טוטאליות! ( מה שלומכם אנשים יפים?

בוקר טוב,

דירסט ודאי היה אומר שצריך למצוא את שביל הזהב, ללמוד להרפות ולזרום. המציאות בדרך כלל מכתיבה גמישות. אני מנסה לעבוד על זה !

לב לב לב

New member
אל קפונה

אמר פעם,שאפשר להשיג כמעט הכל בלחיצת יד,אבל אפשר להשיג יותר אם בנוסף,מכוונים אקדח לעבר האובייקט. איך את חושבת שזה עם החיים? יכול להיות שהשיטה עשויה "לתפוס"? ,ז`א לא ממש לזרום איתם,אלא "להיכנס בהם" חזק? בוקר טוב

דילמה...

אני מוצאת את עצמי מתחבטת בבעיה לא מעט פעמים: להיות או לחדול ? להרפות ולזרום (לוותר???) או לנסות עוד יותר (מהר יותר, גבוה יותר, חזק יותר) אין לי תשובה.

לב לב לב

New member
שימי עלייך נשק לאיזו תקופה

רוצה יותר? החיים מונחים לך על כף היד,רק קחי מהם מה שאת רוצה,כמה שאת רוצה,ומתי שאת רוצה. בלי לנסות,תישארי עם הסימן ? ולא עם הסימן ! , זהו לבינתיים,ערב טוב

Deerest

New member
טוטאליות

מסנוורת מעייפת מסווה עם אוקטן גבוה ששורפת את הכל מהנה לרגעים ספורים מרחיקה אותך מהמטרה מחרבשת את הכל ובסוף, בטוטאל גומרת גם אותך

היי deerest,טוב לראותך!

כל כך הרבה שלילי על הטוטאליות? לא תפרגן לי קצת?
אבל תשמע,מה אני יגיד ך'.... ערב טוב.

Deerest

New member
איך??? איך??? איך???

לקחת בעלות על הטוטאליות, כל כך בקלות. לך אני מפרגן, תמיד. לטוטאליות אני לא. ר ו צ ה י ו ת ר אמרה וקלעה (דירסט היה אומר...) אני חושב שטוטאליות מונעת ממך את המטרה. או לפעמים עוזרת לך להמנע מלהגיע אליה. כלל בלי שתדע. כך שתוכל תמיד לומר, אבל נורא רציתי...

בדיוק עכשיו דיברתי על זה,DEEREST

ממש ממש לפני כמה דקות דיברתי על מה שכתבת,וחבל לי שאתה צודק,כי האמת חייבת להאמר,אני החמצתי את המטרה לא פעם כשהייתי עסוק בלהשחיז את החץ... דירסט,אתה מוצא משהו חיובי בטוטאליות? ואם כן,מה אתה רואה כחיובי? ברומנטיקה הטוטאליות הורסת כל חלקה טובה,וגם הטוב הטוטאלי נתון לכשלון מראש! אני רואה את זה בעסקים,בתהליכי מכירה,כאשר אני מכניס מרכיב אמוציונאלי, משהו אמיתי,כן,מהלב,מוריד ומקצץ הרבה מעבר מהמחיר,ואופס... אני מבין ששוב טעיתי,כי בני האדם לא אוהבים(בתת המודע,ולא במודע), שנותנים להם יותר! הם מזלזלים בכל דבר שקיבלו בלי שכביכול מגיע להם.... יש לי קטנוע 50 סמ'ק למכירה,שקניתי פעם להשקעה,וצלצל אלי היום-בשנית, בחור שהזדהה שוב כחייל,וביקש הנחה,כי מגיע לו,ואין לו כסף,והוא מעוניין "לבוא ולסגור"... לפעמים,אני עושה שיקול אמוציונאלי,נותן ללב להוביל,ולא להגיון הבריא, שבתיאוריה אני שולט בו לחלוטין,(גם במעשה,רק שאני אוהב לגוון בין הרגש להגיון גם בתהליכי מכירה),-ואז אני אוכל אותה,כי היום הילד הזה,פיתה אותי לנקוב במחיר שהוא עצמו ביקש,והתוצאה היתה שלאחר שעניין המחיר נסגר טלפונית,וקבענו למחר,התקשר אלי הבחור בשנית באותו היום,ושאל פתאום על התקינות של המנוע??????...... בשבריר שניה הבנתי כמבן שהבחור התערער,והבנתי כמובן מדוע,ופשוט מאד, הסברתי לו את התהליך שעברתי איתו,ואת הטעות ה"טכנית והקרה",שעשיתי איתו, ומכיון שמדובר בחייל צעיר,עשיתי זאת לאט,בסבלנות,והכי חשוב,בבהירות יתר, ובתוך מספר דקות הצלחתי לגרום לו "להפיל"(את האסימון),והעיסקה,די בזכותי למרות הטעות שעשיתי,מגובשת אצלו כעת,יותר מאשר בשיחה הראשונה...... אז היתה כאן טוטאליות,ואני הורדתי לו את המכנסיים,ומכרתי לו את הקטנוע, מתחת למחיר שאני סבור שאני עשוי למכור אותו,וזה היה כי הוא מאד ביקש, ונגע לי בנימים,ממש התחנן שאסכים,ובכל זאת,יצא מעז מתוק.... אל תשאל אותי איך טוטאליות מתקשרת לסיפור הזה,כי אני משיב לך בדיעבד, שלדעתי זה מתקשר. טוטאליות אמוצונאלית,זה לתת לי את החופש לבכות המון,גם ממתנה שמישהו נותן למישהו אחר בתכנית אירוח,וגם כשאני לא "נאמן" למחיר שקבעתי מראש, בגלל סיבות אמוציונאליות. כשהתחלתי,לפני כחודש,להתעסק בתחום הנדל'ן,במשרד הממוקם ליד ביתי,התחלתי להבין שכשאני רוצה להיות "קשוח",ו"סגור",אני מצליח,ובכל זאת,מרוצה ממתן החופש הבזה שדיברתי עליו לעיל. לא בתחום הנדל'ן שם ז ה מ מ ש א ס ו ר ! לילה טוב. עוזי היום סגרתי עיסקה!

Deerest

New member
זה אולי ישמע לך קצת מוזר

אבל אני לא מסווג טוטאליות לחיובי ושלילי, ולא עשיתי זאת גם בתגובה הקודמת שלי. כאשר אתה מתנהג טוטאלי,,, במקביל ועל חשבון, אתה גם מתעלם. ניתן להיות טוטאלי בתקופות מסוימות וקצרות בחיינו, לדוגמא, בחור אחרי צבא ללא בעיות כלכליות שרוצה להשקיע כמה שנים בלימודים. במצב זה אפשר, ניתן ואולי אף רצוי להיות טוטאלי. אבל, ויש אבל... לך תדבר איתו בסוף התקופה על לימודים נוספים בעתיד הקרוב והוא מוריד לך את הראש. למה? כי הוא שרף, נשרף, שרוף. אז כמו ש ר ו צ ה י ו ת ר הזכירה - הכל במידה. אתה רצת מרתון לא? אתה צריך לדעת זאת יותר מכולנו. חילקת את המשאבים במידה. נכון, אולי תאמר, אבל בשביל להיות רץ מרתון צריך להשקיע הכל (להיות טוטאלי). אבל זה לא עובד כך, לא כל אחד שיהיה טוטאלי במוכנות למרתון יכול להגיע לכך, לרובם יגרם נזק עוד הרבה לפני.

לא סיימתי את המרתון!

השתתפתי בו,אך באימונים הייתי שאנן,ולא דאגתי לעבור את "משבר ה-30" אז בקילומטר ה 33 נפלתי,תוך כדי התכווצות מכאיבה מאד בשתי הרגליים, בו זמנית.... 2 מיני מרתונים עברתי יפה. אתה צודק דירסט,צריכים להיות טוטאלים בהכנה לריצת מרתון! דירסט,בשורה האחרונה התכוונת ליכולות מולדות,פיזיות,או היכולת להיות מוכן,וליישם את המוכנות? תודה,ובוקר טוב עוזי

Deerest

New member
עוד

טוטאליות כאמצעי מרכזי בחיים - ממש לא. טוטאליות כמניע או כאמצעי שלעיתים יכול לעזור לך - רק אם אין דרך אחרת. כן ל: מדליה אולימפית, סכנת חיים, שינוי מין... איזשהו הישג נדיר...זמני... לא ל: דיאטה, אהבה, כסף, תפקיד... הטוטאליות לא מהווה פתרון לכל מטרה שקשה להשיג אותה.

אני מבין את הדוגמא שנתת,דירסט

זה ממש כמו שרכב בפול גז,אם ישאר במצב הזה שעה שלמה,עלול לשפוך לאגר.. אבל אשאל אותך שאלה ברשותך: מה אתה חושב על טוטאליות בדיאטה,אהבה,וכסף,כאמצעי להשגת המטרה,וכשהיא מושגת,להיות קצת פחות טוטאלי? בוקר טוב

אני דווקא חושבת...

שהטוטאליות חשובה הרבה יותר דווקא כשהמטרה מושגת, בשלב בו צריך לשמור עליה...

תגובה לך,וגם לדירסט ידידי

רוצה יותר!מה שלומך? אני אקח את הדיאטה כדוגמא,ברשותך. ההתחלה היא הכי הכי קשה,כי קשה גם לגוף,וגם לנפש המיוסרת עד שהגיעה להחלטה...)אבל כדאי(,לאחר מכן יש מצב שהגוף נכנע למונוטוניות שהכתבנו לו,וגם הנפש)מה זה?( כבר התרגלה למצב החדש,ולכן אני רואה את הטוטא...כיעילה דווקא בהתחלה)הטוטאליות משולה למומנט של מנוע( ,ודירסט! אם נערבב את תגובתך,זה יתאים לתפיסה שלי. להשתמע

Deerest

New member
אתה מבלבל אותי

עם סגנונות הכתיבה השונים עכשיו כתבת כמו לב לב לב האם זה כדי לב לב ל אותנו? זה בכוונה? האם אתה כמה?

אני בסלולארי,על שובר גלים

קשה לעשות רווחים בנייד....שכחת? אני עוזי ו "לב לב לב" זה ניק זמני שבחרתי לפורום אחר

../images/Emo24.gif

איזה ריח יש לפרחים שלך..... המממממ....משגע אותי........... תודה מתוקה,אני כנראה באמת ילד! בוקר טוב. חג יפה ושמח,טל.

למעלה