טוטו בעידן מושיק רוט

שקדייה

New member
אולי הוא התכוון שאי אפשר לאכול אותו..

להגיש, אפשר הכל.... מסתבר.
 

אביeג7

New member
תודה. רק מחזק את הדיעה שלי על חזירות

המחירים שם ושאין סיכוי שכף רגלי תדרוך שם בשנית
 

Czerniak

New member
לא יודע, נשמע לא משהו

כלומר עיסקית פסטה ב- 140 או א-לה-קארט במחיר הזה,נשמע שאף מנה לא הצדיקה את עצמה. נתחים מלימוזין יש גם בלימוזין. אשאר עם חדר האוכל
 

גסטרו

New member
בנוןשלנטיות -יצא לך להיות המדווחת

הראשונה על טוטו החדש- שאפו !!!
יקרר מאד ותוד השהבאת צלום את התפריט. הלחמניות דוקא מתומחרות ב 18 שח לסלסלה - הבעלים של טוטו הוא גם הבעלים של בר לחם ואכן מקורן מצוין ...
קינוח הלימון שבה את תשומת ליבי ונראה שאסור למנה אחת +קינוח

וחבל שלא אמרתם לשף את דעתכם על הקוסקוס - שיפיק לקחים ואולי היו מורידים את המנה מהחשבון. לפעמים לא נעים לתת בקור שלילית אבל זו היתה יוזמתו

תודה לך !!!!
 

Gרר

New member
לא כל כך מזהה את הנגיעות של משה

בתפריט. לפחות על פי ההיכרות שלי מהמסעדה ההולנדית שלו ומהכיוון הכללי שהוא הציג במשחקי השף. יכול להיות שפיספסתי. יכול להיות שזה בגלל שמדובר על תקופת מעבר. ויכול להיות שטוטו רצו לקחת בעיקר את השם שלו ולא את הבישול שלו. אני מקווה שאפשרות (ג) היא לא הנכונה כי זה לא מוסיף נקודות אצלי לאף אחד מהצדדים.
 

oreldi

New member
תודה על הדיווח והתמונות

המחירים הזויים לגמרי. המחיר של הסינטה נראה לי הכי יקר בארץ והסלט עלים מגוחך. גם הריזוטו כמו שאקונומיקה ציינה נראה דייסתי ורך מדי.
בקיצור- מוותר על התענוג.
 
תודה רבה על הדיווח המפורט והתמונות...

הפיצה נראת ממש טובה....
&nbsp
המחירים באמת נראים גבוהים מאוד...
 
על פניו רמה גבוהה של מופרכות

כמו שכבר צויין פה, המחיר של טאגי'ן פירות הים והסינטה מופרכים לחלוטין.
מאכזב מאוד לשמוע שלא נראה שמושיק משפיע על הדי אנ איי של המקום, זה פשוט נראה כמו אותה גברת בשינוי אדרת, לא לזה ציפינו.
כולי תקווה שמדובר על תקופת מעבר בה מושיק יפתח תפריט חדש, כרגע זה לא נראה ככה.
את התופעה של להוסיף עוד כסף עבור עוד מרכיב במנה אני פשוט לא מבין, אם השף חושב שזה מרכיב ששייך למנה שיגיש אותה רק איתו, אם לא אז לא.
 

mereng

New member
קצת מאכזב, חייבת להודות

המחירים נראים על סף המופרכות, במיוחד כשאני בוחנת את התמורה - סלט שמכיל רק עלים וחסות - 48 ש"ח ??? פסטות ב- 150 ש"ח ??? נשמע מטורף לגמרי. אולי אגיע לעיסקית מתישהו, אבל אין סיכוי שאגיע לשם בערב מרצוני - ואני לא נרתעת ממחירים גבוהים אם התמורה ראויה.
&nbsp
&nbsp
 

החתולית

New member
על הדיווח

אתחיל בשערות תפוחי האדמה - אני מסכימה איתך. זה קישוט נחמד וחביב, אבל גם תוספת שלא הייתי שמחה לקבל.
&nbsp
אני חושבת שטוטו לא אמורה להיות העתק של המסעדה של מושיק רוט באמסטרדם. הקו הקולינארי אמור להמשיך להיות איטלקי מודרני, עם טוויסט מולקולרי חדש.
יכול להיות שבהמשך יופיעו מנות יותר "מושיק רוטיות", אבל לדעתי הן יהיו בספיישלים בלבד.
אני מסכימה שהמחירים גבוהים, אבל טוטו היתה יקרה לטעמי גם בגלגול הקודם שלה.
&nbsp
&nbsp
 

Gרר

New member
לא ציפיתי שיהיה העתק

אבל כן ציפיתי לראות משהו יותר "בועט". אמנם טוטו לא היתה כל כך בכיוון שלנו בגילגול הקודם אבל התפריט החדש לא משנה את המצב. כנראה שהם פונים לקהל יעד אחר... אולי כזה שמה שהכי חשוב לו זה שמדורי הרכילות ידאגו לדווח שהם "ראו" אותם במקום שמדורג כבר בשנה השמינית ברציפות בדירוג של טיים אאוט.
 

ו י ק י 3

New member
וואו...מאכזב אפעס...


&nbsp
הטאג'ין הזה ממש בדיחה וחבל שלא אמרתם למושיק..
לקחו קוסקוס מרוקאי וזרקו בפנים כמה צדפות ו...זהו ..פיוז'ן עלאק

ומה זה המחירים האלה?
רצה לכסות הפסדים על תפיסת הסחורה במכס?!

&nbsp
חוץ מהטורטליני שנשמעים ממש טוב, שום דבר לא מפיל מהכסא (רק המחיר)
 

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה על הדיווח המפורט והתמונות, נשמע יקררר

להחריד ולא מלהיב בכלל. הריזוטו נראה כמו דייסה, ממש לא מעורר תיאבון. גם הטאג'ין נראה כמו מנסה סתמית ולא מוצלחת בתמחור מופרך (קבלי ח"ח על השימוש במילה היפה 'תיבול' שהולכת ונכחדת, כך נדמה לי לא פעם). יש די מסעדות לאכול בהן סטייקים טובים בגדלים נוחים ובמחירים שפויים בהרבה.
&nbsp
התמחור של סלט העלים הוא כבר תאוות בצע לשמה. אני כבר רגילה למחירים מופרכים לסלטים שאין בהם כמעט תוכן ולכן לא מזמינה אותם אם הם לא כלולים (חבל לי לשלם ביוקר על סלט סתמי ולא משביע שאני יכולה להכין לבד בבית בחמש דקות) אבל יש גבול לכל תעלול (או שלא...). נו טוב, מישהו צריך לממן את הטיסות של השף על קו ת"א-אמסטרדם.

&nbsp
רק לגבי הבטטה אני חולקת עלייך; אני חולה על צ'יפס בטטה מסולסל, ובד"כ כשמתכוונים לצ'יפס בטטה זו ההגשה המקובלת. זו פחות או יותר גם צורת ההגשה היחידה שבה אני מחבבת בטטה (לא כ"כ אוהבת אותה רכה). ישבתי פעם בירושלים במסעדה שהגישה קערה מלאה כזאת למנה ראשונה, זה היה נהדר...
 

חתואלי

New member
המסעדה היתה סגורה אולי כי הם נעצרו

על נסיון להבריח כבד אווז.....?! (השף ואחד הבעלים)

המחירים שערוריתיים, אולי כי הם טסים להביא את חומרי הגלם במזוודות (או בתחתונים.....) ?!
 

mereng

New member
המסעדה היתה סגורה כי הטיסו את הצוות

לאמסטרדם להשתלמות- זה מה שהמלצרית אמרה לנו, וגם אמרה שיהיה שיפוץ קל בחלל המסעדה.
 

החתולית

New member
ראשית אף אחד לא נעצר

שנית, מי שהביאו את חומרי הגלם שהוחרמו היו טבחים במסעדה, ולא השף והבעלים.
&nbsp
חבל להפיץ שמועות לא מבוססות.
 
למעלה