טוב שאלה מוסרית...

Black Star

New member
מזדהה עם כל מילה...

באמת. כמובן שאם אני מכירה את החברה של הבחור אני לא אעשה כלום בנדון (הממ.. אלא אם אני לא סובלת אותה..), אבל.. טוב, כבר יצא לי להיות עם מישהו עם חברה. לא ממש *להיות*, אבל התחלנו להתמזמז, והוא זה שעצר את זה באיזשהו שלב.. (המצפון שלו התעורר?). אף פעם לא התיימרתי להיות מוסרית במיוחד
(והלו, אף מילה על קק"צ!)

pain is MY love

New member
האמת?...

אני דווקא לוקחת את הרוע צעד אחד קדימה... פעם יצא לי להתמזמז עם ידיד ממש טוב שלי שאני מכירה את החברה שלו ואפילו פתרתי להם המון המון בעיות בזוגיות בזמנו... זה היה כיף דווקא. סוג של סגירת מעגל... ככה אני, מחפשת את אתגרים...

מצפון זה הדבר הראשון שהייתי

זורק לפח אם הייתי יכול! רק נזק זה עשה לי עד היום.. :\

Cobe Anan

New member
אני לא הייתי רוצה שמישהו יתעסק עם

החברה שלי. ולפעמים אנשים נסחפים ואחרי זה מתחרטים, כך שזה בולשיט לומר "אם זה לא יהיה איתי, זה יהיה עם מישהו אחר". אם אתה מתעסק עם מישהי שאתה יודע שיש לה חבר- יש לך חלק נכבד מאד בעניין. לפעמים בנים/ בנות מפלרטטים עם דקלה ואיתי (בהתאמה) מול הפרצוף שלי ושלה (שוב, בהתאמה...). זה ממש פאתטי, מאד מוריד מהערך של אותם אנשים, ואם לא היינו מספיק בטוחים בעצמנו, ועסוקים בלצחוק על עלובי החיים האלה, זה גם היה יכול לעצבן. מאד. השורה התחתונה: חבר זה לא קיר. זה חומה, גבול. לא סתם קיר. זהו.

TheWhiteTigris

New member
-לא- מוחלט.

אני לא בקטע של: "חבר זה לא קיר, וגם קיר אפשר לשבור". אלא יותר בקטע של: "חבר זה לא וילון שאפשר להזיז אותו מתי שרוצים". אם יש לה חבר, והיא "תקועה" איתו, בעיה שלה. היא רוצה אותי? שתצא מהקשר, ואז בסבבה, בכיף. כל עוד היא בקשר, היא יכולה לשכוח ממני.

כמעט25

New member
שלום וביי!

יש לי חוקים דיי נוקשים בקשר לעניין הזה, אני לא יוצאת עם בנים שמעורבים בעוד מערכת יחסים..

twigy

New member
את יודעת שזה נשמע קצת כמו

"אוי אוי אוי אני לא יוצאת עם בחורים שיש להם חברה אני בחורה מוסרית ואכפתית דואגת לשלום העולם" [אחח קרן מור גדולה עם הקטע הזה]

U n u

New member
כמו שצריך אולי?

כמו שזה אמור להיות? ואני בטח לא מדבר על שלום העולם.

נשואים זה מחוץ לתחום

חברים....לא הייתי עושה בכוונה אבל לא מתחייבת צריך שניים לטנגו לא יודעת לא חותמת על זה...

לא

נשואים זה מחוץ לתחום אני עלולה ליפול לרגשות אבל אני לא אעשה עם זה כלום ולא אגרום למישהו לא בישירות ולא ברמזים לעזוב מישהי בשבילי או לזרז החלטה של עזיבה בשבילי... ואני אעשה הכל כדי לא להגיע למצב כזה מראש דהיינו, להתרחק כמו מאש ריגושים? לא רוצה כלום טוב כשידוע מראש שהוא יוביל לרע.

לפי הפסילה המוחלטת שלך, אפשר להבין

אישית אני גם נגד זה. אבל אני חושב שלא סתם אנשים עושים עושים את זה, לא קל לפרק משפחות, לפרק מסגרות. בכלל לא קל, גם לא קל לבנות אותן שוב. אז מה נשאר למישהו או מישהי שלא רוצה לפרק משפחה? זה מה שיש, אם זה מוסרי ואם לא- זה קיים. ניסית?

זה קיים

תמיד היה ותמיד יהיה אני לא מעוניינת לקחת חלק בזה ולמרות שאני מאוד מעוניינת שזה לא יקרה יודע מה? לא חותמת לפעמים אנחנו בוגדים אפילו בעצמנו אבל מאוד מקווה שאני לא אצטרך לעמוד שוב במבחן המציאות.. ורק שתדע לך שזה קל מאוד להרוס משפחות קשה לבנות אבל להרוס, אוי כמה שזה קל בגלל זה זה מפחיד ואני אגלה לך עוד סוד קטן? לא שאני אשמח להרוס משפחה חס וחלילה אבל אחד השיקולים היותר רצינים למה לא לעשות את זה זה לא בשביל לא להרוס משפחה כי אם מישהו כבר הולך על להרוס לעצמו, אם זה לא יהיה איתי זה יהיה עם אחרת אבל אני לעצמי רוצה את הטוב ביותר. וגבר נשוי, לעולם לא יהיה הטוב ביותר בשבילי, אפילו לא קרוב לזה..

חבל שאת לא רואה את הסידרה

" אהבה מעבר לפינה " הסידרה הזו נותנת לגיטימציה לכאלו דברים. אני גם לא חותם, מי יודע מה צופן יום ...

למעלה