טוב שימו לב זה היריב של מרחב

nokia5

New member
היריבים לא משהו...

היריב של מרחב לא ניצח, זאת אומרת פחות בהרבה ממרחב. והיריבה של הגר ניצחה רק בהונגריה, כל תחרות מחוץ למדינה שלה היא הפסידה. בקיצור, אני אופטימי ומקווה שהגר ומרחב יביאו ניצחון.

לגבי היריבה של הגר....

יש לה הרבה יותר ניסיון זירה מהגר... היא מדורגת 14... ועשתה כבר בקריירה שלה 4 קרבות על תארים. היא תהיה יריבה קשה להגר!! אני מקווה שיהיה טוב יניב

eladי

New member
לא ידעתי שהגר התמודדה מול גברים ../images/Emo3.gif

רצ"ב מידע על אחת מהיריבות הקודמות של הגר
(זה היה בזירה 26 ?).

MikeTyson

New member
הנה היריב של מרחב :

זה עם המכנסיים האדומות שמקבל את האפרקט

אני שמעתי ש........

מרחב הוא זה שקובע לעצמו את היריבים שם.... אין לו שם לא אבא ולא אמא.... וחבל.... יכול להיות שיש הרבה פוליטיקה דווקא בבחירה של יריב כזה, אולי מגיעים לערב הזה אנשים מכובדים שיכולים לקחת את מרחב לחסותם, ובאים לצפות בו במיוחד.... הכל יכול להיות באגרוף המקצועני.. יניב

MikeTyson

New member
הגר צריכה להיזהר...

ממה שאני רואה היא מתקשה לנצח בנות פה בארץ והיא עולה מול מתאגרפת מקומית שניצחה בקרב הקודם שלה בנוק אאוט !!!

איזה קנאה לא יפה!

שהוא היה אצלכם אתה עשית אותו אלוף העולם עכשיו הוא עזב אותכם אתה אומר שהוא בוחר לעצמו את היריבים לא יפה אדון פישר עם קצת תפרגן זה יהיה בסדר לא צריך כל הזמן לעקוץ

אני מפרגן לו מאוד!!

זה מה ששמעתי מחברים שבקשר איתו.... דרך אגב- זה מקובל מאוד שם בארה"ב!!- מתחרה שלא שייך כביכול עצמאי - בוחר לעצמו את הירבים! אין בזה פסול חוץ מזה שזה לא יקדם אותו לשום מקום. כאן בארץ הוא היה חתום על חוזה שחייב אותו לעלות נגד מי שהציבו לו...- ההבדל הוא שהוא לא יכל להגיד לא רוצה. יניב

שמעתי שמרחב התקדם מאוד שם!

אחרי מעל חצי שנה שהוא מתאמן שם. ציפתי שהוא יעלה נגד יריב חזק!!! אני בטוח שכאן בארץ אין לו כבר מתחרים, אין לו מה לחפש כאן. אם הוא עשה צעד ועזב את ארה"ב בשביל להתקדם ולהיות אלוף עולם! כי הוא חשב שכאן הוא לא יצליח להיות- אז שיעבוד על יריבים שיקדמו אותו! יניב

אני יודע הכל!!!

ואני חושב שזה מעניין פה כמה אנשים אז עם זה יצא ממך זה ישמע קצת יותר בסדר ואני יודע שרענן ואלון ניסו לשכנע אותו לחזור אבל טוב לו שם ויש שם הרבה יותר כסף וקיצר זה אמריקה ארץ האפשרויות

ממני לא יצא כלום...../images/Emo8.gif

אבל בדבר אחד אני מסכים איתך.... אמריקה היא אכן ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.... למרחב שם יש מתחרים במשקל שלו הההממממוווןןןןן והם גם כישרוניים ויש להם גם פרומוטרים ואנשים שרוצים לקדם אותם. זאת אומרת שבשביל להתקדם לא יספיק לו הכינוי The Seargant שרענן המציא לו, וזה שהוא ישראלי... הוא חייב יריבים שמדורגים יותר ממנו ויריבים ששקולים לו ברמה.... היריב הזה הוא ממש בדיחה!! אני אשכרה מאוכזב.... באמת מאוכזב, עם כל הפירגון שאני רוצה לתת לו אחרי חצי שנה שהוא שם, אני יודע שהוא התקדם שם המון, אני יודע שהוא עשה שם מהפך, ואחרי שהוא כבר טחן יריבים כאלה כאן.... ציפיתי שיתקדם קצת.... - הוא בחור כישרוני מאוד! הוא נתן בראש לכולם באגרוף התאילנדי בארץ, הוא עשה מהפך קשה ממתאגרף תאילנדי והפך להיות מתאגרף מקצועני . אישית אני בתור אחד שממש אוהב אותו בתור מתאגרף- קשה לי עם הבחירה שעשה להתאגרף עם משהו שמדורג בעולם Rated at Light Middleweight 823 אכזבה יניב יניב

למעלה