טוב מי שרוצה לראות הרימאץ' של הטמטום של אתמול

Goldrush

New member
ראיתי את האול אין על חצי מיליון עם ה- KT?

טירוף, פשוט טירוף.

2המרפא

New member
מדהים שראיתי אותו יושב על 3 שולחנות

עם מעל מיליון דולר והוא סיים רק בברווח של 460K

shaywh

New member
הוא סיים ברווח יותר גדול

מסתבר שדוואן לקח כמה מאות אלפים מזיגי בplo אז זה המינוס הסופי שלו ליום הזה. מה שממש מרשים זה הפלוס הגדול שהיה לדוואן בהתחלה והמינוס בסוף. זה יוצא גרף מטורף.

talhorm

New member
זה פשוט מפחיד. DURRR יפול הוא בטילט מטורף

הוא משווה הכל זוג בינוני מספיק טוב בשבילהם לקופה של מעל 200 אלף דולר

shaywh

New member
זה הדס אפ. אבל איסילדור יושב עם מעל 3 מיליון

והריספקט לדוואן בכל עולם הפוקר הולך ונעלם

shaywh

New member
ורוצה לשחק עוד 7-8 שעות עד שהוא יצטרך ללכת

לשחק בהיי סטייקס... הוא אפילו הזמין את איסילדור לבוא אחרי שהוא שאל אם יש לו כבר 21. הצ'אט ביניהם קצת הזוי, לא יודע איך דוואן מסוגל לעשות סמיילים עכשיו ולספר על נפלאות הקפה.

shaywh

New member
דןקא לא מופסד בהרבה, הוא היה ברווח של 1.5 ורק

אז התחיל להתדרדר. בפורומים מדברים עכשיו על משהו כמו 460K הפסד לדוואן בסה"כ בסשן הזה.

Goldrush

New member
כסף קטן לעומת אתמול...

נראה לי שזה יותר בכיוון של המיליון.

Shaycus

New member
מי זה sildor1

אני חייב להבין מי זה השוודי הזה שמפרק לטום דוואן את הצורה ביתר קלות, ראיתי לפני 3 שעות קופה של 700 אלף איך דוואן מפסיד עם A K ל A A פרי פלופ זה פשוט מדהים, זה 2.5 מליון שקל ב10 שניות.. אין דברים כאלה אמרתם שהוא שיחק בהיי סטייקס פוקר, מה השם המלא שלו מישהו יודע?

Shaycus

New member
ועוד שאלה

אני רואה שאנשים רושמים בכמה דוואן מופסד/מורווח בדיוק מוחלט, מאיפה אתם יודעים את זה? איפה אני רואה את הבנקרול שלו אם זה בכלל אפשרי?

Harleydude

New member
בנקרול אתה לא תמצא

אבל תוצאות אפשר לראות ב: www.highstakesdb.com בנוסף ב2+2 בפורומים של ההיי סטייקס יש שרשורים עם ידיים וסכומים והכל אם אתה רוצה להעמיק קצת יותר. ועד כמה שידוע לי איסילדור לא שיחק בהייסטייקס פוקר

Johnblaze

New member
תגידו

לוקחים להם עמלות על המשחקים ? ואם כן..אז בטח יש להם הנחה בעמלות לסכומים כאלה לא ?

2המרפא

New member
אתה מתכוון לרייק?

אז הרייק שלהם ממש מצחיק 25C לבנאדם לא ממש משנה להם שומדבר. אין להם 5% או דברים בסגנון כמו לרוב האנשים וגם מי שבאדום (מקצוען) לא משלם בכלל.

Johnblaze

New member
כן ברור לרייק

באמת זול מאוד ,כנראה שהפרסום והמוניטין שווה לפול טילט הרבה

shaywh

New member
יש הנחות, כי הרייק הוא לא ביחס ישר לסכום

אלא יותר לכמות הבליינדים בקופה.

למעלה