אני בסדר... ברוך השם... קצת תלושה בין נתניה לר"ג, אבל ביום א' כבר הכל יהיה בסדר. איך את?
נ נעמה כיאט New member 13/10/06 #29 אני בסדר... ברוך השם... קצת תלושה בין נתניה לר"ג, אבל ביום א' כבר הכל יהיה בסדר. איך את?
D dikla yoktan New member 13/10/06 #24 ../images/Emo85.gif מזל שבאת... אל תשאלי: נגמרו לי היום כדורי השוקולד צריכה שתכיני לי חדשים !
M Mayel New member 13/10/06 #27 יש אצל נושי עוד...לה כבר נמאס... וטוב שכך... אין בעיה בובה,מתי שתרצי אני מביאה לך עוד.
D dikla yoktan New member 13/10/06 #28 מצויין. אני אבדוק אם היא יכולה בנתיים להתחלק איתי בשלל... עד לאספקה חדשה. תודה!!!
M Mayel New member 13/10/06 #32 תגידי,כשאת מקבלת תגובה ממישהו זה מסמן לך בתיבת המסרים? פעם זה סימן לי כך,אבל עכשיו לא ואין לי מושג אם התגובה מופנית אליי או לא...
תגידי,כשאת מקבלת תגובה ממישהו זה מסמן לך בתיבת המסרים? פעם זה סימן לי כך,אבל עכשיו לא ואין לי מושג אם התגובה מופנית אליי או לא...
נ נעמה כיאט New member 13/10/06 #35 כנראה שגם לי אין לי מושג... כי אני לא יודעת אם הגבת עכשיו אליי או אל דיקי...
D dikla yoktan New member 13/10/06 #38 לא... ומעולם לא סימן לי... למה רק לך היה כזה? השאלה... אם זה נוח או מנג'ס... פעם היתה לי במייל הודעה על כל מסר אישי שנשלח אלי. ב"ה ביטלתי את זה. זה היה נוראי!
לא... ומעולם לא סימן לי... למה רק לך היה כזה? השאלה... אם זה נוח או מנג'ס... פעם היתה לי במייל הודעה על כל מסר אישי שנשלח אלי. ב"ה ביטלתי את זה. זה היה נוראי!
נ נעמה כיאט New member 13/10/06 #39 כן... זה ממש מעצבן... גם אני כל הזמן אומרת שאני אבטל ודוחה את זה... עכשיו אני הולכת לבטל! נמאס לי! נראה לי שעל כל תגובה זה מה זה מעצבן!
כן... זה ממש מעצבן... גם אני כל הזמן אומרת שאני אבטל ודוחה את זה... עכשיו אני הולכת לבטל! נמאס לי! נראה לי שעל כל תגובה זה מה זה מעצבן!
נ נעמה כיאט New member 13/10/06 #30 מה זה?../images/Emo12.gif מחלקים את כדורי השוקולד הכי טעימים בעולם ואני לא יודעת על זה? מה קורה פה? אוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מה זה?../images/Emo12.gif מחלקים את כדורי השוקולד הכי טעימים בעולם ואני לא יודעת על זה? מה קורה פה? אוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
D dikla yoktan New member 13/10/06 #42 האם שמתי תמונה אסורה? מצטערת... אחרי היומולדת שלחתי הכל לקרן שבדקה עם כולם מה מותר לשים... סורי אם בחרתי תמונה שאסור. לי התמונה נראית מקסימה!
האם שמתי תמונה אסורה? מצטערת... אחרי היומולדת שלחתי הכל לקרן שבדקה עם כולם מה מותר לשים... סורי אם בחרתי תמונה שאסור. לי התמונה נראית מקסימה!