טוב, שאתחיל בשירשור הכרות?

../images/Emo41.gif../images/Emo39.gifאני...

אוקיי, אז אני כמעט בת 17, אני מחיפה. התחלתי לאהוב את הביטלס כשחברה שלי הביאה לי דיסק עם תוכנה שיש עליה את כל השירים של ה
וכל האלבומים שלהם כולל המילים. ממש שווה
התחלתי לשמוע את השירים ובין השאר הקשבתי לסיפורים של אבא, ופשוט התאהבתי

ביטלמן

New member
עכשיו אני

אני בן 16 מחולון התחלתי לאהוב את הביטלס מחברים שאשלתי מהם כמה וכמה דיסקים. ומאז אני פשוט מת עליהם!

Miss CB

New member
../images/Emo99.gif

האם זו סטראט או חיקוי ממש אבל ממש!! מוצלח?

ביטלמן

New member
פנדר אורגינל! אבל לא סטראט...

זו פנדר פרודיג'י שיוצרה במשך שנתיים בלבד (91',92') וזהו

Miss CB

New member
אה נכון...

תסלח לי בבקשה הזכרון שלי רעוע-משהו, אבל עכשיו אני נזכרת שפירסמת פעם בפורום אחר אם אנ'לא טועה תונה של הגיטרה, וגם אז שאלתי אם זו סטראט וגם אז הסברת שזו פרודיג'י מיוחדת ונדירה ואמרתי "וואו מגניב!!
" ייתכן שזה אפילו קרה יותר מפעם אחת... אני אשתדל לזכור פעם הבאה
בכל אופן, כנדרש - וואו מגניב

Sith Master

New member
שלום לצפע../images/Emo19.gif

תמיד תהיה צפע בשבילי!!! אני דין, בן 16, מעיר נופש קטנה בין יטבתה וסיני
אף פעם לא חליתי על הביטלס, אבל תמיד אהבתי אותם! גם אני במועדון מעריצי בתיה.... ואני נמנע מלשים תמונות שלי... אבל הנה החתול שלי

ביטלמן

New member
רעיון

אולי תיהיה עוד קטגוריה בגלריות של חברי הפורום (איך שהם נראים) מה אתם אומרים?

דקלה9

New member
הנה אני ../images/Emo9.gif

אני מנסה כבר כמה פעמים להעלות תמונה, אך ללא הצלחה... אולי הפעם?
בכל אופן- זה ממש נחמד בעיני שאפשר לראות עם מי מדברים...

דקלה9

New member
הצלחתי!!!

סוף סוף הצלחתי להעלות תמונה! ועכשיו כשהצלחתי, הנה קצת על עצמי: אני בת 22 ומעריצה כבר 8 שנים את הלהקה ההיא, מאז ששמעת את אבי רואד...

VAMPhantom

New member
גם אצלך זה יהיה כך?../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

כמו כל פורום הDVD, אהיה לכם הצפע
טנקס

Another Girl

New member
אוי תרגישי טוב! ../images/Emo185.gif ../images/Emo184.gif

האמת לא הפסדת הרבה,הייתה שיחה די הזויה עם כמה מנהלים שהצטרפו...

i love lucy

New member
חחח סבבה תודה... אני מרגישה קצת

יותר טוב..
*איזה חמוד הפרצופקר זה היה מתופעות הלואי של חיסון הטטנוס!

The Mad Hatter

New member
אוקיי...:)

אני ליאת, בת 16 מרמת גן, תלמידת תיכון עסוקה (עוד יומיים מבחן במתמטיקה ואני במחשב...אהה, לא חכם מצדי...P:), את הביטלס הכרתי בצורה נורמלית בסביבות גיל 14 כשהחלטתי שזה יהיה נחמד לשמוע את הביטלס. לא יודעת למה, בדיוק, חשבתי על זה, ואבי היקר (יש לו היום יומולדת :)) תרם לי דיסקים. המ...ותמונה->(למרות שיש יותר תמונות של ציפורים מסביב מאשר תמונה) (אגב, למי שתוהה מה אני עושה, זה באיזשהו מוזיאון בשוויץ ואני מקשיבה להסבר במין מכשיר דמוי טלפון או משהו...P:) *מקווה שתעלה התמונה הנכונה*

דיתוּש

New member
טוב כולם ענו... אז גם אני...../images/Emo9.gif

היכן התחלתי עם הביטלס? טוב... תמיד ידעתי מי הם ומה הם בתכלס, בכיתה ג' אבא שלי נואשות ניסה ללמד אותי את השמות שלהם שאני אדע בעל-פה אבל אף-פעם לא הצלחתי...
בכל-מקרה, בכיתה ו' המורה לפסנתר שלי החליט ללכת על כיוון שונה והביא לי חוברת ענקית של איזה 200 שירים של הביטלס, ואף-פעם לא ניגנתי אותם נכון! אז שמעתי אותם. ואז ניגנתי אותם כמו שצריך... ומאז בערך אני מכורה אליהם מאוד, אבל יש לי פערים ענקיים עם השירים שלהם שעוד צריך להשלים...

אלרוס

New member
בסדר

אני התחלתי לפני לא הרבה זמן, בעקבות חבר שלי שהשמיע לי את LET IT BE, כשלשה ימים לאחר מכן גיליתי שאבי קנה ללי את BEATLES 1 והתחלתי לשמוע את השירים שלהם על בסיס קבוע.

למעלה