טוב מי שרוצה לראות הרימאץ' של הטמטום של אתמול

2המרפא

New member
טוב מי שרוצה לראות הרימאץ' של הטמטום של אתמול

מוזמן להכנס להיי סטייקס של פול טילט דוואן-isildor1 סיבוב שני. אתמול זה נגמר ב1.2 מיליון הפסד לדוואן כמה זה יגמר היום מישהו רוצה לפתוח ליין הימורים?

shaywh

New member
דוואן הפך לפול טילט פרו!

מפתיע קצת. היה לו חשבון בסטארס ונדמה לי שגם בעוד אתר או שניים. אני מהמר שזיגי יסיים בפלוס סולידי ואיסילדור ימשיך את הקו של אתמול... הוא כבר יושב בשולחן אחד עם יותר מ600K

2המרפא

New member
זיגי הפסיד איזה 200 אלף לאיסילדור

ה700 שראית זה של זיגי אבל הוא התנקם בו בשולחן אחר ויצא תוך 50 ידיים בערך באיזה מינוס 200. מה שמעניין זה שיחסית לאתמול הם ממש רגועים אבל אני מניח שהם יתחממו עוד מעט והטמטום של אתמול ימשך. דוואן בוחר בינתיים לשחק סמול בול לפי מה שאני רואה ולא מחפש לנפח קופות יתר על המידה על ידיים ספקולטיביות לחלוטין ובוחר בטינג ליין ממש סולידי מה שלא מאפשר לאיסילדור לעשות את האובר בטים העצומים שלו בריבר.

2המרפא

New member
טוב מי שרוצה לראות את דוואן משחק טייט

זאת ההזדמנות. בחיים שלי לא ראיתי אותו משחק כל כך סולידי ושומר על קופות קטנות יחסית זה ממש מעניין. כנראה יש לו טראומה מאתמול

2המרפא

New member
טייט יחסית אליו זה הכל יחסי

מה שכן הוא מנסה לשחק סמול בול ולא להגיע למצב שבטרן הקופה כבר 150K

2המרפא

New member
האיש שיגרום לדוואן לפשוט את הרגל כנראה

לא ממש הולך לו גם היום, נראה לי שהוא שוב במינוס מיליון או משהו כזה.

Goldrush

New member
והטמטום ממשיך...

דוואן הכניס פריפלופ אול אין על 216 אלף עם AJ ו- isildor1 השווה עם 44. הפלופ יצא 9JJ... מישהן רשם לטום בצ'אט שעוד 3800000 והוא מחזיר את ההפסדים מאתמול...

2המרפא

New member
הם משחקים כבר איזה 23 שעות המפגרים

ודוואן אם לא כמה סאקאאוטים מדהימים היה מופסד באיזה 2 מיליון ולא 1 כמו עכשיו

Goldrush

New member
דוואן חתיכת אידיוט

נכנס אול אין על 112 אלף עם זוג 66 אחרי הריבר כשעל השולחן יש 89TJ והשני שידר כבר אחרי הפלופ את האמאמא של הסטרייטים

2המרפא

New member
בסדר אחרי שאתמול ראיתי

5‏ בטינג עם 2 5 אוף סוט אני לא מופתע מכלום. לזכותו יאמר שהוא כמעט החזיר את כל ההפסדים (של היום לפחות) באיזור 1.

2המרפא

New member
הוא הספיק להפסיד עוד מיליון בשעתיים

וואו! תשמע כיסים עמוקים או לא הוא הפסיד 4 מיליון דולר בשבוע. זה חתיכת מכה אפילו לבנקרול שלו, ממי הוא ירוויח את הכסף בחזרה? רוב הגדולים לא ישחקו איתו הולדם כל כך הרבה ומי שכן ישחק דוואן לא ינצח אותם ובטח לא בסכומים כאלה ושאר המשחקים אצלו חלשים משמעותית והוא מופסד בהם יופי יופי. אם איסילדור יעשה בשכל ויעלם עם הכסף כמו שהוא הופיע סיכוי סביר שדוואן לא יראה את הכסף הזה שוב. אנשים שכחו מאיפה בא הבנקרול שלו במכה של שעברה וכולם יודעים שזה לא יקרה שוב.

Goldrush

New member
תראה

אחרי ההפסקה דוואן החזיר קצת, אחרי שהוא הלווה חצי מיליון מזיגי. אבל בכל אופן, יקח לו המון זמן להתאושש מהיומיים האחרונים ואני מסכים איתך לגמרי בקשר לזה שאין סיכוי שהשחקנים הכבדים שיכולים לשלם, ישלמו לו כל כך הרבה. מדהים אותי איך בא איזה סקנדינבי משום מקום ומרושש ככה שחקן בכיר. האנשים היו בשוק מהסכומים שדוואן שרף מולו ולא הצליח להחזיר. אני בטוח שהעובדה שב- 48 שעות האחרונות הם שיחקו כמעט 30 שעות השפיעה על שניהם בצורה קיצונית. בסביבות 14:30 היית יכול לראות שדוואן עושה שטויות של שחקן טירון - מנסה לבלף עם 4 לבבות על השולחן כשלו אין לב, נכנס אול אין פרפלופ עם KT וכו'. משחק פשוט נדיר. לא חושב שנראה בעתיד הקרוב שחקן שמפסיד כ"כ הרבה בכל כך מעט זמן.

2המרפא

New member
אתה יודע מאיפה לדוואן יש כל כך הרבה כסף

או לספר לך? אם אתה יודע זה מסביר את הבנקרול שלו (שהיה) ואת זה שהוא לא יחזור להיות אותו הדבר אם איסלדור יעלם

Goldrush

New member
יודע יודע ומבין שזה לא יחזור

אני לא מבין איך דוואן לא קלט את זה אחרי שאיסלדור אנס אותו ביום הראשון. אני מאמין שאיסלדור ילמד לקח מ- martanos ויעלם עם הכסף כי מכה כזאת זאת מכה של פעם בחיים. אולי הגיע הזמן של דוואן להיכנס ליותר טורנירים, כי כמו שהוא משחק באומהה, משם הוא לא יראה כסף.

למעלה