עזבי אותה... סתומה!
D dikla yoktan New member 13/10/06 #15 ../images/Emo100.gif נו, איך המעבר? ארזת הכל? מתי מתחילים הלימודים? ותהיה תלמידה טובה, אה? לא כל הזמן בפורום...
../images/Emo100.gif נו, איך המעבר? ארזת הכל? מתי מתחילים הלימודים? ותהיה תלמידה טובה, אה? לא כל הזמן בפורום...
נ נעמה כיאט New member 13/10/06 #18 אני אשתדל../images/Emo9.gif בדיוק עכשיו סיימתי לארוז... עוד מעט אבא שלי בא לקחת את הדברים האחרונים. מחר אני בבאר שבע.. ומיום ראשון אני רמתגנית רשמית!!!
אני אשתדל../images/Emo9.gif בדיוק עכשיו סיימתי לארוז... עוד מעט אבא שלי בא לקחת את הדברים האחרונים. מחר אני בבאר שבע.. ומיום ראשון אני רמתגנית רשמית!!!
D dikla yoktan New member 13/10/06 #21 ../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo79.gif ברוכה הבאה ../images/Emo124.gif
M Mayel New member 13/10/06 #23 אני מודה כאן לפסוליה המדהימה שהאיר לי את העולם הזה וחיבר אותי למסנג'ר...זה אומר שהמשיח בדרך חברים!!!!איזה מגנוב זה...
אני מודה כאן לפסוליה המדהימה שהאיר לי את העולם הזה וחיבר אותי למסנג'ר...זה אומר שהמשיח בדרך חברים!!!!איזה מגנוב זה...
N No name for now New member 13/10/06 #47 ככה? בסדר אותי לא מחפשים? זה בגלל שאנחנו לא אוכלים סמבוסק? איך הסתבכתי, אחי (שביקר אתמול) אמר לאמא שלי שהמקרר שלי ריק (הוא לא, אני פשוט לא מכינה אוכל לגדוד). אני אהרוג אותו
ככה? בסדר אותי לא מחפשים? זה בגלל שאנחנו לא אוכלים סמבוסק? איך הסתבכתי, אחי (שביקר אתמול) אמר לאמא שלי שהמקרר שלי ריק (הוא לא, אני פשוט לא מכינה אוכל לגדוד). אני אהרוג אותו
F fasulya New member 13/10/06 #49 ברור שיש כאן סיבוך מחר כולם אצל סיגל עם השאריות של המנגל של לימור מתי להגיע ומה הכתובת?
N No name for now New member 14/10/06 #57 כוסות רוח למת מבחינת אמא שלי אני כבר לא אחראית ולא מסוגלת להכין לעצמי אוכל
N No name for now New member 14/10/06 #56 המממ כן קודם כל נעמה, תמיר ואני כבר לא ביחד חוץ מזה, ירדתי לשורש העניין: אחי טוען שאין לי אוכל כי לא היה חלב במקרר (באמת בדיוק נגמר)
המממ כן קודם כל נעמה, תמיר ואני כבר לא ביחד חוץ מזה, ירדתי לשורש העניין: אחי טוען שאין לי אוכל כי לא היה חלב במקרר (באמת בדיוק נגמר)