טוקיו הוטל באים לארץ!!!

3has3

New member
../images/Emo69.gif משום מה...

אני לא ממש מתלהבת ואני לא מבינה את עצמי XDDDD בטלפון בכיתי לאמא שלי שתסכים לי XDDD ועכשיו וגם כשספיר אמרה לי לא התלהבתי בכלל XDDD ואממ.. OMGOMGOMG *סמיילי מרקד במסן XDDD * אעאעאעאעאעאעאעאאעאע זהו
פרשתי לאקמול

3has3

New member
../images/Emo69.gif הנה הלוח הופעות

28.07.2007 KAZ | Almaty | Medeu 03.09.2007 L | Riga | Riga Arena 12.09.2007 FI | Helsinki | Hartwall Arena 25.09.2007 U | Kiev | 27.09.2007 R | Moscow | SK Olympiksky 29.09.2007 BEL | Minsk | ואממ.. באמת לפי מה שאמרו פה , מודיעים על הופעה חודש לפני? ועוד באיזשהו פסטיגל? טוב , אם יהיה היום משהו באתר הרישמי אני אאמין , אם לא אז לא
אה ובקשר לגיא פינס , הוא סיים עונה אתמול (או היום , נו) ובגלל זה לא נוכל לדעת בזכותו XDDD *ראיתי כשהעברתי לאלופה
XDD *

אם הם מופעים ברוק ג'רוזלם..

המופע שבו יפיעו הבלק איד פיז... זה מופע בחינם...וזה אמור להיות באיצטדיון טדי. אני לא בטוחה בזה כל כך שהם יבוא לזה ,אבל אמרו שמגיעים לזה עוד להקות מחו"ל.

dorkiflitz

New member
אוקי אוקי.. הנה הסרטון..

ואף אחד לא הבטיח ב100 אחוז שהם באים! "הם נמצאים במגעים לבוא לכאן בפסטמבר" תאמינו לי שהייתי מתלהבת, קופצת ודופקת את הראש בתקרה אם הייתי בטוחה שזה נכון. אני מתה כבר להתלהב כמו כל אחד פה XD אבל כל עוד זה לא נכון.. אין לי כל כך בשביל מה להתלהב.. :S http://www.youtube.com/watch?v=zQUGKv8ha4I&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Etipo%2Eco%2Eil%2Fzone%2Fnews%2Easp%3Fzone%3D38371348997329

איך אני מקווה שהם יגיעו!! ../images/Emo192.gif

אבל למה זה לא משודר בשום ערוץ בהוט?! :O

3has3

New member
../images/Emo69.gif לא משנה ../images/Emo122.gif לא הבנתי את השאלה XDD

../images/Emo191.gif בואו אני אסביר לכם למה זה לא נכון

רק לפני שבוע הייתה כתבה בראש1 ועד אז הם בכלל לא ידעו שיש להם מעריצים בארץ, ופתאום הם באים להופעה? זה לא נשמע אמין ...

לא מדויק תחשבו על זה ככה...

הם גילו שיש להם הרבה מעריצים בארץ והאמת שבגלל שאנחנו לא אירופה אלא המזה"ת אז זה יוצר התעניינות יותר כאילו שהם "פרצו את גבולות אירופה" חוצמזה 1. Y בעשר היא תוכנית של יס ואסור להם לשדר דברים לא נכונים..אם הם שידרו את זה כנראה שזה אושר (שהם במגעים לא שהם מגיעים) 2.במכתב שהנציג של הליקון שלח לנוי הוא כתב שמפיקים ישראלים מנסים להביא אותם לארץ 3. באמת קיים חור בלוח הופעות שלהם בין ספטמבר לאוקטובר.. 4.גם אמרו שזאת תהיה הופעה חד פעמית, זה לא קשור לפסטיבל בירושלים... וזה לא שאני רוצה שמישהי תפתח ציפיות (ואני בעצמי לא רוצה לפתח ציפיות) אבל אני לא חחושבת שוואי ב10 יגידו סתם בכל מקרה מה שיהיה יהיה וגם ככה כרגע אי אפשר לקבוע אם הם באים או לא...

צודקת!! ועוד משו שיש לי להוסיף :)

בתאריך שאמרו שהם יופיעו פה ב-9/9 זה הכי נורמלי שהם יבואו בתאריך הזה.. כי לפי הלוח הופעות שלהם הם פנויים מה-3 בספטמבר עד ה-12 בספטמבר אז זה הכי הגיוני.. אויייייייייייייי אלוהיייייייייייייםםםם אני עוד שנייה מתה פה :)

3has3

New member
../images/Emo69.gif אסור שזה יהיה שם!

אם זה יהיה שם הם בחיים לא יוכלו להופיע שם

X Slider

New member
90% ממקרים של "נמצאים במגעים" מסתיימים בכלום

לדוגמא, נלי פורטדו ואבריל לאבין היו במגעים להגיע לארץ בקיץ הזה. מישהו זוכר את זה בכלל?

3has3

New member
../images/Emo69.gif למען האמת ,

היו אמורות להגיע המון להקות , זמרים וזמרות וכאלה DDD: אבל , זה רק מגעים אבל אני מאמינה שטוקיו יבואו. לביל יש עקרונות DDD: נכון? *מסמיק של מסן*

למעלה