טוב, למי שעדיין לא התייאש סופית מהאלבום: עיצו

טוב, למי שעדיין לא התייאש סופית מהאלבום: עיצו

-עיצות לשיפורו ע"י עריכה אחרת של סדר השירים: אז קודם כל העפתי את השירים שלי אישית הפריעו ולא היו שייכים כלל למקשה האחת של האלבום ,או שסתם פחות אהבתי אותם. אישית לגמרי. אח"כ העברתי כמה שירים מקום, במשך כמה פעמים, וזו התוצאה הסופית: 1. give 2. welcome to england 3.curtain call 4. flavor 5. fire to your plain 6. police me 7. abnormally attracted to sin 8. that guy 9. fast horse 10. ophelia 11. starling 12.lady in blue 13. oscar's theme אני יודע שההתחלה והסוף קצת דומים לסדר המקורי, אבל בכל זאת, להזיז את "אופליה" ו"סוס מהיר" עובד טוב יותר לדעתי, ולהוסיף את ה"כאילו בי-סייד כאילו צ'ופר למורידים החוקיים מאיי טיונס" Oscar's theme משפר את הסיום בהרבה. הפסנתר חסר, וכל שיר שלה לבד איתו מעלה קצת את רמת ההנאה. אתם מוזמנים לכתוב סדר משלכם, זה המועדף עליי

רציתי לציין עובדה קטנה לגבי הבוטוקס..

אני לא יודע כמה ניתוחים היא עברה ומה היא באמת עשתה, אני גם חושב שאין לי זכות לבקר אדם אחר בעניין זה וזה לגמרי לצאת מהתחום של ביקורת לגיטימית על אומנית שמתעסקת עם מוזיקה-הביקורת צריכה להיות עניינית עליה ועל יצירתה ולא על מה היא עשתה במראה שלה בזמן האחרון. למרות זאת, אני מודה שכשהיא מפגינה ומצטלמת בצורות מסויימות ודוחפת לך את הצילומים לעטיפה של הדיסק, ולקליפים הלא מוצלחים שבאים כתוספת (ונראים ממש שאריות משעממות מהקונספט של האלבום הקודם והדמויות שלו...) קצת קשה שלא לבקר אותה. אבל אני חושב שהיא לא כל כך הגזימה עם מלא ניתוחים-כי לעומת בובת הפלסטיק על העטיפה, בהופעות החיות היא עדיין נראית אנושית, קצת מבוגרת ואחלה. לא משופצת יותר מדיי. אולי רק קצת. ואת זה אני כמובן מסביר עם הרבה הרבה פוטושופ על התמונות בעטיפה... נ.ב. מי שממש אספן/נית ורוצה את הקליפים לשירים של האלבום הזה ( דיסק הבונוס למהדורה המיוחדת ) ויכול/ה להגיע לירושלים, מוזמן/נת לקבל אותו ממני בכיף, חינם כמובן. אלא אם כן הוא/היא רוצה להחליף אותו תמורת סינגל של טורי או אחד הדיסקים של ההופעות החיות ה-bootlegs שלה, או welcome to sunny california שאני מאוד רוצה להשיג....רק אם יש לו/ה במקרה פעמיים את אחד הדיסקים האלה והוא/היא מוכן/נה לוותר על אחד מהם, או משהו בסגנון... אבל בכיף אתן אותו גם ללא כל תגמול, למי שממש רוצה אותו. את המקום שלו בעטיפה יתפוס הדיסק הצרוב והערוך של האלבום בגירסא החביבה עלי מבחינת סדר השירים. עדיף מבחינתי בהרבה

noosh

New member
סינגלים ובוטלגים מהסדרה הרשמית די קשה להשיג

ולכן אינ קצת בספק אם מישהו יוותר עליהם. אלא אם משום מה יש לו אותם פעמיים. סביר להניח שמי שיש לו אותם התאמץ להשיגם
. או שזה רק אני. הממ. את וולקאם טו סאני קיפורניה לא בעיה להשיג! ראיתי אותו בארץ (גם באוזן), ואפשר להזמין אותו ממוזיקה נטו, הוא אפילו לא יקר במיוחד. http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=7915 ובלי קשר, זה ממש יפה מצדך לתת את הדיסק. ובנוגע למיין אישיו - אני לא יודעת, אולי הבוטוקס תאורטית לא משפיע על המוזיקה, אבל אצל טורי זה כן. לא רק כי טורי מתעסקת בנושאים הללו, אלא בעיקר כי מי שאוהב את טורי, לפחות האנשים כאן שאני מכירה, לא אוהב רק את המוזיקה ומנתק אותה. טורי מאוד מחוברת למוזיקה שהיא עושה, במובן שהיא מדברת עליה, יוצרת מתוכה והגבולות בין האמן ליצירה מאוד מטושטשים כשזה מגיע אליה. וטורי, לאנשים כאן לפחות, היא הטקסטים והמוזיקה לא פחות מהאלבומים עצמם. אז כן, זה קצת מרגיש כמו בגידה. או ערעור של היסודות שעליהן מושתתים המילים. כמו משהו שלא הייתי מצפה מהאיידול שלי לעשות. כמו משהו שחשבתי שהיא חזקה יותר ממנו, כשאני מסתכלת על הארט של BFP. ולא, אינ לא חושבת שטורי לא-אנושית. אינ חושבת שטורי חכמה ומודעת לעצמה ולמה שיש לה, ולכן זה מאכזב אותי. זה לא שהבוטוקס שר, זה שטורי שרה, והבוטוקס הוא עוד סימפטום בשינוי שחל בה ומראה לי כמה היא התרחקה ממני, וכמה קשה לי להתחבר אליה עכישו. ובחיי שאינ מנסה.

shiray

New member
אבל מאיפה נובעת המסקנה הזאת שהבוטוקס שינה

הכל? את המוזיקה שלה, את יכולת הכתיבה שאת כ"כ מתגעגעת אליה? מאיפה ההחלטה שמשם הכל נובע? מעוד יישור קמט במצח או מה שזה לא יהיה... אני מודה, גם אני לא מתלהבת מכל התופעה הזאת, ואישית לא נראה לי שאני אעשה משהו כזה כשאני אגיע לגילה, אבל מי אנחנו שנשפוט?! אנחנו לא נמצאים מול הזרקורים, אנחנו לא בגילה או במעמדה או בשום פוזיציה שנותנת לנו לשפוט ככה... מה גם שהיא סינגר/סונגרייטר/מלחינה/גאון, שלא משנה איך נסתכל על זה, כמות הכימיקלים או וואטאבר שיש לה במצח לא אמורים לשנות משהו מבחינה אומנותית... ואני אחזור לתקופה אפלה בעברי, שבה ממש עקבתי אחרי הקריירה של ניקול קידמן, וסורי, אבל שם זה משנה! כשמישהי צריכה לשחק מול מצלמות ולהזיז שרירים בפנים כדי שהחיוך ייראה אמיתי והרגשות יבואו לידי ביטוי כל הזמן במשחק שלה, זה משנה כמה בוטוקס היא מזריקה, כי זה משפיע באופן ישיר על יכולת המשחק שלה (אולי גם על הרציונל בבחירת הסרטים, לא יודעת...), אבל כשטורי צריכה לכתוב ולהחלין שירים ואז לבצע אותם... איך זה בדיוק משפיע עליה מבחינה אומנותית?!

noosh

New member
אההההההההה אבל כתבתי וזה נמחק!!!!

קיצר, ברור שזה לא הבוטוקס עצמו ספציפית שהתכוונתי אליו. אני מתכוונת לתופעה כולה. אני לא חושבת שזה ניתוח פלסטי ששינה את יכולות הכתיבה של טורי או משהו, התייחסי ל"בוטוקס" כאל שם-קיבוצי-יחיד-זיוף. או אולי "זיוף" זו מילה כבדה מדי, אז לא יודעת, פלסטיקיות. ריחוק. יצירה של אותם הדברים בתבניות. לא יודעת איך להסביר את זה. זה מאוד אינדיבידואלי וזה מייצג את הדעה שלי, אבל אני מרגישה שבשנים האחרונות היא נהייתה פלסטיקית יותר, וזה מפריע לי. וכן, זה מתבטא גם בארט של האלבום. כי מספיק לפתוח את החוברת של FTCH, BFP או אפילו, גאד פורביד, טיילס, ולהבין כמה ארט באלבומים של טורי הוא דבר חשוב. להציג את עצמה בפוטושופ הזה? זה אומר משהו, בעיניי. כבר אמרתי לך את זה, אבל אני אגיד את זה שוב - טורי יודעת להלחין ממש טוב, ואם נתעלם מהטקסטים לרגע, אז כביכול האלבום הזה טוב. אבל אני לא מצליחה להתחבר אליו. לא מצליחה. אלוהים יודע שניסיתי, אני מקשיבה לו ברגעים אלו ממש. אבל אני לא מצליחה להרגיש שהיא נוגעת בי. היא מלחינה טוב כי היא ודעת להלחין טוב, אבל אני לא מריגשה אותה מחפשת (לא אמנותית על פני השטח, אלא בתוכה) ומגישה. ולפני שתתנפלו עליי - לא, אינ לא מחפשת שהיא תחתוך ורידים ותדמם על הבוסי. אני לא רוצה שטאש תמות, אני לא רוצה שמשהו רע יקרה לה. אני חושבת שהיא מוכשרת מספיק כדי לא ליצור רק מתוך טרגדיות שכאלה. אני לא גם לא חושבת שזה מה שצריך לקרות כדי שטורי תיצור טוב, אני נותנת לה יותר קרדיט מזה. אני לא רוצה לחזור לפעם, אני חושבת שהיא יכולה לעשות טוב עכשיו, ואני לא מרגישה את זה. אני מרגישה ריגרסיה אפילו, מיחזור (ולא רק ברמה הפרקטית של אמבר ווייבז בהתחלה של מייבי קליפורניה). יש מספיק אמנים שאינ לא מתרכזת בטקסטים שלהם כשאני מקשיבה להם, והמוזיקה שלהם מצליחה לרגש אותי מאוד. אני מצפה לזה מטורי במיוחד, וזה לא קורה, ואני מחפשת. אני לא שונאת אותה, אינ לא אנטי כלפיה, אני אוהבת אותה מאוד, ואני לא מצליחה להרגיש את זה. גם כשהיא בוכה לי בליידי אין בלו, היא בעיקר משעממת אותי. זה מרגיש פלסטיקי, ואני מנסה שזה לא, אבל זה כן. בחיי שזה מתסכל גם אותי. אז לא, הבוטוקס אולי לא שינה את זה ,אבל זה סתם משהו שאנחנו נתפסים אליו כדי לתאר תופעה כוללת יותר. היא רוצה לעשות ניתוחים לפסטיים, שתעשה. זה אולי לא משהו שחשבתי שטורי מאמינה בו, אבל שיבושם לה. אם המוזיקה שלה הייתה נשארת באותה הרמה (בשבילי! בשבילי!) כמו בעבר, סביר להניח שלא הייתי מתייחסת לזה בכלל. אבל זה מרגיש כאילו הכל בא יחד, אז זה מתחבר, אז משתמשים בזה כדי להדגים.

shiray

New member
כבר דיברנו לבד על האלבום הזה, אז אני לא אכנס

לזה שוב, אני רק אתמצת לאלו שמן הסתם לא צותתו לנו- הקשבתי לאלבום לא מעט בכמה ימים שהוא אצלי, ואני לגמרי חושבת שהוא הרבה הרבה יותר טוב מה2 הקודמים... וכמו שגם אמרתי לך, וולקאם טו אינגלנ הכי מזכיר לי את ADP בעולם, ופתאום גורם לי לאהוב את אותו אלבום הרבה פחות, ולדעתי זה אחד השירים החלשים באלבום. לגבי זה שבוטוקס=זיוף, מצד אחד אני מבינה מאיפה זה בא, בגלל שאני אפילו רואה מריחת שכבת מייק-אפ כזיוף ובידוד של הפרצוף האמיתי (תרתי משמע) מהעולם... אבל מצד שני זה לא שטורי היא איזו אישה שאני רואה ברחוב (אההםםם זה יכל להיות נחמד...), אלא שהיא בשואו ביזנס, ולכן יש דברים שהיא עצמה או הסביבה (אין לנו דרך לדעת מי באמת הניע את זה, וכנראה זה חלק משניהם) עושים... ולכן אני לא יכולה לצפות ממנה מה שאני אצפה מעצמי. גם מז"א לצפות ממנה בכלל? היא חייבת לי משהו? אני כן מסתכלת שונה על הבחירות שלה כאמנית במיוזיק ביזנס מאשר אישה שסתם הולכת לה ברחוב, כי היא בפוזיציה שונה, ולכן כל הקטע של הזיוף פחות תופס אצלי... שוב, בגלל שמספר הקמטים שלה במצח לא אמור לגרוע מהיכולת שלה לעשות את מה שאנחנו אוהבים... נ.ב- הארט של טיילס היה מזעזע לדעתי... ממש לא יותר טוב מעכשיו, ולדעתי של ADP כבר היה יותר טוב...

נו,היא כתבה..

"זה לא שהבוטוקס שר, זה שטורי שרה, והבוטוקס הוא עוד סימפטום בשינוי שחל בה ..." זה לא אומר שהבוטוקס שינה הכל ו/או הכל נובע ממנו, ממש להפך בדיוק כמו שכתוב.. זה פשוט אחד מהסימפטומים לשינוי שטורי עברה, ומה לעשות -כל שינוי ההופעה החיצונית זה שינוי שדי ברור לעין,ולכן גם די קל להיתפס עליו, ולכן הוא גם סימפטום נוח,אז נדבקנו על הבוטוקס. אבל הכל כדי לחזור ולהדגיש שהכל מרגיש מרוחק יותר...

shiray

New member
אההה ולפני שאני אשכח..

אני לא צפויה להגיע לבירה בזמן הקרוב (למרות שנראה לי שכדאי שאני אתחיל לחפש דירות וכל זה... אוקטובר מתחיל להתקרב...), אבל ממש ממש יפה מצידך להציע ככה את האלבום. איך הגעת למצב שיש לך 2? לי לא היה בוער להשיג את ה"קליפים" אחרי שראיתי חלק מהם, אז פשוט לקחתי את מה שהיה בתו השמיני, שזו הגרסה הרגילה.. ולגבי הסדר שירים, הסדר דווקא די עובד לי, רק שהייתי מעיפה את 500 מיילס כמובן, את פוליס מי, נוט דיינג טודיי ותאמין או לא- וולקאם טו אינגלנד, שפשוט מרגיש לי כמו ביסייד לADP ותו לא...

רעוּת

New member
אבל,

היא באמת נראית fake plastic lips. זה לא שהיא היתה כולה זקנה ומקומטת או משו וזה היה כ"כ נחוץ, בקישור שהביאו פה באחד השרשורים למטה יש תמונות שלה לפני ואחרי- ובאמת שהלפני יותר יפה. או לפחות נראה יותר אמיתי.ואז גם כל הבלה בלה שנועה חפרה למטה עם המטאפורות על מה שזה מסמל או וואטאבר. וזה גם לא ממש מסתדר לי עם כל הפמיניזם שלה כביכול וכל האמירות מנקודת מבט נשית ב-SLG ובכלל. לא יודעת, זה מרגיש מזויף.

Gremshnit

New member
הערה בנוגע לכל עניין הבוטוקס...

דבר ראשון, אני רוצה להבהיר שמעולם לא הייתי בעד בוטוקס ולעולם לא אהיה. אני מכיר עוד המון זמרות שאני מעריץ שמטביעות את שרירי הפנים שלהן בבוטוקוס, וברמה הרבה יותר בולטת ממה שטורי עושה, ומעולם לא אהבתי את זה. מה שכן, אני מרגיש שכל עניין ה"טורי-בוטוקס" קצת יצא מפרופורציות. כאילו, זה שהיא מזריקה חומר משתק עצבים לפנים זה לא בסדר, אבל העובדה שהיא שורפת לעצמה את השיער כבר 30 שנה עם פנים וצביעות שיער - זה יותר מתקבל על הדעת? זה לא מזוייף? אני כמעט בטוח שזה גם מזהם את האוויר!
וזה שהיא נועלת נעלי עקב מגיל אפס - שזה סופר לא בריאותי - זה גם מתקבל על הדעת? ובואו ניכנס לפרופורציה, בוטוקס זה בכלל תכשיר רפואי. יכול להיות שכל הדברים שציינתי לעיל הם מתקבלים על הדעת בגלל שככה הכרנו את טורי, זה מה שהיא הציגה לעולם, הג'ינג'ית המטורללת. אבל מי יודע, אולי מההתחלה הכרנו טורי מזוייפת...(לא שאני מסכים עם זה) ואולי בוטוקס זה טאבו די גדול בחברה, ואדרבה אם טורי תזריק בוטוקס אז השערורייה תהיה אפילו יותר גדולה. בכל אופן, אשוב ואומר, מעולם לא תמכתי בבוטוקס וכל הניתוחים הקוסמטיים למיניהם, אך גם מעולם לא הייתי אוהד של פנים וצביעות שיער. אך די הפריע לי שפתאום בגלל שטורי מזריקה בוטוקס היא נחשבת כמזוייפת, או כביכול, המסר שלה נהיה מזוייף יותר, מרוחק יותר, פלסטיקי יותר, יו ניימ איט...

זו תגובה שמאד מכניסה לפרופורציה אבל -

העניין הוא שוב לא באמת בפנים של טורי. העניין הוא במוסיקה, בדבר שהיא משדרת החוצה. לאף אחד לא הפריע שטורי נעלה נעלי עקב בסקרלט או שהיא עשתה פן בשיער. מפריע לראות את מתיחות הפנים שהיא עושה עכשיו כי יש הרגשה שגם המוסיקה שלה היא על תקן בוטוקס - משהו שהיא חייבת לעשות כדי להישאר בעסקי המוסיקה. שום דבר אמיתי, שום דבר יצירתי. דרך להתפרנס. אפשר להתסכל על זה גם בצורה אחרת - הנה מקום שטורי כן חושפת בפנינו - 'אני לא בטוחה בגוף שלי, אני מפחדת להזדקן בפני הקהל, שהקהל לא יחשוב שאני יפה וימשך אליי יותר'.. נכון שהאלבומים האחרונים עדיין לא מעבדים את התהליך ואת המצוקה הזו, אבל ממרחק השנים אני בטוחה שהנושא הזה יהפוך להיות מרכזי. אני לא חושבת שיש מישהי שעוברת ניתוח פלסטי לא מוצלח (טורי נראית נורא) וזה לא משאיר בה טראומה איומה. and girl that eat pizza and never gain weight... המשפט הזה שטחי? אולי - אבל הוא מלא כנות וזה מה שהופך אותו ליפה. מותר לטורי לרצות להיות יפה וצעירה לנצח, כמו שמותר לכולנו לרצות. היא רק צריכה להיות מסוגלת וגם לרצות להיחשף שוב. הכל נמצא שם, לא צריך לחטוף את טאש... אני לא חושבת שטורי מאושרת עד דמעות בתקופה האחרונה (מייבי קליפורניה, מישהו?) ובגלל זה היא לא כותבת טוב. אני חושבת שטורי אוגרת כאב ואנושיות עד האלבום הבאמת מדהים שהיא תוציא עוד כמה שנים, כשהיא תהיה מוכנה להרפות מהרצון העז להתחרות במיילי סיירוס ותתחיל לכתוב על דברים שבאמת מעניינים אותה, ולא למלמל על פמיניזם ונשיות ולהיראות כמו סמרטוט בידיים של מנתחים עשירים.

shiray

New member
"ותתחיל לכתוב על דברים שבאמת מעניינים אותה,

ולא למלמל על פמיניזם ונשיות"... אפשר להגיד הרבה דברים, המון דברים, אבל אי אפשר להגיד שפמיניזם ונשיות לא באמת מעניינים את טורי, זה חלק נרחב ממי שהיא... יש סיבה שאחרי שהיא יצרה את LE, והתפנתה לכתוב על משהו חוץ מאונס, זה מה שהיא עשתה, וכתב ה את UTP. ויש סיבה שהיא כבר שנים מדברת על וירג'ן מרי ומרי מגדלנה, וכל ההפרדה של רוחניות מסקסיות וכל זה... זה חלק מאוד גדול ממה שמעניין אותה, הפמיניזם עם ההתייחסות לדת. זה לא נולד אתמול ולא שלשום. יכול להיות שזה לא הדבר שמעניין אותך, אבל זה ללא ספק דבר שמעניין אותה...

אני דווקא כן מתעניינת בפמיניזם ../images/Emo3.gif

זו סיבה מאד גדולה להערכה שלי כלפי טורי - כי טורי דיברה על פמיניזם ונשיות - מזוית מבטה. היום היא מקשקשת, ואני מחשיבה את עצמי לאדם אינטלגנטי חוץ מזה שאני מעריצה, ואני לא יכולה שלא לשפוט את הדברים שטורי אומרת. הם נראים לי שטחיים ומשעממים, אבל עזבי את זה - הם נשמעים כמו מלמולים שהיא שמה על אוטומט. התלהבתי מאד מPast the Mission - לאו דווקא כי הרעיון בו כזה גאוני ומהפכני, אלא כי טורי התלהבה ממנו והתכוונה אליו, וזה מה שעשה אותו מרגש וכן, פמינסטי. אבל היום זה פשוט לא זה. אני מצטטת קטע מראיון שהיא נתנה לא מזמן, תקראי. "The best smell I can think of is when my husband gets off his motorbike. That's a good smell to me. I know I'm alive and I'm a woman and I have my high heels on. Let's go! We as mothers can't be stupid. Don't be stupid. Tend your own fire, or some young girl, while your head's turned, is going to tend it for you. "

shiray

New member
אוקיי, עכשיו הבנתי אותך...

פשוט בהודעה הקודמת לגמרי הבנתי אותך שונה, בקטע של זה שכל הפן הפמיניסטי בכלל לא מעניין אותך, ומה היא נצמדת אליו... ההודעה הזאת הבהירה לי. ולגבי האלבום, פשוט דיברתי עליו בהרחבה עם נועה, ככה שמרגיש לי קצת מוזר לחזור על כל מה שכבר נאמר, למרות שאני מודעת לזה שזה דבילי כי חוץ ממנה אף אחד לא שמע את השיחה הזו... בכל מקרה, אני כן מסכימה עם חלק נרחב ממה שכתבת, אבל כשאני נזכרת בUTP ואיך קיבלתי אותו בהתחלה, נראה לי שעכשיו אנחנו שופטים מהר מדי וקשה מדי... ברור שכל אחד הכיר את טורי בקצב שלו, וקרא עליה בשלבים אחרים וכ"ו, אבל וואלה, past the mission זו דוגמה נהדרת מבחינתי, כי כשאני נזכרת בהאזנות הראשונות שלי לאלבום, ממש לא קלטתי אותו... לא התחברתי אליו והוא לא כזה עניין אותי ולקח לו זמן לגדול עליי... אני כן מרגישה שיש באלבום הזה הרבה שינים ששווים האזנות נוספות, קריאת ליריקס ולפחות שווים נסיון קליטה אצלנו... ושוב, כל אחד פה בפורום הכיר אותה בשלב אחר, עם אמצעים אחרים ובקצב אחר, אבל כשאני רק הכרתי אותה לא היה לי למי ישר לרוץ עם חוות דעת, ואני באמת חושבת שיכול מאוד להיות שזה לטובה, כי ככה נשארתי תקופה רק אני והאלבום, כשפה עוד לפני שהוא יוצא רשמית יש כבר מלא ביקורות. ושלא תביני אותי לא נכון, האלבום הזה הוא לא UTP והוא לא מושלם, אבל לדעתי הוא הרבה יותר טוב ממה שהרוב פה עושים ממנו, והוא גם הרבה יותר טוריי מהאחרונים שלה לדעתי... רק חבל שהיא לא הורידה ממנו כמה שירים גרועים...

rfranko

New member
ומה אם זה הביטוי הפיזי שלה לפמיניזם?

אני לא מתה על איך שהיא נראת היום, אבל זו בעיה שלי, אבל אולי הביטוי הפיזי של טורי לפמיניזם זה לעשות עם הגוף שלה מה שהיא רוצה (בוטוקס) ???

rfranko

New member
מדוע?

כלומר אם אני לא אוהבת את זה אז זו בעיה שלי אבל אם לדעתה זה הדבר הכי נשי פמניסטי או יותר נכון ככה היא מוצאת לנכון לבטא את עצמה? יכול להיות שההגדרה שלה לפמיניזם זה הכח לטפל במשפחה שלה ובבעל שלה - וזה יכול להיות שונה לחלוטין להגדרה שלי או שלך אולי זה אצלה ביטוי לקידום השלום בעולם או כל דבר אחר - וכן אני יודעת שאני סותרת דברים שכתבתי קודם - לא אני ולא את (כנראה) יודעות למה היא עשתה בוטוקס. ואני לא בטוחה עד כמה זה רלוונטי למוסיקה שלה, אפשר לראות את זה כסמפטום למחלה אם זה מה שבוחרים ואפשר לראות את זה פשוט, היא רצתה אז היא עשתה באיזה תנאי הבוטוקס שלה היה קביל בעיננו? ובלי קשר... אני תוהה ביני לביני אם ההתעסקות שלי (שׁשלנו) בבוטוקס הוא כיוון שלא נוח לי (לנו) להתעסק בדברים ישירים יותר

רעוּת

New member
ישירים יותר כמו מה?

זה שהמוזיקה שלה נהייתה גרועה, למשל?
שאין בה אמירה כלשהי? או רגש?

למעלה