טוב...

gili600

New member
עונהה

שם מלא: גילי גוגי סבן (גוגי זה כינוי חיבה לא השם האמצעי שלי באמת) תחפושת:לא מתחפשת תאריך לידה:5.7.93 מין:בת בית:מכבים איפה עוד גרת?שומקום מזל:סרטן מידת נעליים:37 גובה:מטר חמישים ומשו (גמדה) מוצא:אממ חיות מחמד:כלב ונעם
אחים:אח ואחות צבע שיער:חום שטני (שהיה פעם שחור ועכשיו הופך לבלונדיני.. מאבא לאמא
) אורך שיער:ארוך יחסית אבל אני מבסתפרת עוד מעט צבעת פעם את השיער?לא באיזה צבע? : - כיתה: ח תחביבים:רכיבה על סוסים (דה!) טלפון, שופינג, מחשב, טלוויזיה ולהיפגש עם חברים מוזיקה:בעיקרון רוק להקה:שייגעצ, 3 doors down, מוניקה סקס, simple plan, blink182 ועוד הרבה איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, קצת תורכית, קצת רוסית (רק דברים שקשורים לסוסים מאורית), ספרדית ועברית כמובן אוהב ספורט? רק רכיבה על סוסים איפה נולדת? מכבים אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? כה מאמין באלוהים? לפעמים יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא זוכרת עכשיו מה הם? - יש לך גשר?לא
יש לך משקפיים/עדשות מגע? כה
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לאדעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יש הרבה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הרבה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? הרבה
מה הדבר הכי חשוב לך? סוסים, חברים, אהבה, משפחה (לא לפי הסדר הזה) יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? הרבה.. אני פחדנית
מאמינה באהבה וירטואלית: לא כל כך אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב כדי שאם מישהו מדבר עליי מאחורי הגב אני אדע על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כל מני למה אתה הכי מתנגד? התעללות והזנחה בבעלי חיים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אממ לאדעת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מהאינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כה מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כל מיני כשיש לך אהבה את נאמנה? כה את אוהבת ילדים? כל עוד הם לא פולטים עליי את ותרנית או עקשנית? בדרך כלל אני נורא עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תלוי החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? בדרך כלל לבוש: כרגע גופייה וג'ינס איפור: כרגע בלי דברים אהובים מאכל: הרבה
שתיה: תלוי מתי המקום האהוב לחופשה:
club hotel paradiso (בטורקיה) טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: תות ממתק: כל מיני
מכונית: קטנה עם גג נפתח שיעור: אנגלית חג: לאדעת היום הכי אהוב בשבוע: חמישישי (סוסים וסוף שבוע) צבע: תכלת מגזין: ראש 1 שם לבת: מאי שם לבן: מיכאל ושחר קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: אממ שחקנית אהובה: ג'ניפר גארנר שחקן אהוב: ג'וני דפ
תוכנית אהובה בטלוויזיה: זהות בדויה אתר אהוב: לאדעת חיה אהובה: כלב, סוס ודולפין חבר לאימייל: אממ בדיחה: אממ לא זוכרת בדיחות טובות עכשיו אומר הרבה: פאק מילה אהובה: סוסיק נעליים: מידה 37 תחנת רדיו: לאדעת חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: ההצגה של בצפר
כל כך עלוב שזה קורע דיסק אהוב: משקאות חריפים נשיא: לא קצב זה בטוח סלט: איכס! בשר: סטייק אנטריקוט תוספת לפיצה: זיתים ירוקים ארץ: ישראל עיר: מכבים מקום אהוב: חווה והחדר שלי ריח: לחם טרי ודשא אחרי כיסוח רעש: . טעם: טעים
רגש: אהבה, שמחה וכאב בטן מרוב צחוק מספר: 3 ספר: הרבה.. בעיקר אליפים וזהבים סבתא: שתיהן
דגנים: כל מיני דברים פחות אהובים אוטו: טרנטה צבע: אפור מגעיל וירוק ג'יפה מורה: בקשי שיעור: מדעים יום בשבוע: רביעי חג: אממ עונה: סתיו חודש: ספטמבר ספורט: כל דבר חוץ מרכיבה
קבוצת ספורט: אין העדפות מסויימות סרט: אני אתה והוא שחקנ/ית: לאדעת תוכנית: פיט ופיט אתר: לאדעת אוכל: עגבניות שתיה: מיץ עגבניות להקה: מטאל זמר: ג'סטין טימברלייק זמרת: בריטני ספירס חיה: מרבה רגליים חנות: אממ מילה: לאדעת הופעה שהיית בה: לא הייתי דיסק: סלט: כן
ארץ: קזחסטן עיר: יפו מקום להיות בו: בצפר ריח: זיעה רעש: רגש: חלחלה תאריך: 1.9 ספר: בן ערובה דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כה חיבקת מישהו: כה בכית: לא צחקת: כה גרמת למישהו לצחוק: כה קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כה התגעגעת למישהו: כה האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?
נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כה היית מאוהב? כה ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? לקחתי מאבא שלוק של בירה.. איכס עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כה ראית טיטאניק? לא
נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כה צבעת בספר צביעה? לא זוכרת אולי שהייתי קטנה עשית אמבטיית קצף? כה טסת? כה שטת? כה נסעת ברכבת? כה רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? אולי לא זוכרת שיחקת בברביות? כה נשארת ער כל הלילה? כה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
כה דיברת בשיעור? כה פחדת מהחושך? כה היית בבית חולים (לא לביקור)? רק שנולדתי עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כה נרדמת בשיעור? לא אבל הייתי מאוד קרובה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמת אוכל פגשת סלבריטי? כן.. גם צוציקית סלב (הילה מאבא, אבא יש פרה במקרר!) עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? כה נשבר לך הלב? כה שברת למישהו את הלב? כה רצית להרוג מישהו? כה נפלת מכסא? כה נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כה זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? שניהם שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? פרפקציוניסטית חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? איכס חורף או קיץ? שניהם מה או מי היית רוצה...? להרוג: יהודה לשמוע: שחר להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: שמיכה קראתי: זהבים עשיתי: לבשתי מכנס רכיבה סרט אחרון שראיתי? לא זוכרת מספר אחרון שחייגתי: רותם דבר אחרון ששתיתי: מרק דבר אחרון שאכלתי: מרק פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו: שחר [קרדיט לסקרים ושאלונים]

segev 007

New member
../images/Emo3.gifאני עונה.....

שם מלא: שגב צימרמן... תחפושת:לא יודע עם אני מיתחפש >< תאריך לידה: 10.12.92 מין: זכר בית: מודיעין איפה עוד גרת?חיפה,גבעתיים,ולא זוכר עוד זהו ניראה לי מזל:קשת מידת נעליים:41 גובה:מעל מטר 60 אני חושב מוצא:ספרדי חיות מחמד:כלב וחתול
אחים:אחות אחת קטנה ומעצבנת
צבע שיער:יש כאלה שאומרים שתני יש כאלה שאומרים ג'ינג'י ויש כאלה שאומרים בלונדיני אז אני לא יודע......>_< אורך שיער: קצר צבעת פעם את השיער? לא ואני גם לא אצבע באיזה צבע? : לא צבעתי>< כיתה: ח' אלב אמור ט' תחביבים: הדבר הראשון ברור זה רכיבה על סוסים וזה אפילו יותר מתחביב זה הכל בישבילי את זה כבר אתם יודעים ניראה לי... ולנגן על גיטרה גם ממש ממש ממש אוהב את זה ומאוד מאוד אוהב גם לשחק כדורסל אלה התחביבים האיכרים חוץ מסוסים שזה יורת מתחביבי מוזיקה: רוק קל להקה: greenday איזה שפות אתה מדבר? עיברתי ובקושי אנגלית אוהב ספורט? מאוד!!!!! איפה נולדת? חיפה..XD אתה בן אדם של לילה או של יום? של שנייהם רגיש לדגדוגים? לא...... מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא..... מה הם? ..................... יש לך גשר? לא....וגם לא ניראה לי שהיה לי!!!! XD יש לך משקפיים/עדשות מגע? מישקפים אבל שם אותם רק לדברים מסוימים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? בטח שרוכב גדול איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו ברבה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? קרו לי הרבה עדיף שאני לא אפרט איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו מלא מלא
מה הדבר הכי חשוב לך? המישפחה שלי החברים שלי הכלבה והחתולה שלי והרכיבה שבילדי זה אני לא יכול יש חבר/חברה/קראש? ממה אתה הכי פוחד? הרבה דברים!!! מאמינה באהבה וירטואלית: לא... אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בראש רק בצד השני שאני יכול ליראות גם מאחורה וגם מיקדימה על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כל מה שעבר עלי במשך היום ועל הרכיבה עם היה לי באותו יום שיעור למה אתה הכי מתנגד? לזה שמבוגרים יותר חשובים מילדים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא רומה להיות מישהו אחר פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא ואני גם לא מיתכוון לנסות!!!! מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן היה היו לי הרבה מיקרים כאלה...
מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שיעור רכיבה טוב
כשיש לך אהבה את נאמנה? בטח את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? אני ותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא אנשים לא מישתנים ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?לא החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים?לפעמים....XD לבוש:אני מיתלבש רגיל לא משהו מיוחד איפור: אני בן אני לא שם דברים אהובים מאכל: שניצל ופירה
שתיה: קולה ונסטי ( אפרסק )
המקום האהוב לחופשה: טיול סקי כפי לחו''ל
טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: טוטים ,מנגו ,אננס ממתק: שוקולד מכונית: לבורגיני ,פרארי ,פורש שיעור: ספורט חג: פורים ,חנוכה ( זה החג שלי יש לי בו יום הולדת ) ופסח אבל רק ביגלל החופש
היום הכי אהוב בשבוע: שני ושישיXD צבע: אדום וכחול!!! מגזין: ראש אחד שם לבת: אין לי שם לבן: אין לי XD קבוצת ספורט אהובה: בית''ר י''ם חודש אהוב: דצמבר ספורטאי/ת אהוב: יש הרבה שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: .אין תוכנית אהובה בטלוויזיה: דרק וז'וש ,ארתור=שולט אתר אהוב: תפוז ביגלל הפורום חיה אהובה: סוס זה כבר ברור חבר לאימייל: לא מישתמש באימיל בדיחה: לא זוכר יש לי מלא
אומר הרבה: לא יודע מילה אהובה: לא זוכר נעליים: ניק חחחח תחנת רדיו: לא שומע רדויו חדר בבית: יש הכי בסוף של הבית ההופעה הכי טובה שראית: אני לא נוהג ללכת להופעות
דיסק אהוב: של greenday נשיא: לא אוהב נשיאים סלט:ירקות שאמא שלי מכניה לי בשר: שניצל אבל יש עוד מלא תוספת לפיצה: בולגרית או תוספת של גבינה ארץ: איטליה עיר: אין מקום אהוב: בטח שהחווה ריח: של בוסם שיש לי רעש: ? טעם: של המאכל האהוב רגש: שמחה מספר: 6 ספר: לא אוהב ליקרו ספרים סבתא: יש דגנים: קריות דברים פחות אהובים אוטו: סוברו צבע: סגול מורה: קימעת את כל המורות שיעור: היסטוריה יום בשבוע: חמישי חג: זה לא ממש ניראה חג אבל יום כיפור עונה: ? חודש: ? ספורט: ריצה קבוצת ספורט:הפועל סרט: יש מלא שאני לא אוהב שחקנ/ית: לא זוכר תוכנית: לא זוכר אתר: לא ממש גולש לאתרים אוכל:בצל שתיה: סודה להקה: היהודים זמר: לא זוכר זמרת: לא זוכר XD חיה: אוהב את כל החיות חנות: לצמחים ועציצים פשוט לא יכול להיות בכזאת חנות אני מישתכע שמה מילה: יש מלא מילים שאני לא אוהב הופעה שהיית בה: אני בקושי הולך להופעות אפשאר להגיד שלא ניראה לי שבכלל הייתי דיסק: לא זוכר סלט: עם בצל
ארץ: אירן עיר: פלסטין XD מקום להיות בו:טיולים ביום שבת עם אבא שלי אני פשוט שונא את זה!!!!! ריח: של חרא של כלבים רעש: של כלבים שעל הבוקר נובכים לי מול החלון ואני לא יכול לישון >< רגש: עצב ,מבוכה תאריך: אין לי שום דבר נגד תאריכים ספר: גם למספרים לא דגנים: צ'יריוס ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:לא
חיבקת מישהו: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא אבל אני הולך ליקנות הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים?לאאאאאאאאאאאאא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לאאאא זה לא בריא נזרקת על ידי מישהו? מי יזרוק אותה
מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?לא היית מאוהב?ביום לא ניהים מאוהבים ראית את הבית הלבן? לא
עישנת? אני לא מעשן שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה?אני לא מעשן שום דבר!!!!! >< שיחקת מונופול? לא אני לא אוהב ראית טיטאניק? לא נישקת מישהו? נישקו אותי התנשקת צרפתית? לא
הזדיינת
ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כבר עברתי את הגיל מיזמן עשית אמבטיית קצף? לא הרבה זמן לא יצא לי
טסת? לא שטת?לא נסעת ברכבת?לא רכבת על פיל? לא
הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן
סתם לא נשארת ער כל הלילה? לא דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?לא אין לי מה לידחוף דיברת בשיעור? כן אני כל הזמן מדבר XD פחדת מהחושך? לא ..... היית בבית חולים (לא לביקור)?לא ואני מקווה שגם אני לא היה
עשו לך תפרים? לא ואני מקווה שלא!!! זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת? לא אבל אולי כן לא זוכר נרדמת בשיעור?לא עדיין לא יצא לי לעשות את זה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לאאאאאאא פגשת סלבריטי? לא אבל יצא לי ליפגוש עברת על החוק? לא אני בקושי עושה את זה אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא אבל קרה כבר שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב?הרבה פעמים שברת למישהו את הלב? לא יודע ואני מקווה שלא!!!! רצית להרוג מישהו?כן אבל בציניות להרוג נפלת מכסא? לא זוכר XD נתת למישהו לאפ דאנס? ><........................ הלכת מכות? לא כבר שנתים לא הלכתי מאז שהגעתי לכיתה ז' פחחחחחחח זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואף לשלמות אבל לא יותר מידי חתולים או כלבים? שניהם אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג:לאאאאא לשמוע: אני שמוע הרה מוזיקה להיות כמו: אף אחד

../images/Emo154.gif../images/Emo113.gif../images/Emo149.gifועכשיו רציני \:

מין: נ מידת נעליים: 38-9 גובה: 165+ מוצא: חצי מרוקאית חיות מחמד: סוס וכלב אחים: 3 צבע שיער: חום בהיר אורך שיער: בינוני..מה כבר אפשר לענות צבעת פעם את השיער? לא כיתה: יא תחביבים: רכיבה מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית אוהב ספורט? תלוי איזה איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני כבר גדולה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה/סוס/חברים יש חבר/חברה/קראש? כן ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בצדדים על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? איפה השלט של הטלויזיה...|: למה אתה הכי מתנגד? ערסים נחשב? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? שרי אריסון פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שוקולד כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? לא את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כן ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי החיים טובים לדעתך? בינתיים היחסים עם ההורים טובים? מעולים לבוש: איפור: לא מוגזם מידי דברים אהובים מאכל: לא משהו ספציפי שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: אנגליה טעם גלידה אהוב: הכל פרי אהוב: תפוח ממתק: קליק מכונית: למבורגיני גלארדו שיעור: מתמטיקה חג: חנוכה היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: אדום/כחול קבוצת ספורט אהובה: בחול- מנצ'סטר יונייטד/ ריאל מדריד בארץ הפועל תל אביב חודש אהוב: ינואר ספורטאי/ת אהוב: רונאלדו/ קנאברו תוכנית אהובה בטלוויזיה: נמלטים אתר אהוב: MSN חיה אהובה: סוס נעליים: ריף/שוקס תחנת רדיו: 99/92.7 חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: שלום אסייג דיסק אהוב: יש עדיין דבר כזה? סלט: ארומה בשר: עוף תוספת לפיצה: בלי ארץ: אנגליה עיר: לונדון מקום אהוב: חווה ריח: דלק רעש: פרסות על אספלט טעם: טעים מספר: 10/14 דגנים: נסקוויק דברים פחות אהובים אוטו: סובארו/חיפושית צבע: ירוק וצהוב שיעור: ספרות יום בשבוע: ראשון חג: סוכות עונה: קיץ חודש: אוגוסט-ספטמבר ספורט: כדורסל ופולו קבוצת ספורט: בית"ר ירושלים ומכבי תל אביב תוכנית: היורש אוכל: טחינה שתיה: סודה להקה: בית הבובות זמר: . מרלין מנסון זמרת: ביונסה חיה: נחש הופעה שהיית בה: סלט: עלים ארץ: רוסיה עיר: רמת גן מקום להיות בו: ריח: של מפעל דבק רעש: . כשגוררים רהיטים דגנים: כריות ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? הרבה עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? לא נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן עם אחי זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות רוב הזמן חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חורף הדבר האחרון ש: קניתי: ג'ינסים עשיתי: ראיתי נמלטים סרט אחרון שראיתי? קזינו רויאל מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי: אלפרדו פעם אחרונה שצחקתי: היום מתישהו

וואי זה ארוך ../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

שם מלא: שיר תחפושת: קאובואית (בוקרת קיצר) תאריך לידה: 9.1.1993 מין: נ בית: שכחתי
איפה עוד גרת? לא מזל: גדי מידת נעליים: 40 גובה: 1.60 מ' מוצא: חצי מצרייה חצי צברית חיות מחמד: אין
אחים: אחות קטנה צבע שיער: שטני די כהה אורך שיער: קצר יותר מהכתף צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : -- כיתה: ח תחביבים: ללמוד על סוסים, לצייר, לקרוא, לכתוב, לשחק במחשב מוזיקה: כל מיני להקה: אין איזה שפות אתה מדבר? עברית (נו, קצת הרבה אנגלית) אוהב ספורט? כןן איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? של אחר צהריים-ערב רגיש לדגדוגים? אוהו כן מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? נופ מה הם?-- יש לך גשר? נופ יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן, משקפיים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? וטרינרית
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו הרבההה מה הדבר הכי חשוב לך? אימא והסוסים יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? אממ ניראלי ממקומות סגורים מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כל מיני דברים למה אתה הכי מתנגד? התעללות בבע"ח אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? סוסה בחווה פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?
מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שתהיה לי חווה משלי כשיש לך אהבה את נאמנה? כן, גם כשאין לי את אוהבת ילדים? יאאאפ את ותרנית או עקשנית? תלוי בסיטואציה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? די תלוי אבל בעיקרון לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? בשביל מה
החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: פשוט, טי-שרט, טרנינג, פוטר איפור: לא לא ולא
דברים אהובים מאכל: אוכל של אימא שתיה: מיצים של ספרינג המקום האהוב לחופשה: חווה נחשב
טעם גלידה אהוב: לוידת פרי אהוב: יש המוווווווון ממתק: שוקולד, אלא מה
מכונית: מרצדס שיעור: ספורט חג: פסח ושבועות היום הכי אהוב בשבוע: רביעי (ובקרוב שישי...) צבע: כל הצבעים שיש אצל סוסים מגזין: חי בין סוסים (למרות שאני לא מנוייה) שם לבת: נראלי יעל שם לבן: אממ אולי תום קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: לוידת ספורטאי/ת אהוב: אין ממש שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: . אין תוכנית אהובה בטלוויזיה: בנות מקלאוד אתר אהוב: סוס חיה אהובה: סוס חבר לאימייל:
בדיחה: הסוסה לסוס הרבעה- אתה תעזוב אותי לבד? הסוס- לא הסוסה- גם את תבוא סוסה אחרת יותר יפה? הסוס- לא הסוסה- בטוח שבעד שום דבר שבעולם לא תזוז מכאן ותשאיר אותי לבד? הסוס- כן הסוסה- באמת? הסוס-כן. שנייה, יש שם חציר אומר הרבה: לא יודעת מילה אהובה: סוס נעליים: סקצ'רס תחנת רדיו: רדיוס חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: הופעות בסוסיאדה נחשב
דיסק אהוב: אין נשיא: אין סלט: לא יודעת את השם בשר: בקר תוספת לפיצה: פטריות
ארץ: ישראל עיר: לא עיר! מקום אהוב: החווה ריח: של חווה רעש: שונאת רעש! טעם: של חציר, מים משוקת וכאלה רגש: אהבה מספר: 4 ספר: ספרים על סוסים סבתא: טובה דגנים: אממ

המשךךךךךךך../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif

דברים פחות אהובים אוטו: לא יודעת
צבע: ורוד פוקסיה!
מורה: שרית שיעור: ספרות
יום בשבוע: שלישי!!! חג: ל"ג בעומר! עונה: חורף חודש: פבוא! ספורט: פוטבול קבוצת ספורט: אין סרט: אממ שחקנ/ית: אין תוכנית: אודטה
בעעע אתר: אין אוכל: לא זוכרת את השם שתיה: קולה אייייייייכס
להקה: אין זמר: . אייל גולן ממש מעצבן זמרת: אין חיה: ג'וק! חנות: פוקס! מילה: התעללות הופעה שהיית בה: אין דיסק: אין סלט: כל סלט עם חצילים
ארץ: אין עיר: תל אביב מקום להיות בו: מקומות צפופים ריח: עשן רעש: . שונאת כל רעש!!! רגש: קנאה ושנאה תאריך: לוידת ספר: לוידת דגנים: כריות ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא!
אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן
ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא
שתית אלכוהול? לא
עישנת מריחואנה?לא !
שיחקת מונופול?כן
ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?לא התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? כן הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן
דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך?כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא ברוך השם! זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן
... פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? על חוקי בצפר אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך?כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת רצית להרוג מישהו? כןןןן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? נתתי מה
הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית
קפה או תה? תה נטול קופאין! שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? באמצע חתולים או כלבים? כלבים
אוכל או ממתקים? אוכל |צהובה| קרמבו וניל או מוקה?מוקה
חורף או קיץ? קיץ
מה או מי היית רוצה...? להרוג: אחמניג'ד לשמוע: את הסוסים בחווה להיות כמו: להיות אני הדבר האחרון ש: קניתי: מחברת קראתי: עלילות הברון אינכהויזן עשיתי: עניתי על השאלה הראשונה סרט אחרון שראיתי? לא זוכרת מספר אחרון שחייגתי: 0 דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: אורז עם מקרוני פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת, לא בכיתי ממזמן
פעם אחרונה שצחקתי: היום
הבנאדם האחרון שנישקתי: אימא, על הלחי הבחור האחרון שדיברת איתו: זה לא בחור, אלא ידיד מהכיתה- דוד

Ruf Lil RusGal

New member
עכשיו תורי! ../images/Emo13.gif

שם מלא: גל אילון תחפושת: אני עצמי! (נכון מקורית?!) תאריך לידה: 27/09/92 מין: נ בית: רשפון (אם לזה בכוונה)- סתם חור ליד הרצליה איפה עוד גרת? כפ"ש -(כפר שמריהו) מזל: מאזניים מידת נעליים: 40 גובה: 1.73 מוצא: צברית גאה חיות מחמד: כלבה מתוקה וחתול חמוד! אחים: שניים- אחות (12) אח (5 וחצי) צבע שיער: חום כהה מאוד אורך שיער: היה ארוך (אחרי הציצים) והסתפרתי... עכשיו קצת אחרי הכתפיים צבעת פעם את השיער? לא.... אבל אני רוצה! באיזה צבע? סגול סינטטי/ כחול סינטטי כיתה:ט' תחביבים: רכיבה(ברור), פעם גם רקדתי... מוזיקה: רוק קליל להקה:מממ.... אוונסנס נראה לי... יש גם את פאניק אט דה דיסקו ו- פול אווט בוי... איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית וקצת צרפתית אוהב ספורט? שיעורי ספורט לא... משחקים כן... איפה נולדת? בבית חולים מאיר.... (באותו זמן גרתי בכפר שמריהו) אתה בן אדם של לילה או של יום? נוטה לכיוון הלילה רגיש לדגדוגים? מאוווווד מאמין באלוהים? לא ממש... חחח
יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן...- goola/gale מה הם? (סעיף קודם..) יש לך גשר? היה... ועכשיו לא!D= יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא... מה תרצה להיות כשתהיה גדול?ת'אמת... אין לי מושג! איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?למזלי לא יו לי ימים מאוד גרועים... אבל הכי גרוע היה לפני משהו כמו חצי שנה... כשמישהי עזבה אותי- ולא מה שאתם חושבים (מי יודע שיבין לבד...) מה הדבר הכי מביך שקרה לך? פעם בברכה דחפתי ילדה אחת לבריכה והיא מתוך אינסטינקט תפסה לי בחלק העליון של הבגד ים... תבינו לבד...
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אמ... אמ... אמ... אולי... היום שאח שלי נולד?... לא יודעת... הרבה ימים מה הדבר הכי חשוב לך? נעמי (חברה)+בלו+דו+משפחה יש חבר/חברה/קראש? "קראש" חחחח כן... אני חושבת ממה אתה הכי פוחד?מוות! מאמינה באהבה וירטואלית: לא יודעת... לא התנסתי אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?גב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על ה-"'קראש" חחח או סוסים מלא דברים למה אתה הכי מתנגד?להתעללות ב-בע"ח אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אני אוהבת את עצמי כמו שאני... לא הייתי מחליפה אותי לא משנה מה אני שונאת בעצמי פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא... מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן! מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אני חושבת שהרכיבה! כל פעם כשאני מבואסת אני הולכת לחווה.... וגם לדבר עם נעמי כשיש לך אהבה את נאמנה? כןןןן תמיד! את אוהבת ילדים? חחח כן... את ותרנית או עקשנית? עקשנית! מ-א-ו-ד! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אמ... תלוי מאוד מי... כבר היה אחד שלא... אבל זה היה מאוד קיצוני החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? הרבה מאודש ריבים עם אמא... אבל אני כללל כךךך אוהבת אותם! לבוש: חולצה וג'ינס וסווצ'רט... לא אוהבת בגדים "מפוארים" איפור: רק שחור בעיניים... דברים אהובים מאכל: שתיה: קוווולה המקום האהוב לחופשה: נראה לי שקלאב מד... טעם גלידה אהוב: מנגו עם שוקולד חם (יאאמיי) פרי אהוב: מנגו ותות ממתק: מממ... פסק זמן? מכונית: חחחחח אתם רציניים? שיעור: מתמטיקה (כן.... אני מוזרה) חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: שלישי צבע: סגול וכחול מגזין: ראש 1? שם לבת: מיקה וגם מיה שם לבן: אממ.... ליאור נראה לי קבוצת ספורט אהובה: פחחח חודש אהוב: ספטמבר (יומולדת!!!) וגם פברואר... ספורטאי/ת אהוב: עוד פעם- פחחחח שחקנית אהובה: דרו ברימור שחקן אהוב:טדם סנדלר תוכנית אהובה בטלוויזיה: אממ... הרבה אני מכורה לטלויזיה... אבל אני חושבת שמכושפות אתר אהוב: לאדעת.... אין אחד מסוים חיה אהובה: דולפין.... חחח סתם לא... סוס חבר לאימייל: מי מתכתב במייל? בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך נפל. אומר הרבה:סעמק מילה אהובה: לא יודעת... חחח נעליים: נעלי ואנס כאלה... אבל לא הסירה... הרחבות של הבנים! הן נורא נוחות תחנת רדיו: 99 esc חדר בבית: שלייי ההופעה הכי טובה שראית:אמ.... לא יודעת דיסק אהוב: the open door נשיא: חע סלט: חסהההה בשר: צלעות כבש! תוספת לפיצה: לא אוהבת פיצה....:| ארץ: חוצמישראל... הולנד נראה לי עיר: אממ.... ירושליים מאוד יפה מקום אהוב: חווה ריח: של הבית הקודם שלי... כשהייתי קטנה וגם של אמא רעש: מוזיקה טעם: מתוק רגש: אהבה חחח איזה שאלות שתהיו בריאים! מספר: 161165132136 ספר: סיפור אהבה בלתי נשכח סבתא: שתיהן! אתם באמת מצפים שאני אבחר?! דגנים: כריות דברים פחות אהובים אוטו: אממ.... לא יודעת צבע:ורוד מורה: שרון מועלם ! בעעעעעעעעעעעע שיעור: ספרות+ תנ"ך (שרון מועלם) יום בשבוע: חמישי חג: אין אחד שאני שונאת... עונה: חורף חודש: דצמבר ספורט: הכככל קבוצת ספורט: נו באמת... סרט: לא יודעתת.... שחקנ/ית: לא יודעת... תוכנית: כנ"ל אתר: כנ"ל אוכל: פיצה שתיה: מיץ תפוזים של חברות להקה: הגיים בויז זמר: לא יודעת.... זמרת: בריטני ספירס+ רוני סופרסלאט חיה: יתושים וזבובים.... כל המעצבנים למיניהם.. חנות: ממתי אני לא אוהבת חנויות?! מילה: הזוי הופעה שהיית בה: לא זוכרתתת... דיסק:רוני סופרסלאט סלט: שעושית.. נו אני יודעת מה?! ארץ: גרמניה אבל אל בגלל השואה... בגלל האוירה! הפנים של האנשים נראות ככה--> :-| עיר: כל הערים בגרמניה חחחח מקום להיות בו: בצפר ריח: של שירותים... חחחחחח XD רעש: קנאקים! רגש: עצבות.. תאריך: לא יודעת... ספר: נו באמתתת... דגנים: צ'יריוס

Ruf Lil RusGal

New member
המשךךך... אוי כתבתי כ"כ הרבה!:-|

ספר: נו באמת דגנים: צ'יריוס ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: אממ.... לא מאוד... חחח חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן (אני כל הזמן צוחקת זה לא חכמה!) גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: אוכל נחשב? הסתפרת: לא... אבל לפני יומיים כן... הרגשת טיפש: חחחח לא.... דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כןן... ברגע זה! התגעגעת למישהו: כל הזמן...
האם אי פעם... השתמשת בסמים? חחחחח לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? היום לא... אבל הרבה פעמים כן נזרקת על ידי מישהו? חע חע לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? חחחח מלא פעמים היית מאוהב? מאוהבת ממש?.... לא נראה לי.... ראית את הבית הלבן? חוץ מבתמונות? לא... עישנת? פעם אחת.... ונחנקתי! מסר לכולם==> א-ל ת-ע-ש-נ-ו ורק שתדעו... עישנתי בשביל שתהיה לי טראומה שתית אלכוהול? כן... עישנת מריחואנה? חחח לא שיחקת מונופול? לא... נו מה נראה לכם?1 ראית טיטאניק? כןןן.... נישקת מישהו? אמ... כן התנשקת צרפתית? אם מישהו דחף לשון אז זה נחשב? הזדיינת? חחחח לא ביקרת בארץ אחרת? כן... צבעת בספר צביעה? חחחחח כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן אבל לא לכמה ימים.... נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? חחחח לא הכנת אתר אינטרנט? חחח פעם פעם פעם פעם שיחקת בברביות? חחחחח כן כשהייתי קטנה נשארת ער כל הלילה? כן לילה לבן! דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כןןן כל הזמן! דיברת בשיעור? תסתכלו בסעיף הקודם- בדיוק אותה תשובה חחחחח פחדת מהחושך? כן.... היית בבית חולים (לא לביקור)? כן כשהיית בת 5... (רק לידע כללי- זה היה מסוס... חחח) עשו לך תפרים? לאא.... זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת?כןןןן נרדמת בשיעור? חחחח לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אמ... כן... ואני לא הולכת לפרט! פגשת סלבריטי? כן.... עברת על החוק? אממ... לא יודעת... אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? בן אדם לא... שנאת את עצמך? כןןן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? כן..
רצית להרוג מישהו? חחח כןן נפלת מכסא? חחחחח כן זה היה נורא מצחיק נתת למישהו לאפ דאנס? לא...חחחח הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? אני כזאת פרפקציוניסטית כשאני רוצה... חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? מישהי ושוב... לא מה שאתם חושבים להרוג: אמממ.... אני לא אגזול מאפחד את חייו! אבל בהחלט הייתי יכול להעיף כאפה למישהו לשמוע: אממ... הרבה להיות כמו: כמוני הדבר האחרון ש: קניתי: לא זוכרת קראתי: סקר הזה נחשב? עשיתי: עונה ברגעים אלו על הסקר סרט אחרון שראיתי? פיייי... זה היה מזמן חחחח אבל דז'ה וו לפני איזה 3 שבועות מספר אחרון שחייגתי: לבית שלי... דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: שוקולד פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פעם אחרונה שצחקתי: ברגעים אלו ממש הבנאדם האחרון שנישקתי: אם רציני אז...מישהו! ואם סתם אז מלא היום בבצפר הבחור האחרון שדיברת איתו: בחור? שי.... איזה סקר ארוך! שמתם
שיש כאן שאלות שחוזרות על עצמן? חחח אבל לא נורא... נסלח! חחח אני גם בטוחה שמישהו קורא את כל אלה... בטח כל אחד עונה בשבילו והולך אבל לא נורא... חחח

נעם212

New member
עונה..

שם מלא: נעם תחפושת:אין!! תאריך לידה: 26.11.93 מין: נקבה בית: רעות איפה עוד גרת?תל אביב ומודיעין מזל: קשת מידת נעליים:37-36 גובה: 157 מוצא: ישראלי? חיות מחמד: אין :( אחים:אחות קטנה בת 8 צבע שיער: חום אורך שיער: בינוני(?) צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : ---- כיתה: ח' תחביבים:סוסים!!! מתמטיקה חח(XD) מוזיקה: כל מיני להקה: גריין דיי איזה שפות אתה מדבר?עיברית בערך אנגלית וקצת קצת צרפתית וערבית עילגת אוהב ספורט? תלוי איזה איפה נולדת? ישראל תל אביב אתה בן אדם של לילה או של יום?גם וגם רגיש לדגדוגים? כןןןן מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט?....<.< מה הם?....>.> יש לך גשר?לא=] יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אמממ עזב... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה (=]) מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה, הסוים, החברים ועוד ועוד.... יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? פחד מאמינה באהבה וירטואלית:לאא! אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בגב חח שאני יוכל לומר יש לי עינים בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? משתנה מלילה ללילה למה אתה הכי מתנגד? רבקה ואילת! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? ---- פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? תלוי חח מה הדבר שעושה אותך מאושרת? סוסים =] משפחה=] חברים =] כשיש לך אהבה את נאמנה? כה את אוהבת ילדים? כןן את ותרנית או עקשנית? עקשנית (אבל לא יותר מידי) אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?תלוי איך הוא יתנהג^^ החיים טובים לדעתך? כןן היחסים עם ההורים טובים?ברור לבוש: משולב(?!) איפור: עיפרון לפעמים וליפגלוס לפעמים דברים אהובים מאכל: פסטה שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: חו"ל טעם גלידה אהוב: הכלל פרי אהוב: תות ממתק: ......... מכונית: פורשה חח סתם לא ... לא יודעת שיעור: מתמטיקה חג: חופש גדול(זה חג!) היום הכי אהוב בשבוע: חמישי-שישי צבע: כחול-תכלת מגזין: ראש 1 שם לבת: מאי/ה שם לבן: טום קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: נובמברר ספורטאי/ת אהוב: ........ שחקנית אהובה: זאת מיומני הנסיכה שחקן אהוב: . צאנינג טאוטם וצא'ד מיקל מורי תוכנית אהובה בטלוויזיה: אוס, 4400 אתר אהוב: .............יש הרבה חיה אהובה: סוסים!!!!!!!!!3> חבר לאימייל: בלוגים? בדיחה: אילו היתי בננה מה איתי? אומר הרבה: בננה מילה אהובה: סוס נעליים: .........<.< תחנת רדיו: 100 FM חדר בבית: שליי ההופעה הכי טובה שראית: ..... דיסק אהוב: צרוב מבת דודה שלי נשיא: אני פוליטקאית? סלט:סלט בשר: בשר תוספת לפיצה:עגבניות,זיתים,תירס,גבינה ארץ:... עיר: ... מקום אהוב:החווה ריח: של הבושם מצרפת רעש:גד'י!! טעם: כל מיני רגש: אהבה....(כל כך קיצ'י) מספר:16 ספר: צופן דה וינצי סבתא: רחל דגנים:ציריוסס דברים פחות אהובים אוטו: ...........^*^ צבע: כתום מורה:ריבקה+אילת שיעור: תנ"ך + מדעים יום בשבוע: ראשוןן חג: ......... עונה: אין כזאת חודש: חודשי המבחנים ספורט: סומו חח קבוצת ספורט: .... סרט:אני אתה והוא או משו כזה שחקנ/ית: ג. יפעית (אם אתם קוראים לה שחקנית) תוכנית: רוקדים עם כוכבים אתר:......... אוכל:שום יאק שתיה: ...... להקה: ..........<ת< זמר: . ?<?<? זמרת:שרית חדד חיה: גוק חנות: ....... מילה: פילוספיה הופעה שהיית בה:....... דיסק: שרית חדד סלט:שום ארץ: .....! עיר: ....תל אביב!! מקום להיות בו: ........ ריח: חרא רעש: . טרקטור!!!!! רגש:כעס תאריך: ... ספר: גינגי דגנים:הדברים אם הפרות ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:כה חיבקת מישהו: כה בכית: כה צחקת: כה גרמת למישהו לצחוק:כה קנית משהו:כה הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כה דיברת עם מישהו שאתה אוהב:..... התגעגעת למישהו:כה האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?כההההה נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כהה היית מאוהב? כה ראית את הבית הלבן?כה אבל אני לא זוכרת את זה עישנת? לא שתית אלכוהול?ללללא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כננ ראית טיטאניק? כה נישקת מישהו?--- התנשקת צרפתית?לא הזדיינתלאא ביקרת בארץ אחרת?כה צבעת בספר צביעה? כה עשית אמבטיית קצף? כהההההה טסת? כה שטת?כה נסעת ברכבת?כהה רכבת על פיל? כה הכנת אתר אינטרנט?כהה שיחקת בברביות? כהה נשארת ער כל הלילה? כהה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כןן XD דיברת בשיעור? כה פחדת מהחושך? כה היית בבית חולים (לא לביקור)?כה עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה?..... יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לאא שיקרת? כה נרדמת בשיעור?כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי? כה עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?..... שנאת את עצמך? כה נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב?מקווה שלא רצית להרוג מישהו?באותו הרגע... חח נפלת מכסא? כה נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? כה זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? ....גם וגם קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות?תלוי מה חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? גם גום מה או מי היית רוצה...? להרוג: ...... לשמוע: ....... להיות כמו: ........ הדבר האחרון ש: קניתי: סנדויץ קראתי:רגעי האור עשיתי: התכתבתי במחשב סרט אחרון שראיתי?מעודדות צמודות 3 מספר אחרון שחייגתי: אבאא דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי:סנדויץ פעם אחרונה שבכיתי: בשיעור פעם אחרונה שצחקתי: אחרי השיעורXD הבנאדם האחרון שנישקתי: ...... הבחור האחרון שדיברת איתו:........^^

MAYA 4827

New member
עונה...

שם מלא: מיה חלמיש תחפושת: בובה=] תאריך לידה: 27.7.93
מין: נקבהה בית: מודיעין איפה עוד גרת? קליפורניה מזל: אריה מידת נעליים: 37 גובה: 1. 61 מוצא: אשכנזיה חיות מחמד: כלבה פינצ'רית- צ'יפסי אחים: אחד בן 15 ואחת בת שנה צבע שיער: חום שחור אורך שיער: רגילל צבעת פעם את השיער? בפורים כשהייתי קטנטונת באיזה צבע? : אדום=] כיתה: ח תחביבים: רכיבה על סוסים, התעמלות ועוד.. מוזיקה: הכל להקה: סימפל פלאן איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ספרדית וקצת ערבית אוהב ספורט? מכורה!! איפה נולדת? ת"א אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם רגיש לדגדוגים? וואו רגישה בטירוף!!! מאמין באלוהים? בד"כ לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? יש עוד זמן.. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת וטוב שככה=] מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ממ שהקפיצו אותי בהתעמלות והיפלתי את כל הקישוטים במופע.. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כל יום!! (אני אופטימית) מה הדבר הכי חשוב לך? חברים, משפחה, סוסים, התעמלות יש חבר/חברה/קראש? ממ לא ממש לפה.. ממה אתה הכי פוחד? ברקים מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? חח לאדעת על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? רואה טלוויזיה למה אתה הכי מתנגד? כל מיני אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אני!!!!!!!! פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הכול!!! חח סתם כל מיני כשיש לך אהבה את נאמנה? בד"כ את אוהבת ילדים? לפעמים את ותרנית או עקשנית? הרבה יותר מידי עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא אבל יש הפתעות לפעמים.. החיים טובים לדעתך? מושלמים!! היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: ג'ינס קצרים!! איפור: ממ כשתחשק דברים אהובים מאכל: פיצה!! שתיה: מנגו המקום האהוב לחופשה: תאילנד, אילת טעם גלידה אהוב: תות, וניל פרי אהוב: אין על בננה ממתק: TWIX מכונית: ממ יפה!? שיעור: דפנטלי ספורט חג: פורים!! היום הכי אהוב בשבוע: כול השבוע צבע: אדום!!! מגזין: ראש 1 שם לבת: עדן, תום שם לבן: תומר קבוצת ספורט אהובה: הפועל ת"א!!!!!!!!!!! חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: נדיה קומונצ'י שחקנית אהובה: לאדעת שחקן אהוב: ג'וני דפ תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים אתר אהוב: באינטרנט? חיה אהובה: סוסים, כלבים חבר לאימייל: אימייל? בדיחה: מה הסוס אמר לעגלה? תודי שאני מושך אותך!! אומר הרבה: בננה רקובה מילה אהובה: מממ נעליים: DC, ואנס תחנת רדיו: 100.. חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: היו כמה נחמדות.. דיסק אהוב: דיסק? מי קונה דיסקים? נשיא: אין לי מוסג מי הנשיא בכלל=] סלט: ירקות, פירות בשר: שניצל של אמא תוספת לפיצה: טירס!! ארץ: ישראל!! עיר: ת"א מקום אהוב: ים ריח: חווה, גפרור רעש: פרסות של סוס, ציפורים טעם: מתוק רגש: אהבה, אושר וצחוק!!!!!! מספר: 48 ספר: הארי פוטר סבתא: שתיהם דגנים: האני נט צ'יריוס דברים פחות אהובים אוטו: ממ מכוער? צבע: ירוק מכוער מורה: ממ לא מתה על אפחת.. שיעור: תנ"ך יום בשבוע: אוהבת את כולם חג: סוכות עונה: חורף.. (בעע) חודש: לאדעת ספורט: כדור עף קבוצת ספורט: כולם חוץ מהפועל סרט: לאדעת שחקנ/ית: ממ דיי הרבה תוכנית: כוכב נולד אתר: אוכל: סושי, טחינה שתיה: מיץ עגבניות חיה: חתולים סלט: טונה איכס ארץ: נורבגיה עיר: עפולה מקום להיות בו: שיעור תנך ריח: של סלרי (בע) רעש: ביס בארטיק קרח רגש: אכזבה תאריך: -- ספר: היסטוריה? דגנים: סיני מיני ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא=] צחקת: המון!! גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: חח כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא=] האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן חח=] נזרקת על ידי מישהו? בנתיים לא מישהו בגד בך? לא=] נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא!! שתית אלכוהול? כן אבל לא יותר מידי עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? בארור ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? עניינכם? הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? כן הכנת אתר אינטרנט? כן ואני גרועה בזה!! שיחקת בברביות? ברור נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חח כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? חח הרבה פעמים השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? ממ מלחמת אוכל!! פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? ממ בערך אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? נראלי שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא=] שברת למישהו את הלב? כן לא בכוונה רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? חח יותר מידי פעמים נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? חח כן!! זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? ממ מה שבא שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות.. חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? מממ שניהם!? קרמבו וניל או מוקה? איךך קרמבו זה דוחה בטירוף!! חורף או קיץ? בארור שקיץ!! מה או מי היית רוצה...? להרוג: כרגע אפחד=] לשמוע: מממ מישו להיות כמו: עצמי!! הדבר האחרון ש: קניתי: חח עשיתי שופינג אתמול=] קראתי: ספר עשיתי: הייתי באימון סרט אחרון שראיתי? תקפצו לי מספר אחרון שחייגתי: גל דבר אחרון ששתיתי: ממ לא שתיתי כל היום... דבר אחרון שאכלתי: פיתה עם חומוס צ'יפס סלט בטיול של"ח פעם אחרונה שבכיתי: ממ לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: לפני כמה דקות הבנאדם האחרון שנישקתי: ממ הבחור האחרון שדיברת איתו: אפיק [קרדיט לסקרים ושאלונים]

SUFA theOUEEN

New member
אני..

שם מלא: גל סלמה תחפושת: מן נסיכהה כזאתיי..מגניב תאריך לידה:29.10.1992 מין:נקבה בית:מושב פתחיה איפה עוד גרת?לא גרתי מזל:עקרב מידת נעליים:37-38 גובה:1.62 מוצא:טוניסאית,תורכיה,בולגריה חיות מחמד:סוסיםם!! אחים:אח-איב אחות-עמית צבע שיער:חום-ג'ינגי אורך שיער:היה ארוך..עכשיו קצר צבעת פעם את השיער?ממש לא.. באיזה צבע? : כיתה:ט' תחביבים:רכיבה,כל סוג של ספורט!! מוזיקה:לא משהו מסויים להקה: איזה שפות אתה מדבר?עברית,אנגלית בערך וקצת ערבית אוהב ספורט?מאוד.. איפה נולדת?בביה"ח אסף הרופא אתה בן אדם של לילה או של יום?יום-בהחלט.. רגיש לדגדוגים?מאוד מאמין באלוהים?כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט?ממ בערך מה הם?גלוש,גם באנגלית יש לך גשר?עוד מעט יהיה לצערי.. יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול?ממ עוד לא הוחלט,ברור שעם סוסים!! איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?היו הרבה.. מה הדבר הכי מביך שקרה לך?ממ..לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?שהתחלתי לרכב!! מה הדבר הכי חשוב לך?משפחה,הסוסה שלי,חבריםם,ועוד הרבה יש חבר/חברה/קראש?לא כרגע.. ממה אתה הכי פוחד?למות מאמינה באהבה וירטואלית:ממ לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?לא יודעת..אם!! על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון?על המטלות של מחר,מה לא צריך לשכוח,על האימון הבא,על התחרות שתהיה!! למה אתה הכי מתנגד?לשקרים,התעללות בבע"ח אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?הרוכבת הכי טובה בעולם..סתם פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?לא מאמינה באהבה ממבט ראשון?אוליי מה הדבר שעושה אותך מאושרת?סופה,רכיבה!! כשיש לך אהבה את נאמנה?נראה לי את אוהבת ילדים?תלוי באיזה גיל את ותרנית או עקשנית?גם וגם,יותר עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?לא נראה לי החיים טובים לדעתך?איזו שאלה?!?מעולים!! היחסים עם ההורים טובים?מאוד!! לבוש: איפור:עיפרון שחור,ליפגלוס דברים אהובים מאכל:אורז שתיה:מים המקום האהוב לחופשה:תורכיה,חווה טעם גלידה אהוב:יש הרבה,תות בעיקר פרי אהוב:תפוח ממתק:קליק מכונית:אין שיעור:ספורט חג:ראש השנה היום הכי אהוב בשבוע:כל יום שיש אימון:שני ושישי!! צבע:ורוד,תכלת מגזין:לא משהו מיוחד שם לבת:רוני שם לבן:אסף קבוצת ספורט אהובה:מכבי ת"א חודש אהוב:אוקטובר ספורטאי/ת אהוב:ממ לא יודעת שחקנית אהובה:הילארי דאף,אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב:בראד פיט . תוכנית אהובה בטלוויזיה:ארתור!! אתר אהוב:תפוז! חיה אהובה:סוסים חבר לאימייל:מיטלייי בדיחה: אומר הרבה:אניי מילה אהובה:טוב נעליים:אדידס,אולסטאר תחנת רדיו: 99FM חדר בבית:2 ההופעה הכי טובה שראית:המורדים??חח דיסק אהוב:שקירה נשיא: סלט:כל הסוגים-בלי עגבניות!! בשר:בקר תוספת לפיצה:תירס,טונה,זיתים ארץ:ישראל,הולנד,ספרד עיר: מקום אהוב:חווה,בית!! ריח:סוס,חנויות של ציוד רכיבה!! רעש:שונאת טעם:מתוק רגש: מספר:6 ספר:אגדה אמריקאית-סיבסקיט סבתא: דגנים:בקנפלקס!! דברים פחות אהובים אוטו:פורד צבע:צהוב מורה:היסטוריה שיעור:היסטוריה יום בשבוע:ראשון חג:כיפור! עונה:חורף חודשדצמבר ספורט:כדורגל קבוצת ספורט:ביתר סרט:אבא גנוב שחקנ/ית:ברח לייי תוכנית:מרקו אתר:גופ אוכל:שעועית ירוקה,עגבנייה שתיה:קולה להקה: זמר:אביב גפן זמרת:מאיה בוסקילה חיה:חתוליםםם בעע חנות:גולפ מילה:דיי הופעה שהיית בה:לא הייתי בהרבה דיסק: סלט:עם צנוברים ועגבניות ארץ: עיר: מקום להיות בו:ביצפר ריח:של עשן רעש: של נפצים רגש: תאריך:1.9 ספר: דגנים:קורנפלקס רגיל ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו:כן בכית:לא צחקת:כמובן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:כן הסתפרת:לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב:ממ כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?כן נזרקת על ידי מישהו?לא מישהו בגד בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן היית מאוהב?לא ראית את הבית הלבן?לא עישנת?לא שתית אלכוהול?כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?מי לא?? ראית טיטאניק?תתפלאו אבל לא@@ נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה?כן עשית אמבטיית קצף?כן טסת?כן שטת?כן נסעת ברכבת?כן רכבת על פיל?לא הכנת אתר אינטרנט?ביסודי שיחקת בברביות?ברור נשארת ער כל הלילה?בערך..כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כןןןןן דיברת בשיעור?הרבה פחדת מהחושך?כן היית בבית חולים (לא לביקור)?פעם אחת.. עשו לך תפרים?כן זרקת מישהו והתחרטת על זה?לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת?כן נרדמת בשיעור?חצי השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?ממ לא שידוע לי פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק?ממ לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך?כן נשבר לך הלב?כן שברת למישהו את הלב?לא רצית להרוג מישהו?הרבה נפלת מכסא?חח כן נתת למישהו לאפ דאנס?לא הלכת מכות?לא זה או זה מועדון או מסיבה פרטית?מסיבה קפה או תה?קפה שונאת תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות?שואף לשלמות חתולים או כלבים?כלבים אוכל או ממתקים?אוכל קרמבו וניל או מוקה?מוקה חורף או קיץ?קיף מה או מי היית רוצה...? להרוג:ילדה מהשכבהה לשמוע: להיות כמו:אפחד הדבר האחרון ש : קניתי:בגדים לבר מצווה ביום ראשון שיבואא קראתי:סיבסקיט עשיתי:רכבתי, סרט אחרון שראיתי?סינדרלה מן מספר אחרון שחייגתי:לאבאא דבר אחרון ששתיתי:מים דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי:שלשום פעם אחרונה שצחקתי:לפני דקה הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:בן [קרדיט לסקרים ושאלונים]

ram ram

New member
וואו זה יהיה ארוך...

ה- ש-א-ל-ו-ן ושבוע הבא הוא יהיה שוב ביום שלו... שם מלא: רם אילני תחפושת:בוקרת תאריך לידה: 17.12 מין: בת בית: צפון [גולן] איפה עוד גרת?צפון [עמק הירדן ] מזל: קשת מידת נעליים: 37-8 גובה: פחות מידי..
מוצא: אנגליה, פולניה, רוסיה, אוסטרית. חיות מחמד: פרטית שלי אין.. לאבא יש דגים..
אחים: אח ואחות, קטנים ממני. צבע שיער: בין בלונדיני לחום... אורך שיער: היה אורך, כרגע ממוצע... צבעת פעם את השיער? חס וחלילה.! באיזה צבע? : -- כיתה:ט' תחביבים: רכיבה, ריקוד מוזיקה: ראפ, היפ-הופ, r&b... להקה: -- איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, צפת ספרדית וקצת ערבית. אוהב ספורט? כה.. איפה נולדת:בארץ אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? מאוד.. מאמין באלוהים? כה יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כה.. ככה.. מה הם? רם רם, רמטכ"ל.. יש לך גשר? לצערי.. יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול?לא יודעת.. אולי לאמן.. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?לא רוצה להיזכר בו... מה הדבר הכי מביך שקרה לך?וואי.. יותר מידי...:-S איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אין כזה.. מה הדבר הכי חשוב לך? החווה! יש חבר/חברה/קראש? כה.. ממה אתה הכי פוחד? לא יודעת.. מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב, יש יותר מידי אנשים שמלכלכים מאחורי הגב..! על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה עשיתי היום, מה אני ישעה מחר, מתי אני יהיה בחווה, מתי אני יראה את החבר.. למה אתה הכי מתנגד? לא יודעת אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לכולם יש בעיות, הייתי נשארת אני. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?מה? מאמינה באהבה ממבט ראשון? אהה... מה הדבר שעושה אותך מאושרת? החבר
והחווה
כשיש לך אהבה את נאמנה? תמיד! את אוהבת ילדים? תלוי איזה... את ותרנית או עקשנית?עקשנית+++!! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא יודעת... החיים טובים לדעתך? כרגע, ממש ממש ממש ממש לא היחסים עם ההורים טובים? כה לבוש: דגמח/גינס וחולצה איפור: קצת לעיניים... דברים אהובים מאכל: טוסט שתיה: שוקו! המקום האהוב לחופשה: חווה טעם גלידה אהוב: מיוחד-מנטה עם שוקולד מריר [וכן, קיים דבר כזה!! סעו ללאס-וגאס ותתאמו!!] פרי אהוב: מנגו, ליצ'י ממתק: לא יודעת מכונית: -- שיעור: בחווה חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: כחול מגזין: -- שם לבת:--- שם לבן: -- קבוצת ספורט אהובה: -- חודש אהוב: -- ספורטאי/ת אהוב: חח.. זוריק.. שחקנית אהובה: -- שחקן אהוב: . ג'וני דפ תוכנית אהובה בטלוויזיה: -- אתר אהוב: walla חיה אהובה: סוס חבר לאימייל: מה?!! בדיחה: ~אין מצב רוח~ אומר הרבה: מצה יאנכה מילה אהובה: יש מצב נעליים:לא משנה תחנת רדיו: - חדר בבית: חדר מחשב.. ההופעה הכי טובה שראית: - דיסק אהוב: - נשיא: - סלט:- בשר: - תוספת לפיצה: טונה ארץ: ישראל,אנגליה, ארה"ב עיר: ירושלים..
מקום אהוב: חווה ריח: -- רעש: של פרסות רצות..
טעם: - רגש: - מספר:17 ספר: - סבתא: ווואי בא לי! דגנים: קראנצ'! דברים פחות אהובים אוטו: - צבע: - מורה: לספרות!! איכס!! שיעור: יום בשבוע: רביעי חג: פורים, למה צריך להתחפש?!!! כולם צבועים גם בלי זה! עונה: חורף.. חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: בצפר ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: עם הקינמון

ram ram

New member
המשך...

ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כה חיבקת מישהו: כה בכית: לא צחקת: כה גרמת למישהו לצחוק: כה קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כה דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו:כן!!! האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? אהה.. כה.. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? לא היית מאוהב? כה ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כה עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כה ראית טיטאניק? כה נישקת מישהו?כה התנשקת צרפתית? כה הזדיינת?אל ביקרת בארץ אחרת? כה צבעת בספר צביעה? כה עשית אמבטיית קצף? כה טסת? כה שטת?כה נסעת ברכבת? כה רכבת על פיל? כה הכנת אתר אינטרנט? כה שיחקת בברביות? כה נשארת ער כל הלילה? כה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כה דיברת בשיעור? כה פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים (לא לביקור)? כה עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? מממ.. שאלה קשה.. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כה נרדמת בשיעור?כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?חחח..כה פגשת סלבריטי? כה עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כה שנאת את עצמך? כה נשבר לך הלב? כה שברת למישהו את הלב? לא שאני יודעת על זה.. רצית להרוג מישהו?כה נפלת מכסא? כה נתת למישהו לאפ דאנס? מה?!! הלכת מכות? כה זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שלמות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? אף אחד! חורף או קיץ? אביב מה או מי היית רוצה...? להרוג: וואי רשימה ארוכה.. לשמוע: צעקות של מקצה.. להיות כמו: - הדבר האחרון ש: קניתי: שתי חולצות קראתי: את השאלה הזאת עשיתי: סרט אחרון שראיתי? רוקדים ברחובות מספר אחרון שחייגתי: 8754 דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: עוגיה פעם אחרונה שבכיתי: שלושה שבועות.. פעם אחרונה שצחקתי: שעה הבנאדם האחרון שנישקתי: החבר הבחור האחרון שדיברת איתו:שחף

ווינגז

New member
10

שם מלא: יעל.
תחפושת: לא מתחפשת. תאריך לידה: 11.03.1989. מין: נקבה בית: חיפה
איפה עוד גרת? אף מקום. מזל: דגים מידת נעליים: 39-40. גובה: 166. מוצא: רבע גרמניה, רבע אוסטרית ואם מפשטים את זה מאוד - חצי רוסיה (למרות שסבא וסבתא נולדו וגדלו בארה"ב בכלל). חיות מחמד: צומי.
אחים: שניים, טל ומיה. צבע שיער: חום אורך שיער: עד אמצע הגב בערך. צבעת פעם את השיער? פס באיזה צבע? : אדום כיתה: י"ב. תחביבים: נו, זה מורכב. בע"ח, צילום, מוסיקה, חברים וניהול פורומים[?!] מוזיקה: בעיקר רוק וג'ז. להקה: משתנה לפי המצברוח - משינה בעברי והרבה אחרות בלועזי. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית ומעט ערבית מבצפר. אוהב ספורט? כן, נראה לי. איפה נולדת? בבי"ח כרמל. אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי מה צריך לעשות. רגיש לדגדוגים? תלוי איפה. מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? "מצלמת ברצינות", בעיקר. יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני עוד לא סגורה על עצמי כ"כ. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו לי הרבה. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו לי הרבה. מה הדבר הכי חשוב לך? צומי, חברות ומשפחה. יש חבר/חברה/קראש? לא, לא וכן, אני חושבת. ממה אתה הכי פוחד? כאב. מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב, צריך. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כמה אני עייפה. למה אתה הכי מתנגד? המון, וואו. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? כמעט כל אחד. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? זה לא דבר אחד, זה שילוב של דברים. כשיש לך אהבה את נאמנה? אהיה.
את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? סביר שאם ממש לא מוצא חן בעיניי, לא. החיים טובים לדעתך? לא היחסים עם ההורים טובים? לא לבוש: הא? איפור: מה? דברים אהובים מאכל: שוקולד
שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: טבע טעם גלידה אהוב: שוקולדי כלשהו. פרי אהוב: תות ממתק: שוקולד מכונית: לא משנה לי שיעור: תקשורת? חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: חמישי אחרי הלימודים. צבע: כתום-אדום-כחול-סגול. מגזין: ... שם לבת: ... שם לבן: ... קבוצת ספורט אהובה: ... חודש אהוב: מרץ ספורטאי/ת אהוב: ... שחקנית אהובה: ... שחקן אהוב: . ג'וני דפ תוכנית אהובה בטלוויזיה: האנטומיה של גריי אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: סוסים וכלבים. חבר לאימייל: ... בדיחה: ... אומר הרבה: אוף מילה אהובה: לולה נעליים: בית, הכי נוח. תחנת רדיו: 88FM. חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: לא ראיתי מספיק כדי להחליט. דיסק אהוב: משתנה לפי המצברוח נשיא: ... סלט: לא משנה, אבל אני לא אוהבת פלפלים, בד"כ. בשר: צמחונית תוספת לפיצה: בלי כלום ארץ: ארה"ב/אנגליה?
עיר: המ מקום אהוב: טבע ריח: נסורת נקייה רעש: פרסות על אספלט. טעם: מתוק רגש: שמחה מספר: 19 ספר: הארי פוטר. סבתא: אוהבת את שתיהן. דגנים: פינוקי בריאות - דליפקאן.
עוצב באמצעות תפוז-פד

למעלה