טופיק אינפנטלי במיוחד

sarah

New member
ברור ../images/Emo13.gif

אממ... יש מלא אנשים אוהבים לבשל, אבל איכשהו במפגש בנס ציונה כשהשטלתת על כל הבישולים ואחר כך הגשת אותם זה יצר רושם נורא אימהי

TwelveEyes

New member
מה הקשר?

גם אבא שלי אוהב לבשל.. והוא מאוד מאוד מאוד סטרייט. נוט טו מנשון א ורי ביג הומופוב.. :\

sarah

New member
כן...

כמו שאם הייתי אוהבת לפרק דברים עם כלים כבדים מוזרים והייתי סטרייטית זה לא היה נחשב שום דבר... אז ארז לא סטרייט (נכון ארז?
) (סלחו לי על התנהגות/כתיבה מטרידה שלי כרגע, אני דיי בדיכאון היום- זה גורם לי לתבטא באופן מוזר) וגם...פשוט...אממ... הוא לא אמא של אף אחד. אולי פשוט אני פשוט אבקש את החוות דעת של סיגל ואורה על המקרה הזה
באעבה, שרה

הממ אוקיי הנה דעתי:

אם ארז היה לובש באותו רגע סינר משובץ והיה עושה קוקו עגבנייה באמצע הראש, הוא היה נראה כמו אמא של מרקו. (טוב.. אולי חוץ משני דברים נחוצים.. אבל חוץ מזה!) כלומר, זה לא זה שהוא בישל, חלילה וחס, זה בכלל לא נשי או כלום. אבל זה שהוא הושיב את כולנו בשולחן כאילו אנחנו ילדיו הקטנים, ובא והניח את הסיר על השולחן והתחיל לחלק לכולם עם הכף...
המ. תאמרו שזה מנהג שוביניסטי, אבל התרגלתי שבארוחות משפחתיות (כלומר, כשזה לא רק אני+הורים+אחיות, אלא עוד אנשים) תמיד הסבתות והאמהות מתרוצצות מסביב ומחלקות אוכל לכולם, ולוקח להן שנה עד שהן מתיישבות כבר לאכול בעצמן, כשכולם כבר אומרים להן: "שבי! שבי! ניקח אוכל לבד!" אז ההתרוצצות המטבחית הזאת נראתה די.. המ אימהית כזאת, לאדם כמו ארז

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהאאא...דעתי?

(מזה דעה?
) אני לא חושבת שזה קרוב לסטריאוטיפ או בעל קשר רב כל כך אליו, אם כי זה באמת הזכיר לי מין אמא( או דודה?
) שמטפלת בילדים שלה( וגם טיפלה את ברוק מפוקימון לפניי שהצטרף למסע עם אש ומיסטי
) המפיי.. אצלנו בארחות משפחתיות אני אישית מעדיפה לקחת לעצמי אוכל, כי סבתא שלי וקרובי משפחה שלי חושבים שאני לא אוכלת מספיק ולכן תמיד יתנדבו לשים לי בצלחת פי שתיים יותר ממה שאני יהיה מסוגלת לאכול...

TwelveEyes

New member
אממ..

טוב, עד כמה שאני מסוגלת לזכור מהגן, הסתובבתי פחות או יותר באותה מידה גם עם בנים וגם עם בנות. לקראת גן חובה התחלתי להסתובב דווקא יותר עם בנים.. כל הזמן הייתי רצה עם הידיד הכי טוב שלי דאז לשחק בשוטרים וגנבים ופולשים מהחלל וכל מיני שטויות כאלה.. אני זוכרת שהוא דווקא כל הזמן היה דוחק בי לשחק בבובות, ואני הייתי אומרת לו משהו בסגנון "לא רוצה, בובות זה לתינוקות!" אז אהה.. לא יודעת איך זה מסביר את זה שהפכתי לבי. הייתי אומרת שתמיד די הייתי מאוזנת בעניינים כאלה.. אה כן, מאחר ולא אהבתי בובות לא היו לי הרבה, אבל אני זוכרת שהיו לי כמה ברביות.. וכמעט אף פעם לא שידכתי להן קן :) והן בילו את מרבית זמנן בהסתובבות בביתן בעירום :) המממ.. אז אולי כן הייתה לזה השפעה עליי :)

אויש הברביות האלה... ../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

היו לי איזה שתיים מסכנות בכל החיים שלי... ואת לא רוצה לדעת מה הן עשו ביחד.. וכן, אני כן ידעתי מה זה אומר
(אבל זה לא היה אכפת לי בכלל..פשוט לא היתה לי בובה של קן
) ואתם בטח שואלים את עצמכם: ילדה בגןןןןןןןן!?!? אז כן.. אני כבר אז ידעתי די הרבה.. (תיאורטית..
נא להרגיע!) אבל זה הכל היה לגמרי בתמימות

dannnnnna

New member
גם אני הייתי כזאת../images/Emo9.gif אבל נראה לי שז

שזה היה כזה יותר בגלל שכל מי שהיה מסביבי עד גן חובה בערך היה בנים כאילו אחי הגדול וחברים שלו וכל מי שהילדים בבניין שהיינו תמיד משחקים כדורגל כדורסל חיי שרה מכות וכל מיני כאלה... ועד היום שתי החברים הכי הכי טובים שלי הם בנים... הייתי גונבת לאחי את החיילים הקטנים הירוקים האלה (שולטים!!!) ומשחקת בהם בתוך הבית ברביות (מישהו אמר יצירתיות יתר?) כשאמא שלי רצתה שאני ילך לרקוד אמרתי שאני לארוצה כי זה של בנות (ואז היא החריכה אותי ודי התמכרתי לזה והגעתי למצב של לרקוד 5 פעמים בשבוע לפחות שעה וחצי ביום... גם בערך מכתה ח (הרבה לפני שחשבתי על עצמי כעל בי) היו עלי שמועות שאני לסבית ושהבנים שאני איתם זה כדי שלא יחשבו שאני כזאת...

sarah

New member
תוספת לרשימה שלי ../images/Emo13.gif

אורה ארז וסיגל: פורים של כיתה א´... אממ...
כולן היו מלכת אסתר ואני הייתי דינוזאור
הא... וגם בגיל 3 בערך נהגתי לשחק עם כל הבנים שוטרים וגנבים כי זה היה מאגניב.
מצד שני... הייתי מכורה למסיבות תה וברביות באעבה, שרה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הי...

עכשיו אני נזכרת שלא היה לי קן אז הייתי לוקחת את הברבי העלובה ביותר והופכת אותה לבן... או משו כזה.. הממ... אני זוכרת שהייתי בחוג בלט ליצורים קטנים מאוד, ובפורים אני הייתי מלכת הלילה ורדפתי אחריי המכשפה והצלתי את כולם.. אבל אני לא חושבת שזה קשור..
וכן גם אצלנו כולן היו מלכות אסתר בגן חובה..(כמובן שאני לא הייתי שונה מהן ..)המפי, וכל הבנים היו אחשורוש... הימים ההם

Blackice

New member
חח איך שכחתי! ../images/Emo9.gif

שלמדתי בלט..
בכיתה.. ד אני חושב..
והיו לי גרביונים צמריריים כאלה, שלובשים לחמם לחורף
המ..
*מגרד בראש* אני כל הזמן אמרתי לעצמי אז שזה לא אומר כלום עלי..
ארז |תמהה ומבולבל|

sarah

New member
אמממ ../images/Emo6.gif

לקחתי ריקוד מגיל 4 עד 11 ותראו איזה אוחצ´ה אני היום...

TwelveEyes

New member
לא נורא, מתוקה...

אני למדתי בלט שנה אחת, כשהייתי בת 6.. וכן כן, אין אוחצ´ה רצינית ממני :)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהממ.

כאילו דהה, אני רקדתי מגיל לא ידוע בצעירותי ועד כיתה ח´..

ארז, גם אני נזכרתי במשהו ../images/Emo13.gif

אתה זוכר שבכיתה ו´ היינו שני הבנים היחידים שבחרו ללמוד אומנות? *יוני במצברוח נוסטלגי*

אממ, אני זוכר שבאחת מהכיתות

אני רציתי להצטרף למקהלה של בית הספר, שהיו בה רק בנות וזאת הייתה מסורת והחלטתי שבא לי לשבור אותה... אבל בגלל שהקול שלי השתנה בדיוק בזמן הזה אז לא הצטרפתי. אני גם לא סובל כדורגל, לעולם לא סבלתי...

המממ

לנו בבי"ס יש גם כן להקה מלאה בבנות, אבל יש שם בן אחד (כן, אוחצ´תי למדי) שהקול-קרפדה שלו מעולם לא הפריע לו או לאף אחד..

למעלה