טוב, שאתחיל בשירשור הכרות?

Another Girl

New member
טוב נו מצטרפת להרמת המורל

למי שלא יודע (
ואם יש מישהו כזה-מכות) אני בתיה,בת 21 מחיפה ואני מנהלת את פורום הביטלס ההזוי הזה...התחלתי לאהוב את הביטלס לפני שנה וחצי בערך כשאבא שלי יבדל"א התחיל לטפטף לי אט אט מהחומר הממכר שלהם לנשמה...(זה לא נשמע טוב...) והנה תמונתי (ולא,אני לא ערומה כאן) למתעניינים-למרות שיש כאלו שראו אותי לייב לפני יומיים

../images/Emo12.gifבתיה!../images/Emo39.gif

את ממש דומה ל... ל... נו, איך קוראים אותה... זאת ששיחקה בגוף ראשון... נו.. הצלמת! כן! פלאש! קופי!!! אמרו לך את זה כבר פעם

Ice machinE

New member
קצב רענון הפורומים שלך לוקה בחסר

(או שאני ממש משועמם פה בעבודה...
)

מאור 87

New member
../images/Emo2.gif

אני אמרתי שאת מזכירה אותה.. כמובן שאת הרבה יותר יפה ממנה..

Ice machinE

New member
עכשיו בדקתי ובתיה מא דומה לה בכלל

אולי בתמונה היא מזכירה אותה בקצת אם החדר חשוך ועין אחת עצומה ואני תחת השפע הלש סמים קשים אבל כל קשר לשחקנית שמשחקת את פלאש לבין בתיה מקרי לחלוטין. disclaimer: יש לקחת תכל מה שנאמר פה בתור תגובה חיובית כלפי מנהלת הפורום

סליחה?!?!?! ../images/Emo39.gif

פלאש היא פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!! (אחרת, בתיו'ש דרלינג, לא הייתי אומרת לך את זה
)...... איך את יכולה להי עלב?!

באמת דומה לפלאש...

רק קצת זקנה יותר (לא להיעלב, זקנה זה לאו דווקא רע). ופלאש חתיכה... (אוי ואבוי לשפתי הנלוזה... בנות זה לא רק יופי! זה גם חוסר חוכמה... (*שוביניזם בגרוש*) סתם) אז... תסיקי מסקנות.

זו אני.... ../images/Emo18.gif

ובכן אותי אתם כבר מכירים. סינתיה לנון, בת 24 בקירוב, אשתו הראשונה של ג'ון וביטלסית בנשמה. פילוסופית וסופרת בעתיד לבוא, כרגע מעבירה את שעותיי היקרות בנפתולי הבירוקרטיה של אוניברסיטת תל אביב. לאור תגובות מפגרות שקיבלתי כאשר שמתי את התמונה הנ"ל בפורומים אחרים (מה לעשות, אין לי סורק וזו התמונה היחידה שיש לי במחשב....), אני אחסוך מכם את השאלות מראש: 1. אני זו הגדולה. 2. הקטנה זו בת דודתי שתחייה.

למעלה