טוב, נו, אני ארים את הכפפה

Regina Phalange

New member
טוב, נו, אני ארים את הכפפה

קורס תלר"פים- להתפקד!!! ואני רוצה לראות ראבאק בעיניים שלכם! ח'לאס! אני לא יודעת אם אני יותר מאוכזבת ממכם או יותר מאוכזבת ממכם! חוצפנים מפונקים וממורמרים!!! (בנדיבות המ"מ והמפקד הסגול) סה"כ, אם נוציא את שלושת ימי המטווחים- היה ממש כיף. אם לא נוציא את המטווחים- עדיין היה ממש כיף, אבל הרבה יותר מעייף ומפתיע שכולם בחיים... בינתיים נשארו עוד יומיים, כולנו סימנים כחולים (וחלקנו מסתובבים עם נקע
.. אגב- רופאים צבאיים הם כאלה מפגרים, בחיי), שעות ביציאה ובעיקר חוויות
איך היה לכם עד עכשיו? (יאללה יאללה, לא בעיה להשיג מהנשקייה את הרובה חזרה. קדימה לשפוך חוויות)

moranille

New member
מתפקדת!

עוד מעט אני מבטיחה הודעת רבאק! (בזיייוווןןן) אוטוטו חוזרת. מורנילה

moranille

New member
קורס תלר"פים 2006

"5 שניות, 5 שניות לקבלת המפקדת המחלקה תלך לאחור. 1,2 הקקקקשששבבבבב" (כשאת ההקשב נותנים עופר נדב ואיתי!) קורס תלר"פים העומד בסימן המילה "ביזיון" או "יאלללה איתכם!" או "צאו מהשוק שלכם". כל דבר שעשינו במהלך השבועיים האלו אכזב משמעותית את הצוות שלנו. אנחנו כנראה לא מספיק בוגרים, ממושמעים או ווטאבר.. אבל בלי שום קשר, אנחנו לא לוקחים אותם קשה בכלל. אפשר לומר שהיה ממממש כיף, התחלנו להתגבש, עזרנו אחד לשני ובעיקר בעיקר עשינו צחוקים ושכונה. אני לא חושבת שהיה קשה, חוץ מהעומס חום הכבד, הכל היה סבבה. האוכל בבה"ד 10 סבבה לגמרי, החדרים חמודים (אין בהם מאווררים), והמקלחות בכללי נקיות. מה שעשה לי את השבועיים האלו זה האנשים המדהימים, הצחוקים הבלתי פוסקים גם במסדרים, הסמל והסיגריות שהוא ביקש שנאסוף. בקיצור צחוקים. קטע נחמד שרציתי לספר (יש עוד המון, אבל באמת שאין לי כוח). בתום אחד המד"סים, עשינו מתיחות, והמפקדת שאלה איזה שריר אנחנו מותחים, בכל אופן התשובה הייתה "הקשב המפקדת, הגסטרוקנמיוס המפקדת", מן הסתם שחשכו עיניה. אבל אם אפשר להתעלל קצת אז למה לא חיחיחי. בקיצור, אחרי שג'ני החבולה והפצועה התפקדה, טיפטיפ- עכשיו תורך!

moranille

New member
משה נובח

אבל עופר וקוסטה הכי מצחיקים. ונדב ואיתי שמחקים את עופר. ובנימין....

natalysh

New member
מה חמוד בחדרים? ../images/Emo122.gif

האם אלו מיטות הקומותיים המתפרקות או שמא הבריזה הנהדרת?

Dr casper

New member
טיפטיפ להתפקדות

איך, איך אתם שוכחים את ההקשב של איליה ספיבק ביום הראשון?? אה, יש מצב שהיינו אז עוד בנים ובנות בנפרד. זה היה הדבר הכי קורע בעולם, ביום ראשון אני אשחזר בשבילכן... איליה אתה מלך
אבל גם ההקשבים של עופר (שגרמו לכולם לאבד זמנית את השמיעה) ושל קוסטיה כבודם במקומם מונח! בקיצור המפקדים די ז****, כנ"ל לגבי המפקדות (שהשמועה אומרת שהמגורים שלהם זה ההרמון של המ"מ). אני לא יודע מה יותר קשה, כשרק חם מאוד ויוצאים ליום שדאות, או כשחם מאוד מאוד וצריך לשבת בכיתה הנעימה ולהילחם בשינה - איך עושים את זה??? והחום הזה - יש לי רק משהו אחד להגיד עליו: what's that all about??? מה זה?? אתם רוצים להגיד לי שהאנשים שגרים בראשון אשכרה סובלים את זה כל החיים? הבלוטות האפוקריניות והאקריניות שלי עובדות בתפוקה כל כך מלאה שהן גייסו תאי מילואים כדי לעמוד בקצב. המד"סים היו אחלה בעיקר בגלל שמי שמעביר לנו אותם זה חן (AKA הג'ינג'י) שהוא כזה מותק וצועק כל הזמן "יד ימין קדימה! יד ימין אחורה!" ומתחיל לסובב את היד, ובכלל אפשר ככה לראות את איתן רץ, זה מחזה כל כך מלבב. דרך אגב, ה-קטע של הטירונות זה אור מנסה לתת הקשב (סתם ככה על דעת עצמו) למפקד הבסיס, הולך אחורה, נכנס בעץ ומתרסק. זה עוד יילמד בשיעורי מורשת קרב. יאללה עוד נדסקס הכל... קורס חובשים הנה אני בא.

Dr casper

New member
החום הזה

זה עדיין מטריד אותי! איך זה שאני ישן בבוקסר בלבד, 12 בלילה, בתוך חדר שכל הדלתות והחלונות בו פתוחים, וכנ"ל הבניין כולו, ואני מזיע נהרות כל הזמן? אתה עומד שתי דקות בחדר וטיפות הזיעה שנופלות ממך כבר יוצרות שלולית קטנה למטה (ולא, זה לא דימוי, זה באמת מה שקורה). מה זה?? אם כל כך חם פה, איך זה בתימן (סתם מדינה חמה שעלתה לי בראש)? ואני חייב לכתוב פה את ההקשב של קוסטיה כי זה פשוט מצחיק אותי כל כך לקרוא את זה: "לקבלת ------- המפקדת ---- המחלקה -------- תימתח ------- להקשב! ------ שתיים ------ שלוש ------ הקשב!!" (תנועות ראש מתאימות, מצד לצד).

moranille

New member
טיפטיפון החמוד

ראיתי תמונה שלך פצוע וחבול במרפק.... (אגב ראית את התמונות של יוני הצדיק נכון?). יהיה כיף, עכשיו שאושרו לנו מאווררים החיים נראים יפים יותר בבה"ד 10. בינתיים לאסוף בדלי סיגריות לבקבוקי חצי ליטר זה אופציה נהדרת. עכשיו מי שחסר לנו זה אריאל שאלתיאל! אריאל להתפקד!

uriler

New member
אל תדאג... אתם לא הראשונים ובטוח

לא האחרונים שסובלים מחום בבה"ד 10
בקורס חובשים שלי (שהיה במאי-יולי 2002) היה כ"כ חם, שפשוט יצאנו כולנו החוצה עם המזרונים אל מחוץ לבניין, וישנו על הריצפה מחוץ לבניין
(היינו קומת קרקע ) הכל היה טוב ויפה עד שמפקד הבה"ד עשה סיור באחד הלילות, התעצבן על השומר שלנו ואמר שזה הפקרות, כי יכולים לקחת לנו את הנשק (שהיה מתחת לראש). הוא רצה לדגים, וניסה לקחת את הנשק שלי... לצערו - הייתי חי"רניק, שטירונות עשו לי את הקטע הזה לפחות פעם בשבוע, אז הנשק היה מחובר לי ליד ככה שאני אתעורר... אני גאה להיות אחד הבודדים שעשה פנס בעין לסגן אלוף ולא נכנס לכלא על זה... אלא קיבל בונוס של שעתיים ביציאה (הקדמה... 6 בבוקר במקום 8)

Regina Phalange

New member
אוי, אביאל, הרגת אותי

בזמן שאתם עשיתם את דרככם חזרה לגן עדן אקלימי (ירושלים), אנחנו נשארנו עוד ערב! והיה עוד יותר חם! ואנשים שיחקו קלפים ליד המגורים שלנו ויצאתי לשחק איתם לא מדוגמת (ראבאק, אני שבועיים עם שיער אסוף בלי איפור בכלל, התחשק לי סיכות בשיער וגופיה, מה תעשו לי? הא??), וברגע שהרמתי את העיניים מהקלפים של אור- מי עומד מולי? רס"ר משמעת!!!! מלמלתי משהו לאור על הפלאפון ורצתי לחדר, אני עדיין לא מבינה למה לא ריתקו אותי לסופ"ש.... ועל מה נשארתי לילה בסוף? גרביים ! כאילו, גרביים! גאד! חן לא ג'ינג'י, מה לא בסדר איתכם? לא כל מנומש הוא ג'ינג'י. כל ג'ינג'י הוא מנומש, אמנם, אבל לא ההפך... הוא לגמרי חמוד ולפחות לכם אין את מיצי
, החתולה והטרור... הבנות מהקומה הראשונה יודעות על מה אני מדברת..
ורק למען הפרוטוקול- האקלים ככה בכל מישור החוף. ההבדל הוא שבכל מישור החוף יש את הדברים המוזרים האלה שהביאה הקידמה, נראה לי שבני אנוש קוראים להם "מזגן". למפותחים פחות יש מאווררים. אנחנו סוג של קופים, לנו מגיע להזיע.

bubix

New member
עשיתי אצלם השלמת טירונות

לפני חודש בערך. אני לומד עם נטלי..

למעלה