טוב, סיימתי לראות את העונה היום אז הנה הדעות שלי <img src="http://timg.co.il/f/Emo529.gif">

חייב להסכים


וזה לא רק קמבודיה, גם קאגאיאן וסן חואן והפיליפינים. אפילו עונות 33 ו-35 נראות כמו מיקרונזיה לעומת עונות 22-24. הסיבה היחידה לראות אחת מהעונות האלה היא בשביל קים.
 

Seosi

New member
...מודה שלא חשבתי על זה חחח

אסיים רק את עונה 22 כי אני כבר באמצע...
 

סטילהוק

New member


אנג'לינה הצליחה להגיע לגמר כי היא היתה העז המושלמת שכולם ידעו שהיא תקבל 0 קולות, וכל אחד מהם היה לוקח אותה לגמר איתו. אמרתי את זה כבר מהתחלת המיזוג, ויודע מה? אפילו אני הייתי לוקח אותה איתי לגמר לפני כל אחד אחר, כי היא היתה מקבלת 0 קולות ולמה לי להסתכן עם מתמודד אחר שיכול לגזול ממני קולות? אז בטח שהיא הצליחה להגיע לגמר, אבל כעז עם 0 קולות, לא כבוד גדול ולא ציפיתי אחרת. ולעומתה, מייק, למרות שהוא מליין וכולם שם ידעו את זה, ובטח מול אנג'לינה וניק, עדיין הצליח לקבל קולות.
 

sapir aloud555

New member
אם מסתכלים רק על העריכה זה נכון


אבל המושבעים פרגנו לה ושקלו להצביע לה בסרטונים שלהם, יש מצב שהיה לה סיכוי לקבל כמה קולות אם הייתה מתמודדת מול שחקנים אחרים. דווקא העז הכי גדולה בפיינל 6 לדעת המושבעים הייתה... קארה
 

Bar EL

New member
את צודקת


כולם אמרו בראיונות ובjury speaks שקארה היא הgoat האמיתית ואנג'לינה הייתה מקבלת יותר ריספקט ממנה.
בנוסף, ג'ון ואני חושב שעוד מישהו אמרו שניק עשה טעות שלקח את אנג'לינה ולא את קארה - כי אנג'לינה יותר טובה בלהדליק אש וקארה לא עשתה כלום במשחק, אז אם אנג'לינה מול מייק באתגר האש - היא כנראה מנצחת ואז בגמר של ניק ו2 הבנות ניק מנצח 10-0-0.
אנג'לינה הוצגה רע ככה בגלל שהיא קודם כל דמות כזו, ודבר שני כי יצא שהיא קיבלה 0 קולות, אבל מול הבנות (כן גם מול אליסון) היה לה סיכוי גדול לנצח (לעומת קארה שהיה לה 0 סיכוי).
 

סטילהוק

New member


דווקא לקארה היו לא מעט חברים בקרב המושבעים, לאנג'לינה לא היה אף אחד שסבל אותה, כולם ראו בה קרציה ואף אחד לא התכוון להעניק לה קול. בגלל זה ניק בחר אותה כי הוא היה מעורה בדיעותיהם של רוב המושבעים וידע שהסיכוי שאנג'לינה תקבל מהם קולות שואף לאפס, ואילו קארה עוד יכולה לקבל קול או שניים ואולי אפילו יותר, אם היתה מצליחה באתגר האש מול מייק. ואפילו הראו לנו רגע לפני המועצה באיזו מהירות היא הצליחה להדליק והוא לא. כך שאני ממש לא חושב שקארה היתה מקבלת גם היא 0 קולות אם היתה מנצחת את מייק באתגר האש.

היחידה שאנג'לינה אולי היתה מנצחת בגמר היתה נטאלי, כי אותה באמת אף אחד לא סבל וראינו את זה גם בריוניון שג'ף פנה ושאל אותם והם כולם ענו פה אחד שהיא היתה אפילו יותר גרועה ממה שהציגו אותה בעריכה.
 

אורישקי

New member
QUEEN

בעיני היא לנצח תהיה אחת המבדרות אי פעם, וכנראה הדבר הכי כיף לצפיה בעונה הזו.
הייתה קולנית מדי וירתה לעצמה ברגל הרבה פעמים אבל היא לא שחקנית גרועהההה.
 

sapir aloud555

New member
רגע עכשיו זה שרשור אנג'לינה?

איזה כיף!

אחת השחקניות הכי קורעות אי פעם. כל שניה שלה על המסך זהב טהור. היא לגמרי בטופ 5 שלי של כל הזמנים. היא לא גרועה כמו שהעריכה עשתה ממנה דווקא, אבל אותך לא אצליח לשכנע גם אם אבקש מהקאסט לשלוח לך סרטון בהקדשה אישית.
 
אני מקווה בשביל כולם


שאתם לא הולכים להתחיל פתאום לשנוא את קלי רק בגלל שעכשיו יש לה מעריץ אובססיבי.
 

סטילהוק

New member
הם שונאים אותה הרבה לפניי, ואני ממש לא מעריץ אובססיבי

היא פשוט בעיני לפחות השורדת הטובה והמעניינת מכולם שלא זכתה עדיין.
 

noamlah

New member
לא שונאים אבל זה מוריד

כמו שדיי ירד לי מסירי אחריי ההייפ המוגזם שקבלה (ומקבלת) פה, בעיקר בעונה 34 שהיא לא הייתה להיט
ואת ראסל אני לא סובל אבל ההייפ סביבו וההתייחסות אליו כ"המלך" וה"השחקן הכי טוב בכל הזמנים" אחריי שארבעה פעמים!!! לא הוכיח את עצמו והתייחסות למי שניצחו אותו או גרמו להדחתו כ"לוזרים" לא מוסיפה לאהדה שלי כלפיו

בהחלט יכלתי גם לשים את סירי או ראסל עם הבועת דיבור הזאת אם הדיון היה אחר עם אנשים אחרים
 
למעלה