טוב, נפתח שרשור חדש.

star breather

New member
ממ.. התבלבלתי לרגע.. ../images/Emo3.gif

השיר המומלץ יותר מבין השנים הוא little fury זהו np - the breeders - little fury שיט, נגמר..

rain6

New member
spice girls- spice

מתישהו בימים הורדרדים של כיתה ז´, הרבה לפני הימים האפלים של כיתה ח´. מביך אמנם, אבל אני לא מתביישת בזה, זה היה דיסק טוב לתקופה ההיא. לעומת זאת הדיסק השני שאי פעם קניתי היה the verve-urban hymns, אז אני מניחה שהשתפרתי. ועד היום בכלל. np: bob dylan- lay lady lay (התחשק לי)

Major Thom

New member
הו, היתה לי אובססיה כלפיהן

בכתה ו´ או משהו.. אבל קניתי קלטת, לא דיסק, אז בחרתי לא להחשיב את זה.
nick drake - one of these things first

התפקשש השירשור-זה יה מכוון לrain6

בגלל...שכנות זה דבר חמוד. אבל אני תומכת גם בתת שירשור-פשוט המוסיקה הראשונה שהייתה לכם בחיים מהי, ומתי? אצלי :אני זוכרת בגיל 11.5 אחרי כמה חודשים שחסכתי דמיי כיס הלכתי לחנות המקומית וקניתי את: "עכשיו מעונן" של אביב גפן imagine של ג´ון לנון ואוסף של קווין.

a white swan

New member
יש לי אותו(הורב)

עד היום כשאני שומעת את ביטר סוויט עדיין לא נמאס לי..למרות שזה שיר מיינסטרי לחחריד.

הוורב

את urban hymns לא כל כך אהבתי (יש אותו לאחותי) אבל a northern soul האלבום הקודם, שבא לפני הפירוק שלהם, הוא מעולה. וגם האלבום שלפניו, אלבום הבכורה, a storm in heaven אמור להיות טוב, אם כי הוא יותר בסגנון שוגייזינג. שירים מומלצים במיוחד: new decade on your own history np: mogwai - dial: revenge

Major Thom

New member
והקליפ בכלל חכם..

אחרי שראיתי אותו הרגשתי למשך כמה זמן צורך עז להתקע באנשים כששמעתי אותו בדיסקמן או משהו. זה היה די בשעשע, אבל מסוכן (לכו תתקעו בערסים).
nick drake - which will

עשיתי את זה עשיתי את זה!!!

כל כך הרבה פעמים בבית הספר!! כל כך נהינתי מכל המבטים המזלזלים שכל הצפונים תקעו בי!!!! "איכס, כאילו, למה אין לה צללית ורודה של פנטן פרו וי? איכס, כאילו, פריקית, מה היא נתקלת, כאילו שיואו, איכס..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה מצחיק ומומלץ בהחלט....

../images/Emo6.gif

אני מנסה את זה שנה הבאה. נשמע בהחלט משהו שהייתי אוצה לעשות!
np- muse- darkshines

SA SA

New member
אויש אני עושה את זה כל הזמן...

רק בלי הקטע של להיתקל,זה באמת מסוכן
,בכל מקרה אני הולך ברחוב ישר בלי להזיז את הראש בלי לשים לב לאף אחד(חוץ מפעמים נדירות שיש משהו נורא מעניין וגם אם זה קורה אז אני רק מזיז את הראש לכמה שניות הצידה וממשיך ללכת),בכל זאת גם קרו כמה פעמים שחשבתי על הקליפ בזמן שעשיתי את זה והרגשתי קצת אידיוט אבל זה הצחיק אותי ככה ש...

gstav

New member
אממ

make yourself&s.c.i.e.n.c של אינקובוס... אני אוהבת אותם המון

star breather

New member
תגובות תגובות ועוג תגובות!

שני אלה אלבומים מעולים, לזו שמעלי למי שקנתה את האלבום של הספייס גירלז.. הוא טוב, טוב מאוד אפילו. גם לי יש אותו.. (היתה לי אובססיה להן בכתה ד´-ה´.. עבר לי) ו.. אני לא זוכרת מה עוד. שיט.

HandsomeDevil

New member
green day- dookie

בחופש הגדול בין ה´ ל-ו´, התגאתי בעצמי, גרין דיי, בתקופה שבה כולם שמעו בריטני
היום אני כבר לא כ"כ שומע אותו, השתנה לי הכיוון, אבל עדיין, רכישה שווה.

suedehead

New member
דיסק ראשון נורמלי

הפסקול של ספרות זולה. ואם זה לא נחשב, נראה לי שאת הדיסק של הג´ירפות "משוחח עם כיסא". שלא אכפת לי מה יגידו, הוא אחלה דיסק. הג´יפרות זאת להקה ממש חמודה. לפחות בדיסק ההוא. שניהם בכיתה ז´...נראה לי. בערך שנת 98? 99? לא יודעת. אני עדיין מוציאה אותו מהמעמד דיסקים כל איזה 4 חודשים וחורשת עליו יומיים שלושה. ואת הפסקול של ספרות זולה לכל אחד יש בבית, לא? זה כזה...דיסק חובה או משהו. בערך. אחלה דיסק בכל מקרה. וכשהייתי בכיתה ה´ קניתי את הדיסק של הספייס גירלס...אבל הבאתי אותו לקולנוע שאני עובדת בו לפני איזה חודשיים כי אני לא יכולה לסבול את זה שהוא אצלי בבית.

nery

New member
וואלה?

אני ממש לא זוכר מה היה הדיסק הראשון שקניתי (הייתי רוצה לחשוב שזה היה השני של grandaddy, אבל זה כל כך טוב שזה כבר לא אמין). אבל אני בהחלט זוכר שהפסקול ההוא היה אחד מהראשונים שלי, ממש בין הראשונים. וזה היה סתם בגלל שאהבתי את הסרט, אני חושב שעד היום לא שמעתי את כל הדיסק עד סופו :) ובכלל, נראה לי שבאמת יש אותו לכל אחד בבית, אז זה לא נקרא P:

nery

New member
../images/Emo2.gif אלוהי! ייתכן..

שזה היה משהו של מטאליקה... כנראה שבגלל זה לא זכרתי - הכחשה. נו באמת, זאת תקופה שנורא הייתי רוצה לשכוח

למעלה