טוב מי שרוצה לראות הרימאץ' של הטמטום של אתמול

shaywh

New member
ספרו באמת

אם גלפונד דוואן ודאנג (urindanger) עדיין מחזיקים אחוזים אחד של השני אז זאת מכה רצינית גם להם.

shaywh

New member
אגב, רפי עמית בפלוס 1.26 מיליון השנה

howisitfeellike בפול טילט

2המרפא

New member
טוב אני אספר למי שלא יודע

שנה שעברה (השנה שדוואן באמת התעשר לרמות מגוכחות) אדון גי ליברטה (המיליארדר שהופיע בעונה 4 של היי סטייקס בחצי מיליון ביי אין) החליט שזה רעיון מבריק בשבילו לשחק היי סטייקס אונליין ואיך שהוא בא צצו כל הכרישים ובמיוחד דוואן. דוואן עשה עליו קופה ענקית כי הוא כמובן שם יותר שעות מכל אחד אחר והרזה אותו בכמה מיליונים טובים מיותר לציין שכמעט כולם התעשרו ולא במקרה זאת הייתה השנה הכמעט יחידה שבה כמעט אף שחקן היי סטייקס לא יצא מופסד. גם אנדי בייל קפץ לביקור והעשיר את הבנקרול של החבורה הקבועה. השנה אין איזה לוויתן שמן שמחליט שזה רעיון מבריק לנסות לשחק עם הגדולים אונליין ולא במקרה דוואן מופסד השנה באיזה מיליון או שתיים עוד לפני כל הסיפור של היומיים האחרונים. דוואן לדעתי לא ברמה של שאר השחקנים הגדולים במיוחד לא בכל המשחקים שהם לא הולדם, ואין סיכוי שהוא משכנע אותם לשחק איתו הולדם אז הוא די תקוע. עוד משהו אף אחד לא יודע כמה דוואן מופסד בבוביס רום כי זה די ברור שהוא הכבש הכי גדול בMIXED GAMES לפי איך שהוא משחק בפול טילט.

Goldrush

New member
ובשביל הפרופורציות:

דוואן עשה שנה שעברה באונליין בין 8.5 ל- 9.5 מיליון ושנה קודם לכן באזור ה-5. זאת אומרת שביומיים הבן אדם הפסיד בערך שליש מהבנקרול שלו. תוסיפו לזה את האתגר שהוא שם על 1.5 מיליון ואמור להתחיל בקרוב (ושיהיה ברור, הוא משחק מול פטריק בפוט לימיט אומהה והוא הולך להפסיד) ותבינו שיש מצב שבקרוב הוא מתחיל לשחק עם יפנים בקזינו על בליינדים של 5 ו- 10. דרך אגב, אני חושב שלפחות פטריק ואייבי כן ישחקו איתו הולדם ואפילו ינצחו אותו ביחס של 60-40 לפחות.

Johnblaze

New member
אבל

דוואן מוביל על פטריק אחרי המווווןןן ידיים בהתערבות (עשרות אלפי אם אני לא טועה) וזה אומר (לעניות דעתי) שהוא לא נופל ממנו ואפילו יותר טוב ממנו אני חושב שדואן דווקא כן ברמות הגבוהות ביותר קרה מה שקרה בשבוע האחרון..זה לא סיבה להמעיט בערכו של שחקן

2המרפא

New member
ובשביל עוד פרופורציות

שכחת שהוצאות מחייה בשביל ילד עם ים כסף הן ללא ספק גבוהות (מכוניות מהירות, בתים גדולים, נערות ליווי יוקרתיות, והרבה הרבה קוק עם איך שהוא נראה). תוסיף לזה את זה שהוא ממש אוהב לשחק בבלג'יו במשחקים מעורבים שהוא ממש גרוע בהם. אייבי ופטריק לא ישחקו איתו הולדם על בסיס עקבי כי זה יחסית EV- לעומת לקרוע אותו ב7-GAME ואומהה. והאתגר כבר התחיל ודי תקוע ויש שמועות שהם פשוט ויתרו על הנושא כי לשניהם אין ממש כוח לעשות את זה. מה שכן יש דבר שמציל אותו וזה שהוא עכשיו חבר בTEAM FULL TILT למי שלא יודע מה זה אומר-בניגוד לכל המקצוענים שאתם רואים פה ושם המעמד שלו אחר לחלוטין, מקביל לאייבי ולפטריק ולגאס וכדומה לא יודע כמה באחוזים אבל יש לו כרגע אחוזים בפול טילט.

shaywh

New member
אל תגזימו

קודם כל, יש גם את האופציה שהוא בסה"כ ברווח במשחקים חיים. לא יודע למה, סתם נראה לי. כדאי לכם להתרענן על ההדס אפ שלו מול אנטוניוס באוזי מיליונס עם הפולדים הכי טובים שראיתי במשחק הדס אפ. מייק קארו קיפל סט בהדס אפ WSOP האחרון אבל זה לא קשור ולא יודע אם זה היה נכון. לא משנה עכשיו. חוץ מזה, אתם חושבים שבאמת לא משחקים מולו הולדם? אייבי זה גם אותו אייבי שהפסיד מיליונים בקוביות. סתם לצורך העניין. אני גם לא יודע אם חוץ מטיסות וכאלה יש לו הוצאות מחייה בשמיים. מה שאתם הייתם עושים עם הרבה כסף זה לא מה ששחקן פוקר מקצועי היה עושה. אני יודע למשל שעד שגלפונד קנה לעצמו דירה (פנטהאוז כלשהו, דירה נשמע יבש) הוא לא הוציא סכום ענק אף פעם. דוקא לגבי האתגר דוואן יצא אדיוט מרוב שהוא ניסה להוכיח את עצמו. כל מי שעוקב יודע שהוא לא מראה שום דומיננטיות מוחלטת, בטח לא מה שכדאי לו לפי התנאים של האתגר. נראה לי שבשלב הזה שני השחקנים גם לא מתלהבים מהפיי דיי שיבוא לאחד מהם בסוף.

Goldrush

New member
ודרך אגב

הם קבעו למחר סשן של 24 שעות. אם המגמה תימשך, מחרתיים יש לי בנקרול גדול יותר משל דוואן...

Harleydude

New member
רגע רגע בואו נשים קצת דברים בפרופורציות

קודם כל ברור שזה מכה, אבל דוואן לא טיפש לשחק על סכומים שהוא לא יכול להרשות לעצמו. ואל תשכחו שהוא משחק גם לייב הרבה שהם מתיישבים עם 200K בקלות לפני הריבאיים ובבקשה לא להניח ישר שהוא מופסד מיליונים בלי משהו לגבות את זה. דוואן כבר היה השנה במינוס 2.4 מיליון ויצא מזה. אבל בלי קשר לכל זה, ממש מוזר לי לשמוע את כולם מדברים על איזה פיש דוואן מול הכרישים, יש סיבה למה אפ'חד לא ישחק איתו כ''כ הרבה הולדם, ומול פטריק ד''א גם בהולדם וגם באומהה הם די יוצאים שווים. דוואן לוקח יותר קופות גדולות ופטריק יותר קטנות בינוניות וההובלה משתנה הרבה למרות שיש מגמה של יותר לכיוון פטריק העניינים רחוקים מלהיות גמורים. כולם מסתכלים על הידיים המשוגעות שדוואן משחק ולפני חצי שנה קוראים לו גאון והיום קוראים לו "חתיכת אידיוט". זה נקרא להיות יותר מדי "results orientated". במיוחד ששוב, במשחקים האלה שלהיות מורווח 1ptbb/100 זה וינרייט אדיר סווינגים כאלה הם נורמליים (בטח ובטח אם אתה מאוד לוס-אגרסיב ובטח ובטח אם אתה משחק מול אייבי\אנטוניוס והאחים דאנג כל היום). איסילדור הוא לא מישהו חדש בסצנה שצץ משום מקום הוא שחקן היי סטייקס מוכר. בכל מקרה, דוואן שחקן נדיר ומעולה שמשחק מול שחקנים הכי טובים בעולם שמסתגלים מהר מאוד והמשחק שלו מאוד מאוד תנודתי. והילד כולה בן 22. הוא לא הולך להתרושש והוא לא שחקן חלש בסכומים האלה. אין שחקן היי סטייקס שלא עבר סווינגים כאלה. וד''א, כן, גם דוואן יכול להיות בטילט כזה או אחר, כאילו שלכם לא קרה שהתעצבנתם רצח ודחפתם עם ידיים ביזאריות, קורה, הוא מספיק טוב בשביל להתאושש ולהרוויח כל אגורה שהפסיד. זו דעתי האישית בכל מקרה.

Harleydude

New member
ד''א

בראיון עם אייבי לפני כחודש אייבי אמר על דוואן שאם יש מישהו שיכול לרושש אותו זה דוואן. כשפיל אייבי אומר משהו כזה זה לא הולך ברגל.

Goldrush

New member
תסתכל שוב על היד שבה קראתי לו אידיוט

אתה היית דוחף אול אין על יד כזאת(בוא נגיד 5% מהבנקרול שלך)? אף אחד לא אומר שדוואן הוא פיש אבל הוא הפך להיות שבוי של התדמית הפרועה שלו בשולחן והוא משחק יותר מידי ידיים שאף שחקן אחר לא היה משחק. זה לא מה שהפך אותו לגאון בעבר אבל זה כן מה שנתן לו חתיכת מכה השבוע. כבר הוסבר כאן למעלה איך הוא בנה את הבנקרול שלו וסביר להניח שמקרה כזה לא יחזור. העובדה היא שגם לפני האירועים האחרונים הוא כבר היה מופסד השנה. אם אתה שואל אותי, השחקנים הטובים כבר למדו אותו ולכן יהיה לו קשה מאוד לבוא ולהפתיע ולצאת ברווחים גדולים. צריך להבין ש- 4 מיליון דולר בשביל שחקן פוקר, טוב ככל שיהיה, זה המון ואולי זה לא מה שירושש את דוואן, אבל זה יצמצם אותו בהמון. אני לא רואה מצב שבקרוב הוא מחזיר את ההפסדים האלו.

Harleydude

New member
טעויות נועדו בשביל ללמוד מהן

אני מאמין שהוא ילמד וימשיך הלאה. אנשי עסקים ומיליונרים כאלה ואחרים שבאים לשחק עם הגדולים זה תופעה אולי לא נפוצה אבל גם לא נדירה, זה משהו שקורה בכל הסכומים והרמות וגם בהיי סטייקס מאז ומתמיד. ולהגיד שהסיבה היחידה שדוואן יושב על בנקרול חזק זה גאי לליברטי זה פשוט להמעיט בערכו של דוואן. ברור שהוא עקץ אותו חזק אבל עצם זה שהוא נותן גיים כ''כ מדהים מול פטריק על סמפל סייז גדול מוכיח שהוא שייך לליגה של הגדולים. בהיי סטייקס שם המשחק הוא התאמות, בהתחלה הוא הצליח כי לא ידעו מאיפה הוא בא, למדו אותו, השתפרו מולו, ועכשיו תורו לעשות את התתאמות המתאימות, וכאן השאלה האם הוא יצליח או לא. אני מאמין שכן. כל שחקן היי סטייקס מצליח עבר את הנק' הזאת ואני לא רואה סיבה שדוואן לא. ושוב, בסכומים האלה לא צריך לבוא ולהפתיע ולעשות לילות של מיליונים, מספיק להרוויח 2 ביג בליינדים ל100 ידיים ואחרי כמה שעות יש לך כמה עשרות אלפי דולרים, תכפיל את זה בימים, שבועות וחודשים וזה המון כסף. ואני אולי לא הייתי דוחף עם הידיים שהוא דוחף איתן אבל הוא שחקן פי אלף עליי והם משחקים משחק קצת אחר שם למעלה, יש הרבה מאוד משחק פסיכולוגי, משחק לחץ, הרבה מאוד הסתברויות מרומזות והרבה הסתמכות על תוחלת קיפול. דוואן יודע לשחק את הזוויות האלה מצוין. הבעיה היא שהשחקנים הטובים עשו את ההתאמות וכמו שאמרתי עכשיו הוא צריך לשנות פאזה מה שיכול לגרום לו להיות סופר רווחי. יש לו תדמית פשוט חלומית ומספיק לדעתי שהוא ישחק טאג סטנדרטי ובסיסי בשביל לעשות אחלה כסף מכל אחד שם. רק לפני כמה שבועות הוא לקח קופה של 1.2 מיליון מאייבי, וגם אם הוא מפסיד היום באומהה או במשחקים המעורבים יש סיבה למה הוא ממשיך לשחק אותם, הוא יכול להרשות אותם לעצמו, או שהם נותנים לו אקשן בהולדם. וחוץ מזה הוא בן 22, הוא לומד ומשתפר, והוא משחק מול ה-אנשים ללמוד מולם, כמה יקר שזה לא יהיה, אז עוד כמה שנים אם הוא לא יתרושש הוא יהיה שחקן פי אלף יותר טוב גם בכל המשחקים האחרים.

2המרפא

New member
אנשים כמו גי לליברטה לא באים הרבה

תמיד יש אנשי עסקים ומיליונרים כאלה ואחרים שיבוא יזרקו איזה 100-200אלף שיתחלקו בין כולם יבינו את הפואנטה וילכו. מעט מאוד אנשים בפורצ'ן 500 יבואו וישימו מיליונים אונליין בלי למצמץ ואלה האנשים היחידים שהם מספיק נזילים בשביל לשים סכומים מגוכחים כאלה ושזה לא יעניין אותם. אם כל הכבוד איש עסקים מצליח ששווה 20-30 מיליון דולר שבמקרה הטוב יש לו 3-4 נזיל ישים את הכל בשביל לשחק פוקר עם אייבי ודוואן זה משהו שלא יקרה. לוויתנים כמו אנדי בייל וגי לליברטה זה משהו שבא לעיתים מאוד מאוד רחוקות, האנשים האלה הם לא מיליונרים אלה מולטי מילארדרים.

Harleydude

New member
בעע כתבתי לך תגובה מושקעת ותפוז לא פרסם

אנחנו מתחילים לחוג במעגלים קצת, בגדול מה שאני אומר זה שהילד ניצח כל רמה אפשרית חוץ מהיי סטייקס לפני גיא ובהיי סטייקס בתקופת גיא והשנה הוא גם לא היה נטול זכיות גדולות. התנודות בהיי סטייקס חולניות, במיוחד כשמשחקים 500\1000 מול שחקנים בקליבר כזה. הוא עוד יחדד את המשחק שלו ואני חושב שאם היום לא נותנים לו יותר מדי אקשן בהולדם השחקנים הכי טובים בעולם והוא כולה בן 22, אז עוד כמה שנים כשהוא ישתפר גם בשאר המשחקים ויתחדד גם בהולדם הוא יכול להיות שחקן מליגה אחרת כשכבר עכשיו הוא לא מישהו שהרבה יושבים איתו בסבבה. ד''א - אתה משחק השבוע? אני שוקל לזרום בחמישי. שלח לי הודעה בפרטי.

shaywh

New member
אה, במחשבה שנייה

נגראנו אמר שהסיבה שהוא לא ממהר להכתיר את דוואן (בהקשר של ההול אוף פיים אבל העיקרון תופס פה) היא שגם הוא היה פעם ילד פלא בן 22 אבל אחר כך הוא גם היה שחקן מרושש בן 24... אבל כל שחקני הביג סטייקס (נניח 25-50) מתייחסים אליו בכבוד רציני. זה מראה איך הוא דרס את הרמה הזאת פעם. היום במקרה ראיתי שאלה של מישהו שתפס TPTK מולו הדס אפ ברמה הזאת ושאל מה לעשות בריבר. כמה מהעצות היו להשוות ואז לצאת מהשולחן. ויש עוד הרבה כאלה. ככה שאין ספק שאם הוא יצטרך לעשות גריינדינג הוא מסוגל ובטוח יש הרבה שיממנו את זה.

Goldrush

New member
למי שפיספס - החלק השלישי רץ עכשיו

דוואן נרגע בטירוף, בוחר הרבה יותר טוב ידיים. מה שכן, הוא עדיין מופסד היום בכמה מאות אלפים...

למעלה