טוב...

ווינגז

New member
בעצם 9

דברים פחות אהובים אוטו: ... צבע: ורוד מורה: לאזרחות שיעור: אזרחות יום בשבוע: שלישי חג: שבועות עונה: חורף חודש: לא משנה ספורט: כדורגל קבוצת ספורט: ... סרט: ... שחקנ/ית: ... תוכנית: ... אתר: בונו
אוכל: בשר-עוף-דגים. שתיה: מוגז להקה: פופ/טראנס/דיכאון, מה. זמר: . אותו דבר. זמרת: אותו דבר. חיה: מפחדת מנחשים, אבל לא "לא אוהבת" אותם. חנות: ... מילה: אשכרה הופעה שהיית בה: ... דיסק: ... סלט: פלפלים ארץ: ... עיר: ... מקום להיות בו: תקועה בתוך חדר/עיר רועשת. ריח: רקבון רעש: . כל דבר כמעט רגש: עצב תאריך: 14.10.06. ספר: בד"כ מדע בדיוני, יש יוצאים מהכלל. דגנים: ... ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: אני חושבת קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? לא התנשקת צרפתית? לא הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לארון דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא ממש פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא בצורה משמעותית. אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן, לא מבחינה רומנטית. שברת למישהו את הלב? לא נראה לי רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? לא זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שלמות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: לא מדברים על זה לשמוע: המ להיות כמו: טוריעלי, ברוב המקרים. הדבר האחרון ש: קניתי: שייק קראתי: שלט בתערוכה עשיתי: חזרתי מת"א סרט אחרון שראיתי? שאלה טובה מספר אחרון שחייגתי: של ללי. דבר אחרון ששתיתי: שייק תות-קיווי-מלון-פקאן סיני מעולה ממש. דבר אחרון שאכלתי: אוזן המן עם שוקולד ובוטנים! פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פעם אחרונה שצחקתי: לפני איזו שעה הבנאדם האחרון שנישקתי: ... הבחור האחרון שדיברת איתו: אח שלי
עוצב באמצעות תפוז-פד

2eye

New member
ארוווך ../images/Emo122.gif

שם מלא: עמרי אלעד תחפושת: מעודדת, היה נחמד+ לא יותר. תאריך לידה: 4.6.93 מין: בן? D: בית: בני ציון P: איפה עוד גרת? רמת השרון, תל אביב, בצרה... מזל: תאומים מידת נעליים: 43 גובה: מטר שבעים ומשו. מוצא: הרבה, בעיקר אשכנזי. חיות מחמד: תוכים, תרנגולות (?) סוס וחתולים....בקרוב כלב P: אחים: 4
(לא כולל אותי) צבע שיער: חום אורך שיער: קצר... צבעת פעם את השיער? כן, אבל רק חלק. באיזה צבע? : אדום כיתה: ח' תחביבים: לרכב, לנגן, מחשב, מוזיקה... מוזיקה:
? מה הכוונה פה? להקה: בלינק? איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית...ערבית יודע פה ושם. אוהב ספורט? יאאפ איפה נולדת? תל-אביב. אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם, תלוי. רגיש לדגדוגים? לא יותר מדי. מאמין באלוהים? יש לי תאוריה מסובכת
יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אממ, אני מניח שזה כן. מה הם? Elad יש לך גשר? כן. יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא מתרכז בעתיד. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכר את הכי, אבל היו הרבה. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? שנולדתי? D: מה הדבר הכי חשוב לך? המפשחה, ואמרלד. יש חבר/חברה/קראש? X ממה אתה הכי פוחד? לאבד את כל המשפחה ולהישאר בחיים בלעדיהם. מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? הייתי מחליף אותם בעלובות שלי
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על מה שהיה. למה אתה הכי מתנגד? לאכול בשר. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אני לא צריך להיות מישהו אחר. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מפה בעיקר D: מאמינה באהבה ממבט ראשון? בערך \= מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לראת את הסוס
כשיש לך אהבה את נאמנה? כן... את אוהבת ילדים? תלוי מי. את ותרנית או עקשנית? תלוי על מה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא... ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? ?? החיים טובים לדעתך? כן. ברוך השם. היחסים עם ההורים טובים? כן. לבוש: ?? איפור: X דברים אהובים מאכל: פלאפל
שתיה: ספרייט/נסטי המקום האהוב לחופשה: את אפריקה מאוד אהבתי, אבל מלונות סקי זה פאן. טעם גלידה אהוב: קוקוס/וניל. פרי אהוב: מנגו/אננס
ממתק: קוקוס. מכונית: ג'יפים P: שיעור: ספורט?
חג: פורימ? D: היום הכי אהוב בשבוע: שישי. צבע: אדום מגזין: ? שם לבת: יש הרבה שם לבן: יש הרבה קבוצת ספורט אהובה: בית"ר י-ם
חודש אהוב: חודשי החופש P: ספורטאי/ת אהוב: לא מעריץ אף אחד, אבל יש כמה אהובים. שחקנית אהובה: X שחקן אהוב: . X תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים P: אתר אהוב: תפוז?
חיה אהובה: סוס
חבר לאימייל: X בדיחה: יש כמה... אומר הרבה: ? מילה אהובה: ... נעליים: .... תחנת רדיו: 91.8 חדר בבית: שלי. ההופעה הכי טובה שראית: משינה דיסק אהוב: X נשיא: ? סלט: יווני
בשר: XXXX תוספת לפיצה: פטריות / תירס ארץ: ישראל. עיר: בני ציון (מושב נו...) מקום אהוב: בצרה. ריח: של אוכל טעים. רעש: סוסים צוהלים. טעם: אוכל טעים P: רגש: שמחה? D: מספר: 11 ספר: \= סבתא: את שתיהן...נו... דגנים: קווקר סקוורס. דברים פחות אהובים אוטו: חיפושית. צבע: ורוד מורה: וונדי שיעור: ערבית יום בשבוע: ראשון חג: פסח, כולם אוכלים לחם ואני עם מצות
עונה: חורף, גשם. חודש: החודש הכי גשום. ספורט: X קבוצת ספורט: מכבי ת"א בכדורסל
!!!111 סרט: X שחקנ/ית: X תוכנית: X אתר: X אוכל: קישוא / חציל. שתיה: יין תירוש
להקה: X זמר: . X זמרת: X חיה: נמלים, שנאה עתיקת ימים. חנות: X מילה: X הופעה שהיית בה: X דיסק: X סלט: הסלט באגאדיר
ארץ: איראן XD עיר: חרוצים. (מושב, נו.) מקום להיות בו: בצפר? ריח: משו מקולקל. רעש: פטיש. רגש: עצבות. תאריך: X ספר: X דגנים: X ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא, רק שטויות. חיבקת מישהו: הממ, כן. בכית: לא צחקת: המוווווווווווווווווווון גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:אוכל הארומה זה נחשב? D: הסתפרת: לא, אבל השבוע. הרגשת טיפש: הממ, כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו: לא... האם אי פעם... השתמשת בסמים? X אכלת קופסא שלמה של עוגיות? V נזרקת על ידי מישהו? X מישהו בגד בך? X נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? V היית מאוהב? בערך. ראית את הבית הלבן? X עישנת? V שתית אלכוהול? V עישנת מריחואנה? X שיחקת מונופול? V ראית טיטאניק? V נישקת מישהו? V התנשקת צרפתית? X הזדיינת X ביקרת בארץ אחרת? V צבעת בספר צביעה? V עשית אמבטיית קצף? V טסת? V שטת? V נסעת ברכבת? V רכבת על פיל? X הכנת אתר אינטרנט? V שיחקת בברביות? גזרתי להן ת'שיער, זה נחשב? נשארת ער כל הלילה? V דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? X דיברת בשיעור? V פחדת מהחושך? X היית בבית חולים (לא לביקור)? V עשו לך תפרים? לא יודע. זרקת מישהו והתחרטת על זה? V יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? X שיקרת? V נרדמת בשיעור? כמעט, המורה המזדרגגת. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? V פגשת סלבריטי? V עברת על החוק? V אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? X שנאת את עצמך? V נשבר לך הלב? X שברת למישהו את הלב? V רצית להרוג מישהו? V נפלת מכסא? V נתת למישהו לאפ דאנס? ?? הלכת מכות? V זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית. קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות. חתולים או כלבים? כלבים. אוכל או ממתקים? ממתקים. קרמבו וניל או מוקה? וניייייל
חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה. להרוג: כמה אנשים. לשמוע: מוזיקה טובה. להיות כמו: רועי. הדבר האחרון ש: קניתי: ארוחה בארומה D: גמכן ארוחה. קראתי: הקבלה שם ^.^' עשיתי: התעוררתי? סרט אחרון שראיתי? X מספר אחרון שחייגתי: אמא דבר אחרון ששתיתי: אייס שוקו בארומה. אתמול בערב. דבר אחרון שאכלתי: אוזן המן היום בבוקר P: פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכר. פעם אחרונה שצחקתי: אתמול בערב. הבנאדם האחרון שנישקתי: נופר... הבחור האחרון שדיברת איתו: הממ, בחור? אזז...קובי D:

doron225

New member
הוו...זה ארוךךך

שם מלא: דורון לוי תחפושת: קוסמת מהמערב הפרוע [זה מה שאמרו...אני סתם קניתי בלי לדעת מזה..] תאריך לידה: 22.5.1994 מין: נקבה D: בית: צורן איפה עוד גרת? בצורן חח מזל: תאומים מידת נעליים: אממ נראה לי 40 גובה: 1.66 מוצא: לא יודעת חיות מחמד: 2 כלבות [אחד אוכלת עיתון בטלוויזיה...] חתולה ואמא.. אחים: אין צבע שיער: אמ..חום אבל צבוע לאדום אורך שיער: ארוך בערך צבעת פעם את השיער? כהה D: באיזה צבע? : אדום, בלונדיני, שחור, כחול כיתה: ז'6 תחביבים: רכיבה על סוסים, לצייר מוזיקה: רוק מאטל להקה: SUM41 איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ולומדת ערבית אוהב ספורט? קצת איפה נולדת? בישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? יום חח בלילה אני מטורפת.. רגיש לדגדוגים? S: זאת החולשה שלי! מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? דין יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מדריכה בחווה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היום שבו נולדתי? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? -שנפלו לי המכנסיים בציבור >< איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? -היום הראשון שרכבתי על סוס... 23.3.2003 מה הדבר הכי חשוב לך? הכבוד שלי יש חבר/חברה/קראש? כה ממה אתה הכי פוחד? מלעשות עגילים >< מאמינה באהבה וירטואלית: כןן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת! D: ואז אני אראה מי מסתכל עליו כל הזמן! על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כמה שאני מתגעגעת לMP שלי למה אתה הכי מתנגד? לערסים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? בתאל קורי! פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לרכב על סוסים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? תלוי מי.. את ותרנית או עקשנית? הוו....גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא אני אוהבת אותך כמו שאת! ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא החיים טובים לדעתך? לא היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: זרוק איפור: שחור דברים אהובים מאכל: פסטהה שתיה: פנטהה המקום האהוב לחופשה: יוון טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: תות ממתק: צ'יפס מכונית: לא מבינה במכוניות >< שיעור: מדעים חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: רביעי צבע: שחור מגזין: ראש1, מעריב לנוער שם לבת: שירז שם לבן: מתן, עומר קבוצת ספורט אהובה: מזתומרת? חודש אהוב: מאי ספורטאי/ת אהוב: ....... אלון הדר? שחקנית אהובה: אנגלינה גולי שחקן אהוב: . ג'וני דפ תוכנית אהובה בטלוויזיה: "פימפ מי ראייד" אתר אהוב: ישראבלוג חיה אהובה: סוס חבר לאימייל: אה? בדיחה: מצחיקה אומר הרבה: סקס סמים וטל מוסרי.... מסר לאנושות מילה אהובה: שקסי נעליים: וואנס תחנת רדיו: לא שומעת רדיו חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: של רד הוט צילי פיפרז דיסק אהוב: לא קונה דיסקים ><" מורידה מהאימיול נשיא: גורג בוש? סלט: יווני בשר: עוף תוספת לפיצה: זיתים ארץ: ישראל עיר: צורן מקום אהוב: חוות חניאל ריח: AMOR AMOR רעש: של מכונית טעם: מנה חמה רגש: כאב מספר: לא הבנתי.. ספר: הניצוץ של סטיבן קינג סבתא: אין דגנים: כריות נוגט דברים פחות אהובים אוטו: שלנו צבע: וורוד מורה: רות שיעור: ספרות יום בשבוע: ראשון חג: ראש השנה עונה: קיץ חודש: ספטמבר ספורט: ריצה למרחקים ארוכים קבוצת ספורט:.. סרט: סוס פרא שחקנ/ית: תוכנית: טלאטביז אתר: פורנו >< אוכל: ברוקולי שתיה: ענבים להקה: פוסיקט דולז זמר: . סנופי דוג זמרת: בריטני ספירס חיה: עכבר חנות: לנרות מילה: מושי מושלם הופעה שהיית בה: של היהודים דיסק: סלט: ביצים ארץ: רוסיה עיר: ראשון לציון מקום להיות בו: החווה של שגיא ריח: זבל רעש: רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן.. חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כןןןן נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? לא נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? מזה השאלה הזאת!? ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן D: עשית אמבטיית קצף? כןן טסת? כןןןןן שטת?לא נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כןן חחח דיברת בשיעור? המון.. פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? כן שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן חח השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן לצורך זריקה על עומר פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן חח נסעתי בלי קסדה על אופנוע עם ידיד אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? עדיין נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? אולי.. רצית להרוג מישהו? כן! גידי נפלת מכסא? לא נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? איכס שניהם חורף או קיץ? אביב חח מה או מי היית רוצה...? להרוג: גידי איתיאל לשמוע: רוק להיות כמו: דייב D: הדבר האחרון ש: קניתי: תחפושת קראתי: את השאלון הזה עשיתי: לחצתי על האות ת סרט אחרון שראיתי? ראש בראש מספר אחרון שחייגתי: את המסםר של אמא שלי דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: מנה חמה פעם אחרונה שבכיתי: היום מכאב פעם אחרונה שצחקתי: היום בגלל שירז הבנאדם האחרון שנישקתי: אורוש הבחור האחרון שדיברת איתו: נדב דמאט זה היה ארוךך...

horse 1212

New member
רק חלק..

שם מלא: גלי מלמן. תחפושת:שטן
. תאריך לידה:29/3. מין:נקבה. בית:? איפה עוד גרת?-. מזל:טלה. מידת נעליים:39. גובה:1.63 מוצא:אשכנזייה לגמריי(חצי פולני,חצי הונגריה). חיות מחמד:3 חתולים
. אחים:2 גדולים. צבע שיער:שתני. אורך שיער:קצת אחריי הכתפיים. צבעת פעם את השיער?לא. באיזה צבע? :-. כיתה:ו'4. תחביבים:סוסים,מחשב,טלוויזיה,מוזיקה,גיטרה לפעמים. מוזיקה:רוק,ישראלי,פאנק,מטאל(לא כבד). להקה:red hot chili peppers
. איזה שפות אתה מדבר?עברית,וטיפה אנגלית וספרדית. אוהב ספורט?הממ כן. איפה נולדת?אסף הרופא. אתה בן אדם של לילה או של יום?לילה
. רגיש לדגדוגים?לא. מאמין באלוהים?כן. יש לך כינויים נוספים באינטרנט?אני חושבת שכן. מה הם?לא זוכרת. יש לך גשר?לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא. מה תרצה להיות כשתהיה גדול?לא יודעת. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?-. מה הדבר הכי מביך שקרה לך?הממ. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?-. מה הדבר הכי חשוב לך?הרבה. יש חבר/חברה/קראש?.. ממה אתה הכי פוחד?מוות. מאמינה באהבה וירטואלית:ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא! אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בתחת. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון?מה שהי היום,ומה שהולך להיות מחר. למה אתה הכי מתנגד?לא יודעת. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?טוב לי עם מי שאני. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?ברור. מאמינה באהבה ממבט ראשון?כן. מה הדבר שעושה אותך מאושרת?:) כשיש לך אהבה את נאמנה?אכן. את אוהבת ילדים?במיד מסויימת. את ותרנית או עקשנית?עקשנית,יותר מדי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?תלוי. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?בשביל מה? החיים טובים לדעתך?כן. היחסים עם ההורים טובים?כן. לבוש:ג'ינס,אולסטאר,צעיף(!),סווטשר. איפור:לפעמים עיפרון שחור. דברים אהובים מאכל:אנטריקוט|מזילריר|/פיצה
. שתיה:קולה/בירה. המקום האהוב לחופשה:אילת. טעם גלידה אהוב:פיסטוק/מקופלת. פרי אהוב:אפרסק,נראה לי. ממתק:במבה/שוקולד. מכונית:ווטאבר? שיעור:אנגלית/היסטוריה/לשון. חג:פורים/פסח. היום הכי אהוב בשבוע:שישי! צבע:כחול. מגזין:ראש1. שם לבת:אלה. שם לבן:אדם. קבוצת ספורט אהובה:מכבי ת"א בכדורסל,אבל אני ממזמן כבר לא עוקבת
. חודש אהוב:מרץ. ספורטאי/ת אהוב:-. שחקנית אהובה:כל מיני. שחקן אהוב:כנ"ל. תוכנית אהובה בטלוויזיה:השמיניה/מסודרים/ארץ נהדרת. אתר אהוב:תפוז. חיה אהובה:חתול/סוס. חבר לאימייל:.. בדיחה:הרבה מדי
. אומר הרבה:בהמה/פאק. מילה אהובה:ויטמיניםXD. נעליים:אולסטאר. תחנת רדיו:102 FM. חדר בבית:מחשב/שלי. ההופעה הכי טובה שראית:עידן רייכל,היה כ"כ טוב. דיסק אהוב:וואי שאלה קשה,קליפורניקיישן. נשיא:-. סלט:חסה של אמא. בשר:אנטריקוט/כבש. תוספת לפיצה:פטריות. ארץ:כל מיני. עיר:ת"א. מקום אהוב:כל מיני. ריח:לימון. רעש:מוזיקה טובה
. טעם:חמוץ!! רגש:אהבה. מספר:12/8. ספר:-. סבתא:שתייהן. דגנים:כריות. ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:זה אישי P=. חיבקת מישהו:כן. בכית:לא. צחקת:כן. גרמת למישהו לצחוק:כן. קנית משהו:לא. הסתפרת:לא. הרגשת טיפש:לא. דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן. התגעגעת למישהו:כן. האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא. אכלת קופסא שלמה של עוגיות?לא. נזרקת על ידי מישהו?לא. מישהו בגד בך?כן. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן. היית מאוהב?כן. ראית את הבית הלבן?בתמונות. עישנת?לא. שתית אלכוהול?כן. עישנת מריחואנה?לא. שיחקת מונופול?כן. ראית טיטאניק?כן. נישקת מישהו?כן. התנשקת צרפתית?לא. הזדיינת לא. ביקרת בארץ אחרת?לא. צבעת בספר צביעה?כן. עשית אמבטיית קצף?כן. טסת?לא. שטת?כן. נסעת ברכבת?כן. רכבת על פיל?לא. הכנת אתר אינטרנט?לא. שיחקת בברביות?כן. נשארת ער כל הלילה?כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן. דיברת בשיעור?כן. פחדת מהחושך?כן. היית בבית חולים (לא לביקור)?כן. עשו לך תפרים?כן. זרקת מישהו והתחרטת על זה?לא. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא. שיקרת?כן. נרדמת בשיעור?כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן. פגשת סלבריטי?כן. עברת על החוק?כן. אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לא. שנאת את עצמך?כן. נשבר לך הלב?לא. שברת למישהו את הלב?כן. רצית להרוג מישהו?כן. נפלת מכסא?כן. נתת למישהו לאפ דאנס?? הלכת מכות?כן.

SNTQ

New member
באלי...:]

שם מלא: רעות אריאלי תחפושת: מרלין מונרו הפוך (מסובך להסביר) תאריך לידה: 3.4.89 מין: נקבה בית: ראשלצ/רעננה איפה עוד גרת? ראשלצ בדירה אחרת מזל: טלה מידת נעליים: 39-40 גובה: 168 מוצא: אשכנזיה מלאה (3/4 גרמניה,רבע פולניה) חיות מחמד: 5 בהמות,חתולה ו2 דגים אחים: אחד,בהמה בן 23 העונה לשם עודד צבע שיער: כרגע בלונד-ג'ינג'י.. במקור חום כהה אורך שיער: אמצע גב צבעת פעם את השיער? כה באיזה צבע? : ערמוני פעם 1 ופעם שנייה בלונד שיצא בלונד-ג'ינג'י כיתה: י"ב (13) תחביבים: קריאה,כתיבה,צלילה/סקי (קיץ/חורף),צילום,חברים,ברייקדאנס
.. מוזיקה: רוק,מטאל (לעיתים רחוקות כבר),היפ הופ (בגלל הברייקדאנס
),תכלס כמעט הכל.. להקה: קורן,אוודיו סלייב,היהודים,שייגעצ איזה שפות אתה מדבר? גרמנית,אנגלית,עברית וקצת ערבית,יידיש ופולנית אוהב ספורט? כה איפה נולדת? אסף הרופא,צריפין אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כה מה הם?תות יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? וטרינרית ומשו שקשור בסוסים והדרכה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כל התאריכי פטירה שלהם וה21.10.06 מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 7.9.06:] מה הדבר הכי חשוב לך? אחי יש חבר/חברה/קראש? רצון לחזור לאקס ממה אתה הכי פוחד? לאבד אותו לתמיד,לאבד עוד אנשים קרובים,חושך מאמינה באהבה וירטואלית: בערך אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? גב תחתון/עורף על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? לרוב עליו למה אתה הכי מתנגד? התעללות בבע"ח,חרדים,השתמטות מהצבא אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? סבא שלי ז"ל פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן,המון מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שטוב לחברים שלי,סימן חיים ממנו,הצלחה בדברים שאני רוצה כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? לפעמים חח את ותרנית או עקשנית? עקשנית מאוד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? בכלליות כה היחסים עם ההורים טובים? כה לבוש: ג'ינס וגופייה איפור: שחור אבל לא כבד דברים אהובים: מאכל: של סבתא שתיה: מים ואם אלכוהול אז מוחיטו או ליקרים של אחי המקום האהוב לחופשה: הבית בצרפת טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות פרי אהוב: תפוח ירוק ממתק: אוריאו מכונית: סופה של אחי/לנד קרוזר שיעור: פסיכו חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: שבת וראשון צבע: שחור וכתום מגזין: חי שם לבת: רומי,דור שם לבן: איתי,איתמר,יהב קבוצת ספורט אהובה: מ.חיפה חודש אהוב: אפריל ספורטאי/ת אהוב: אבא (טניס וכדוריד) ומאיוש' (ריקוד:]) שחקנית אהובה: איילת זורר שחקן אהוב: צ'אד מייקל מורי,יובל מנדלסון
תוכנית אהובה בטלוויזיה: ערוץ 13 ביס אתר אהוב: פורום ר"צ ומכתב שלא נשלח חיה אהובה: סוס חבר לאימייל: -- בדיחה: לא עולה לי לראש אומר הרבה: חברה עונה עליי- "מאיה אני לא עומדת על הרגליים.. כל העולם מסתובב.. רעננה רעננה רעננה.. ברייקדאנס!!!!
" מילה אהובה: דור נעליים: ואנס או חברות דומות תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: שלי/ברעננה העליית גג ההופעה הכי טובה שראית: היהודים בקוקה קולה לייב דיסק אהוב: להקה של אחי נשיא: -- סלט:חסה חח בשר: לא מת! תוספת לפיצה: רגילה ארץ: צרפת והולנד עיר: אילת,ת"א,רעננה מקום אהוב: צוק פלמחים ריח: גפרור שנכבה רעש: פרסות סוסים טעם: מתוק רגש: אהבה מספר:30 ספר: "מישהו לרוץ איתו/דויד גרוסמן" "מלאכים ושדים/דן בראון" סבתא: שתיהן דגנים:כריות

SNTQ

New member
המשך..../images/Emo9.gif

ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: חח יותר מדי אנשים היום וההכי חשובים היו יובל מנדלסון ואסף המתופף
בכית: לא צחקת: כה,חח המון גרמת למישהו לצחוק: חח כה קנית משהו:עלי דפנה לזר של חברות הסתפרת: נופ הרגשת טיפש: נופ דיברת עם מישהו שאתה אוהב: עם הרבההה התגעגעת למישהו:כה האם אי פעם... השתמשת בסמים?כה אכלת קופסא שלמה של עוגיות?לא נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?כן שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת?חחחח כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? כן הכנת אתר אינטרנט? כה שיחקת בברביות? כה נשארת ער כל הלילה? כה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לארון דיברת בשיעור? כה פחדת מהחושך? כה,עדיין מפחדת מחושך מוחלט לבד אגב היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? כן (מנדלסון
!!!) עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כה שנאת את עצמך? כה נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כה רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? כן הלכת מכות? כה,בצחוק זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? כלבתול אוכל או ממתקים? ממתקים כמובן קרמבו וניל או מוקה?לא ולא חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: המ 2 אנשים מסויימים.. לשמוע: את הקול שלו להיות כמו: סבא הדבר האחרון ש: קניתי: עלי דפנה לתחפושת של חברה קראתי:שאלה קודמת עשיתי: שלחתי לעידו הודעה סרט אחרון שראיתי?נערה בהפרעה מספר אחרון שחייגתי: מאיוש' דבר אחרון ששתיתי: ליקר שאחי עשה לי דבר אחרון שאכלתי:תות פעם אחרונה שבכיתי: לפני כמה ימים בטח פעם אחרונה שצחקתי: לפני דקה הבנאדם האחרון שנישקתי:לא זוכרת איך קוראים לו-כשהייתי שיכורה לפני שבוע ככה הבחור האחרון שדיברת איתו:

serdonix p

New member
../images/Emo178.gif

שם מלא: דנה תחפושת: תות תאריך לידה: 8 ליולי 90 מין: בחורה בית: ת"א איפה עוד גרת? קנדה מזל: סרטן מידת נעליים: 41 גובה: 1.78 מוצא: פולני חיות מחמד: 2 כלבים וסוסה אחים: 3 חורגים ואחד חצי. צבע שיער: חום בהיר אורך שיער: כתפיים+ צבעת פעם את השיער? גוונים באיזה צבע? : גונים בלונד כיתה: יא תחביבים: רכיבה, חברים, מסעדות, בארים, לרקוד.. מוזיקה: רוק בעיקר להקה: foo fighters איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וטיפה ספרדית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? קנדה אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? המ לא מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? תשאלו אותי כשאהיה גדולה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? הממ מה הדבר הכי מביך שקרה לך? היו הרבה
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אין אחד כזה מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, סברינה, חברים יש חבר/חברה/קראש? יש.. ממה אתה הכי פוחד? מוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה שיושב לי על הלב באותו היום למה אתה הכי מתנגד? יש הרבה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אני פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שאנשים מסביבי מאושרים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? תלוי את ותרנית או עקשנית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? אמא- כן אבא פחות לבוש: ג'ינס וטישרט איפור: עיפרון מסקרה וסומק דברים אהובים מאכל: אוכל של אמא וג'ירף שתיה: דיאט קולה המקום האהוב לחופשה: תאילנד טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות פרי אהוב: תפוח ירוק ממתק: ואוו חח מכונית: מיני קופר שיעור: מת' חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: ירוק/ אדום מגזין: GO שם לבת: גיל שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: שאראס שחקנית אהובה: שחקן אהוב: תוכנית אהובה בטלוויזיה: השיר שלנו
אתר אהוב: תפוז? חיה אהובה: סוס חבר לאימייל: בדיחה: אין לי כוח אומר הרבה: ואווו מילה אהובה: ואווו חח נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: משינה דיסק אהוב: שהילה צרבה לי נשיא: קלינטון סלט: קיסר בשר: עוף תוספת לפיצה: תירס ארץ: ישראל עיר: ניו-יורק מקום אהוב: הבית ריח: חווה/דלק רעש: פרסות על הכביש טעם: שוקולד
רגש: אהבה מספר: 8 ספר: צלה של הרוח סבתא: נגה דגנים: ספיישל קיי דברים פחות אהובים אוטו: ישן ומגעיל. חח צבע: אין מורה: ג'ולי!!! שיעור: אנגלית יום בשבוע: ראשון חג: עונה: חורף חודש: ספטמבר ספורט: כל מה שקשור בכדור קבוצת ספורט: סרט: סדנה לעצבים, סרט מעצבן! שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: פירות שתיה: מיצים להקה: זמר: מזרחי זמרת: חיה: כל הזוחלים חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: בערך חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא מרצוני אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? בערך מישהו בגד בך? מקווה שלא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? כן הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? מגירות נחשב? דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? כן.. חח הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שלמות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: יש כמה לשמוע: יש כמה להיות כמו: כמוני הדבר האחרון ש: קניתי: דיאט קולה קראתי: עיתון עשיתי: שתיתי קפה סרט אחרון שראיתי? משהו ביס מספר אחרון שחייגתי: גליקוש דבר אחרון ששתיתי: קפה דבר אחרון שאכלתי: m&m פעם אחרונה שבכיתי: אתמול בלילה פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: אמא הבחור האחרון שדיברת איתו: איתו

זה ארוך!!!../images/Emo3.gifדאאמ

שם מלא: מורן צליל תחפושת: כלום, בפעם הראשונה תאריך לידה: 16.9.1990 מין: נקבה בית: וילה איפה עוד גרת? איכ מזל: בתולה מידת נעליים: 40 ומעלה חחח גובה: 1.73? מוצא: אשכנזיה חיות מחמד: כלב, סוס, חתולה ודגים אחים: אחות צבע שיער: רימון זוהר
[אחותי בחרה
] אורך שיער: עד החזיה ככה..הסתפרתי צבעת פעם את השיער? היום הרגע באיזה צבע? : רימון זוהר כיתה: י"ב תחביבים: סוסים
מוזיקה: רוק ישראלי וכדומה להקה: סינרגיה,בית הבובות,אינפקציה איזה שפות אתה מדבר? עיברית, אנגלית ומבינה רומנית יותר מתמיד אוהב ספורט? ככה איפה נולדת? ביה"ח וולפסון אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי באיזו תקופה, לרוב יום רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כה מה הם? יש לך גשר? היה יש לך משקפיים/עדשות מגע? ממש לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מיליונרית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? בעע מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חחח דיי איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כשקנו לי את אפולו מה הדבר הכי חשוב לך? אפולו יש חבר/חברה/קראש? כן ממה אתה הכי פוחד? להכשל מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על אנשים למה אתה הכי מתנגד? גזענות ודעות קדומות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? ביל גייטס פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? להצליח ברכיבה, חברים טובים, מוזיקה כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? לא את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא, הוא צריך ממש להתאמץ זה לא עניין של צ'אנסים החיים טובים לדעתך? לא כל כך היחסים עם ההורים טובים? כרגע כן לבוש: קפוצ'ון פוקס ענקי של אבא וטרינינג צהוב איפור: כרגע כלום אולי שאריות מסקרה דברים אהובים מאכל: פיצה שתיה: נסטי/ג'ינג'ר איל המקום האהוב לחופשה: כמה שיותר רחוק טעם גלידה אהוב: לימון פרי אהוב: יש כל כך הרבה
ממתק: פסק זמן מכונית: אי אפשר להחליט אעאעאע שיעור: אף חג: פסח כי הוא ארוך היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: צהוב/שחור מגזין: גו שם לבת: אושרי שם לבן: אושרי קבוצת ספורט אהובה: מכבי של משהו
חודש אהוב: ינואר ספורטאי/ת אהוב: אנקי שחקנית אהובה: דמי מור שחקן אהוב: . אהממ תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים, סאות'פארק, מרחק נגיעה, סמולוויל חחחחחח אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: סוסים חבר לאימייל: יובי בדיחה: אומר הרבה: "--- וחצי!!" מילה אהובה: כאילו נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי כשהוא מסודר ונקי ההופעה הכי טובה שראית: אביב גפן בכפר המוזיקה מזמןןןן דיסק אהוב: נשיא: ביל קלינטון! סלט: ניסואז בשר: אסאדו תוספת לפיצה: תירס/פטריות/גמבה ארץ: צרפת עיר: פריז מקום אהוב: אממ ריח: של אחרי הגשם רעש: פרסות על הכביש טעם: חמוץ רגש: אהבה מספר: שש ספר: צופן דה וינצ'י סבתא: שתיהן! דגנים: כריות נוגט דברים פחות אהובים אוטו: סובארו, מיצובישי צבע: ורוד מורה: כולם חוץ מדינהההה שיעור: כולם יום בשבוע: ראשון חג: יום כיפור עונה: קיץ חודש: ספטמבר ספורט: חח הכללל כמעט קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: ימי חיינו חח אתר: וואלה אוכל: קישואים שתיה: פסיפלורההההאיכס להקה: זמר: מושיק עפיה זמרת: אממ מזריות כאלה חיה: ג'וקים ועופות!!! חנות: פוקס מילה: מסצ'וסטס??XC?XX הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: חצילים ארץ: טורקיה עיר: נתניה מקום להיות בו: בי"ס ריח: של זבל רקוב רעש: .מכוניות אוטובוסים וזה רגש: קינאה תאריך: ספר: כולם חחחחח דגנים: הצהובים ללא סוכר ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא אבל צבעתי הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: קצת התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? נוווווט אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? בתמונות עישנת? כן כשהייתי ממש קטנה אבא נתן לי. שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לארון דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? לא נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שלמות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: המורה לספרות לשמוע: אביב להיות כמו: עידו תדמור הדבר האחרון ש: קניתי: דברים למתנה של שני קראתי: את ההוראות של המסכת שיער עשיתי: חפפתי הרבה צבע סרט אחרון שראיתי? הממ משו עם רוברט דה נירו מספר אחרון שחייגתי: עידן דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי:מים
פעם אחרונה שבכיתי: היום בבוקר פעם אחרונה שצחקתי: בטח כשהייתי בצח הבנאדם האחרון שנישקתי: לא זוכרת, אולי צביקה חח הבחור האחרון שדיברת איתו: לי

SoosKatan

New member
פאקקק

שם מלא: ליאור... תחפושת: פיית יער [בעעע] תאריך לידה: 31.10.92 מין: נ בית: ? איפה עוד גרת? חו"ל מזל: עקרב מידת נעליים: 40 ניראה לי גובה:כ- 169 מוצא:
חיות מחמד: 2 כלבות אחים: 3 אחיות צבע שיער: שטייני אורך שיער: בין הכתפיים לטוסיק D: צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : פסים כחולים כיתה: ט' תחביבים: רכיבה על סוסים ועוד... [הרבה] מוזיקה: גם הרבה
להקה: sum41 beatlles ויאו יש לי תיקיות שלמות של להקות מדהימות
איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, וטיפה צרפתית אוהב ספורט? הממ לא ממש איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? קצת מאמין באלוהים? לא ממש יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? - יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? וטרינרית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה.. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?
מה הדבר הכי חשוב לך? יש הרבה! יש חבר/חברה/קראש? כן ממה אתה הכי פוחד? לא יודעת =O אני לא בן אדם פחדן מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? ברגליים על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על סדר היום שהיה, וזה שיהיה למה אתה הכי מתנגד? התעללות בבעלי חיים ניראה לי אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? :| עצמי? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? רכיבה, ועוד כמה דברים מסויימים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? קצת את ותרנית או עקשנית? אווה עקשנית! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? רק אם אתה רוצה. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: מה איתו? איפור: למה מתה על זה דברים אהובים מאכל: סלט P: שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: כל מקום הוא נחמד בסופו של דבר טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: תפוח ממתק: במבה מכונית: >< אני לא עד כדי כל שיטחית שיעור: ביולוגיה חג: האלווין halloween היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: כולם חוץ מכתום בעע מגזין: עולם הכלב\עולם החי שם לבת: מאיה \ תומר שם לבן: תומר קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א חודש אהוב: אוקטובר ספורטאי/ת אהוב: >< שחקנית אהובה: :| שחקן אהוב: . :| תוכנית אהובה בטלוויזיה: הממ האלופה.. רבאק שיחזור כבר! אתר אהוב: תפוז? חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: יש בדיחה: ! אומר הרבה: OMG מילה אהובה: ? נעליים: כפכפים? תחנת רדיו: 100FM חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: מוניקה סקס ניראה לי דיסק אהוב: שייגעצ נשיא: - סלט: רגיל ביותר בשר: לא תוספת לפיצה: זיתים ארץ: נהדרת! עיר: תל אביב אני אוהבת מקום אהוב: החווה, הגינה, וכל מקום שאני לבד ריח: של הגשם רעש: של בעלי חיים טעם: מתוק רגש: אהבה? מספר: 44 ספר: יש כמה טובים סבתא: 2
דגנים: קוקו פאפס!!!!! דברים פחות אהובים אוטו: >< צבע: כתום!! בעעעעעעע מורה: לא יודעת שיעור: מתמטיקה!! יום בשבוע: ראשון חג: פורים עונה: קיץ! חודש: לא יודעת ספורט: כדורגל קבוצת ספורט: הפועל סרט: שאני לא אוהבת? לא יודעת XD שחקנ/ית: >< תוכנית: לא יודעת אתר: ? אוכל: אבוקדו! שתיה: קולה! איכס להקה: לא יודעת זמר: . :| זמרת: :| חיה: אין חיה שאני שונאת חנות: ? מילה: לא יודעתתתתתתת הופעה שהיית בה: אין הופעות מגעליות דיסק: אין דיסק מגעיל שיש לי! סלט: כרוב.. בעע ארץ: כל הארצות שמדברים בה ערבית כשפת אם XD עיר: טירה? מקום להיות בו: מקום עם יותר מידי אנשים :( ריח: של סבונים ונרות כאלה רעש: של בכי רגש: שנאה תאריך: ? ספר: לא יודעת דגנים: סיני מיניס ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? הממ.. מישהו לא, מישהי כן, לא מבחינה זוגית נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ניראה לי ראית את הבית הלבן? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? כן הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? אני מקווה שלא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן XD נתת למישהו לאפ דאנס? מה זה? כאפה? כן הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואף לשלמות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? איכס קרמבו חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: אף אחד. לשמוע: ? להיות כמו: אפחד הדבר האחרון ש: קניתי: צמיד ליד קראתי: עיתון עשיתי: למדתי לבוחן סרט אחרון שראיתי? הסיפור שאינו ניגמר בפעם ה100 מספר אחרון שחייגתי: להוט דבר אחרון ששתיתי: מים [כמה מפתיע!] דבר אחרון שאכלתי: ובלעתי? XD במבה. פעם אחרונה שבכיתי: היום. פעם אחרונה שצחקתי: היום. הבנאדם האחרון שנישקתי: נשיקה חביבה או אוהבת? XD הבחור האחרון שדיברת איתו: אתמול בלילה

RtOoNmY

New member
מותר לי כי אני חולה

וקפצו לי
שם מלא: רוני *חסוי* וירניק תחפושת: מרלין מנסון, יצא שולטט תאריך לידה: 4.7.91 מין: נקבה בית: דפוק? איפה עוד גרת? רמת גן מזל: סרטן מידת נעליים: 39-40 גובה: 165 ככה.. מוצא: יותר מידי.. עזבו חיות מחמד: חתולה אחים: אחד, גיא צבע שיער: כרגע שחור.. בכללי שאטני אורך שיער: סבבה כזה נו מה... צבעת פעם את השיער? עכשיו.. שטיפה לשחור באיזה צבע? : שחור בלאאט כיתה: י תחביבים: סוסים.. גיטרה.. כל מיני.. מוזיקה: כן בבקשה להקה: היהודים שולטים איזה שפות אתה מדבר? אני יודעת לקלל כמעט בכל השפות חח אוהב ספורט? כן איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? כה מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? אין יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא, פרופיל 97 אמןןןן!!! מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רוכבת.. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת.. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? שש לא מדברים על זה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 22-23.10.05 מה הדבר הכי חשוב לך? כנות.. כבוד יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מהלא ידוע מאמינה באהבה וירטואלית: פחות או יותר.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב היד על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? לישוןןן להרדם מהרררר למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת.. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לא יודעת.. כשיש לך אהבה את נאמנה? כן, תמיד את אוהבת ילדים? נראה לי.. את ותרנית או עקשנית? עקשנית בדר"כ אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חס וחתולה! ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תלוי החיים טובים לדעתך? אם תעשה אותם טובים הם יהיו.. היחסים עם ההורים טובים? לא לבוש: פיג'מה? איפור: עיפרון שחור דברים אהובים מאכל: אוכל אוכל אוכל שתיה: נסטי, ואני שתיתי את זה לפני שנולדתם המקום האהוב לחופשה: הולנד טעם גלידה אהוב: פסיפלורה פרי אהוב: אפרסק יאמי ממתק: קיט קט מכונית: BMW Z3 שיעור: סוציו' חג: פורים יא מן היום הכי אהוב בשבוע: שני נראה לי צבע: שחור\אדום מגזין: מעריב לנוער איי גס.. שם לבת: לא יודעת שם לבן: דין קבוצת ספורט אהובה: אין ממש חודש אהוב: החודש הכי קר ספורטאי/ת אהוב: לא יודעת שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . בארי ווטסון
תוכנית אהובה בטלוויזיה: או סי אתר אהוב: תפוז.. חיה אהובה: סוסקה חבר לאימייל: ההתאחדות
בדיחה: מישהו מטגן שתי נקנקיות. נקנקיה א': אהה מטגנים אותנו אנחנו הולכות למות!! נקנקיה ב': הא תראו איזה קטע.. נקנקיה מדברת... =\\ אומר הרבה: תכלס? מילה אהובה: אין נעליים: אול סטארס תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: אורפנד לנד בתאטרון שנה שעברה.. היה מדהים דיסק אהוב: לא יודעת.. נשיא: בלאא סלט: מלפפון ועגבניה בשר: טעים תוספת לפיצה: כלום ארץ: הולנד עיר: דורנה מקום אהוב: אין ממש.. ריח: 212 on ice גברים רעש: מים זורמים טעם: ררר רגש: שמחה.. אהבה מספר: לא יודעת ספר: תעתועים\ ריצ'ארד באך סבתא: מתה דגנים: כריות דברים פחות אהובים אוטו: פורשה צבע: כתום מורה: עירית שיעור: תנ"ך יום בשבוע: ראשון בלאט חג: סדר פסח נראה לי חח.. יותר מידי זמן משפחה.. עונה: קיץ חודש: יולי ספורט: לא יודעת קבוצת ספורט: אין נו סרט: לא יודעת שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: חריף שתיה: מוגז להקה: אין זמר: . זמרת: חיה: חנות: פופ שופס למיניהן מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: קיסריה מקום להיות בו: קיסריה בית ריח: רעש: שעובדים בגינה רגש: תאריך: 14.8.06 ספר: דגנים: בריאים כאלה חח ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: לא בכית: לא צחקת: בערך גרמת למישהו לצחוק: כה קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כהה חח נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? בטלויזיה חח עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת?כן רכבת על פיל? כן הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? הפשטתי אותן והורדתי להם את הראש.. נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)?כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה?לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב?כן רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית נראה לי קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שלמות חתולים או כלבים? גם וגם אוכל או ממתקים? ממתקיםם קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: תפוצ'יפס קראתי: את השאלון? עשיתי: כתבתי סרט אחרון שראיתי? לדפוק חתונה מספר אחרון שחייגתי: 1010* דבר אחרון ששתיתי: תה דבר אחרון שאכלתי: חביתה פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: קודם הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו: אורי

Ontario R Z Y H

New member
עוד יומיים ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שם מלא: משמה תחפושת: כלום, סתם איקסים "מפחידים" על העיניים, וליפסטיק שחור
ה-תחפושת תאריך לידה: 07-03-1992 עאעא אעוד יומיים
מין: נקבה בית: איכ איפה עוד גרת? רק פה לצערי הרב... קיסריה בעע מזל: אין (מזל דגים) מידת נעליים: 38 בערך גובה: 1.64 בעעעעעעעערך מוצא: הרבה מדי חיות מחמד: 2 חתולות, כלבה מפגרת, וסוס כוסון אחים: אין... צבע שיער: חום, בשאיפה לשחור (כןןןןןןןןןן בטח) אורך שיער: אמצע גב צבעת פעם את השיער? עוד לא באיזה צבע? : !!!!!! כיתה: ט' ? תחביבים: סוסים, חברים, מוזיקה: רוק, מטאל להקה: הרבה להקות איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית אוהב ספורט? ממש לא! איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? ~RacH~ יש לך גשר? אין, לא היה ולא יהיה יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? טחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? רק אחד??.......:S מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אני חושבת שהמסיבה ביום חמישי XD איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 07.07.2005
ו01.09.2006 אני חושבת מה הדבר הכי חשוב לך? סוס, חברים...... =/ יש חבר/חברה/קראש? אין לי מושג ! ממה אתה הכי פוחד? לאיודעתת מאמינה באהבה וירטואלית: בערך אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בפחחח על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כלום למה אתה הכי מתנגד? בצפר אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אפחד פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? אההא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מעטים הדברים כשיש לך אהבה את נאמנה? לגמרי את אוהבת ילדים? שונאתתתתתתתתתת את ותרנית או עקשנית? עקשנית אחושרמוטה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי החיים טובים לדעתך? NEXT היחסים עם ההורים טובים? לא לבוש: ג'ינס וסווצ'רט איפור: עיפרון שחור (כולם צועקים בבית "אעאעאעא פריקיייייייייייייייייית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" תאכלו פתות) דברים אהובים מאכל: אוכל שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: ארה"ב
(27.03) טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות פרי אהוב: בננה ממתק: לאיודעת מכונית: מיני ספורט, שתי דלתות, גג נפתח בצבע שחור
שיעור: איכ, אפחד מהם! חג: חנוכה? היום הכי אהוב בשבוע: ספושבוע צבע: כחול/שחור/אפור/לבן/אדום מגזין: ראש 1? שם לבת: רייצ'ל שם לבן: בן, אֶרוֹן קבוצת ספורט אהובה: טחחחח חודש אהוב: מרץ כמובן ספורטאי/ת אהוב: לאיודעת שחקנית אהובה: אע בר בלפור מדהימהה שחקן אהוב: טחח יובלי מנדלסון
תוכנית אהובה בטלוויזיה: הרבה אתר אהוב: אע חיה אהובה: הרבה חבר לאימייל: הממממממ הבנות מארה"ב? בדיחה: וואה אומר הרבה: דאמט מילה אהובה: דאמט נעליים: ואנס תחנת רדיו: אם רק הייתה תחת רוק ומטאללללללללל אע חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: שייגעצ דיסק אהוב: המממ כרגע פינק פלויד החומה נשיא: טחח פדו סלט: של סבא בשר: יאמי תוספת לפיצה: זייתים ירוקים דהה ארץ: ארה"ב עיר: בוסטון מקום אהוב: חווה בארה"ב, הבית של שחשח ריח: מממ רעש: מוזיקה טעם: טעים רגש: מספר: 7 ספר: מישהו לרוץ איתו! סבתא: =] דגנים: איכ דברים פחות אהובים אוטו: הההההההההההההאאאאאאאאאמממממ צבע: ורוד אייייייכ מורה: כולם/כולן שיעור: הכל יום בשבוע: הכל חוץ מסופשעים חג: פסח איכ עונה: קיץ? חודש: לאיודעת ספורט: איכ ספורט קבוצת ספורט: אכ ספורט סרט: הממממממ שחקנ/ית: משמה אגם רודברג תוכנית: אעעע אתר: הממ אוכל: סושי איכככככככככ שתיה: רד בול בעעעעעע להקה: בקסטריט בויז חח זמר: הממ זמרת: חיה: נחשים חנות: TNT מילה: ... הופעה שהיית בה: נו די שאלות מסריחות!! דיסק: סלט: ארץ: ישראל עיר: קיסריה מקום להיות בו: ריח: רעש: מוזיקה מעפנה רגש: תאריך: 08.01 ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: בערך חיבקת מישהו: כן בכית: לא סתם רעדתי מכאבים צחקת: בערך גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: אוכל חחח הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: יכול להיות התגעגעת למישהו: בערך האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? ברור=] נזרקת על ידי מישהו? בערך מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? הממ ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן
שתית אלכוהול? מה? אני? א-ל-כ-ו-ה-ו-ל-?-?-?-? פאק לא!!!!!!!!!!!!!!!!
אמרתי דברים טיפשיים נכון רוני, איגור, סימון, זוהר, דן, חחחח עוד מישהו??? XDD עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? ברור! ה-משחק ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא (לא אומרים מה אמרתי כשהייתי שיכורה...XD) ביקרת בארץ אחרת? אכן צבעת בספר צביעה? ברור! עשית אמבטיית קצף? כןן טסת? כן שטת?כןן נסעת ברכבת? יאפ רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן, מלאך קטן שכמוני (האא NOT!) נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? תמיד חחח דיברת בשיעור? תמממממממממממייייייד פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים (לא לביקור)? מסתבר שכן, אבל אני לא זוכרת את זה עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? יאפ השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא :-O פגשת סלבריטי? כןן עברת על החוק? בטח אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? הממ NEXT נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? אולי רצית להרוג מישהו? ולא רק אחד נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? שו? הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לאיודעת חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל דה חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: את כל המורים בעולם, את הפרחות, הערסים, הפקאצות, ועוד הרבה אנשים טחחח לשמוע: מוזיקה=] להיות כמו: אפחד הדבר האחרון ש: קניתי: אוכל? קראתי: רחש תת-סיפי עשיתי: דיברתי במסנ סרט אחרון שראיתי? הממ היום בערב אני רואה שוב את מישהו לרוץ איתו=] מספר אחרון שחייגתי: שחשח דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי: סלט יווני דוחה פעם אחרונה שבכיתי: הממ פעם אחרונה שצחקתי: הממ הבנאדם האחרון שנישקתי: עא הבחור האחרון שדיברת איתו: איגור ובןבן

Ontario R Z Y H

New member
הממ

א', זאת לא אני, זאת סתם תמונה מהאינטרנט.... ב' בנזונה של קעקוע, בכיף הייתי עושה... אבל, יש לי הורים

מנסה כי משעמם..

שם מלא: שיר תחפושת:ממ..סוג של בלרינה (?) תאריך לידה: 12.1 מין: רק בטוח
בית: עזבו שטויות איפה עוד גרת? בבית של השכנים מזל: גדי מידת נעליים:38 ככה גובה: 1.60 ו.. מוצא: גרמני עירקי חח חיות מחמד: אין
אחים:2 אחיות צבע שיער: חום כזה אורך שיער: מממ עד אמצע-סוף הגב צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : - כיתה: י"א תחביבים: ... מוזיקה: תלוי במצב רוח להקה: - איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית וקצת גרמנית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? יום..ולילה רגיש לדגדוגים? יותר מידי מאמין באלוהים? אולי יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם?לא זוכרת יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מאמנת/רוכבת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? - איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? - מאמינה באהבה וירטואלית: מממ לא ממש אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? 2 מספיקות לי, תודה. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על מה לא?
למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אף אחד פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? מממ אולי מה הדבר שעושה אותך מאושרת? סוסים, שטוב לאנשים מסביבי כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן אבל רק שהם חמודים חח את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן למה לא החיים טובים לדעתך? בד"כ כן היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: יפה איפור: גם חח דברים אהובים מאכל: שוקולד שתיה: מממ... המקום האהוב לחופשה: הולנד
טעם גלידה אהוב: מסטיק
פרי אהוב: ממ.. ממתק: הכל מכונית: ספורט שיעור: חופשי חג: הכל היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: - מגזין: - שם לבת: דניאל שם לבן: דניאל קבוצת ספורט אהובה: הא?! חודש אהוב: יולי
חחח ספורטאי/ת אהוב: אני
שחקנית אהובה: - שחקן אהוב: . - תוכנית אהובה בטלוויזיה: מגרש ביתי/או.סי וכאלה..או דברים ביורוספורט
אתר אהוב: - חיה אהובה: סוס חבר לאימייל: - בדיחה: - אומר הרבה: כלום מילה אהובה: נעליים: עם עקב תחנת רדיו: - חדר בבית: סלון ההופעה הכי טובה שראית: - דיסק אהוב: - נשיא: - סלט:של ארומה
בשר: - תוספת לפיצה: זיתים ירוקים חח ארץ:הולנד/גרמניה עיר: - מקום אהוב: חווה ריח: - רעש: פרסות של סוסים על הכביש טעם: מתוק רגש: אהבה מספר:- ספר: - סבתא: סבא חחח דגנים:כריות דברים פחות אהובים אוטו: מכוער גדול כזה צבע: חום חרא מורה: רותי שיעור: - יום בשבוע: - חג: כלום עונה: חורף חודש: - ספורט: - קבוצת ספורט: - סרט:- שחקנ/ית: - תוכנית: - אתר: - אוכל:דגים
שתיה: קולה להקה: - זמר: . - זמרת: - חיה: חתול חנות: - מילה: - הופעה שהיית בה:- דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן

המשך...

האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן חח נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא שידוע לי
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? ען ראית את הבית הלבן? בתמונה עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת
ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן
טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא
הכנת אתר אינטרנט? לא חח שיחקת בברביות? ברור נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא חחח דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא בדיוק יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? כן שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? לא נראה לי שברת למישהו את הלב? חושבת שכן רצית להרוג מישהו?כן חחח נפלת מכסא? לא נראה לי חח נתת למישהו לאפ דאנס? ששש... הלכת מכות? כן אבל לא רציני
זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות וגם לוקחת בקלות חתולים או כלבים? כלבים!!
אוכל או ממתקים? ממתקים
קרמבו וניל או מוקה?וניל!! חורף או קיץ? קייץץץץץ
מה או מי היית רוצה...? להרוג: מואאהההאה
לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: לא זוכרת קראתי:את השאלה הזאת
עשיתי: עניתי על השאלון סרט אחרון שראיתי?גבר מי שמטפלת מספר אחרון שחייגתי: לא זוכרת ואין לי כח להביא את הטלפון..אולי לכפרה.. דבר אחרון ששתיתי: מיץ דבר אחרון שאכלתי:שוקולד פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: -- הבחור האחרון שדיברת איתו:מייק

למעלה