טוב...

magenta73

New member
תודה מותק

למרות שעכשיו בהסתכלות אחורה, היו כמה דברים שהייתי משנה, או יותר נכון מסבירה יותר טוב, (כמו ההפשטה בעיניים או הירידה הכפוייה), או זה שלא הוספתי את הסוטים שעוצרים עם הרכב ומבקשים הנחיות לאיזה רחוב, וכשאת מתחילה להסביר להם הם מתחילים לאונן... ולוקח זמן עד שאת מבחינה בכתף העולה והיורדת ... פיכס עליהם... אבל זה מה שקורה כשכותבים בשלוף מהבטן בשתיים בלילה... ועוד על נושא כזה רגיש... בכל מקרה, היה חשוב לי להתחיל לדבר על זה, כי זאת המציאות המאוד עגומה שאנחנו חיים בה. והגיע הזמן לשים את הקלפים האלה על השולחן... והטוקבקים (רובם, לא כולם), מראים לי שאת זה השגתי. וזה חשוב לי מאוד.

באז באז

New member
זילות המושג הטרדה מינית

הפרכה של כל גבול הגיוני ומעשי גורמת לנשים היום להיראות כמו קבצות נשים חמומות מוח שאיבדו כל קשר להגיון ולמציאות. 2 גבולות שממש לא מקובלים עלי. אם את גבר שמוריד כשהעניניים מתחממים הוא מוריד לך את הראש, אז את יכולה להגיד הרבה דברים. כמו שהוא חסר טאקט, שהוא טמבל, שהוא חסר רגישות ולא לתת לא שום סיכוי אצלך. גם לעצור את כל הסיפור באותה שניה ממש זו זכותך המלאה. מכאן ועד הטרדה מינית?! מה עובר עליך? כל מה שלא נעים לך אומר שצריך לכלוא את הגבר מולך? ושאיבוד העשתונות שלכן יתפתח עוד יותר זה יהיה מה? סכילה באבנים? דבר נוסף, אפילו עוד יותר תמוה. מי שמפשיט אותך בעיניים מטריד אותך מינית? ממש לא. בדיוק כמו שאת הולכת עם מחשוף זו לא הטרדה מינית. אין שום הבדל בין זה לזה. אם את רוצה לקרוא לאחד הטרדה מינית, שתהיה לך ההגינות לקורא גם לשני. שסופרים ככה, אני לא מבין איך כל אחת ואחת לא עברה עשרות פעמים הטרדה מינית.

magenta73

New member
אל תגיד זילות.

תגיד שלא הבנת. תבקש לדברא על זה, מה שלא יהיה. ואין בעיה, כי כפי שכתבתי לבריאן, אכן היו שם כמה בלבולים. גם אני כשקראתי את זה שוב, הרגשתי שלא הסברתי דברים נכון. עכשיו - מה שרציתי להגיד ברשימה הכוללת זה יותר הפיכת האישה לאובייקט, ברור שיש שם דברים שהם "חוקיים" או שנגיד לא פליליים שלא נכנסים לתוך הסבר "הטרדה" לשם כך יש לך את הלינק המצורף שמסביר לך מה זו הטרדה. זה לא אומר שזה לא נעים, בלשון המעטה. וכן, הייתי צריכה להסביר את החלק הזה יותר טוב. כן. ועכשיו - לגבי הגבר שמוריד. באז. אני מדברת כל כוח פיזי רב. אני מדברת על זה שהראש שלך תקוע בלפיטה שלו והוא מכניס את הזין שלו לפה שלך בכוח, ומוציא, ומכניס שוב. כל זה כשהוא מחזיק לך את הראש בכוח. ואת נחנקת ואת לא ממש יכולה לעשות משהו. כי שוב - מדובר בכוח. רב. וכי אם תנסי לעשות משהו, את יכולה אולי לשבור את הגורגורת שלך. אתה רוצה לדעת איך זה מרגיש? אני יכולה להגיד לך. כי אני עברתי את זה. וזה חופשי אלימות מינית. ואתה לא מדבר עם בחורה שיש לה בעיה עם מין אורלי.זה גראפי מספיק בשבילך? זה עדיין לא נחשב אלימות?

באז באז

New member
מה שאת מתארת זה אונס

לא הטרדה מינית. כשאת מדברת על אלימות את מדברת על פאזה אחרת לגמרי, הייתי מצפה שתדעי את זה. ואת מדברת על מקרה מוקצן. בדרך כלל זה הרבה פחות אלים מזה. מן "רמז" שלא מתפרש לשני כיוונים. זה מה שאני דיברתי עליו. שוב, אם הפיכת האשה לאוביקט מיני בעל כורחה זו הטרדה. אז הפיכת מקום העבודה למיני ע"י חשיפת החזה זו הטרידה מינית. זו הפיכה של מקום העבודה למיני בעל כורחו של WHOEVER. תחליטי שוב אם את רוצה לקרוא לזה הטרדה מינית, אם כן, תקראי לשתיהם. לא רק לאחד מהם. ולא, זה לא ברור בכלל. אם זה היה ברור, לא היינו במצב שנשים בהלם מזה ש"מטריד מינית" מורשע מקבל תפקיד בממשלת ישראל. זה מגיע אך ורק ממיקום אחד. זילות של המושג הזה. כי כן, אם נשיקה זו הטרדה מינית. אז מה לעשות, אף אחד לא ישים קצוץ. ועל נשיקה בהחלט אפשר להתווכח. אבל מה שאת ואחרות מנסות ומצליחות להכליל לתוך המושג הזה יגרום לו להיות בדיחה. הוא הרי כבר סוג שלך...

magenta73

New member
זה לא אונס...

בבקשה: תקיפה מינית – מונח כולל לכל עבירות המין. כל פעולה או אמירה שהקשרה מיני הנעשית ללא הסכמה חופשית של שני הצדדים. אונס – החדרת אבר מאברי הגוף או חפץ לאבר המין של אישה ללא הסכמתה. מעשה סדום - החדרת אבר מאברי הגוף או חפץ לפי הטבעת של אדם או החדרת אבר מין לפיו של אדם ללא הסכמתו. ניסיון אונס – ניסיון החדרת אבר מאברי הגוף או חפץ לאבר המין של אישה ללא הסכמתה. אונס קבוצתי – אונס המבוצע בידי יותר מתוקף אחד. אונס מתמשך – אונס חוזר ונשנה על פני תקופת זמן. גילוי עריות – התעללות או תקיפה מינית על ידי בן משפחה. מעשה מגונה – כל תקיפה מינית שאינה כוללת חדירה אך נועדה לשם גירוי, סיפוק או ביזוי מיני. הטרדה מינית – הטרדה מינית היא אקט בעל אופי מיני שבו אחד הצדדים אינו מסכים לו, כגון חיזורים מיניים בלתי רצויים, בקשות לחסדי מין וכל התנהגות מילולית או פיזית בעלת אופי מיני.

באז באז

New member
לא ממש מעניינת אותי ההגדרה המשפטית

אז ישבו כמה משפטנים והחליטו שאיבר המין זה אונס ופה זה סדום. זה לא באמת משנה לי משהו. מה שמעניין אותי היום זה איך מתייחסים לנושא. איך יראו בעוד כמה שנים הדברים. כמו שזה נראה כרגע. לאן שזה חותר כרגע, זה גרוע גם מבחינת הגברים וגם מבחינת הנשים. זה פשוט רע. ולך, כמו לעוד הרבה אחרות, יש חלק בזה. אז את חלק מקבוצה, גם אם את לא רוצה. לא ציפיתי שתעני בשם כולם אבל, רק בשמך. בתור התחלה, שהבנות שכ"כ מסכימות איתך, בלי בכלל להבין לאן זה מוביל, יחשבו בעקבותיך כמובן, קצת אחרת.

magenta73

New member
א. אם אתה כותב שמה שכתבתי הוא "זילות"

אז צריכה לעניין אותך הדיעה המשפטית. זה א'. ב. אני יודעת יופי לעשות את ההבדל. אולי ההרגשה שאת מקבלת מכל אירוע היא דומה, כמובן ברמות שונות, ועדיין... ובכל זאת. את יודעת, לפחות אני, יודעת, מתי זה עובר את החוק היבש ומתי זה לא. כלומר - מתי זה עובר את הגבול. ג. ואם כל העסק הזה שדיברתי עליו קודם התחיל ממני, מרצוני החופשי, הולכת לכיוון מין אורלי ונגמר בזה?... הגבולות הם מאוד דקים באז. זה כל מה שאני אומרת. זה כל מה שאמרתי.

באז באז

New member
זה ועוד איך זילות

וזה בדיוק הקטע, רוב האנשים לא מודעים לפטפטת החוקית. אם פעם היו מתעסקים עם הטרדות אמיתיות, מחר נמצא את כבר יכולה לרוץ לבוס ולספר שמישהו קרץ לך בצורה מעליבה במעלית. לבוס שלך כמובן לא תהיה ברירה. כי היום על כל דבר כבר יש תביעה משפטית. אז הוא יהיה חייב להתייחס לזה "ברצינות". אותי זה מדאיג. אגב, הגדרות משפטיות תמיד אפשר למתוח לכאן ולכאן, זה בדיוק מה שדעת הקהל עושה היום, מנסה למתוח את זה לכיוונים שאי אפשר לשלוט עליהם. אני קורא לזה זילות. זה בכלל לא משנה איפה ההגדרות מתחילות, זה משנה לאן לוקחים אותן. ולא הבנתי את ג. למה זה קשור?

magenta73

New member
לילה טוב.

אני הרי וייט-טראש, מה אתה בכלל מתרגש ממה שאני כותבת?

בזזי לאן באמת זה יוביל אותנו

אולי אתה רומז שתיהרס הרומנטיקה ? אולי תיהרס הספונטניות ביחסים ? אוי אוי או, אז מה עכשיו אנשי ציבור לא יוכלו לתקוף חיילות שצעירות מהם ב 30 שנים+ ולדחוף להם את איברם? באמת עכשיו אני מתחיל לדאוג

באז באז

New member
אני מאחל לך

שיפטרו אותך בגלל שמישהי חשבה שקרצת לה במעלית. או ישמור השם, רמזת לה שהיא סקסית.

זכוכיות

New member
אני לא מבינה למה אתה מתעקש לא להבין

עובדה שאני הבנתי מצויין מה מג'נטה כתבה. היא לא כתבה ש"הפשטה בעיניים" זו הטרדה מינית, היא לא כתבה שצריך לעצור את המעיזים, היא רק ניסתה להסביר איך זה להיות אישה שצריכה לצאת לרחוב ולהסתובב חיים שלמים בתחושת גועל נפש.

למעלה