אוח, גם אני האמנתי שזה אמיתי ><''''
3 3has3 New member 21/8/07 #98 ../images/Emo69.gif אם כבר, זאת תמונה של טום בלי חולצה *שנים אני אחפש עכשיו.*
C crazysapir New member 23/8/07 #190 אני לא אוהבת לראות את טום בלי חולצה../images/Emo5.gif הוא רזה מידי~~
Y yuvali love brit New member 21/8/07 #100 זה מיכנסיים? *_* ../images/Emo192.gif זה ניראה כמו חצאית XDD
D dorkiflitz New member 20/8/07 #56 ../images/Emo109.gifיש שרשור נצלושים בשביל זה!!!!! ולא! זה לא נכון!
X X Slider New member 21/8/07 #97 תפסיקו להתנצל על פתיחת הודעות חדשות ../images/Emo122.gif../images/Emo70.gif לא תולים פה אנשים... רק תקראו את החוקים בהודעת המנהל ותדעו מתי לפתוח הודעה חדשה ומתי לנצלש.
תפסיקו להתנצל על פתיחת הודעות חדשות ../images/Emo122.gif../images/Emo70.gif לא תולים פה אנשים... רק תקראו את החוקים בהודעת המנהל ותדעו מתי לפתוח הודעה חדשה ומתי לנצלש.
S S h A y K i New member 21/8/07 #107 שניה אבל.. זה פורום של טוקיו הוטל, אמורים לשאול פה שאלות על טוקיו הוטל לא? ולא תמיד כולם יודעים ישר לקרוא ת'תקנון... גם יש כאלה שלא מבינים בדברים האלה ורק רוצים לשאול שאלה זה הכל..
שניה אבל.. זה פורום של טוקיו הוטל, אמורים לשאול פה שאלות על טוקיו הוטל לא? ולא תמיד כולם יודעים ישר לקרוא ת'תקנון... גם יש כאלה שלא מבינים בדברים האלה ורק רוצים לשאול שאלה זה הכל..
X X Slider New member 22/8/07 #144 תשאלו בכיף, אפילו בפתיחת הודעה חדשה אבל להתנצל על כל הודעה זה כאילו "אני יודע/ת שהייתי צריך/ה לנצלש אבל לא היה לי כוח".. אז לחשוב לפני
תשאלו בכיף, אפילו בפתיחת הודעה חדשה אבל להתנצל על כל הודעה זה כאילו "אני יודע/ת שהייתי צריך/ה לנצלש אבל לא היה לי כוח".. אז לחשוב לפני
S SpongBobit New member 24/8/07 #208 אבל לפעמים רוצים להראות משהו ולא נעים לפתוח,ואי אפשר לנצלש ואין שרשור נצלושים...אז מה עושים במצב כזה?
אבל לפעמים רוצים להראות משהו ולא נעים לפתוח,ואי אפשר לנצלש ואין שרשור נצלושים...אז מה עושים במצב כזה?
3 3has3 New member 18/8/07 #3 ../images/Emo69.gif בידיוק מה שרציתי לכתוב ../images/Emo122.gif למה לפתוח כל שניה הודעה חדשה?
L LiHiLuSh New member 18/8/07 #6 ../images/Emo45.gif../images/Emo69.gif ואינ כבר רוצה ליראות../images/Emo70.gif