו תמיד יש כוח לילדים (כשמדובר בצרכים אמיתיים), אצלינו תמיד מדברים על מה שקורה בינינו ואצלה התשובה הרגילה היא לא (פעם היה צריך להחזיר את הבנים מפעולה בתנועה . היה לילה ואני הייתי בחודש התשיעי. היא התקשרה ואני נסעתי). די. כשאני איתכם אני פטפטנית בלתי נלאית!!!!

ת.ז. - קרן ואור

אז ככה. אנחנו נשואים 6.5 שנים, ביחד עוד מעט 9 (המון!) אני הבאתי אתי לקשר הזה את הילדים שלי, מלך השוקולדים שהוא היום בן 17.5 וגארפילד שהיא בת 13.5. אור הגיע רווק (מישהו אמר לי אז, אל תתחתני עם רווק, הם לא יודעים איך להיות נשואים
; לאור, מאידך, אמרו לא להסתבך עם גרושה שיש לה ילדים משלה ושבנוסף היא מבוגרת ממנו. שנינו התעלמנו מן העצות האלה...). יש לנו שני ילדים משותפים - דובוני בן ה-5.5 ובונבוניירה בת ה-3.5. (המון חצאים). (וסתם כדי לסבך, האקס שלי נשוי בשלישית, יש לו ילד אחד מהשנייה ואחד בדרך מהשלישית...) וזהו. לילה טוב!

blonda3

New member
../images/Emo24.gifידעתי שתקראו לי../images/Emo8.gif

עדיין לא החלטתי איך אני מיתפקדת.
אפשר מחר?

סול11

New member
זהויי

אני ורעייתי המעדיפה
,מזה 17 חורפים ברובם נשואים.היא היתה בתקופה בודדה ואני מעל ובקפיצה ושוב משפחה. לה אחד כיום מזמן כבר לא ילד.לי שלושה שבגרותם מזמן הודגשה.בתחילה היינו שלושה היא שלה ואני,חלפה תקופה לא ארוכה והנה אנו חמישה ראו בני כי טוב והגדילו המשפחה.בתי לא הצטרפה כי לה משפחה והם חמישה.מה אומר ואספר הפכנו למשפחה ללא שלי ושלה. הבנים שהיו בתחילת שנות העשרה הפכו לאחים למרות שונות הדמים.מאז בגרו, ופרחו מן הקן אבל האחדות על כנה.וכיום יש שבתות וחגים ושאר ימים טובים,וגם ככה סתם בחול לסיכום העולם יפה ושווה בו לגדול. את עולמנו נטפח
סובלנות הבנה ומילה טובה.

למעלה