הטרדה מינית של גברים
בלי להוריד כהוא זה מחשיבותו הרבה של הנושא שהעלית. אני רוצה להעלות כאן נושא שלא מדברים עליו. נושא שמטואטא מתחת לשולחן, נושא שנדמה לכן שלא קיים. אבל הוא קיים גם קיים. הטרדה מינית של גברים. וכן, אני מדבר על הילדות האלו, בגילאי 14-18, שמתלבשות בחצאית מיני או מכנסון צמוד נמוך גזרה, חולצה חושפת בטן וציצים. כזו שקוראת - תסתכל עלי! אני מדבר על בחורות בנות 18-22 שיוצאות לדיסקוטקים בלבוש חושפני במיוחד, שבלילות החורף הקרים, בלווית גרביונים ארוכים. גורם להן להיות מאוד דומה לזונות, או לפחות לסטיגמה בדבר לבוש של זונות (מגפיים שחורות, גרביונים ולבוש מינימלי). אני מדבר על בחורות בנות 22-40, בדרך כלל באיזור הנמל בת"א, אבל גם באיזורים אחרים, שלבושות בלבוש מזעזע, כזה שתוקע את מלוא הדרו של החזה שלהן בפרצופו של הגבר שמסתכל עליהם. בצורה כזו שאין ברירה לגבר אלא להסתכל לבחורה ישר לחזה, במקום ישר לעיניים. אני מדבר על הזמנת אוכל במסעדה או בבית קפה, שלא לדבר על פאבים, בהם במקרים רבים, אני נאלץ לראות את החזה של המלצרית מציץ מעבר למחשוף, 10 סמ' מהפנים שלי. אני יכול רק לדמיין מה היה קורה ואיך נשים היו מגיבות. אם גברים היו יוצאים למקומות בילוי, או אפילו הולכים ביומיום, בסגנון שבו מתלבשים לעתים הומואים. עם תחתוני בוקסר צמודים שבהם רואים כל תנועה של האיבר הגברי, או עם תחתוני ספידו צמודים - כאלו שמבליטים את כל החבילה (וכמובן רואים דרכה כמה הבחור נמשך לבחורה).... בנות, לא כולכן יפות, לא כולכן נאות. להסתכל על בחורה שמתלבשת ככה. לתקוע בפנים שלנו את הפופיק שלכן. לתקוע בפנים שלנו את הציצים שלכן. או את התחת. או להביט לכן שתי סנטימטר מעל השפתיים החיצוניות (במכנסון נמוך גזרה), ממש לא מעניין אותנו. זה מגעיל, זה דוחה וזו הטרדה מינית לכל דבר ועניין!