טוב שימו לב זה היריב של מרחב

ironmike

New member
../images/Emo46.gifלכל המבקרים שלא כ"כ מבינים כלום

כמה חבל שכולכם צרי עין שלא מבינים כהוא זה על מה אתם מדברים,במיוחד אתה ,מנהל הפורום שאמרו להיות בקיא באיגרוף, ובקיא באינטרנט. היריב של מרחב ששמו קרלוס אסקובר, הוא יריב על רמה עם מאזן של 12-10!!! אני מזמין את כולם להיכנס לאתר BOXREC ולבדוק על הקרב של אלעד שמואל של היום, היריב של אלעד מתחרה מול A SHMUEL שזהו כמובן אלעד שמואל, והמאזן שלו שם הוא 0-0-0, מוזר משהו לא, הרי אנחנו יודעים שאלעד הוא 6-0, אז כפי שאתם רואים ישן טעויות ברישום הרי אתר בוקר רק- הא לא אתר רישמי אם תיכנסו לאתר FIGHTFAX, תוכלו לראות שהמתחרה של מרחב הוא 12-10, אתר זה הוא אתר אמיריקאי נוסף שמדרג מתאגרפים.אגב , כמדמוני שזה אתר בתשלום, יניב נראה אותך איש כנה ומשקיע גרוש וחצי כדי לצםות ברישום ואל מודה בטעותך.. הסיבה שאני כ"כ בטוח שאני צודק היא שכמו שפירסמתי לפני שבועיים אני אכן בווגאש ובאת לראות את הקרב של מרחב, ובסדר קרבות הרישמי כתוב שהמתחרה שלו הוא 12-10, כמובן שנכסתי לבוקסס-רק והופתעתי, אבל מיד נכנסתי גם לFIGHTFAX, וכמו שטעו עם אלעד, ככה גם טעו עם קרלוס, לא מאמינים?, כנסו לBOXREC חפשו את A SHMUEL, ותראו. כמו שאומר "גיא גי גיטסו"חבל שכולכלם יודעים רק ללכך כי הוא עזב אותכם. אני בטוח שלא השקעתם מרץ בלראות אולי הרקורד של קרלוס זו שגיאה, העיקר לייבש את מרחב. למה לא לפרגן לבחר כישרוני שמנסה להצליח ולהדקם בעולם? זו הבעיה של ענפי הלחימה בארץ "אדם לאדם זאב"! בקשר לקרב, צופים למרחב קרב קשה מאוד עם יריב קשה ומנוסה, אני באופן אישי מאחל לו הצלחה, אני לא מכיר אותו אישית אבל אנסה לפגוש אותו היום, אני גם אתם חוויות וסיקור של הקרב, אבל שלא כמו רובכם אני אנסה להיות נייטרלי. רוצים ש"ב , כנסו לאתרים שאמרתי, ואח"כ תודו שטעיתם IM

ironmike

New member
טעיתי במשהו...אבל....

נכנסתי לBOXREC, כדי לבדוק מספר דברים וראיתי ששינו את הסטטוס של אלעד שמואל, לסטטוס הנכון, אז לצערי אי אפשר לבדוק את הטיעון שלי בנושא A SHMUEL, כנראה עידכנו או תיקנו. בכל אופן זה היה ככה למשך יומ-יומיים, הכוונה עדיין תקפה, אתר BOXREC הוא לא אתר רישמי, וישנם עוד 3 או 4 אתרים שגם מדרגים, אחד מהם הוא FI"GTH FAX, יש גם BOINGCENTRAL ועוד, כדי לקבל מידע מדוייק צריך להשוות בין כולם

ironmike

New member
ואגב.. איזה דיבור שפל...

"בוחר לעצמו את היריבים שלו" מאיפה אתה יודע... בטח "שמעת ממקור מוסמך" ,,,, בושה פשוט בושה, זה בטח מהמקורות האלהש נשבעים שמכירים אחד שקרא לילד שלו אכזבה. בכל עולם האגרןך בוחרים יריבים , יש לזה שם מדויק ,קוריאם לזה MATCH MAKER.אבל א "בוחרים" כמו שאתה מציג,מעניין שרק "גיא גי גיוטסו" שלא ממשולבת היחיד שמדבר כאן יפה על האיש. ובנוא חוזים וכסף וכמה הוא מרוויח, הרי אף אד מאיתנו לא ___באמת___ יודע כלום אז עדיף שנפסיק לדבר מהתחת. כי כל המידע שיש כאן אמין בערך כמו ה "מקור המוסמך" של יניב.

garey

New member
יניב פישר אין אפשרות כזו בארה"ב

יניב באמריקה אתה לא יכול לעלות לשום זירה, בפרט מקצוענית או בכלל ללא מאמן ומכון שמוכר, עם הכל יכול להיות באיגרוף מקצועני ,כדוגמא זו ,אז אולי זה קטטת רחוב ,שבנו שם זירה ,מעבר מרחב לא יכול לקבוע יריבים , כמו שעלי וטייסון לא יכלו לקבוע יריבים לעצמם ,והם היו בדרגה הבכירה ביותר ,מי שכן קבע זה האמרגנים אולי לפי בקשתם,בארה"ב הכל יכול להיות כולל מכובדים ,דבר אחד לא קורה שם לעולם הפיקוח על הספורט מהמחמירים ביותר, בטח ובטח שהאיגרוף והמקצועני בפרט ,האולימפי מוגן תמיד , את הפוליטיקה משאירים לפוליטיקאים, כי מרחב עדיין לא ברמות עם כל הכבוד {ויש אליו כבוד} שהגיע למצב של פוליטיקה ומריבות על חסויות אלו ואחרות לתחרויות מזהירות , בכו"א מאחל לו בהצלחה בסופו של דבר הוא משל כולנו, ג'רי מזרחי

ironmike מבחינתי....

אתר BOXEC הוא הרשמי של הדירוג מתחרים אתה מוזמן לשלוח אלי את הלינקים שבהם ראית את הדירוג האחר של המתחרה של מרחב.. דיברת דיברת אבל לינקים לא שלחת... אני הייתי רוצה לראות את הדירוג שלו שם... אני עדיין עומד על מה שאמרתי שבארה"ב המתחרה הוא זה שבוחר את ירביו...זאת אומרת שהוא יכול להגיד לא רוצה ללעלות נגדו או כן רוצה לעלות נגדו. יניב

זה המאזן של היריב של מרחב

קבל PRINTSCREEN אתה מוזמן לעשות אותו הדבר באתר שאתה טוען שרשום אחרת יניב

ironmike

New member
|הקרב של מרחב, ניצחון למרחב בנקודות

אני לא אמשיך את השיחה של מקודם , כי היא לא תגיע לשום מקום, אתה בכל זאת מוזמן לשאול את רענן מהו אתר הדירוג הרישמי ארצות הברית והוא יפנה אותך ל WWW.FIGHFAX.COM, אתה מוזמן להרישם לאתר ולקבל את הרישום הרישמי. כפי שהוא שם, והוצג היום בקרב של מרחב לנגד 900 צופים ורשת טלווזיה, אבל מי יודע, אולי בכל זאת יניב יודע יותר טוב מהם. לגבי הקרב, היה לו קרב ממש קשה, והוא עבד בישביל הנצחון שלו, הוא שלט ב3 הסיבובים הראשונים ,בסוף השני חתך את היריב שלו מעל הגבה, ב רביעי היה לו יותר קשה התאמץ יותר.ונפתח למרחב האף. בחמישי מרחב קיבל מכה ממש קשה לפנים שכמעט הורידה אותו לקרשים, אבל הוא המשיך להילחם למרות שהיה מסוחרר. בשישי המקסיקני לחם ושם הרבה לחץ על מרחב, ומרחב נראה קצת חלש ועייף, אבל בסוף הסיבוב לחץ מכל הלב. הקרב נגמר בניצחון בנקודות למרחב. עזבו אותכים דיבורי סרק, ולילכוכים, מה שראיתי היום לא ראיתי בחיים שלי, כולכנו יכולים לדבר כמה שנרצה מהצד, אבל היום ראיתי את מרחב מוהר עולה לקרב ברמה בינ"ל , בלאס ווגאס ,מול טלוויזה, ונותן קרב כמו שלא האמנתי שישראלי יתן, ונתן לאחד קשוח, לא חלש כמו שהיה בארץ. כל הכבוד לבחור, שמייצג בכבוד ועולה עם דגל ישראל לזירה,,,, ואתם יודעים מה עוד,,,, עם חולצה של לחימה משולבת, נראה לי שאחרי הכול זו הוכחה לנאמנות שלו אליכם, יותר ממה שכולנו כאן מלכלים. אז תמישכו בדיבור שלכם עד מחר,אני מאחל לו הצלחה והתקדמות, ראיתי הים קרב מדהים

רגע רגע רגע סליחה שניה!!!

טענת טענה מסויימת!!!!!!!!!!!!!!!!! תוכיח אותה בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!! אמרת שהוא רשום באתר מסויים אחרת?????????????? אם אמרת כנראה שראית??????????? תעשה בבקשה PRINTSCREEN אני רוצה לראות... האתר שנתתי זה אתר מדוייק - וזה המאזן של המתחרה שלו אין כאן שום ליכלוכים- דיברתי על היריב של מרחב בהתאם למאזן שלו יניב

ironmike

New member
אתה מוזמן להיכנס לאתרים הבאיים

www.figthfax.com www.boxing-records.com לראות בעצמך, כן זה עולה גרוש וחצי,אבל זה גם מראה משהו לגבי הריצנות של האתר,זן גם הסיבה מדוע זה לא נותן לך לעשות "פרינט סקרין" חוץ מזה,אני אומר לך....____הייתי שם___ וראיתי את הסדר קרבות הרישמי, השידור TV, והכרוז מציין את רשימת הקרבות. תן לי יומיים אני גם אשלח תמונות אם אתה לא מאמין, באתר BOXREC מדרגים את דימיטרי סאליטה מקום 85, תבדוק, ובאתר הרישמי של ה NABA www.nabasite.com הוא מדורג חמישי, ובעיתון הרישמי RING MAGAZINE הוא בכלל לא מדורג....... מה זא אומר לדעתך,שאולי לו כולם מתואמים .... אם זה קורה במקרה של מתאגרפים ברמות גבוהות כמו דימיטרי, אולי זה גם קורה ברמות נמוכות.... ופה לא מדובר ברקוקרד אלא משהו רציני הרבה יותר, דירוג בינ"ל.... ממש יהרוג אותך להגיד שאולי מרחב עשה קרב עם מישהו טוב אה....? חבל

MikeTyson

New member
הוא עלה עם חולצה של לחימה משולבת ??

חחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו !!!

הוא כנראה מתגעגע....../images/Emo8.gif

מה הוא לא שמע שאנחנו כבר לא לחימה משולבת? יניב

MikeTyson

New member
איירון מייק תגיד מה שתגיד,

BOXREC זה האתר הכי אמין ברשת, הכי מעודכן והכי יעיל שיש היום. מה שכתוב שם זה אמת, הם נכנסים לכל חור, מאיפה הם יודעים שמרחב ניצח את עידן מהלה אתה חושב? הם ניחשו את זה? ברור שיניב מתייחס למתאגרפים דרך אתר BOXREC כי זה האתר הכי טוב שיש היום. ואם כתוב ליריב של מרחב שאין לו נצחונות אז אין לו נצחונות ואני לא מבין מה הבעיה פה.

עזוב מה שהוא אומר לא מבוסס....

ודרך אגב אם למרחב היה קשה נגד יריב כזה אז זה סימן רע מאוד!!! זה סימן שהוא התדרדר שם!! יניב

ironmike

New member
אתה מוזמן

www.figthfax.com www.boxing-records.com לראות בעצמך, כן זה עולה גרוש וחצי,אבל זה גם מראה משהו לגבי הריצנות של האתר,זן גם הסיבה מדוע זה לא נותן לך לעשות "פרינט סקרין" חוץ מזה,אני אומר לך....____הייתי שם___ וראיתי את הסדר קרבות הרישמי, השידור TV, והכרוז מציין את רשימת הקרבות. תן לי יומיים אני גם אשלח תמונות אם אתה לא מאמין, באתר BOXREC מדרגים את דימיטרי סאליטה מקום 85, תבדוק, ובאתר הרישמי של ה NABA www.nabasite.com הוא מדורג חמישי, ובעיתון הרישמי RING MAGAZINE הוא בכלל לא מדורג....... מה זא אומר לדעתך,שאולי לו כולם מתואמים .... אם זה קורה במקרה של מתאגרפים ברמות גבוהות כמו דימיטרי, אולי זה גם קורה ברמות נמוכות.... ופה לא מדובר ברקוקרד אלא משהו רציני הרבה יותר, דירוג בינ"ל.... ממש יהרוג אותך להגיד שאולי מרחב עשה קרב עם מישהו טוב אה....? חבל

MikeTyson

New member
דירוג לא דירוג,

BOXREC עושה את העבודה שלו הכי טוב שאפשר. אתר שלא לוקח כסף והוא אמין ביותר, אפילו את שם השופט כתוב שם. אני עקבתי אחרי קרבות של טייסון וטעות אחת לא היתה שם. זה ברור שיהיו פה ושם טעויות, אבל בגדול אין על האתר הזה. הוא גם פשוט ונוח והכי חשוב - אמין!!

תשמע.....

זה לא קשור ל PRINT SCREEN - את זה אתה יכול לעשות עם כל תוכנה פשוטה שאתה מוריד בחינם מהאינטרנט כגון GrabCaptureScreen - שפשוט עולה על המסך ומצלמת אותו לקובץ JPG את הטענות שלך טענת מבלי להוכיח אותם!!- אתה זה שצריך להוכיח לא אני.... אני מאמין באתר BOXEC - ואני נתתי לך הוכחה. מרחב עשה המון קרבות טובים בקריירה שלו, הנה אמרתי וזה לא הרג אותי..., לגבי הקרב הזה ציפתי ליריב מדורג יותר גבוה ועם מאזן יותר מרשים ... יניב

ironmike

New member
אכן אמרת, יחי כל המדברים והמבקרים

שיודעים רק להקניט ולר יכולים לפרגן, יניב ידידי, אני הייתי בקרב נהדר היום, קשה מאוד אבל נהדר, אני לא יכול להכויח ברגע זה את הטענה שלי, כי אי אפשר לעשות "פרינט סקרין", אני סוג של מוגבל מחשבית שכזה. אם באמת איכפת לך, תשקיע 100 שקל ,, תראה בעצמך באתרים האלה, סתם כדי שתדע, אתה לא תצתרך אפילו להודות שטעית , אני אשאר המפסיד, אבל לפחות תדע, וגם קצת תרחיב את הידע שלך באתרי אגרוף -"רשמיים",או לפחות תדע שיש יותר מאופציה אחת בעולם כולו, כדי שאולי תוכלו למצוא יותר מידע על המחתרים נגדכם בעתיד. אין הרי מה להתווכך סתם. אבל בפעם הבאה שתיהיה בקרב בארה"ב או תדבר עם פרומוטר אמירקאי, תשאל מהוא הרישמה הרשמית שמשתמשים בה בארה"ב. בברכת שבוע טוב, לכם כל הכבוד על הקרב למרחב, וגם מזל טוב לו.... (שימו לב ברקורד שלו, יש תאירך לידה, היא לו יומולדת לפני יומיים) שלום

MikeTyson

New member
ironmike......

אני לא מבין למה צריך להשקיע כסף בשביל כמה מספרים שבמילא לא יתנו שום דבר. אתה שמת על זה כסף ?? יש לך את BOXREC. שגם שם תתפלא לשמוע יש את הדבר הנדיר הזה שנקרא תאריך לידה. עדיין לא אמרת שום דבר כדי לשכנע למה באמת צריך לשלם כ"כ הרבה כסף (יחסית) לאתר אינטרנט מסכן שמביא לך דירוג רשמי. הרי המאזן מדבר בסופו של דבר. ולא צריך יותר מזה...

תשמע קודם כל.........

אני שמח שטרחת והגעת לראות את מרחב בארה"ב ,זה שהגעת עד לשם בשביל לתת לו את הכבוד שראוי לו. מן הסתם זה מאוד קשה לו שם לבד, ובלי הפירגון שהוא היה רגיל אליו כאן. שנית כל הביקורת שנתתי על מרחב הם משום שאני מכיר את היכולות שלו, ואת האיכויות של האיש ומשום שאני רוצה מאוד שיצליח, מי כמוני רוצה לשמוע את השם מרחב מוהר והתואר שלאחריו- אלוף עולם. לפי המאזן של יריבו שהסתמכתי עליו, פשוט התאכזבתי. אנני מתכוון לשלם כסף בשביל לראות דירוגים של מתחרים שיש אתר מכובד מאוד שנותן את זה בחינם, טענת ששם זה רשום אחרת, מן הסתם אני סמוך ובטוח שראית את הדירוג האחר שם, אחרת לא היית טוען אחרת?, אשמח בזמנך החופשי להראות לנו גם. לא אתנצל אם לא הוכח שטעיתי..... בכל מקרה שים לנו כאן תמונות מהקרב הזה, נשמח להשתתף בחגיגת הניצחון של מרחב.., ואף לפרגן לו על הקרב הקשה שעשה.. ד.א. רענן מסתכל בדירוג של BOXEC בלבד... יניב

למעלה