טוב, נו, אני ארים את הכפפה

Regina Phalange

New member
נתי!

שניהם די סבבה. חן נראה כמו בחור סבבה, ושני מרחמת עליי עם הנקע ולא מכריחה אותי לשבור אותה עד הסוף, אז גם לה מגיעות נקודות. וכולם אומרים שהיא הכי מותק, אז בטח כולם צודקים...

in god we trust

New member
וואו, איזה מזל

שלא עברתי קורס כזה מטורף ומלא ראבאק בצבא שלי. לא הייתי עומד בזה : סימנים כחולים, נקעים ,עוד מעט תגידי שפשפות, התכווצויות שרירים, ריח זיעה, חוסר היגינה, מפקד לא נחמד, רק 6 שעות שינה, רעש מטווחים בין 1400 ל 1600 ,מדים מקומטים -פשוט מזעזע!!! סתתתתתתם- שיהיה המון בהצלחה ואל תשכחו להנות.

Regina Phalange

New member
בוא'נה, בלי המשפט האחרון

הייתי נכנסת בך... ואני אחלה צלפת, שתדע לך

in god we trust

New member
את מוזמנת לתחרות קליעה

, צליפות ושליפות. (אני השולף הכי מהיר במזרח התיכון)

Regina Phalange

New member
you're on

אני אפילו אביא לך כמה מ"כיות בלונדיניות לשיפור המוטיבציה... אם תוכל לכוון *אליהן* את הנשק- עוד יותר טוב.

johngalt2

New member
לא צעירים, חמודים.

תהיי פוליטיקלי קורקט. אבל תכלס הם באמת צעירים חמודים. בכלל, אני מקבל את הרושם שעד שהם מתחילים את הסדיר, הצבא בשביל עתודאים זה מין משחק מגניב כזה, עם יריות ואקשן ולישון באוהל במאאחנה... הלוואי עלי...

mickeym

New member
טיפ לעתודאים הצעירים

הקורס הנוכחי מסמיך אותכם רק לטירונות 01. אני מבצע עכשיו קק"צ עם עתודאים קטנים ממני שעשו את הקורס הזה (ולא טירונות רגילה כמו המחזורים שלנו) והם היו צריכים להשלים את הטירונות ל-02 מיד לפני הקורס. עצתי היא שתהיו בקשר עם המדור בנוגע לזמנים נוחים לפי אוניברסיטאות להשלמת הטירונות ל- 02 ולא להטחן כמו המחזור שלפניכם...

moranille

New member
הייי

האמת שהשנה אנחנו עושים 02 ובגלל זה אני עושה שוב את הטירונות, כי כשהתגייסתי עשיתי 01. לפחות זה נחסך- ההשלמה...

Regina Phalange

New member
המחזור שלפנינו עשו 01?

לא 00? אנחנו עושים 02 מקוצר (שבועיים וחצי במקום... יותר), אז לא חושבת שנצטרך להשלים

natalysh

New member
אתם לא תצטרכו...

אנחנו המחזור הנדפק. אני לא מרוצה ממה שעשינו בתור "טירונות" - שבוע של אפס מעשה וכשנזכרו שיש לנו קק"ץ לעשות בשלב מסוים זה היה מאוחר יותר. חלקנו (אלו שעושים עכשיו קק"ץ כמו bubix) עשו שמיניות באוויר בשביל להשלים רובאות מתישהו בקיץ/בלימודים. אצל החלק השני (שעושה הכנה בשבוע הבא) אומרים שישלבו לנו את השלמת הרובאות. כך או כך - הרווחתם. ראיתי גם את התמונות אצלכם ואתם נראים פי 10 יותר קרביים מאשר אי פעם היינו
אתם נראים נהנים, שזה סבבה! יאללה נתראה בצריפין בשבועות הבאים!

Regina Phalange

New member
אנחנו באמת נהנים../images/Emo13.gif

אבל אם הייתם שואלים אותי אם אני נהנית ביום שני או שלישי, הייתי יורה בכם מחסנית מלאה (אגב, המשפט הכי נפוץ אצל המ"מ: "מי רוצה לבוא להורים ולהגיד שהילד שלהם מת כי יש לי ילדים לא אחראיים? *אני* אצטרך לעשות את זה!!!"- אכן, נורא מרגיע לשמוע את זה לפני ירי טרמפיאדות). אבל סה"כ באמת נורא כיף, בעיקר בגלל האנשים (והשותפות שלי לחדר
- אני כבר מתגעגעת
) אז שאני אבין, חלק מהאנשים בשנה ב' עושים קק"ץ השנה, וחלק שנה הבאה? איך זה מסתדר? מי שעושה שנה הבאה את הקורס עושה את הבר אור השנה? מה ההיגיון? (מצד שני, מה ההיגיון בלתת רובה טעון לילד בן 18? ולמה אני מחפשת היגיון בצבא?) תגידו שלום כשתגיעו

למעלה