טוב שימו לב זה היריב של מרחב

BROWN BOMBER

New member
היריב של מרחב...

למרות שאני תמיד אמרתי שהקריירה של מרחב מנופחת מנצחונות על יריבים קלים, הפעם לאומת המאזן השלילי של Juan Carlos Escobar לא אוכל להגיד שהוא מתאגרף גרוע. כל המתאגרפים של Escobar הם מתאגרפים שעדיפים ממנו מבחינת מאזן ונסיון בזירה. את הקרב הראשון שלו בזירה הוא ערך נגד מייקל סטיוארד שהגיע לקרב עם מאזן של 35 נצחונות, 2 הפסדים ו 2 תוצאות תיקו. מתאגרף שבמאזנו קרבות מול מתאגרפים כמו Sharmba Mitchell ו - Ricky Hatton. Escobar הפסיד בקרב הנ"ל בנוק אאוט טכני בסיבוב ה 7. הוא ערך קרבות נוספים מול יריבים מנוסים כמו Johnny Molnar ו - Kendall Holt מה שעושה אותו למתאגרף מוכה אך מנוסא. אין להתפלה מכך שהיה למרחב קשה בקרב מכיוון שמתאגרפים מקסיקנים הם מתאגרפים מאוד קשוחים ובעלי יכולת טכנית לא רעה. הבית ספר המקסיקני לאיגרוף הוא אחד הטובים בעולם ובמיוחד במשקל הזה. למרות המאזן השלילי של המתחרה - הפעם אני חייב לפרגן למרחב...

MikeTyson

New member
באתי לכתוב את זה ג'ו !!!!!

האיגרוף המקסיקני פשוט יוצא מן הכלל. שוב קלעת בול.

תגיד BROWN BOMBER

מה ההיגיון לתת למתאגרף Juan Carlos Escobar יריבים כמו שציינת אם הם לא ברמה שלו בכלל..? מתאגרף צריך לבנות בהתאם ליכולות שלו. לתת לו יריבים כאלה שיודעים שהוא הולך להפסיד מראש, ולבנות לו כל הזמן מאזן שלילי....? מה החוכמה כאן? האם אתה חושב שהשיקולים שלהם למעשה זה שהם אולי מנסים ללכת על המזל, שאולי תכנס איזו מכת מזל שתקפיץ את אותו מתחרה גבוה?? יניב

BROWN BOMBER

New member
.......

לפי מה שראיתי המתאגרפים הנ"ל פגשו את Juan Carlos Escobar בקרבות התאוששות אחרי הפסד. Steward למשל פגש אותו אחרי הפסד ל Sharmba Mitchell ולאחר הנצחון על Juan Carlos Escobar פגש את Ricky Hatton. בשביל Escobar זה הזדמנות להרוויח יותר כסף וגם הזדמנות להתפרסם ולגדול כספורטאי. זאת הדרך לא הכי בטוחה ומסוכנת מדי. את הקרבות הקשים צריך לערוך קודם כל בזירה החובבנית ולהגיע למקצוענים עם קריירה חובבנית עשירה מאחורי הקתפיים והניסיון הרב שאפשר לרכוש רק שם. הייתי רוצה להזכיר את הקריירה של האחים Spinks שזכו באולימפיידת מונטריול במדליות זהב בשתי קטגוריות משקל שונות. ליון ספינקס כאלוף אולימפי הגיע לזירה המקצוענית והפגין קישורים יוצאים מן הכלל וזכה לאפשרות להתחרות על התואר העולמי כבר בקרב השמיני שלו. המדלייה האולימפית פילסה לו את הדרך לקרבות הטובים ביותר בשלב כל כך מוקדם והנסיון האולימפי בהחלט בא לידי ביטוי בקריירה המקצוענית. אחיו מייקל ספינקס זכה גם הוא במדליית זהב אולימפית במונטריול ופתח גם הוא בקריירה מקצוענית. מייקל היה זה שקטע את רצף הנצחונות של לארי הולמס, לקח ממנו את תואר ה IBF ומנע ממנו לחזור על השיא של רוקי מרצ'יאנו. עד אותו הקרב עמד הולמס על 48 נתחונות מול 0 הפסדים.

MikeTyson

New member
ואז..... פגש מייקל ספינקס את טייסון

וטייסון גמר אותו תוך דקה וחצי בסיבוב הראשון ספינקס בתגובה אחרי הקרב "הרגשתי שעברה עלי רכבת". אמיתי לחלוטין.

BROWN BOMBER

New member
ואז התחיל טייסון לעשות שתויות...

חתם חוזה עם דון קינג, פיטר את קווין רוני, הסתבך עם היפהפיה בעלת השפם הרך ומלא ברק בשם דזירה וושינגטון, נכנס לכלא, התעסלם, התחיל תכנית תזונה חדשנית הנקראת "אוזני הוליפילד" וכו'.... לגבי ספינקס... לדעתי הוא היה צריך להישאר במשקל החצי כבד. באותה תקופה היו שתי מתאגרפים שאי אפשר היה להכניע. מרווין האגלר במשקל הבינוני ומייק טייסון במשקל הכבד. לספינקס היתה אפשרות לקבל את התפקיד במשקל חצי כבד, אבל ספינקס היה במרדף אחרי אתגרים... בסוף נדרס ע"י רכבת בשם מייק טייסון...

ironmike

New member
או שאולי הרישמות לא מעודכנות לגמרי.

ובעצם יש לו מאזן די טוב של 12 נצחונות.... (12-10) אבל עזוב , לא ניכנס לזה

אוקי....ironmike מה שחשוב הוא...

שתשים לנו תמונות מהקרב בהזדמנות שתהיה לך, שנוכל להנות מהם ולפרגן למרחב יניב

בכתבה הזאת .... רשום.....

בכתבה הזאת against Juan Carlos Escobar (12-10-2, 6 KOs) אז עכשיו אני מבולבל ובאמת יכול להיות שטעיתי בעניין... אני ממשיך לבדוק בעוד מקומות... יניב

MikeTyson

New member
תמונות מהנוק אאוט של מרחב בלוסאנגלס

רדו לגלרייה השישית. http://www.rosenbluthphoto.com/vasval.html

NEWBOXER

New member
מרחב הוא האליל שלי

הוא שם הרבה מתחרים בארץ ואתם תראו שהוא יפתיע בחו"ל והוא עוד יהיה אלוף עולם

למעלה