טוטאליות! ( מה שלומכם אנשים יפים?

טוטאליות! ( מה שלומכם אנשים יפים?

אצלי בחיים יש הרבה טוטאליות! יש אצלי הרבה שחור ולבן,ונא לא לנסות לשכנע,אני יודע....! אז הייתי חייב קצת להתרכז ולחשוב הרבה הרבה על הדיאטה שנלחמתי בה המון ותמיד כשדיברנו כאן על העצמה,נצבט לי מעט ה
בחיים שלנו יש מעשים מעטים,ויש המון המון תיאוריות. לא תמיד,אם בכלל אנו משכילים ליישם תאוריות,רצונות,מאוויים,וחלומות. הפסקתי לעשן לפני יותר מחמש שנים,ככה,בבת אחת,במוצאי שבת אחת. למה? כי הצלחתי,ואין הסבר המניח את הדעת גם לי,אנ,שהפסקתי בעצמי. אז למה לקח לי המון המון זמן להחליט שאני מוכן(להחליט? לא מדויק?) ממש עכשיו,ודווקא עכשיו להגשים חלום? הרי תמיד רציתי,ויש הוכחה...אמרתי לחבר טוב,לפני כחודש,"אני מוכן לשלם אפילו 20000 ש'ח,רק להוריד את ה 15 קילוגרם המיותרים שלי במכה" ואני לא בטוח שאני בכלל שמן,אבל לעיתים אני מאד רוצה משהו,ויכול לחשוב על עניין היישום שלו המון,אבל היישום לא מקבל צורה פרקטית,הוא נשאר אי שם,הרחק בתיאוריה,מאחור.... אז נשאלת השאלה,שןב,למה דווקא עכשיו? אולי כי אדם צריך,להגיע "למשבר אישי",בכדי ליישם,בלי לדבר? אולי כי צריך לחשוב הרבה על משהו לפני שהוא מיושם? ואולי זה קשור למבנה האישיות שלי? ואולי אביבה תמיד מנצחת עם ה "גם וגם",כי נראה לי שזה איזה מיקס של משהם... ניצלתי את הזמן בכדי להפנים,(בלי שהאינטרנט יפריע הרבה בתקופה הקריטית) את העובדה שאני בדיאטה,ולא באיזו הרפתקה לא רצינית,הייתי חייב את הלבד שלי,גם במונחים של חיי האישיים! במילים אחרות:חשתי שאני חייב להתרכז! וזה הצליח לי בינתיים,ואני ממש לא שאנן,להיפך,יודע בכל רגע נתון מה קורה אצלי בבטן,קשוב יותר לגוף שלי,ואולי גם לעצמי. נשמע לכם מוזר אולי,אבל זה מאה אחוז אני! מה אתם אומרים חבר'ה,מה צריך בחיים בכדי לקבל החלטה ו"לרוץ עליה",ולא סתם לבלבל את השכל.... בעוד חודשיים לערך אסיים את הפרוייקט שלי,שכולל גם אימון ביתי קל עם משקולות,ואז ההתמדה תצטרך להיות המבחן האמיתי שלי! יש מיקרים שגם אנשים לא מתמידים,מתמידים בהם מאד,זה מה שיפה בחיים... אישה אורחת,טל'ושקלה,אביבה,דירסט,איילת,מה שלומכם? מאחל לכם לילה טוב,ואומר לכם שאתם אנשים יקרים,מכל נקודת מרחק וזמן... להשתמע.

spectacular

New member
היי עוזי,תגעגתי אליך../images/Emo39.gif

החלק שאני אוהבת בתהליך קבלת החלטה, הוא הרגע שבו אני יודעת שהחלטתי, זה רגע בלי דיבורים ובלי התלבטות, רק הרגשה של שלוה מסוימת ובטחון, כמו הסרת צעיף,או אור נדלק, אני שמחה בשבילך,

ואיזה כיפית התחושה הזו.....

תגעגעתי גם,כיף שלפעמים מכניסים שינויים לחיים.הפעם זה לתמיד,ואני אומר זאת מהבטן,שכבר לא רעבה ללא הפסקה,אפילו שאני קרוב לעיריית ת`א... יש עייפות,ויש מאבק,וזה יותר מתוק מהשובע ההוא של פעם. יש תחושה של פחות משקל והיא תלך ותתעצם בחודשיים הבאים. מה אתך טל,ביצירה,ובכלל....כל דבר בעיתו ואני תמיד יודע שמה שנכון לי עכשיו,מחר יכול להתהפך. אז הכי חשוב שעכשיו טוב,וגם טוב שאני עובד יותר,למרות שאני גם לא אוהב לעבוד....בינתיים להשתמע,אני לא בבית. עונה לכם מהנייד. ביי עוזי

../images/Emo45.gif

גירוי כלשהו מניע אותנו אל.... העיקר שאתה שם שם זה מקום נפלא רצוי לכל החיים(הפרוייקט) להיות קשוב לגוף ולעצמך כל הכבוד ובהצלחה שלומי טוב ותודה

אישה

תודה על העידוד,ובכלל.........אתם כולכם חלק גדול בהצלחה שלי. חשבת על זה ? סתם מעניין אותי. הכי חשובה כרגע, ה מ ח ש ב ה ו ה ר י כ ו ז שגורמים למודעות יותר מגובשת,ובכך מחזקים אותי. יום נעים אישה,תודה על מחיאות הכפיים,שומע עד כאן,ברמת גן. להשתמע

בטח

כל מילה נוגעת עוזרת נו כמה ירדת?
מה דעתך לצעוד כל ערב...הערבים נעימים וההליכה כייפית.

אישה יפה,מה המצב?

נעלמת לי,בין כל ההודעות,לא ראיתי אותך.... חחחחחחח
רק איתך אני מרשה לעצמי לצחוק ככה....... ירדתי בשבועיים 3 קילו,והפנים שלי כבר רזות יותר,הבטן ירדה מעט בחלקה הקריטי,וגם חולצה L,עלתה עלי באופן סביר היום,וזו ממש רק ההתחלה,עוד לא הפנמתי את הדיאטה,ואני נמצא בתהליך מאד קשה של למידה והפנמה,כל העת בלי להפסיק,ויודע שזהו המבחן האמיתי שלי!.... זה שכולם אומרים לי על שהפסקתי לעשן לפני חמש שנים ביום אחד:"כל הכבוד" לא עושה לי את זה,כי אני לא מרגיש גיבור,או כל מה שתירצי,בכל הנוגע להפסקת העישון! ולמה? כי זה התחיל בקלות,בבעיטה ובגועל,ואחרי מספר ימים ידעתי שאני ממש נגעל מהדבר הזה שנקרא סיגריה,ומכיון שזה בא בקלות,אני לא ממש מעריך זאת. אם אשמור על המשקל שאוריד בחודשיים הבאים,יהיה זה הישג מבחינתי,ואני יודע זאת,וחושב שהכי חשוב כאן זה לדעת.... הייתי פעם אצן ואף השתתפתי במרתון ופעמיים במיני מרתון,ובכל זאת,מאד קשה לי לחזור לפעילות גופנית,גם כשהמדובר בהליכה. זה משעמם אותי,ומה שאני עושה זה לא פעילות אירובית,אלא פעילות אנאירובית מרים משקולת של 10 ק'ג 3 פעמים ביום,ואלוהים,מה שזה עושה.... מקווה ששאזור כוחות בעתיד לרוץ מעט,לא הרבה זמן,20 דקות ביום,זה מדבר אלי יותר,לעת עתה,אני לא עוסק בפעילות אירובית. את המישקולות אני מניף בפול ווליום,עם הקצב..... לילה טוב אישה,סליחה שלא ראיתי אותך בזמן... עוזי

בוקר טוב

יפה לנו ונחמד
ולפינת החגיגות
3 קילו
התחלה טובה אני מזמינה אותך לתחרות שלנו. אנחנו קבוצה של ארבעה (לא זוגות) שני הגברים חתמו על 8 קילו ושני נשים על 4 קילו עד ה 1/7 ....נראה לי שאתה יכול לנצח אותנו....רשמתי אותך
אל תעשה דיאטה לאכול בריא זו דיאטה הכי טובה רק שאתה רעב ולא כשמשעמם לך. שים הערב נעלי ספורט, תזמין את אישתך להליכה ותהנה...מבטיחה
נראה לי שהתמודדות קשה לך לכן אתה כופה על עצמך דברים נכון? הצלחת להפסיק לעשן וזה גדול אם נלחמת בגבורה או כפית בגבורה זה כבר נושא אחר אולי לא ראית אותי אבל ראית אותי

יפה,אישה

כל החכמה זה לא לעשות דיאטה ולרדת,הייתי טוטאלי ביחס לאוכל.... אובססיבי.. עכשיו מנסה להתמקד במחשבה על אורח חיים חדש,למקד את שימת הלב לכיוונים אחרים,שיועילו לי ולא ההיפך. אגב, ז ה ק ט ן ע ל י ! מה זה 8 קילו ב3 חודשים? ב 3 חודשים אני משיל 12,כי הקצב הממוצע הוא 1 קילו בשבוע...מנסיון! וגם הם יצליחו,אם יעשו זאת נכון. כן,קשה לי ההתמודדות, כל הכבוד לך,על חדות העין,והיכולת לנתח,זה עלה לך יפה הפעם! אני מפונק
אגב,שמעתי היום בבוקר,את המשפט שרציתי לשמוע: "עוזי,מה זה,רזית"! אז בגלל הקושי,אני מסגל לי הרגלי אכילה חדשים,וזה לכשעצמו קשה,וזה יצליח,כי אני מאד מאד רוצה! תודה,אדווח לך אם תירצי על הקצב,ותודה על ההרשמה
בוקר טוב

רשום כבר

הלו...הלו ה3 הראשונים קלים, ההמשך יותר קשה אז בבקשה בלי דיבורים
תתחיל להזיע אחי...אימונים יעזרו לך להיות מרוכז ,מאושר וחטוב
ובטח שאני אשמח לעדכונים אני מתאמנת הרבה בחדר כושר וגם הולכת מדי פעם להנאתי וירדתי רק קילו אחד....עוד שלוש עד ה 1/7 ...יהיה בסדר בהצלחה

Deerest

New member
אפשר לשאול שאלה?

לאן את רוצה להגיע? למען הגילוי הנאות: אני ודיאטות לא הולכים ביחד. אני גם מקווה שלא נצטרך להפגש בעתיד. זה עולם שאיני מכיר, באופן אישי.

דיברתי כמוך עד לפני 4 שנים

עד אז לא ידעתי מה זה דיאטה וגם היום צוחקים שאני אומרת שאני שומרת אני מאוד אוהבת שוקולד,עוגות וגלידה...מתוקים בכלל....היום לצערי אני לא יכולה לאכול חופשי. אני לא עושה דיאטה...אני אוכלת בריא ואוכלת מתוקים במידה. תמיד התעמלתי ובשנים האחרונות החלפתי את חוגי ההתעמלות בחדר כושר אני מרגישה מגוהצת אחרי כושר חחחחחחחחחח פשוט הרגשה נפלאה...אין לי מילים לתאר לך כמה טוב לי אחרי כושר...ממליצה לך מכל הלב פחות 3 ארגיש יותר טוב

עוזי, דיסו, או אולי איציק????

טוטאליות אינה תכונה רעה בעיני. היא זאת שגורמת לך בסופו של דבר לעבור משלב הרעיון לשלב היישום, היא זאת שגורמת לך להיות "הכי" טוב שאתה יכול בכל דבר: החבר הכי טוב, האדם הכי טוב, להראות הכי טוב שאפשר וכו' אנשים טוטאלים תמיד מצטיירים בעיני כ"רוצים יותר" או אפילו "חיים יותר". לדעתי, לא צריך משבר אישי. צריך פשוט לרצות יותר או אולי להיות בזמן בו יש יותר משאבים להשקיע במטרה - שהרי אם אתה טוטאלי אתה וודאי מודע להשקעה שיש להשקיע בשביל "לזכות" בתוצאה או להגשים את החלום... דיאטה זה כבר סיפור אחר. זה לא פרויקט לחודשיים כי הקושי האמיתי הוא לשמור על ההישג. אפילו טוטאליות לא תמיד עוזרת כאן... אז... המון בהצלחה !!!!!

מהם המשאבים שאת מדברת עליהם

כדי להיות טוטאלי? ואני תמיד חשבתי שנולדתי כזה....אפשר להצביע ולאפיין את המשאבים? אני נלחם מדי פעם בתכונות שליליות כמו הטוטאליות שלי.....אני נלחם על הנסיון להיות חסוי וזה לא עובד)המנהלת בפורום שבו קראתי לעצמי איציק,ידעה תוך שבוע,במסר,כל מה שאני יודע על עצמי...למה בחרת בניק שלך,זה ברור שאת רוצה יותר,מי לא? אם תפגשי אותי שוב,תני קריצה,הרימי יד אם בא לך,סתם לאמר שלום! יום נעים,אגב,אני עוזי גם בחיים הלא וירטואליים

עוזי,

אפשר לנסות להיות האבא הכי טוב והבעל המושלם והעובד הכי טוב והחבר הכי נאמן ובאיזה שהוא שלב נגמר הזמן ואולי גם הכוח לעשות דברים למען עצמך - פעילות גופנית או להכין סלט ואז מוצאים מפלט או אולי נחמה באיזו עוגת סברינה.... בשביל להיות טוטאלי צריך להשקיע מאמץ. אחרת לא עשית הכל, לא היית טוטאלי. כך , לפחות, אני רואה את זה. למה הטוטאליות כל-כך שלילית בעיניך ???

לב לב לב

New member
טוטאליות ואובססיה אחת הן,רוצה יותר!

זה במונחים שלי כמובן! נקודת האיזון היא הנקודה הכי חשובה,ואני משלם מחיר מסוים,גם בעבור החופש שיצרתי לעצמי,ואני אכן יצור מאד חופשי. גם בדיאטה אני מצליח למצוא את הכיף שלא היה לי בזמן שהייתי "מעמיס". טוטאליות,מתקשרת לי למצב לא יציב,לא מאוזן,מצב של "הרבה יותר ממה שצריך" בכדי לעשות,לא חייבים/צריכים להיות טוטאליים! אפשר לעשות בניחותא דיאטה,ולא לאכול באובססיה..... כל דבר קיצוני,הוא בעיני שלילי! אבל יש בטוטאליות הרבה ויטאליות,עוצמה,נוכחות,וכו....... הכי חשוב שיהיה לך כיף עם הטוטאליות שלך. עוזי שחף.

עוזי

אובססיה נראית לי צעד אחד יותר מטוטאליות. ולא - לא תמיד כייף לי עם הטוטאליות. לפעמים זה די מקשה !

לב לב לב

New member
אבחנה בין מושגים

רוצה יותר)מותר לשאול לשמך?(,האם כאשר אנו עושים אבחנה במוח,בין מושגים,גורם הדבר לשינוי התנהגותי? כי אם אני לא טועה אז אני מדמה את המונח טוטאליות לאובססיה,ויתכן שזו הסיבה לכך שאני אובססיבי בטוטאליות שלי? )דירסט? איפ...(.קחי למשל את המושגים הקיצוניים אחד לשני,עצב ושמחה: יתכן ואם לא היית מבחינה ביניהם בתודעתך היית רוב הזמן או שמחה או עצובה. כנ`ל אצלי,אני תמיד "אובססיטוטאלי",אגב,מה שמך רוצה יותר? עוזי שחף

למעלה