טוב...

באז באז

New member
זו ממש לא עובדה

מהסיבה הפשוטה שיהיה לה קשה מאוד להסתדר עם העובדה הנגדית. שלא חסר אנשים בטוקבקים שהבינו מה שאני הבנתי. רוצה עוד עובדה? גם הגננת אומרת בחצי פה שזה כנראה לא היה צריך להיות שם.

magenta73

New member
ככה באז? מעתיק מהטוקבקים? יפה לך.

א.מבחינה סטטיסטית "לא חסר" לא מתאים פה. למעשה, יש יותר טוקבקים של "אל תלכו עם ישראליות" מאשר טוקבקים שאתה מציע אותם. ב. לא אמרתי לא היה צריך להיות, אמרתי הייתי צריכה להציג את זה אחרת, כנראה. ושוב - תפסיק לנסות להכניס לי דברים לפה או לנסות להיכנס לי למוח.

באז באז

New member
לא התכוונתי לבדוק כמה יש לכאן ולכאן

ולעשות מתאם בדיוני שאמור להוכיח משהו. בסה"כ היה לי מוזר לראות כמה מהר מחשבה בראשה הפכה להיות עובדה. "ולא חסר" מאוד מתאים כאן... כי אם הטענה שלה עובדה אז זה הופך את הטענה שלי לתורה מסיני. שאני אהפוך את הלא חסר למספר? זה יעזור למישהו? ואני יכול לנסח בצורה אחרת, שתביני גם את למה אני מתכוון. "גם הגננת אומרת שזה כנראה לא היה צריך להיות שם, לא בצורה הזו" מרוצה?

magenta73

New member
ועוד משהו

א. זכותך המלאה להבין מה שאתה רוצה להבין ממה שכתבתי. אני כן התכוונתי למשהו אגרסיבי מאוד, שימוש בכוח. וגם הסברתי את זה בטוקבק. לא התכוונתי לרמז ולא בטיח. ושוב - זכותך להבין מה שתבן, אבל זכותך נגמרת בזה, ולא להגיד לי מה אני התכוונתי להגיד. ב. הטרדה מינית - כפי שכתוב שם, זה כל מיני אמרות, חיזורים חוזרים ונשנים, לפעמים גם הצעות מיניות גם לאחר שנאמר לא וכו'. ושוב - אני חוזרת ואומרת שכנראה המשפט על העיניים לא היה במקום, אבל הוא לא בא להגיד רק "זו הטרדה מינית, ככה היא נראית", אלא לדבר על כלל ההרגשה הכללית שנשים מקבלות. ולפי החוק, דרך אגב, במקרה רמון - נשיקה היא א הטרדה מינית, אלא מעשה מגונה. להגיד עכשיו שגם אתה גורם לזילות המושג? ואם אתה תמשיך להכליל אותי לאיזה חבורה, אני לא הולכת לענות לך יותר. תהייה עינייני, תקבל תשובות עינייניות ממני. רק אני כתבתי את זה. לא אף אחת אחרת.

dudusch

New member
מצטער לאמר לך

אבל גם לנשים עצמן יש חלק בהפיכתן לאובייקט. תרבות הדוגמניות לסוגיה (ולא, העסק לא מנוהל רק ע"י גברים), הרצון של נשים/נערות להבליט את עצמן גם אם זה אומר להוריד את הכתפייה או להעמיק את המחשוף מביאה למצבים די הזויים, בהם נערות בנות 14 מתלבשות בחלקי בד שקשה להגדירם כבגדים. יש פה משחק מסויים "על הגבול" בין הנשים והגברים, כשלא תמיד מוגדרים חוקיו (והגדרת החוק היבש לא תמיד מספקת מענה מלא), מאחר ואישה החושפת עצמה נחשבת עצמאית, נועזת ובעלת הזכות על גופה, בעוד שגברים שמעיזים להתבונן ו"להפשיט" בעצם סוטים. בואי לא נהיה שיות תמימות. אם הנשים האלו לא היו מבקשות להשאיר חותם (ואני לא מדבר על דברים כגון רדיפות, הצקות וכו' אלא עניין ה"הפשטה"), הן לא היו מתלבשות ומתאפרות ככה.

magenta73

New member
אל תתעסק איתי עם תרבות ותקשורת.

כרגע לומדת על זה קורס מתקדם. תקשורת כתרבות. איך התקשורת היא למעשה משקפת את סיפורי התרבות והערכים שהחברה גם ככה מתבססת עליהם - משמע הגמוניה. משמע השליט הוא זכר, לבן, אקדמאי, מעמד בינוני פלוס וכו'. בכל העבודות קיבלתי 100. עגול כזה. אני יכולה עכשיו עד שיעלה לך עשן להסביר למה מה שכתבת לא ממש נכון. או יותר נכון - ניתן לסיווג מאוד רציני, כי אני אשאל את שאלת הביצה והתרנגולת. ואני גם אשאל א. מי מפעיל את התרנגולת וב. איזה סוג של ביצים היא מטילה. (א. גברים ב. סטריאוטיפים נשיים מאוד מוגבלים) אבל, ועכשיו בקטנה - מי שחושפת את עצמה וחושפת את עצמה לא נחשבת לעצמאית. היא משחקת על אידיאל היופי. לעומת זאת נשים שרוצות ללכת על אידיאל העצמאות / קריירה וכו' - לא חושפות את עצמן אלא אם כבר לובשות כל מיני חליפות גבריות ש"תוקנו" למראה נשי יותר. האדם היחידי שיכול לענות על מה שכתבת (אישה חושפת משמע עצמאית) היא מדונה, ועליה יש הרבה מה להגיד. וזה לא רק עינין החשיפה, אם כבר המשחק הכוחות של - מי מחזיק או יותר נכון מי בעל השליטה על המבט. מה שכן, לא כל אחת היא מדונה. שאני אמשיך או שאני פשוט אשלך לך את העבודה הסמינריונית?

../images/Emo45.gif רופא של שכנה שלי החמיא לה תוך כדי הטיפול

"את יפיפיה, איך יכולתי לשכוח שטיפלתי בך בעבר?".. ופשוט הלכה להתלונן במשטרה על הטרדה מינית.

אולי אחד משלושה?

לא חסרים גברים שמוטרדים יום יום שעה שעה אבל מי ידבר בשמם?
הם לא יזכו לכותרות ענק וואי נט, להם לא יקימו עמותות , בשבילם משפטנים לא יעמלו ימים כלילות לכתוב חוקים מיוחדים שתפורים עליהם.

bioc1

New member
אולי אתה תהיה החלוץ?

בתור גבר שמוטרד מינית יום יום.

magenta73

New member
אתה טועה ומטעה

בדרכך הרגילה לנסות להיות פרובקטיבי. א. היו כתבות, וכן גם בויי-נט על הטרדה של גברים. במיוחד צעירים, ילדים. ב. יש עמותות ויש אנשים שעוזרים. במקום 1202, תתקשר 1203.

זכוכיות

New member
גם אם הוא יתקשר ל1202,

הוא יקבל תמיכה, לא ינתקו לו את הטלפון. ישאלו אותו אם הוא מעוניין שיעבירו ל1203, או לנציג זכר, או ווטאבר, אבל זה לא שאסור לו להתקשר...

ד נ י ת3

New member
ומה אני אגיד, יקירתי?

אני שמכירה את הנושא כ"כ מקרוב. כל ההתעסקות הזאת בקצב (היה או לא היה) עושה לי רע ברמות שאי אפשר לתאר. והבחילה האמיתית שאני מרגישה נובעת מההתנהלות של אישתו - גילה. את ההכחשה שלו אני יכולה להבין. אולי גם את שלה. אבל עדיין זה עושה לי בחילה. מאמר יפה יקירתי. כרגיל. את מוכשרת.

למעלה