טוב שאלה מוסרית...

../images/Emo12.gif

איך אתה יודע איזה סידרה אני רואה ואיזה לא? אני באמת לא רואה אגב... והרבה דברים נותנים לגיטימציה לדברים האלו מקווה גם בשבילך,שהחיים לא יקחו אותך לשם לא כיף שם...

חוש שישי

הנה, את באמת לא רואה
מה את מתפלאה? אם החיים שלי יקחו אותי לשם- זה הגורל כנראה.... אני רק יכול לתעתע בו.

את החוש השישי דווקא ראיתי חחחח

זה רק נדמה לך חמודיל'ה אתה לא יכול לתעתע בגורל זה הגורל שיכול לתעתע בך אבל החכמה היא לא לאפשר לו לעשות את זה.. אפשר לשאול למה מעניין אותך הנושא? יש לך נסיון?

זה מעניין אותי כי אני מוצא את עצמי

חושב על זה. עד היום פסלתי את זה, לא יוצא עם נשים נשואות.... אבל .... זה כן עובר לי בראש לעיתים קרובות יותר מאי פעם, אולי כי זה סוג של ריגוש, אולי כי זה מעניין, אולי כי רק ככה אוכל להציב לעצמי גבולות אם בכלל.

אם אתה נקלע לזה בטעות

כי התאהבת בשכנה, בזו שעובדת איתך, בפקיה מהבנק, לא שזה מוצדק, אבל אם לא התכוונת ונוצר קשר, עוד אפשר להבין ואז זה באמת מעניין, מרגש וכו' וכו' אבל אם לפני שאתה בכלל מכיר מישהי כזאת אתה פשוט יושב עם עצמך וחושב שזה יכול להיות מעניין או מרגש אז זה נובע רק מעניין אחד וזה ה ר ס ע צ מ י לא יותר לא פחות

יכול להיות

הרס עצמי ? לי או לה? כי לדעתי- לה יהיה נזק יותר . מה עם נשואות שהבעל שלהן לא נותן להן גט, הן צריכות לסבול? באמת, בואי נדבר יותר לעומק- מה איתן?

הרס עצמי לך

קודם כל שום דבר לא מבטיח לך שלה יהיה יותר נזק לא חסרים רומנים שבו הנשוי מבטיח למאהבת המאוהבת שזה רק עניין של זמן עד שהוא יעזוב את החוקית, ובסופו של דבר המאהבת המאוהבת נשארת שבורת לב מרומה ובמקרה הפחות טוב גם אם חד הורית לממזר (יש לי דוגמא חיה כזאת) אז אם תכנס לקשר כזה, אל תהיה בטוח שזה לא אתה שתהיה הריגוש של הנשואה, שבסופו של דבר תחליט משיקולי נוחות שעדיף לה עם הבעל ואתה תיזרק לקיבינימט... אבל גם אם זה לא יהיה ככה, עצם העובדה שהסכויים שייצא מזה משהו טוב עם סוף טוב כל כך נמוכים, ואתה בוחר להכנס לזה, מעידים על הרס עצמי וזה ע צ מ י אז מן הסתם זה לגביך ולא לגבי אף אחד אחר. נשואות שהבעל לא נותן להם גט? תשמע, לכל כלל יש יוצא מן הכלל אם איזה מנוול לא נותן לאשתו גט והיא חיה ממנו בפירוד מוחלט, כשברור לשני הצדדים שאין מערכת יחסים ביניהם מכל סוג, ורק מבחינת פרוצדורת הניירת הוא בוחר לעשות לה חיים קשים, אז כל מקרה לגופו. אבל בגדול, אחת כזאת, זה ראש בריא למיטה חולה זה להכנס למערכת יחסים עם אישה שיש לה צרות, בעל זועם, נסיון רע, העדר שמחת חיים ואלוהים יודע מה עוד אם היא רק לא היתה נשואה, אז היה שווה להלחם אבל גם נשואה, זה יותר מידי בשבילי....

לא, אני חושב שאת קצת מגזימה

עם עניין ההרס העצמי. אם אני שלם עם עצמי ונכנס לכזה דבר- שום הרס עצמי, זה בא מתוך הבנה מוחלטת אל מה אני נכנס. אני הפנוי פה, לא היא... לה ייגרם יותר נזק לדעתי.. בכל מקרה, לילה טוב, אני מסיים את הלילה צריך לישון קצת
ואת? תתחילי לראות " אהבה מעבר לפינה" סידרה נחמדה.

ייתכן שהגזמתי באמת

אבל אם ניתן דוגמאות קלילות וטובות, לא עשינו בהם כלום אני כאן כדי להצדיק את הנגד..אז מן הסתם אלך על דוגמאות פחות שמחות אין שום קשר אגב בין להבין מה אתה עושה ובין הרס עצמי אם אני צורכת סמים או אלכוהול בצורה ממכרת ויודעת שאני מכורה ומבינה את זה לחלוטין, אז זה לא הרס עצמי? זה בדיוק העניין בהרס עצמי שאתה מודע לאיפה אתה נכנס, ובכל זאת נכנס לשם.... הלב שלך עשוי להשבר הכבוד שלך עשוי להשבר הבטחון שלך והאמון באנשים עשוי להשבר (היא בגדה אז למה אישתי לעתיד לא תבגוד?) אלו דברים שהסכויים שהם יקרו לך בקשר עם אישה נשואה, מאוד גדולים אם אתה לא מגדיר אותם כנזק אז אתה לא באמת מבין לאיפה אתה נכנס אתה רק חושב שאתה מבין... לילה טוב גם לך :) כשישימו פרקים חוזרים ב-12 בלילה כשאני מגיעה מהעבודה..אתחיל לצפות בינתיים אתה תבחר נושאים משם ותשרשר איתי בלילות . הולך?

ועוד משהו קטן

אין תחרות למי יגרם יותר נזק גם אם ייגרם לה יותר נזק מאשר לך, עדיין ייגרם גם לך נזק אפילו רק הידיעה שלא טוב לה בגללך, אם זו מישהי שאכפת לך ממנה, זה כבר מספיק נזק עבורך, אלא אם כן אין בך שום מידת אכפתיות כלפיה, ולא נתפסתם, ועשית את מה שעשית, ונעלמת ללא עכבות..במקרה כזה, אולי נשארת בלי נזק... אבל אין הרבה מקרים כאלו אולי לסטוץ חד פעמי אבל לא ברומן בהמשכים, לא כשיש אהבה.

את יודעת....

נזק ( אותו נזק ) ייגרם לי גם אם בת זוגי תבגוד בי, כל אחת.. זה בכלל לא קשור לעניין שהיא נשואה או לא, זו אותה הפגיעה והנזק. תראי, לדעתי אם מהתחלה מדברים על זה, מגיעים להבנה שזה רק סוג של ריגוש ולא משהו רציני- אחלה. בכל אופן- אני עדיין שולל את זה, לא יוצא עם נשים נשואות, נמנע מזה. אבל לכי תדעי .

ועוד

אני מבין שאת מדברת על - אם היא בוגדת בו אז היא גם תבגוד בי... נכון מאד. אבל תלוי איך מגדירים את זה, אם זה לא משהו רציני וזה רק לריגוש- למה לא? אם זה כן למשהו רציני- צריך לחשוב המון וטוב טוב אם להיכנס לזה כי מאד יכול להיות שהיא אכן תעשה זאת שוב וגם יכול להיות שלא. החשדנות והאמון הם גורם מכריע. בכל דבר האמון הוא מכריע, לא?

כן

האמון מכריע בכל דבר אבל שום דבר לא מתחיל מההתחלה כקשר רציני בטח לא עם אישה נשואה אם אתה רווק שמחפש רווקה, אתה יכול לדעת אם אתה בתקופה של לחפש סטוץ, רומן סוער, תקופת חום ואהבה בשביל להעביר זמן או קשר רציני שמבחינתך שואף להגיע לחתונה אבל קשר עם אישה נשואה, זה בד"כ לא משהו שמתחיל כקשר רציני, זה קשר שמופעל בו מעט מאוד הגיון, ומעט מאוד שיקול דעת, והוא בעיקר מופעל על ידי הרגש, וכאן, הסכנה. ולא, אני לא מתכוונת לזה שאם היא בגדה בו היא תבגוד גם בך. כי לא חשבתי על תסריט שבו היא עוזבת אותו אלא על רומן עם אישה נשואה שתישאר נשואה.... למרות שזה גם תסריט אפשרי אני בעיקר דיברתי על זה, שזה עלול להכניס אותך לסרטים, כשיסתיים הרומן ותמצא לך מישהי משלך, חברה, ובבוא העת אולי גם אישה, יהיה לך יותר קל לדמיין מצב שבו היא בוגדת בך, כי אתה תדע, יותר בוודאות מכולם, שדברים כאלו לא קורים רק בסרטים, יכולים לקרות לכל אחד, וזה יגרום לך לחשוש. אתה יודע, אומרים שמי שגונב, יותר מכולם פוחד שיגנבו לו.. זה בטבע שלנו, והמחשבות יהיו בלתי נמנעות.

אתה צודק

יש רק הבדל אחד בין השניים אם בגדו בך, אתה פגוע עם מצפון נקי את זה אין לך כשאתה בוגד או משתף פעולה עם בוגדת נכון שאם תיסע לכנס באוסטרליה ובמלון תהיה מישהי שתחליטו על לילה ולא תיפגשו יותר בחיים וסכמתם ביניכם שזה לילה חד פעמי, אז אין הרבה סכונים אבל אני מדברת על לנהל רומן לפתח רגשות להתאהב זו המלכודת האמיתית, אם זה רק סקס, ולא נתפסתם, אז אולי זה לא מוסרי, אבל לא ייגרם נזק לנשמה, ללב... וגם אם מדברים על זה מהתחלה, תסכים איתי שאלוהים יודע לאן זה יתפתח. לקשר שהייתי מעורבת בו, לא נכנסתי כמאהבת...נכנסתי כידידה, דברים מתפתחים להם לפעמים בלי שנתכוון ובלי שנשים לב... ולמרות הכל אני מודה גם בעצמי, שלמרות שאעשה הכל כדי להמנע, אני תמיד מאמינה ש.. NEVER SAY NEVER...

למעלה