עונהה
שם מלא: גילי גוגי סבן (גוגי זה כינוי חיבה לא השם האמצעי שלי באמת) תחפושת:לא מתחפשת תאריך לידה:5.7.93 מין:בת בית:מכבים איפה עוד גרת?שומקום מזל:סרטן מידת נעליים:37 גובה:מטר חמישים ומשו (גמדה) מוצא:אממ חיות מחמד:כלב ונעם
אחים:אח ואחות צבע שיער:חום שטני (שהיה פעם שחור ועכשיו הופך לבלונדיני.. מאבא לאמא
) אורך שיער:ארוך יחסית אבל אני מבסתפרת עוד מעט צבעת פעם את השיער?לא באיזה צבע? : - כיתה: ח תחביבים:רכיבה על סוסים (דה!) טלפון, שופינג, מחשב, טלוויזיה ולהיפגש עם חברים מוזיקה:בעיקרון רוק להקה:שייגעצ, 3 doors down, מוניקה סקס, simple plan, blink182 ועוד הרבה איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, קצת תורכית, קצת רוסית (רק דברים שקשורים לסוסים מאורית), ספרדית ועברית כמובן אוהב ספורט? רק רכיבה על סוסים איפה נולדת? מכבים אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? כה מאמין באלוהים? לפעמים יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא זוכרת עכשיו מה הם? - יש לך גשר?לא
יש לך משקפיים/עדשות מגע? כה
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לאדעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יש הרבה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הרבה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? הרבה
מה הדבר הכי חשוב לך? סוסים, חברים, אהבה, משפחה (לא לפי הסדר הזה) יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? הרבה.. אני פחדנית
מאמינה באהבה וירטואלית: לא כל כך אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב כדי שאם מישהו מדבר עליי מאחורי הגב אני אדע על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כל מני למה אתה הכי מתנגד? התעללות והזנחה בבעלי חיים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אממ לאדעת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מהאינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כה מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כל מיני כשיש לך אהבה את נאמנה? כה את אוהבת ילדים? כל עוד הם לא פולטים עליי את ותרנית או עקשנית? בדרך כלל אני נורא עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תלוי החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? בדרך כלל לבוש: כרגע גופייה וג'ינס איפור: כרגע בלי דברים אהובים מאכל: הרבה
שתיה: תלוי מתי המקום האהוב לחופשה:
club hotel paradiso (בטורקיה) טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: תות ממתק: כל מיני
מכונית: קטנה עם גג נפתח שיעור: אנגלית חג: לאדעת היום הכי אהוב בשבוע: חמישישי (סוסים וסוף שבוע) צבע: תכלת מגזין: ראש 1 שם לבת: מאי שם לבן: מיכאל ושחר קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: אממ שחקנית אהובה: ג'ניפר גארנר שחקן אהוב: ג'וני דפ
תוכנית אהובה בטלוויזיה: זהות בדויה אתר אהוב: לאדעת חיה אהובה: כלב, סוס ודולפין חבר לאימייל: אממ בדיחה: אממ לא זוכרת בדיחות טובות עכשיו אומר הרבה: פאק מילה אהובה: סוסיק נעליים: מידה 37 תחנת רדיו: לאדעת חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: ההצגה של בצפר
כל כך עלוב שזה קורע דיסק אהוב: משקאות חריפים נשיא: לא קצב זה בטוח סלט: איכס! בשר: סטייק אנטריקוט תוספת לפיצה: זיתים ירוקים ארץ: ישראל עיר: מכבים מקום אהוב: חווה והחדר שלי ריח: לחם טרי ודשא אחרי כיסוח רעש: . טעם: טעים
רגש: אהבה, שמחה וכאב בטן מרוב צחוק מספר: 3 ספר: הרבה.. בעיקר אליפים וזהבים סבתא: שתיהן
דגנים: כל מיני דברים פחות אהובים אוטו: טרנטה צבע: אפור מגעיל וירוק ג'יפה מורה: בקשי שיעור: מדעים יום בשבוע: רביעי חג: אממ עונה: סתיו חודש: ספטמבר ספורט: כל דבר חוץ מרכיבה
קבוצת ספורט: אין העדפות מסויימות סרט: אני אתה והוא שחקנ/ית: לאדעת תוכנית: פיט ופיט אתר: לאדעת אוכל: עגבניות שתיה: מיץ עגבניות להקה: מטאל זמר: ג'סטין טימברלייק זמרת: בריטני ספירס חיה: מרבה רגליים חנות: אממ מילה: לאדעת הופעה שהיית בה: לא הייתי דיסק: סלט: כן
ארץ: קזחסטן עיר: יפו מקום להיות בו: בצפר ריח: זיעה רעש: רגש: חלחלה תאריך: 1.9 ספר: בן ערובה דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כה חיבקת מישהו: כה בכית: לא צחקת: כה גרמת למישהו לצחוק: כה קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כה התגעגעת למישהו: כה האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?
נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כה היית מאוהב? כה ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? לקחתי מאבא שלוק של בירה.. איכס עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כה ראית טיטאניק? לא
נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כה צבעת בספר צביעה? לא זוכרת אולי שהייתי קטנה עשית אמבטיית קצף? כה טסת? כה שטת? כה נסעת ברכבת? כה רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? אולי לא זוכרת שיחקת בברביות? כה נשארת ער כל הלילה? כה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
כה דיברת בשיעור? כה פחדת מהחושך? כה היית בבית חולים (לא לביקור)? רק שנולדתי עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כה נרדמת בשיעור? לא אבל הייתי מאוד קרובה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמת אוכל פגשת סלבריטי? כן.. גם צוציקית סלב (הילה מאבא, אבא יש פרה במקרר!) עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? כה נשבר לך הלב? כה שברת למישהו את הלב? כה רצית להרוג מישהו? כה נפלת מכסא? כה נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כה זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? שניהם שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? פרפקציוניסטית חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? איכס חורף או קיץ? שניהם מה או מי היית רוצה...? להרוג: יהודה לשמוע: שחר להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: שמיכה קראתי: זהבים עשיתי: לבשתי מכנס רכיבה סרט אחרון שראיתי? לא זוכרת מספר אחרון שחייגתי: רותם דבר אחרון ששתיתי: מרק דבר אחרון שאכלתי: מרק פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו: שחר [קרדיט לסקרים ושאלונים]
שם מלא: גילי גוגי סבן (גוגי זה כינוי חיבה לא השם האמצעי שלי באמת) תחפושת:לא מתחפשת תאריך לידה:5.7.93 מין:בת בית:מכבים איפה עוד גרת?שומקום מזל:סרטן מידת נעליים:37 גובה:מטר חמישים ומשו (גמדה) מוצא:אממ חיות מחמד:כלב ונעם