טוב, נו, אני ארים את הכפפה

Regina Phalange

New member
לא יודעת..

בינתיים אני נהנית מהטירונות. נחשוב על זה שוב באוקטובר או משהו :)

ohad60

New member
ירי טרמפיאדות זה אחת ההנפצות

הכי מעאפנות ששמעתי שעושים לג'ובניקים, מה זה השטות הזו!!!

uriler

New member
תסלח לי... אבל עם כל הכבוד,

ירי טרמפיאדות זה לא הנפצה לאף אחד... לצערי, יצא לי לנצל את ה"טכניקה" של להעיף תיק לכל הרוחות ולירות כמו פסיכי על מחבל בשטחים בדרך חזרה מהבית... ומי שהיה איתי באותו רגע היה נהג מהגדוד שלי, שעשה טירונות 02. אז להגיד שזה הנפצה לג'ובניקים - מצטער, אבל זה זלזול שלא במקומו.

moranille

New member
מני זה לא מספיק להתפקד

כולנו מעלים חוויות, אז יאללה מני לפעולה!

MAN e

New member
אם את מתעקשת...

סה"כ הקייטנה היתה מעבר למה שציפיתי - הארוחות סבירות, המגורים סבילים (למרות שלא יזיק מאוורר) והכי חשוב שהחבר'ה באמת משהו מיוחד... בינתיים אין לי חוויה מיוחדת מהטירונות... יום רביעי האחרון נניח היה כיף במיוחד כי הוא שילב התבטלות עד הערב + קרב מגע עם המ"מ + משחק כדורגל משובח - קייטנה למהדרין :) אחרי הקורס חובשים אני בטוח שיהיה הרבה יותר על מה לספר

ארגינין

New member
מני תתכונן

שבוע הבא מתחילים לשחק כדורגל על בסיס יומי :)) (קורס חובשים יהיה יומיות לא? שזה אומר ערבים פנויים)

Mar X

New member
מיתפקד!

אכן, השבועיים האחרונים היו מלאים בחוויות מהנות ושמחת חיים מהסוג שרק הקייטנה שלנו יודעת לספק (5 כוכבים כבווווד!). נשבע לכם בכל היקר לי, לא ציפיתי להנות כ"כ בטירונות. אבל כנראה שיש משהו מיוחד ב-64 תלרפ"ים שנתקעו להם יחדיו אי-שם בראשל"צ הנידחת (ואל תגידו לי שזאת העיר הרביעית בגודלה בארץ... זה רק בגלל שיש שם הרבה בתים ואנשים!). אגב, למי שעדיין לא הבין- אנחנו לא בצבא- אנחנו בבה"ד 10! עברנו ביחד שבועיים של חום, לחות וניוון בכל תחום אפשרי- ניוון גופני (כנראה שנצטרך כולנו לרזות ולחזור לכושר אחרי הטירונות הזאת), ניוון שכלי (אני עדיין מתלבט מה היה יותר מאתגר- שיעור הכרת הנשק או מרתון דוקים אל תוך הלילה [אגב, קרינה היא אלופת התלרפ"ים לשנת 2006]) ניוון גסטרואינטסטינלי (פרילי... יאם יאם. ועדיין לא דיברנו על לוף... מיייאו) או אולי ניוון אחר (אני ראוי ליותר מהשילוב הראוי). אכן- ביזיון, זלזול, זוועה ושאר מילים מרנינות (תזמינו חובש... לדוד הגבעתיסט הסגול נשבר ה...) למרות זאת, מצאתי הרבה חברים חדשים והצלחתי לשחק בתפקיד שנתנו לי בהצגה הזאת שנקראת "טירונות" (אני אפילו נוטה לחשוב שזה קרקס). "חודש עם החברים שלי מחוץ לבית? אני לא אחליף את זה בעד שום הון שבעולם!" (משהו שאמרתי לפני הטירונות). כמישהו שנשאר 13 שעות על זה שהוא דיבר ב"הקשב", אני עדיין מחזיק בזה... אז נכון שיכולתי לחטוא יותר (ולצערי, דו"ח הנאמנות שלי סיפק מספיק עבירות נוספות שלא נענשתי עליהן), אבל לפחות לא רשמתי שדרכתי על חצץ... מוהאהאהאהא בכל מקרה, היה ממש סבבה, ואני חושש שבשיחת סיום טירונות אולי תשמעו אותי אומר בקול דקיק: "הקשב המפקד, אפשר לחזור על זה?". שבת שלום וסופ"ש כייפי בבית לכולם, האזרח במדים. =}
>~

Mar X

New member
תקשיבי, מותק

אם את לא מזהה אותי לפי סגנון הכתיבה, לא תזהי אותי גם לפי השם... יש מספיק רמזים כדי שתדעי מי זה. ואגב, בוקר זה ב-5... עכשיו כבר צהריים. שבת שלום ומנוחה, אל תשכחו שלעפן, האזרח במדים. =}
>~

moranille

New member
נו הגזמת

תגיד לפחות מאיזה אוניברסיטה! אפשר לחשוב שאתה היית מזהה אותי לפי סגנון כתיבה!

Operon

New member
גם אני לא מזהה מהסגנון,

אבל אי אפשר להתעלם מהרמז הבוטה המכוון אל קוסטיה (אני נשבע בכל היקר לי המפקדת... זה 'הקשב המפקדת בשבילך'). בכל אופן, גם אני מתפקד. אין לי בעצם חוויות להוסיף... חזור ונסה שנית! הקשב המפקדת, אין לי בעצם חוויות להוסיף. חזור ונסה שנית!! (סוגר את הV בין הרגליים, נמתח כמו סרגל ושם חמש אצבעות על ידית האחיזה) הקשב המפקדת, אין לי מה להוסיף. חזור, הטונים שלי יורדים ושלך עולים... ה-ק-ש-ב ה-מ-פ-ק-ד-ת, אין לי מה להוסיף!!! ואחר כך מתפלאים שאנחנו לא עושים שום דבר כל היום.

Mar X

New member
באר שבע כבווווד

ובשביל כבוד, כידוע, צריך לעבוד בריבוע.

למעלה