טווופיייקקקק

angel of Death

New member
ביולוגיה רולז../images/Emo70.gifו..../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

אם אתם רוצים אפשר לעשות ניסויים על המורה שלי
אני בטוחה שזה לא ממש יזיז לה
אוקיי...סביר להניח שהיא אפילו לא תרגיש

BlueBeIl

New member
איזה כיף../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif../images/Emo99.gif

בתור פרוייקט הגמר של תנ"ך (נו ברור שלא יהיו בחינות בגרות, אולי רק כמה כדי להזמין בוחנים חתיכים) יהיה לעשות פאנפיק שלם על הספר השישי, שבטח יצא בעשור הבא.... יהיה שיעורי מוזיקה בסנגון של הסרט הזה של גק בלאק School Of Rock, שמלמדים בו על סגנונות שונים של מוזיקה, פאנק, פרוג רוק, אינדי, רוק אלטרנטיבי, בלאק מטאל, וכו' וכו'.... יהיו גם מורים קבועים לתת שיעורי גיטרה ופסנתר ותופים ומה שירצו ללמוד, ובמחסן יהיה סטוק של גיטרות חשמליות, בסים, ועוד דברים נחמדים כאלה
. לכל אחד יהיה גם חדר משלו שעל הקירות שלו הוא יוכל לתלות תמונות ופוסטרים וכל מיני שטויות כאלה, אבל כולם ילכו לישון בכל מקרה ביחד

Gizmo15

New member
עזבי חדר, נתלה באולם../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אני רואה את כל הקירות של האולם מלאים בשכבות על גבי שכבות של פוסטרים, כשאני תולשת את הפוסטר ג'ק ספארו של לירון כדי לחשוף פוסטר ספייק, ושניש תולשת את הפוסטר ג'סטין טימברלייק של בריטני כדי לחשוף פוסטר גייל הרולד
עננק

BlueBeIl

New member
חחח../images/Emo142.gif

אבל מה עם החלנות???. והתריסים??? חשבתי שזה אמור להיות כמו מקדולנדס כזה

שניש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif

אולי אני אמצא פוסטר של ג'סטין וגייל ביחד
נחמד...

Gizmo15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifL../images/Emo6.gifL../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

קקקקקקררררררררררררררעעעעעעעעעתתתתתתתתתתת אאאאאאווווותתתתתתתתיי
שכפול בני אדם
המון המון גורנים קטנים שיתמזמזו וישתלטו על העולם וישמידו את כולם, שיקפצו מהר אחרי שיצפו כל היום בגורנים
לשון- יסובבו בקבוק
לקח לי שנה להבין מה הקשר לבקבוק
קונספירציה לשיפור ציון
משימה - לבנות בית בובות של הארי פוטר
אנדרס סנייפ
יישומי מחשב- הציון ייקבע לפי מספר הודעות חודשיות בפורום
להיות בחוץ- עעעעעעענננננננננקקקקקקקקק
או אף יקפץ בין פרחים צהובים כשסביבו מרחפים זרעים של סביון
אם בחורה אומרת לא היא מתכוונת כן
ההשכממהההה שללל אווורררהההה
יש לי רעיון יותר טוב- במקום שישמעו את הסרטים באוזניות, ישמעו אותם במערכת סראונד אדירררההה, ואלה שלא רוצים לשמוע, ורוצים לישון- ישימו אוזניות שבהן ישימו בלופ כל הזמן שיר אחד- שיר הנקרא "שקט", שכל אחד ששומע אותו שומע רק שקט כל הזמן
(תמיד חשבתי שצריך להמציא כזה)
צוק במכתש רמון
מפוחית
אוףףףףף, זה מעוללההההה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif* מפזזת בחדר באושר*

(בהרשא סיגל
) הא.. בואו נראה: מבנה דבר ראשון זה יהיה ביצפר באנגרים כאלה( כאלה מבנים ענקיים של אזוריי תעשיה-לבורים) הוא יהיה מלא בכלמני חדרים פרטיים למי שרוצה.. ודירות לבוגריי ביתהספר שלא רוצים לעזוב ולמורים. החדר הכללי יהיה מלא במזרנים כריות שמיכות וכו'.. כזה מקום שהולכים בו יחפים כל הזמן, וחצר כזאתי לקומזיצים. הקירות יהיו מקושטים בציורים ש ל חבריי פורום מוכשרים, ויהיה לנו אולם קולנוע כזה מנהגים יהיו לנו כלמני מנהגים ומסורות כמו חניכה מיוחדת לאנשים חדשים שבאים, מדיי שנה נשרוף את דמותו של הארי על מזבח מדוהר בו שבמשך חג שבו יוזמנו הלהקות האהובות עליינו והזמרים. לימודים אז ככה זה יהיה על בסיס של ביצפר דמוקרטי, שבו כל אחד בוחר איזה שיעורים הוא רוצה להשתתף בהם, יהיו מגמות אומנות עם מורים ותהיה מגמת מוזיקה שבה ילמדו מורים בישים ארוכי שער(~שיעול~ להקות רוק,בריט פופ~שיעול~) יהיו כמה שיעורים שיהיו חובה: ~ ערביי שירה בציבור ~ שיעור סגידה לתנ"כ האחד והיחיד- מדריך הטרמפיסט.. כמו כן ספרים נוספים להם אנו סוגדים. פעםמ בחודש תעלה מגמת תאתרון מופע או הצגה ויהי אגניב. מדיניות ~אין לצפות בסרטים ש ל דניאל רדקליף ~להתפרץ לתוך חדרים שנשארים פתוחים ולצעוק "אההה אתם מתנשקים!"|סגדש| ללא הבדל של מה נעשה בחדר וכמה אנשים יש באותו רגע בחדר. ~ אונס קבוצתי רק אחריי השעה 23:00 ~ אין כיבוי אורות ~ טיול ליפן/אוסטרלי/ספרד וכו' פעם בשנה. ~ בדיחות שחורות מותרות בהחלט הא... כן, חנות של הפורום בו יימכרו דברים למימון הטיסות שלנו לחו"ל שיוצרו ע"יינו. וסניף של דומינוס פיצה בצמוד, שבו עובדת שליחת הפיצה הכוסית שניצל.

^____^

אולם קולנוע = ישמשו לערבי רוקי וכד'?
ובקשר למנהגי חניכה לחדשים -
אני בעד לסמם אותם, לשים אותם בכותונת משוגעים ולכבול אותם לכסא בשורה הראשונה, לתפוס להם את העיניים ולחבר את הראש שלהם לאלקטרודות (נו איך שלא קוראים לזה) ואז להראות להם כל מיני שטויות מפגרות והם לא יוכלו לברוח ^____^ הממ יש לי רעיון כבר לקליפ, זה הולך במעברים חדים: *אורן של הבית בובות קופץ ומדובב ע"י עצמו* "אני די די די אני די פנתר" *תמונת ישבן של אורן מבזיקה למאית שנייה* *האנשים בבית בובות קופצים כשאורן מדובב אותם בקול דק* "אני די די די אני די פנתר" *תמונת אורגיה מעזריאלי* *כל שאר הפלאשים שאורן הכין לבלוג טי.וי* *יאווי אקשן* *סלט כרוב* *תמונת פורומיסטים מסוממים מהמפגש אצל אור, התמונה מתחילה להסתובב לאט ואז מהר מהר המהר מהרררר והופכת לספירלה של כל מיני צבעים חזקים* *הכתובת "צומיייייי" מבליחה* *הפרצוף של בריטני עוה מתחתי המסך ודוחף את הכתובת* *הכתובת מתרוממת מעל הראש ואז קופצת עליו כמה פעמים, חזק!! כשבכל מהלומה פרצופה של בריטני עובר מטמורפוזה והופך ל-
* *הרקע מסביב הופך לכל מיני נקודות צבעוניות שזזות* *משני הצדדים מגיעים פורומיסטים ואוגרים מרקדים* *שובל אור מואר על מרכז המסך ולתוכו יורד סנייפ בבגדיי טרנסווסטייט* *הילה קופצת על סנייפ, מפילה אותו על הארץ ומתחילה לאנוס אותו* *כל שאר הפורומיסטים מפסיקים לרקוד וקופצים גם בערימת ילדים* *הערימה עוברת מטמורפוזה והופכת לחתול* *שיפוד ארוך מגיע מן הצד, החתול מביט עליו בבלבול* *שיפוד ארוך ננעץ בגוף החתול, ועיני החתול הופכות ל X_X* *מתרחקים מהמסך ורואים את אורה אוחזת בחתול ומרימה אותו מעל מדורה* *ממבט חזיתי עוברים למבט מלמעלה* *אורה והחתול נעלמים והמדורה מלמעלה עגולה והופכת לתפוז* התפוז טס אחורה מהמסך* *משני צידי המסך באים 2 פורומיסטים כתומים ונעמדים מחזיקים ידיים* *מתמסמסים פנימה : מכל צד סוגר כתום* *התמונה הופכת לסמל של תפוז* כעכלכ צחי? אתה יכול לעשות את זה?

אממ בעצם...

גם אני יכולה לעשות את זה ^_^ אבל אני צריכה שתזכיר לי איך עושים שתהיה מוזיקת רקע... אה ואני גם צריכה את הפלאשים של אורן+דיבובם אממ למרות שאפשר בעצם פשוט לוותר על החלק שלהם. אוקיי ^^

De-Panther

New member
אל תוותרי!!../images/Emo3.gif פשוט|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תקחי את בית הבובות שהכנת תעשי סרט שבו אני קופץ וסרט שבו כל השאר קופצים ואחר כך אני פשוט אשלח לך קובץ עם הקול שלי
זה יצא יותר שווה ככה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif*סוגדת*

אוו מיי פאקינג גאד(דאגלס אדאמס כמובן) זה פשוט- ההודעה הכי חולנית ושולתת שראיתי בחיים שלי. מישהוא צריך לתת לך פרס! (אני אומרת פרס שולתת השנה במושיצ הזהב שאומנם לא הייתה אבל.. עדיין!)

מאדימה כצבע שיערי [c)JK)] ^__^

ובכן הקליפ נועד לשקף את אופי הפורום, אמ
וכזה הוא, כלומר, חולני ושולת ^^ *מרגישה בלתי ראוייה למלים אלו מפי
אורה
*

thebaby

New member
מחשבים+פיזיקה+עצלנות../images/Emo101.gif

*נסקל* גם תורת הכורסא זה נחמד
אני אביא את המורה שלי לVB(שפת תיכנות) הוא בונה משגרי טילים להנאתו

De-Panther

New member
אהבתי את רוב הדברים|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שהציעו כאן
אבל שכחתם שעורי ספורט!! מה עם השעור הזה שבו יש בנות שקופצות ועושות כלמיני פעילויות שאפשר לראות בהן תנוחות נורא נחמדות??
אבל בקשר למבנה... לדעתי צריך שבמיטות שלכולם יהיו בחדר הענקי ההוא צריך להיות כיסוי כזה... כמו בארמונות וכל זה... דמט תתנו קצת פרטיות אם זה יהיה ככה בכל לילה
ואם כבר אתם תאלצו להיות איתי ככה כל לילה... אז בימים חמים וכל זה אני הולך בלי חולצה ולפעמים גם רק עם בוקסר... או עם בוקסר וחולצה... אבל בדרך כלל יהיה חסר לפחות פריט לבוש אחד
וגם צריך מקלחת אישית לכל אחד ושהמים תמיד יהיו חמים!! ושיהיו כמה ג'קוזים!! ושתיהיה גם בריכה מחוממת כזו... וצריך גם כלמיני מעברים סודיים... ואולי נתחנן מבנה כזה??

Gizmo15

New member
בררריייכככהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

עזוב בריכה, שיהיה אגם^^

למעלה