טוב, נפתח שרשור חדש.

בכיתה ד קנו לי

את האלבום הראשון... זה היה דיסק אחד של ספייס גירלז...בההה...
אחר כך בכיתה ה היה עוד אחד של בקסטריט בויז...בהההההה....
אבל הראשון שקניתי בדעה צלולה, ולא תחת השפעת לחץ חברתי, היה garbage- version 2.... הה בעצם קיבלתי אותו מתנה ליומולדת 12... אז זה אומר שהראשון שקניתי היה nevermind... לא.
מתנה לגיל 13... אז זה אומר שהראשון שקניתי הוא change of seasons של דרים ת´יאטר! כן!

nery

New member
~ot~ מה נסגר באמת

עם הת´רדים הארוכים האלה? זה נחמד שיש היענות, אבל האין זה גם מעיד על רמה מסויימת של שיח? או שזה פשוט אופייני לפורומים חדשים? שמא זה העיצוב המזעזע שמנפח את הת´רדים? אה, אולי זה בכלל מזג האויר?
אבל דונ´ט מיינד מי, אני נמנע מלהתלונן.
ואם כבר אני בעוףטופיק, אז זו ההזדמנות לשאול: הדיסק ה´צלול´ הראשון שלך היה של טול?! כרייסט, את בטח יצור אפל וסקסי, מה?
. איך אני אוהב את האמוטיקונים של תפוז, זה משהו :)

StormLord

New member
חח אם זה חוקי להגיד ../images/Emo13.gif

לא קניתי דיסק אחד הכול במחשב אין לי כסף לקנות שיהיה אני יקנה (עוד כמה שנים שאני יקנה לעצמי מערכת ואז נתחיל לקנות אמן אמן) בכול מקרה את הלהקה הראשונה שהתחלתי להוריד בכמות של עד דיסק היתה סליפנוט מסליפנוט התדרדרתי(או יותר נכון עליתי) למיוז

HandsomeDevil

New member
התדרדרת? עלית?

אני אוהב (אוהב מאוד) גם ניו מטאל (סליפנוט, קיטי, מדווין) וגם, ואף יותר רוק אלטרנטיבי (לייב, סילוורצ´ייר, סמאשינג פאמפקינס). הממ.. הרבה אנשים אומרים שיש לי טעם מעובת במוזיקה, אבל זה מה שאני אוהב, לא יכול להילחם בזה.

PORCUPINE

New member
בוא נשתדל להשאיר את מעללותינו

הלא חוקיים מחוץ לפורום, אוקיי?

S h i R l e y

New member
היהודים - מציאות נפרדת.

קניתי אותו לפני 4 שנים בערך כשהייתי בת 12 ומאז התחילה ההתמכרות ליהודים שנמשכת עד היום...

אני בקושי זוכר...

זה היה שני דיסקים, קניתי אותם בהפרש של יום אחד מהשני ואני לא זוכר מה בא קודם אז אני ארשום את שניהם: jimi hendrix - the ultimate experience black crows - the southern harmony and musical companion קנייה מצויינת, את שני הדיסקים אני שומע עד היום באדיקות, אני לא זוכר בדיוק מתי זה היה שקניתי אותם, בחופש הגדול בין ה ל-ו או בין ו ל- ז. np - placebo - my sweet prince

polyethylene

New member
היסטוריה עתיקה...

זה היה בשנת 92, נראה לי... nick cave & the bad seeds - henry´s dream אח"כ בא radiohead - pablo honey.
dj shadow - 6 days

a white swan

New member
הראשון?

נראה לי שזה היה של rem לא זוכרת את שמו כבר..עם שייני האפי פיפל ולוזינג... טיפשי,נכון.אבל זה היה הראשון.

שמו של הדיסק הוא

out of time והוא אכן חלש מאוד
אבל הדיסק שבא אחריו automatic for the people מצויין
np: roots manuva - join the dots

star breather

New member
של נירוונה, כמובן..

np - counting crows - rain king שמעו, לא יודעת מה קורה לי. עכשיו בא לי נירוונה. *מעבירה ל-dumb*

badphish

New member
אז ככה

prodigy- music for the jilted generation עכשיו שקניתי אותו לא ידעתי את גדולת הדיסק והייתי משיב לו ודי נהנה (סביבות כיתה ו) אבל אז כמה שנים טובות לא הקשבתתי לו הרמתי אותו עודפעם עם אוזניים מוזקליות הרבה יותר "מזויינות" והבנתי את גדולות הדיסק...

למעלה