טוב,פטריצ´ה רומני..

זהבוש

New member
בלורות./ ג´ולים ../images/Emo39.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo39.gif

אני ממש לא מאמינה על מה כתבת החזרת אותי פשוט אחורה לג´ולים או בלורות תלוי איפה גרת כמובן אני מדברת גם על חלפות של מפיות הניר מכל העולם וזהבים כמה חבילות של זהבים אספנו מכל חלקי העולם שהגיעו חבילןת. למי שכמובן קיבל חבילות. מחברות שלמות עם פרחים מיובשים משיעורי טבע וכמובן ספרים מלאים עם פרחים מיובשים. אני ממש מתמוגגת מהנוסטלגיה.

ענבר.

New member
וספר זכרונות?

שהעברנו מאחד לשני שכל אחד ישרבט לנו איזה הגיג לתפארת מדינת ישראל? זוכרים? קיפלנו בשולי הדף משולש כתבתנו עליו - לא לפתוח ובפנים היה כתוב - כל הפותח חייב לתת לענבר 10 גרוש... או - על החלון ישבתי וזיכרון כתבתי פתאום נפל העפרון וזהו סוף הזכרון כמה נאיביים היינו...

magy

New member
וראשונים קיבלו אותו החברות הכי

טובות, והבנים הכי חתיכים....ומתביישת לספר...הוא אצלי על המדף עד היום. קצת מאובק, קצת מרוט, אבל....איך אוותר עליו....ילדות הכי מוקדמת והכי כתובה.... אני הולכת לחפש כמה יפים....עם קיפולים לכתוב לכם...... אולי גם אסרוק....ודיר בלאק.....חלקכם עוד לא נולדו אז.....

גל-עמית

New member
ספר זכרונות...

נמצא ברשותי ספר הזכרונות שלי מכיתה ח´...... "ייקב הרצון את ההר.." כתב לי מחנכי דאז ומזכ"ל הסתדרות המורים דהיום וידיד קרוב עד היום, אברהם בן-שבת....

גל-עמית

New member
למה כל כך הרבה סימני שאלה ?

מה רע בידידות איתו? אנחנו בקשר יחסי מאז....זו לא חברות של "חברים"....הוא הלא מבוגר ממני ב"קצת"....אבל נוצר קשר מיוחד מאז היותי תלמיד שלו....לא אשכח כשהוא הזמין כמה תלמידים אליו הביתה כשהיה עולה חדש ממרוקו ונשוי די טרי...גר בצפיפות נוראה בבניין שבפינת רח´ מעלה השחרור ושד´ המגינים...מעל "נעלי מרכוס"....ופתח לנו הילדים את ביתו...זה לא היה מקובל באותן שנים....הוא ואשתו קבלו אותנו כשווי ערך... מאז אנו נפגשים לאורך השנים....באוניברסיטה...בפעילות הציבורית שלו... אשתי אף התנדבה לסייע לו במאבקיו הפוליטיים, כאן ושם....

magy

New member
היינו יושבות ומיישרות עם הציפורניים

הכסוסות את הזהבים....שיהיו חלקים.... ומה עם תמונות חלקות????? מלאכים וכאלה........????? זוכרת רק את המלאכים.... וילדות קטנות.....בשמלות מלמלה....

זהבוש

New member
פרסים רבותי ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo6.gif

ממש הזכרת לי כרגע את הפרסים איזה אוסף אדיר של פרסים היה לי היו בו כל המלאכים עם המלמלות עם סרטים בצואר ממש משגע , תחשבו מה הילדים אוספים היום אפילו בולים הפסיקו לאסוף ילדים של היום חוץ מהמחשב הם וודאי לא מכירים כלום. אניחושבת שהיום הילדים יותר חומרניים ממה שאנחנו היינו. פה משהיא כתבה על ספרי הזכרונות שכתבנו לכל אחד בדרך כלל בסוף שנה יש לי עד היום את כל ספרי הזכרונות שקיבלתי בעיקר בסוף כיתה ח´ משהו כל כך מיוחד עם מנעולים שאף אחד לא יגלה מה כתבו לך. ונזכרתי כרגע גם בתסרוקות שבנות הלכו אז כשרצו שיהיה למשהי תלתלים למשל עם ניר פרגמנט היו מגלגלים את כל השיער וכך הולכים לישון שלמחרת תקומי עם תלתלים .

ענבר.

New member
לפני כמה שנים

ערכנו כנס מחזור. הכנס כלל את כל התלמידים החל מכיתה א´. לא להאמין איזה חומר ארכיוני מצאנו. אנשים הביאו ספרי זכרונות, תצלומים, פתקים שנשלחו באמצע השיעור, פתקים מהמורה להחתים את אמא/ אבא, פתקים שבהם נראים סימני "אימון" בזיוף חתימת ההורים, מורים הביאו מבחנים שהשתמרו, תעודות. קשה לתאר כמה זה מרגש לראות את עצמך בקטע של חתיכת הסטוריה.

magy

New member
בפגישת המחזור שלנו, גנבו לי את

התמונה של כל הכתה.....לא יפה........ והספר זיכרונות עומד להתפורר..... דפים צהובים...אני מביאה כמה דוגמיות..... מזל שאני לא נראית עדיין כמו הספר הזה..... ואולי באמת בהזדמנות ארשום את שמות האנשים ונמצא אותם כאן.....

magy

New member
עוד זיכרון....

על התמונה הקודמת היה מודבק פרס........

ענבר.

New member
תארי לך שהיא רואה את זה עכשיו...

ומצחיק איך בשביל הביטחון הוסיפו בסוף - מאת בת כיתתך (שיהיה ברור , אה?)

זהבוש

New member
ניו סטנלי ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo39.gif

ערבה מה את מכירה על הניו סטנלי בקניה ספרי לי זה מענין. אני מקוה שאת מכירה גם את ניו סטנלי החדש. אני מתה לשמוע.

*ערבה

New member
לא מכירה את החדש

רק את ההוא שבמרכז ניירובי. פעם, זה היה בית הקפה הכי אין ללבנים. נכון? והסטייק האוז? עוד קיים? בכל יום שלישי היינו "תוקעים" שם פילה משובח. וואי וואי איזה נוסטלגיה. והקיקומבה? והסיטי מרקט?

ענבר.

New member
חכי חכי זהבוש

כשגל עמית חוזר מהחופשה אנחנו כופים עליו להזמין אותך לארוחה גלעט כושר של רגל קרושה

ענבר.

New member
אני סתם מנסה להחזיר

אותה לשורשים כמובן, לאחר סיום הקטע של ה"בוש".

זהבוש

New member
שורשים זה בדם ../images/Emo23.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

לא צריך להחזיר ,אנחנו יותר חיים את השורשים מה שאת החיים של היום. כמובן עם קצת הגזמה אבל כנראה שבשלב מסויים של החיים זה פשוט חלק מהתענוג זה לחזור לשורשים למאכלים מבית אמא לספרים וראי אפילו האופנה כל כמה שנים חוזרת על עצמה.

ענבר.

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

וזה תופס לגבי הרבה דברים - עם - תמיד יצמד להיסטוריה אדם - תמיד יצמד לשורשים עץ - תמיד מצמיח שורשים תמונה ללא מסגרת - חצי אפקט... בכל תקופה של חיינו, אנחנו יוצאים למסע שורשים כזה או אחר. אגב, אפשר למסור ד"ש לשלושת הדובים?

למעלה