טוב, נפתח שרשור חדש.

star breather

New member
טוב, נפתח שרשור חדש.

האחרים גדולים מדי. מה היה הדיסק הראשון שקניתם בעצמכם (ובדיעה צלולה, ז"א לא איזה קלטת שירי ילדים בגן-שולה), מתי ולמה? בנאלי עד אימה, אני יודעת. אבל מ ש ע מ ם לי. np - tool - sober והדיסק הראשון שאני קניתי בדיעה צלולה ושלא התחרטתי על זה קשות אח"כ - make yourself של אינקובוס. אני לא אגיד מ ת י קניתי אותו, כי אני מתביישת...
אז זייהו. תתחילו.

אוף

גרמת לי לרצות להקשיב ל showbiz של מיוז, כי גם שם יש שיר בשם sober
בכל אופן הדיסק הראשון שקניתי באופו עצמאי ואני לא מתביישת בו היה האחרון של U2, זה היה לפני שנתיים בערך. נכון, חרא של אלבום (חוץ מכמה שירים חביבים), אבל בזכותו התחלתי להקשיב ליו2 וגיליתי יצירות מופת כמו achtung baby וwar
ואז גם החל תהליך הגמילה שלי מפופ MTV. אחחחחח זכרונות
np- the white stripes- dead leaves and the dirty ground

Major Thom

New member
ten / pearl jam

שומעת אותו עד היום.
nick drake - cello sing (שמיעה ראשונה של way to blue. איך שאני אוהבת שמיעות ראשונות!)

Major Thom

New member
הו, שכחתי..

קניתי אותו לפני.. קצת פחות משנתיים, אני חושבת.
nick drake - cello song (עדיין)

כותרת

הדיסק הראשון שקניתי בדעה צלולה היה
(What´s The Story) Morning Glory ? של Oasis​
אם אני לא טועה, זה היה בסוף 1995-תחילת 1996. np: massive attack - safe from harm

זה היה גם הראשון שלי.

בדיעה צלולה, בכלל, בכל מקרה. בכיתה ו´. NP - Portishead - Roads (live)

THREE FISH

זה היה אלבום צדדי של הבסיסט של PREAL JAM, ג´ף איימנט. הכרתי המון שירים של PREAL JAM אז וחשבתי שזאת אחת הלהקות המדהימות שיצא לי לשמוע היו להם גם פרויקטים צדדיים והכל הייתי מקליטה מבת דודה שלי שגרה בארה"ב היא (גדולה ממני בכמה שנים). היא היתה גם מקליטה לי תוכניות רדיו של מוסיקה אלטרנטיבית וראיונות עם כל מיני אמנים. אז ככה הבנתי שאני רוצה דיסק של PEARL JAM. אבל לא היה לי מושג איזה אז ראיתי איזה בוטלג באיזה חנות ראיתי שיש שם את השיר היפיפה DAUGHTER אמרתי למוכר אפשר לשמוע קצת אז הוא שאל איזה שיר את רוצה לשמוע ? אמרתי DAUGHTER. והוא אמר לי שהוא רוצה אחר כך להשמיע לי משהו אחר של ג´ף three fish ןזה קנה אותי אהבתי את זה מאוד. חוץ מזה אינקיובס אחלה עכשיו קניתי תקליט שלהם. והאלבום הראשון שקניתי שלהם היה גם לפני שנה לא מזמן כל אחד והקצב שלא העיקר שמגיעים לזה בסוף.

ממממ....הדיסק הראשון שקניתי,או

הדיסק הראשון שקניתי ולא התחרטתי עליו עד היום? בגלל שהטעם שלי במשך השנים הוא משעול חתחתים ונתון להרבה קריזות שונות
אבל אם מדובר על דיסק (ולא קסטה) וגם חף מבושה, אני מניחה...שבגיל 14 קניתי את ג´ניס ג´ופלין greatest hits (אחרי שקיבלתי קומפקטדיסק ליומולדת.) שנסדק ונעלם אצל חברים במשך השנים,אבל הייתי נהינת ממנו עד היום יש לה זעם נורא מושך וכיפי
וקול מחוספס ואדיר.

דייוויד בואי-זיגי סטארדאסט!../images/Emo12.gif

או שלא. אבל תמיד רציתי להגיד את זה.:&acute

../images/Emo6.gif לכי על זה! לא תתחרטי

כמובן שהכל עניין של טעם....אבל הוא מעולה מרגש זורם מתוחכם במידה הנכונה עשיר..מלא דמיון..ועוד כל מילה טובה שניתן לחשוב עלייה. ומתאהבים בו מייד. שמעת אותו? או קטעים ממנו? (יש בארכיון של רדיו וואלה -המשבצת של רוק שנות ה70´) דרך אגב אני אוהבת את האנקי דורי אפילו יותר.... אבל זיגי זה קונצנזוס...

יו את לא יודעת מה קרה לי עם זה!../images/Emo10.gif

לקחתי את עצתך (ואנשים טובים אחרים
) והלכתי לחנות דיסקים שלשום! והלכתי למדף של דייוויד והזיגי היחיד שהיה שם (אגב היה שם המון אוספים. המווון.) היה דיסק כפול!!! שעלה המון כסף....
יותר מדי כסף!!!
אז וויתרתי, כי הכל הרי קונספירציה של הצליל האלה כדי שאני אשלם יותר. ואני לא מוכנה. אז קניתי את האנפלאגד של אליס אין צ´יינס!
את האמת שלא הייתה לי ממש מטרה מוגדרת באותו יום. לא ידעתי מה אני הולכת לקנות. הייתה לי התלבטות ענקייית בין קייס צ´ויס לדפש מוד לדייוויד בואי...השתגעתי מעצמי. ואז הפתעתי את עצמי. np-Depeche Mode-Enjoy the silence שתקו! זה שיר טוב!

Major Thom

New member
הדיסק שראית, ד"א..

אני חשובת שקראתי על זה במדור של גל אוחובסקי.. או אולי במקום אחר.. בכל אופן, לכבוד חגיגות ה-30 ליציאה של the rise & fall of ziggy stardust and the spiders from mars (אוי, איך שאני אוהבת את השם הזה..
) הוציאו אותו במהדורה מחודשת עם עוד איזה משהו. וזה באמת יקר, כי זה כפול
. בכל אופן, האנפלאגד של אליס מעולה. יש לי קליפים ממנו על המחשב.. ממש אוהבת אותו
. *מנסה להבין אם היתה מטרה להודעה הזאת*
nick drake - way to blue

זה חוצפה, זה מה שזה!

ככה לגנוב ממני כל כך הרבה כסף! *ניצן צריכה למצוא עבודה*

nery

New member
אלבום האנפלאגד המדובר

הוא לא פחות ממעולה, לדעתי. וצריך די הרבה בשביל לסחוט הצהרה כזאת מישהו שבשנתיים האחרונות מנסה למחוק כל זכר מאהבתו הנושנה, סיאטל. אני חושב שמכל סדרת האמטיוי אנפלאגד, זה אחד מהחביבים עליי. וגם ההוא של 10,000 מניאקס מומלץ, אבל זה נושא אחר (2 כוכבים באולמיוזיק, נו באמת. נטלי מרצ´נט מעולם לא נשמעה יותר כמו שרה מקלכלן על מורפיום). יש לי גם אחד של שאקירה, אגב :)

star breather

New member
יווו, שאקירההה

אהובת נפשי! *חיוך זדוני* האמת היא, שבזמנו היא עשתה רוק ולפי מה ששמעתי (לא בעצמי, מאנשים אחרים) אפילו דברים טובים. לא יצא לי לשמוע (הורדתי, אבל לא היה לי חשק לשמע ובאחד מהניפויים (הרבים מדי) הכל נמחק..
אופס?
טיהי ובכל מקרה.. נחיה בלעדיה. אין לי כוח להוריד הכל מחדש. np - the breeders - off you אתם חייבים לשמוע! חייבים! גררר.. ורק בשביל שיהיה לכם עוד אחד מומלץ - הבא ברשימה שלי הוא little fury שלהן. מומלץ גם.

למעלה