תודה על הדיווח המפורט והתמונות, נשמע יקררר
להחריד ולא מלהיב בכלל. הריזוטו נראה כמו דייסה, ממש לא מעורר תיאבון. גם הטאג'ין נראה כמו מנסה סתמית ולא מוצלחת בתמחור מופרך (קבלי ח"ח על השימוש במילה היפה 'תיבול' שהולכת ונכחדת, כך נדמה לי לא פעם). יש די מסעדות לאכול בהן סטייקים טובים בגדלים נוחים ובמחירים שפויים בהרבה.
 
התמחור של סלט העלים הוא כבר תאוות בצע לשמה. אני כבר רגילה למחירים מופרכים לסלטים שאין בהם כמעט תוכן ולכן לא מזמינה אותם אם הם לא כלולים (חבל לי לשלם ביוקר על סלט סתמי ולא משביע שאני יכולה להכין לבד בבית בחמש דקות) אבל יש גבול לכל תעלול (או שלא...). נו טוב, מישהו צריך לממן את הטיסות של השף על קו ת"א-אמסטרדם.
 
רק לגבי הבטטה אני חולקת עלייך; אני חולה על צ'יפס בטטה מסולסל, ובד"כ כשמתכוונים לצ'יפס בטטה זו ההגשה המקובלת. זו פחות או יותר גם צורת ההגשה היחידה שבה אני מחבבת בטטה (לא כ"כ אוהבת אותה רכה). ישבתי פעם בירושלים במסעדה שהגישה קערה מלאה כזאת למנה ראשונה, זה היה נהדר...