טופיק אינפנטלי במיוחד

Blackice

New member
../images/Emo2.gif

אני הייתי במקהלה איזה 3 שנים עד שהקול שלי השתנה..
והייתי סופרן.. אח אלו היו הימים..
וממש אני לא זוכר את האומנות בכיתה ו...
ארז נ.ב. היו ממש ממש מעט בנות במקהלה, שעזבו תוך איזה שנה, והיינו רק מקהלה של בנים

Gal-Mo0D

New member
אוי, הנוסטלגיה ../images/Emo127.gif

אם אני הייתי מסתכל על עצמי במבט לאחור - לא הייתי מגלה שאני הומו. שיחקתי כדורגל (הייתי בנבחרת!) ואפילו הייתי טוב בזה! הסתובבתי עם הרבה בנים בדרך כלל ולא הייתי חבר של הבנות בצורה מיוחדת, הייתי מתמזמז עם בנות בגן (אפילו עם הכוסית של הגן!) וזהו... שום דבר הומואי במיוחד. אבל כיום לעומת זאת, אפשר לדעת שאני הומו. היחס בין מספר חברים לחברות הוא 7:3 לטובת הבנות, אני אוהב לבשל (טופו!) ושרימפי טוען שהגיידר שלו צפצף כשהוא פגש אותי

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifרק תוהה

האם אוחצ´ות הם בהכרך הומואים? יש אחד בשיכבה שלי.. שהוא בנאדם נורא נחמד והכל.. אבל הוא אוחצ´ה בטרוף.. כל האנשים החראות וגם כאלה שלא ציפיתי לזה מהם דיי יורדים עליו כל היום ועושים לו מחיים קשים, אבל לפי מה שאני הבנתי הוא אומר שהוא לא הומו ( כמובן שזה מה שאמרו לי ולא יותר) היתכן שהוא אכן לא הומו? אולי יכול להיות שזה לא דווקא ככה... רק תוהה.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif זן מרתק מאוד...

*נזכרת בשיחה שניהלתי אתמול עם טלי על כלמני זנים של אנשים*

המממ...

טוב, בין אם הוא הומו ובין אם לא.. מציקים לו.. אז יהיה נחמד אם תביאי אותו הנה לפורום
אולי נוכל לעזור לו כאן...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif העניין הוא...

שאני לא עד כדיי כך ידידה שלו, זאת אומרת.. אני אומרת לו שלום בבית ספר.. ואז הוא מתלהב מהמכנסיים המתרחבים שלי (ואני משלו
)וכו´.. אבל כאן זה נגמר
...

../images/Emo13.gif

מה זה משנה... אם הוא ידיד שלך או לא...? אלא אם כן את שונאת אותו ולא רוצה לראות את כינוייו בסביבתך...
אבל.. הממ.. אני מניחה שיש הסבר מורכב והגיוני וכל זה ואין לי כוח.. אז נרד מהעניין

Pe5tCTRL

New member
האמת...

כשהייתי קטן נורא אהבתי לסדר לבובה (!) שלי את השיער... היה לה שיער שטני ארוך ומלא קשרים! אח"כ קנו לי סט תכשיטים מפלסטיק ואמא שלי חשבה שזה בשביל הבוב עד שיום אחד ראתה אותי עם זה והוריד לי את זה וצעקה עליי (?) וגם הייתה לי ברבי בלרינה... אני פריק... אבל אני לא הומו!!!! :) אני בי... אני חושב...

למעלה