טופיק אינפנטלי במיוחד

sarah

New member
טופיק אינפנטלי במיוחד ../images/Emo13.gif

שלום לכם חברי פורום יקרים היום באתי לחקור אתכם על... סטיגמות חביבות שנמצאות בעצמו. למעשה, כך זה תחיל: אתמול קיבלתי פרוורד של מבחן עצמי באימייל (מדר ארז שחורש עכשיו במת´!! נכון?! *מבט מאיים משום מה*) שבמהלכו הייתי צריכה לעשות משהו שקשור לכלים (גרזינם, מברגיםף פטישים וכו´) ואז אני רואה את עצמי כותבת משהו על זה שכל הזמן התעסקתי עם כלים כאלה כשהייתי קטנה... ואז היבהב לי משהו מוזר בראש וכבה לפני שתפסתי אותו, והיום... כשניסיתי לתקוע משהו בקיר (דמויי מסמר אבל מוטנט) בדירה של אמא שלי (ד"א אין לי מושג מה קורה עם המגורים שלי כרגע) ואז אני קולטת שזה נורא משיעשע שכל הזמן שיחקתי עם כלים מוזרים שכאלה (כמו שפירטתי קודם) כשהייתי קטנה... ז"א... כי הזמן הייתי דופקת פטישים בדברים ופותחת דברים עם מברגים וחותכת דברים עם החותכים הכבדים האלה
(אורה עזרה לי לבתר את אוסף הברביות שלי עם פלאייר שכזה דרך אגב
) אז עכשיו בטח הבנתם לאן אני מובילה- לסטיגמה או משהו המוזר הזה שאומר שלסביות (חצי אני שכזה) אוהבות דברים כאלה... וזה נורא... משעשע... אולי זה באמת קשור... אמממ בכל אופן
הייתי שמחה לשמוע סיפורים כאלה ממכם אם יש לכם... זה נורא מעניין ומצחיק. באעבה, שרה.

sarah

New member
פשוט תתעלמו

אני חושבת שזה היה מביך...
כתבתי כאילו הרעיון מוזר הזה של לסביות וכלים כבדים חל עליי (חלקית)

המ...

אני חושבת שכבר סיפרתי לארז שבגן לא ממש הרגשתי אחת מהבנות כי לכולן היו מלא ברביות ושטויות כאלה ולי רק קוביות רקובות מעץ ולגו וכמה בובות קטנות (שאגב, די סיפקו אותי ואת היצירתיות שלי לכשלעצמן) כי ההורים שלי לא רצו לקנות לי זבל בעיקרון, רציתי את הברביות כדי שיהיה מי שישוטט בתוך כל הבתים המדהימים (לדעתי דאז) שבניתי מכל הלגו והקוביות.. ושיהיה גם מעניין.. אבל גם קצת רציתי מדי פעם להיות כמו כולם וכל זה
אבל לא יכולתי.. כי גם באופי שלי אני לא כזאת בלי קשר... עכשיו, זה לא אומר שהייתי כוכבת כזאת אצל הבנים. אליהם הייתי עוד יותר לא שייכת.. זה העניין. אני מניחה שזה די מתאר גם את מה שאני עכשיו..
מה שתמיד הייתי.. מצד אחד מאוזנת לשני הצדדים, מצד שני לא שייכת לאף אחד מהם. המ..אבל בגלל שהבנות היו לכוד והבנים לכוד, בתור אחת מהבנות הרגשתי בן (לעומתן.. נו..
) אבל לא משנה.. האמת שגם היום אני די ככה... אני לא מרגישה ממש גברית ליד הבנות או משהו כזה, אבל אני בכלל בכלל לא מרגישה כמו משהו ששייך להגדרה הכוללת שלהן.. כי יש את הרגילות, שהן בערך כמוני, אבל יש את כל המגונדרות למיניהן ש..איפה הן ואיפה אני בכלל? אז זה לא ממש בולט כמו בגן וזה, כי אחרי הכל עבר זמן מאז, ובאמת עם הזמן הבנות השפיעו עליי כנראה... ואני גם מתפתחת וכל זה
אבל אחת מהן אני לעולם לא אהיה
אני לא ליידי או משהו כזה

Deeper Boy

New member
מביך, אבל

אני הייתי הבן היחיד בגן שלא שיחק בכדורגל. הייתי מעדיף להיות עם הבנות או לבנות בקוביות לבד. לעומת זאת, פעם אחת נהייתי השוער... וזה היה רק כדי לשמור על הערוגות של הפרחים מאחורי השער. אני ממש מובך שהוצאתי את זה...
אה, ואני ואחותי היינו מעצבים בגדים לברביות שלה כשהיינו יותר צעירים.

sarah

New member
לשמור על הפרחים זאת מטרה

נעלה ביותר... כל הכבוד

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

משעשע.
איך ביתרנו יחד את אוסף הברביות שלך... אחח הנוסטלגיה הא...אני לא זוכרת שהייתי מתעסקת עם דברים וחפצים כבדים( חוץ מכשעזרתי לשרה לפרק מכשירי חשמל מקולקלים בבית שלה..) אני הייתי משחקת קלאס עם הבנות, והיה לי חבר שהיינו משחקים ביחד משו עם טירה ונסיכה וכו´...( היום שתינו מכחישים כל קשר לזה שאי פעם שיחקנו יחד)

פיציק

New member
לזה אתם קוראים מביך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

בואו תשמעו מה זה מביך .... אני לא זוכר מה היה איתי בגן, אבל אני יכול לספר לכם מה היה קורה כשהייתי מגיע הביתה.... (אני לא מאמין שאני באמת אומר את זה). אז כן, חברים, כל הסטגימות נכונות - לפחות בחלק מהמקרים - שיחקתי בבארביות וקנים. בעיקר בקנים (בערך הפעם הראשונה שראיתי גוף של גבר, ואהבתי את מה שראיתי)...
הייתי עושה תספורות לבובות שלי, אספתי מכתביות (ודאגתי להשאר מעודכן כשהחלפתי אותן עם הבנות בכיתה), בהפסקות (וגם אחה"צ בשכונה) הייתי משחק בגומי עם הבנות בזמן שכל הבנים היו משחקים ב"מחנות" וכדורגל. וכמובן שיש עוד, אבל נראה לי שמספיק לבנתיים. נראה אם מישהו יכול לנצח את זה ....

דאמממממ! ../images/Emo6.gif

אבל יש לי תמונה מגיל שנתיים שאני מחופשת למלך אחשוורוש (ואחותי הגדולה לאסתר) ויש לי שפם קטן וחמוד .. מה תגיד על זה?

פיציק

New member
למזלי, אין לי שום דבר מתועד

אבל לא פעם אחת הייתי נוהג לפתוח את הארון של אמא .... (ואני אעצור כאן)

פיציק

New member
אתם קוראים לזה מביך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

בואו תשמעו מה זה מביך .... אני לא זוכר מה היה איתי בגן, אבל אני יכול לספר לכם מה היה קורה כשהייתי מגיע הביתה.... (אני לא מאמין שאני באמת אומר את זה). אז כן, חברים, כל הסטגימות נכונות - לפחות בחלק מהמקרים - שיחקתי בבארביות וקנים. בעיקר בקנים (בערך הפעם הראשונה שראיתי גוף של גבר, ואהבתי את מה שראיתי)...
הייתי עושה תספורות לבובות שלי, אספתי מכתביות (ודאגתי להשאר מעודכן כשהחלפתי אותן עם הבנות בכיתה), בהפסקות (וגם אחה"צ בשכונה) הייתי משחק בגומי עם הבנות בזמן שכל הבנים היו משחקים ב"מחנות" וכדורגל. וכמובן שיש עוד, אבל נראה לי שמספיק לבנתיים. נראה אם מישהו יכול לנצח את זה ....

orgazm boy

New member
אוי כן הנוסטלגינ חוגגת!

היתה לי שכנה שהיה פשוט את האוסף הכי גדול של בארביות שראיתץם ואני היתי יושב שעות! וחליף להןם בגדים עושה מסיבות תה וחתונות בין בארבי לקן (עזבו את עובדה שהיתי חוטף את הקריזה ואחר כך לא היתי מוכן לשחק יותר עד שהן היו מיתרגשים וקן היה מיתחתן אם השכן שלו אם השער הבלונדיני שרוכב על אפניים!) וכמובן בביניין לא היה אחד שהיה עוקף אותי בגומי חבל וכמובן קלאס! וגם קלצ´קה קלצ´קה לקום! היה לי אוסף מכתביות שירשתי מאחותי והיה שם הכל מתהילה! ועד לבת הים הקטנה דרך כל הסריה של הדרדסים ושל דובוני איכפת לי! כמובן שאני היתי זה ששומר לבנות בשרותים ומציא להן אייזה אודם לשים... (מישהו לחש עדיין?) כדור רגל? משחק השטן לא מיתקרב לא היתקרבתי וגם לא מתכנן להיתקרב אני היתי זה שמפסיד לבנות בהורדות ידיים! וכמובן שגם עכשיו אני יושב אם כל החברות שלי לפחות פעם בשבועעים אנחנו יושבים ועושים סלון יופי שכולל: שלב ראשון המיקלחת, גל אחד יושב חצי שעה במיקלחת ומישתמש ב: שמפו קוקוס ומרכך אפרסק אחר כך יש את הסבון הקשה יחד אם המסיכה לשער ואז הסבון הנוזלי לכל הגוף וכמובן אז יש את הפיליג לפנים את המסכת בוץ לפנים ואז הסבון המיוחד לפנים לעור רגיש. שלב שני וצאים המיקלחת לובשים חלוק, באים אל החדר ומחכים עד שכולן יסימו את המיקלחות שלהן כשכולם יושבים שמים מסכת פנים להרגע אם מלפפונים לעיניים, אחרי שמורידים מסימים את טיפול הפנים בקרם לחות נהדר! שלב שלישי שלב האיפור מסנים אודמים חדשים איפור לעיניים ואז מורידים הכל ומתחילילם אם הלאק הבנות הללו ממש מופרעות הן חייבות לנסות את כל הלאק עד שהן בוחורות וכמון שאני צריךף לשים להן וכמובן לשים לעצמי אחרי שכולנו בוחרים (לאק סגול אם נצנצים) היסתים השלב השלישי. שלב רביעי מוצאים את הפקט של הפארלמנט לייט ארוך ופותחים אותו מאותו רגע לא מפסיקים לעשן! בשרשרת! (עד שנסיים את המיפגש הפקט יסתיים) ואז זה שלב הרביצה! מוצאים את כל הגליונות של לאישה ואת שאיי פעם יצאו לאור פותחים כמה חפיסות שוקולד וכמובן מעשנים בשרשרת ומתחילים ליקרוא ואז מתחיל לשעמם אז מתחילים לרכל על כל דבר ועל כל גבר שמישהו איי פעם יצאה והיתה איתו ושיש בבית הספר וזהו בעצם, השוקולד ניגמר הפקט ניגמר וגם המיפגש ניגמר אנחנו מישתלים לעשות את זה פעם בחודש וככה מעבירים את היום משעה שתיים עד תישע בערב! אני חושב שהישתוותי אליך פיציק מה אתה אומר עכשיו?

פריפטס

New member
קצת דומה לאצלי...

גם אני אף פעם לא אהבתי כדורגל... עד היום כשמכריחים אותנו בשיעור ספורט לשחק בכדור וכולם שמחים אני עומד בצד ולא עושה כלום- אני לא אוהב את זה. יש לי חברים בנים אבל אני עדיין מסתדר טוב יותר עם הבנות. ברביות... הממ... יצא לי לנסות אבל לא אהבתי את זה.

זה מביך?

זה היה בוקר חמים, והכפתורים "עפו" להם "לבד" ישר לתוך התיק שלי.. חוץ מזה שלא שיחקתי לעולם בכדורגל או בכל ספורט אחר מלבד שחיה(מאד, אבל מאד נראה סקסי בעיני..), לא ממש דיברתי עם אחד מהבנים איך נגיד.. הייתי מהחבורה הזאת שיש בכל גן שהולכת אחרי הגננת, ובו זמנית מטפסת על עצים והורגת ציפורים

yaron4all

New member
אוי, זה כל-כך מזכיר לי את עצמי...

אני בחיים לא שיחקתי כדורגל... ולגו היה תחביב ענקי שלי... אני זוכר את עצמי בגיל שש עם קופסאות לגו ענקיות שכתוב עליהן לגילאי 9-16...
וגם לי יצא פעם או פעמיים לעצב בגדים לברביות.

Blackice

New member
המ..

בוא נראה מה אני אוכל לאסוף לפה. לא שיחקתי כדורגל,(זה נראה לי ספורט מאוד אלים ולא אוהב את זה), ועד התיכון גם לא שיחקתי כדורסל או שאר משחקי כדור. כמובן שלגו היה האהבה האמיתית שלי, אבל כשלאחותי היו באות חברות והיו משחקות בברביות, בשמחה הייתי מצטרף אליהן..
והיה לי חבר, ממש ממש מוקדם.. בסביבות הגן.. ששיחקנו ביחד כל מיני משחקי דמיון.. אממ..
..שהשאירו את רופא וחולה הרחק מאחורה
מצד שני תמיד לא ידעתי איך להתלבש, ולא שמתי על המראה שלי, ואני עכשיו לומד פיזיקה- שזה גם לא ממש סטריאוטיפי
ארז

למעלה