טעויות נועדו בשביל ללמוד מהן
אני מאמין שהוא ילמד וימשיך הלאה. אנשי עסקים ומיליונרים כאלה ואחרים שבאים לשחק עם הגדולים זה תופעה אולי לא נפוצה אבל גם לא נדירה, זה משהו שקורה בכל הסכומים והרמות וגם בהיי סטייקס מאז ומתמיד. ולהגיד שהסיבה היחידה שדוואן יושב על בנקרול חזק זה גאי לליברטי זה פשוט להמעיט בערכו של דוואן. ברור שהוא עקץ אותו חזק אבל עצם זה שהוא נותן גיים כ''כ מדהים מול פטריק על סמפל סייז גדול מוכיח שהוא שייך לליגה של הגדולים. בהיי סטייקס שם המשחק הוא התאמות, בהתחלה הוא הצליח כי לא ידעו מאיפה הוא בא, למדו אותו, השתפרו מולו, ועכשיו תורו לעשות את התתאמות המתאימות, וכאן השאלה האם הוא יצליח או לא. אני מאמין שכן. כל שחקן היי סטייקס מצליח עבר את הנק' הזאת ואני לא רואה סיבה שדוואן לא. ושוב, בסכומים האלה לא צריך לבוא ולהפתיע ולעשות לילות של מיליונים, מספיק להרוויח 2 ביג בליינדים ל100 ידיים ואחרי כמה שעות יש לך כמה עשרות אלפי דולרים, תכפיל את זה בימים, שבועות וחודשים וזה המון כסף. ואני אולי לא הייתי דוחף עם הידיים שהוא דוחף איתן אבל הוא שחקן פי אלף עליי והם משחקים משחק קצת אחר שם למעלה, יש הרבה מאוד משחק פסיכולוגי, משחק לחץ, הרבה מאוד הסתברויות מרומזות והרבה הסתמכות על תוחלת קיפול. דוואן יודע לשחק את הזוויות האלה מצוין. הבעיה היא שהשחקנים הטובים עשו את ההתאמות וכמו שאמרתי עכשיו הוא צריך לשנות פאזה מה שיכול לגרום לו להיות סופר רווחי. יש לו תדמית פשוט חלומית ומספיק לדעתי שהוא ישחק טאג סטנדרטי ובסיסי בשביל לעשות אחלה כסף מכל אחד שם. רק לפני כמה שבועות הוא לקח קופה של 1.2 מיליון מאייבי, וגם אם הוא מפסיד היום באומהה או במשחקים המעורבים יש סיבה למה הוא ממשיך לשחק אותם, הוא יכול להרשות אותם לעצמו, או שהם נותנים לו אקשן בהולדם. וחוץ מזה הוא בן 22, הוא לומד ומשתפר, והוא משחק מול ה-אנשים ללמוד מולם, כמה יקר שזה לא יהיה, אז עוד כמה שנים אם הוא לא יתרושש הוא יהיה שחקן פי אלף יותר טוב גם בכל המשחקים האחרים.