טוקיו הוטל (בנתיים) לא באים לארץ

Leb Die Sekunde

New member
ביל דיבר על הקעקוע זה לא פוטושפ

קראתי את הכתבה עצמה. הוא אמר שאין ממש משעמות לקעקוע למעשה הוא עשה אותו ללא מחשב המספר 89 מסמל את המשו שהיה בברלין כי זה קצת אחרי שהוא נולד. הקעקוע אמיתי בהחלט לכל הבנות בעלת הקליטה האיטית[כמוני!!,אני עדיין לא קלטתי שראש 1 ראינו אותם ושהם יודעים עלינו וגם שקניתי סוסה ואני כלך כך מתלהבת מזה ואני מקווה שתסלחו לי אבל היא כזאת כוסיט אני לא על המחשב ששלי אין לי תמנוה היא כזאת יפהה רגע יש לי בבלוג אני יצרף לכן תמונה בקובץ אינטרנט סבבה? לא משנה סטינו מהנוששאאאאאאאאאאאא לביל יש קעקוע מהמםםםם לדעתי זה מראה אפילו יותר כמה שהבנאדם הזה מושלם ואכפתי ופשוט מושלפ יופי ואופי=זה מושלם לאXD קיצר סיימתחי להיום אני פשוט מאוהבת בקעקועים וזו אני הילדה שחששבה שקעקועים זה מכוער ואני ישנא אותם לנצח! ואת האנשים שיש להם קעקועים ותראו איפה אני עכשיו? אני אוהבת את ביל ואחריו את הבנאדם כמעט הכי מקוקע שראיתי חוץ מאנדי ופיט מפול אווט בוי[אני מדברת על פ' איירו(פשוט אסור לי להגיד את שמו מקווה שתבינו!DDDD:) די לחפור דניאל די!] יש לי הרבה להגיד קיצר קעקוע מהמם ביל מהמם והכל מהמםXD

YuviR

New member
לא... חח

הוא אמר שאין לזה משמעות פוליטית, לא? חשבתי שהוא אמר שזה כאילו מסמל שהם נולדו ב89, ועוד מעט יש לו יומולדת 18 וזה אומר שהוא יהיה חופשי... וחוקי וכל הבלה בלה הזה

Leb Die Sekunde

New member
שמתי לב לזה אבל האידיוט[המחשב לא נתן לי לפתח

עוד תגובה רציני היה חסר אל.. ליד מה שכתבתי.. כמה חבולים עשיתי וזה לא שלח גם כן מחשב !!!רררר

למעלה