טוטאליות! ( מה שלומכם אנשים יפים?
אצלי בחיים יש הרבה טוטאליות! יש אצלי הרבה שחור ולבן,ונא לא לנסות לשכנע,אני יודע....! אז הייתי חייב קצת להתרכז ולחשוב הרבה הרבה על הדיאטה שנלחמתי בה המון ותמיד כשדיברנו כאן על העצמה,נצבט לי מעט ה
בחיים שלנו יש מעשים מעטים,ויש המון המון תיאוריות. לא תמיד,אם בכלל אנו משכילים ליישם תאוריות,רצונות,מאוויים,וחלומות. הפסקתי לעשן לפני יותר מחמש שנים,ככה,בבת אחת,במוצאי שבת אחת. למה? כי הצלחתי,ואין הסבר המניח את הדעת גם לי,אנ,שהפסקתי בעצמי. אז למה לקח לי המון המון זמן להחליט שאני מוכן(להחליט? לא מדויק?) ממש עכשיו,ודווקא עכשיו להגשים חלום? הרי תמיד רציתי,ויש הוכחה...אמרתי לחבר טוב,לפני כחודש,"אני מוכן לשלם אפילו 20000 ש'ח,רק להוריד את ה 15 קילוגרם המיותרים שלי במכה" ואני לא בטוח שאני בכלל שמן,אבל לעיתים אני מאד רוצה משהו,ויכול לחשוב על עניין היישום שלו המון,אבל היישום לא מקבל צורה פרקטית,הוא נשאר אי שם,הרחק בתיאוריה,מאחור.... אז נשאלת השאלה,שןב,למה דווקא עכשיו? אולי כי אדם צריך,להגיע "למשבר אישי",בכדי ליישם,בלי לדבר? אולי כי צריך לחשוב הרבה על משהו לפני שהוא מיושם? ואולי זה קשור למבנה האישיות שלי? ואולי אביבה תמיד מנצחת עם ה "גם וגם",כי נראה לי שזה איזה מיקס של משהם... ניצלתי את הזמן בכדי להפנים,(בלי שהאינטרנט יפריע הרבה בתקופה הקריטית) את העובדה שאני בדיאטה,ולא באיזו הרפתקה לא רצינית,הייתי חייב את הלבד שלי,גם במונחים של חיי האישיים! במילים אחרות:חשתי שאני חייב להתרכז! וזה הצליח לי בינתיים,ואני ממש לא שאנן,להיפך,יודע בכל רגע נתון מה קורה אצלי בבטן,קשוב יותר לגוף שלי,ואולי גם לעצמי. נשמע לכם מוזר אולי,אבל זה מאה אחוז אני! מה אתם אומרים חבר'ה,מה צריך בחיים בכדי לקבל החלטה ו"לרוץ עליה",ולא סתם לבלבל את השכל.... בעוד חודשיים לערך אסיים את הפרוייקט שלי,שכולל גם אימון ביתי קל עם משקולות,ואז ההתמדה תצטרך להיות המבחן האמיתי שלי! יש מיקרים שגם אנשים לא מתמידים,מתמידים בהם מאד,זה מה שיפה בחיים... אישה אורחת,טל'ושקלה,אביבה,דירסט,איילת,מה שלומכם? מאחל לכם לילה טוב,ואומר לכם שאתם אנשים יקרים,מכל נקודת מרחק וזמן... להשתמע.
אצלי בחיים יש הרבה טוטאליות! יש אצלי הרבה שחור ולבן,ונא לא לנסות לשכנע,אני יודע....! אז הייתי חייב קצת להתרכז ולחשוב הרבה הרבה על הדיאטה שנלחמתי בה המון ותמיד כשדיברנו כאן על העצמה,נצבט לי מעט ה