בדיוק עכשיו דיברתי על זה,DEEREST
ממש ממש לפני כמה דקות דיברתי על מה שכתבת,וחבל לי שאתה צודק,כי האמת חייבת להאמר,אני החמצתי את המטרה לא פעם כשהייתי עסוק בלהשחיז את החץ... דירסט,אתה מוצא משהו חיובי בטוטאליות? ואם כן,מה אתה רואה כחיובי? ברומנטיקה הטוטאליות הורסת כל חלקה טובה,וגם הטוב הטוטאלי נתון לכשלון מראש! אני רואה את זה בעסקים,בתהליכי מכירה,כאשר אני מכניס מרכיב אמוציונאלי, משהו אמיתי,כן,מהלב,מוריד ומקצץ הרבה מעבר מהמחיר,ואופס... אני מבין ששוב טעיתי,כי בני האדם לא אוהבים(בתת המודע,ולא במודע), שנותנים להם יותר! הם מזלזלים בכל דבר שקיבלו בלי שכביכול מגיע להם.... יש לי קטנוע 50 סמ'ק למכירה,שקניתי פעם להשקעה,וצלצל אלי היום-בשנית, בחור שהזדהה שוב כחייל,וביקש הנחה,כי מגיע לו,ואין לו כסף,והוא מעוניין "לבוא ולסגור"... לפעמים,אני עושה שיקול אמוציונאלי,נותן ללב להוביל,ולא להגיון הבריא, שבתיאוריה אני שולט בו לחלוטין,(גם במעשה,רק שאני אוהב לגוון בין הרגש להגיון גם בתהליכי מכירה),-ואז אני אוכל אותה,כי היום הילד הזה,פיתה אותי לנקוב במחיר שהוא עצמו ביקש,והתוצאה היתה שלאחר שעניין המחיר נסגר טלפונית,וקבענו למחר,התקשר אלי הבחור בשנית באותו היום,ושאל פתאום על התקינות של המנוע??????...... בשבריר שניה הבנתי כמבן שהבחור התערער,והבנתי כמובן מדוע,ופשוט מאד, הסברתי לו את התהליך שעברתי איתו,ואת הטעות ה"טכנית והקרה",שעשיתי איתו, ומכיון שמדובר בחייל צעיר,עשיתי זאת לאט,בסבלנות,והכי חשוב,בבהירות יתר, ובתוך מספר דקות הצלחתי לגרום לו "להפיל"(את האסימון),והעיסקה,די בזכותי למרות הטעות שעשיתי,מגובשת אצלו כעת,יותר מאשר בשיחה הראשונה...... אז היתה כאן טוטאליות,ואני הורדתי לו את המכנסיים,ומכרתי לו את הקטנוע, מתחת למחיר שאני סבור שאני עשוי למכור אותו,וזה היה כי הוא מאד ביקש, ונגע לי בנימים,ממש התחנן שאסכים,ובכל זאת,יצא מעז מתוק.... אל תשאל אותי איך טוטאליות מתקשרת לסיפור הזה,כי אני משיב לך בדיעבד, שלדעתי זה מתקשר. טוטאליות אמוצונאלית,זה לתת לי את החופש לבכות המון,גם ממתנה שמישהו נותן למישהו אחר בתכנית אירוח,וגם כשאני לא "נאמן" למחיר שקבעתי מראש, בגלל סיבות אמוציונאליות. כשהתחלתי,לפני כחודש,להתעסק בתחום הנדל'ן,במשרד הממוקם ליד ביתי,התחלתי להבין שכשאני רוצה להיות "קשוח",ו"סגור",אני מצליח,ובכל זאת,מרוצה ממתן החופש הבזה שדיברתי עליו לעיל. לא בתחום הנדל'ן שם ז ה מ מ ש א ס ו ר ! לילה טוב. עוזי היום סגרתי עיסקה!