טוק טוק טוק... מי פה גר?

Idan91

New member
טוק טוק טוק... מי פה גר? ../images/Emo3.gif

לאחרונה שמתי לב שלמרות שהפורום קיים יותר מחודשיים, אני לא ממש מכירה את רובכם, ואני מניחה שגם אתם לא מכירים כל-כך אחד את השני. זה נחמד שיש דיונים בפורום, אבל גם הודעות
שקשורות לחברי הפורום, הודעות שעוזרות לנו להכיר יותר אחד את השני וליצור קהילה מאוחדת לא יזיקו לפעמים. שלא תבינו לא נכון- אני לא קוראת לכם לפתוח בכל יום הודעת
ולהציף, אבל פעם בכמה זמן- זה לא מזיק. ולכן... אני פותחת כאן שרשור היכרות, ספרו על עצמכם מה שעולה על דעתכם, ובלי קשר, אתן כאן קטגוריות: *שם *גיל *מקום מגורים *למה (ואיך) הגעתי לפורום? *מהי אגדת הילדים האהובה עליי(ולמה)? *זמר/זמרת/להקה מוערכת. *שיר אהוב. *צבע... *מקצוע אהוב ושנוא בביה"ס (לאלו מכם שעוד לומדים...). * תחביבים עיקריים... *עיר אהובה (בארץ או בעולם...). *ארץ אהובה וכמה העדפות... *ארטיק או קרטיב? *קרמבו- וניל או מוקה? *קולה/קינלי/ספרייט? *חוק טל- בעד או נגד? (טוב, נסחפתי קצת...) ***עצה- אני מציעה לכם לסמן את הקטגוריות שכתבתי בהודעה הזאת ולעשות "העתק" ו"הדבק" להודעה שלכם- וכך לענות ישר ליד הקטגוריות, כדי שיהיה קל להבין על מה אתם עונים... :) זוהי רק המלצה! ושבת שלום.

tony hawk III

New member
פרטים!

*שם- תום *גיל- עוד חודשיים 12!! *מקום מגורים- אני בנתיים לא אגיד *למה (ואיך) הגעתי לפורום- זיו סיפר לי על הפורמים, אז נרשמתי והפורום הזה נראה לי הכי מעניין(והוא באמת הכי מעניין). נרשמתי בגלל שאני מאוד אוהב פורומים! *מהי אגדת הילדים האהובה עליי(ולמה)- אין לי אגדת ילדים מועדפת. אבל אני הכי אוהב אגדות עם לוחמים וקוסמים ומפלצות דרקונים וכאלה. למה?? כי זה פשוט אני! *זמר/זמרת/להקה מוערכת- בארץ את סאבלימינל, ובחו"ל אני לא ממש יודע! *שיר אהוב- האדריכלים (של סאבלימינל) *צבע...- אני אוהב את כולם! *מקצוע אהוב ושנוא בביה"ס (לאלו מכם שעוד לומדים...).- לא יודע עכשיו אני עובר לחטיבה אז אני לא יודע איך זה שם. אבל ביסודי נראה לי שהכי אהבתי ספורט או חשבון והכי שנאתי זה מדעים (בגלל המורה) * תחביבים עיקריים...- כדורסל, סקייט בורד, קפוארה, ספרים, מוזיקה ואם זה נחשב תחביב אז בנות!! *עיר אהובה (בארץ או בעולם...).- איפה שאני גר! *ארץ אהובה- איטליה! וישראל פחות אבל גם! *ארטיק או קרטיב?- מגנום שוקולד דבל (זה חדש אז יכול להיות שלא תכירו) *קרמבו- וניל או מוקה?- אני ממש לא אוהב קרמבו *קולה/קינלי/ספרייט?- קצת ספרייט (חמישית כוס בערך) וכל השאר קולה, למרות שאני הכי אוהב מים! *חוק טל- בעד או נגד? (טוב, נסחפתי קצת...)- נגד!!!!!!!!!

scooby4

New member
טוק טוק...כלום! ../images/Emo13.gif

הנה כל מה שרציתם לדעת עלי...! שם: אלון גיל: 13 מקום מגורים: דרום תל אביב למה (ואיך) הגעתי לפורום?: סתם נפלתי לכאן מהי אגדת הילדים האהובה עליי(ולמה)?: עם פטר והזאב נחשב אז...פטר והזאב! למה? לא יודע, המוזיקה יפה, היא עושה לי את הצמרמורת אבל סתם, סיפור שולט........שניה תנו לי להעביר את השורה.............................. זמר/זמרת/להקה מוערכת:שימי טבורי, מה לא יודע יש מלא, אני אוהב יותר מוסיקה לא מארה"ב אלה מבריטניה... שיר אהוב: התקווה צבע: ירוק עם צהוב, כחול שמיים לא של ישראל, כתום עם אדום, ירוק עלה. מקצוע אהוב ושנוא בביה"ס: אהוב:אנגלית,שנוא:תושב"ע!!!!!
תחביבים עיקריים:עיצוב גרפי,קצת פחד פה ושם, ללכת לסרטים, חברים... עיר אהובה: לונדון!!!
ארץ אהובה: לונדון!!!
וכמה העדפות... ארטיק או קרטיב?: זה לא אותו דבר? קרמבו- וניל או מוקה?: בננה, סתם, שונא קרמבו, איכס.. *קולה/קינלי/ספרייט?: קולה/קינלי/ספרייט העיקר שאני צמא... יאללה הכרתם אותי, מה איתכם, תתחילו לכתוב!!

OmriEd

New member
כל מה שרציתם לדעת עלי(גלידה שולטת!)

*שם - עומרי אדרי *גיל 14 וחצי *מקום מגורים נהריה *למה (ואיך) הגעתי לפורום? סתם גלישה מקרית באינרנט הגעת לכאן (אבל דרך האתר של גופ..יש לגופ ולתפוז את אותם הפורמים) ראיתי כמ דברים מענייים ונשארתי *מהי אגדת הילדים האהובה עליי(ולמה)? שלגיה, כי אין לי משהו מועדף.. אני כמעט ולא מכיר אגדות ילדים ושלגיה זאת תם האגדה עלתה לי לראש :) *זמר/זמרת/להקה מוערכת. מוערך? אני מעריך את לינקין פארק.. להקה ממש טובה עם משמעות.. הם שווים להערכה לא מופיעים בשביל הכסף והתהילה... *שיר אהוב.כל השירים של לינקין פארק *צבע... אדום... ואז כחול .. ואז לבן *מקצוע אהוב ושנוא בביה"ס (לאלו מכם שעוד לומדים...). אוהב את ביולוגיה (יש לי מורה טובה) ואוהב גם אנגלית (אין לי מושג למה) שונא את מתמתיקה (בגלל זה לא התקבלתי למגמת מחשבים ז****) ושונא את פיזיקה.. (קרוב מידי למתמתיקה..) דרך אגב אני עולה לכיתה -י´ * תחביבים עיקריים...אמממ אין ממש אבל אני אוהב לעשות שטויות באינטרנט..(הרוב לא ממש חוקי אז לא נפרט) *עיר אהובה (בארץ או בעולם...). לונדון *ארץ אהובה אנגליה וכמה העדפות... *ארטיק או קרטיב? לא זה ולה זה!! גלידה שולטת!! *קרמבו- וניל או מוקה? וניל! *קולה/קינלי/ספרייט? זה קשה.... קולה? *חוק טל- בעד או נגד? (טוב, נסחפתי קצת...) בעד אמממ זהו..

Feryli

New member
תביאו לי כותרת...

*שם אירנה *גיל 14 1\2 *מקום מגורים: חולון *למה (ואיך) הגעתי לפורום? חיפשתי פורום מעניין .. *מהי אגדת הילדים האהובה עליי (ולמה)? שלגיה ...למה ? גם אני שואלת את אותה שאילה .. *זמר/זמרת/להקה מוערכת. Blakmore’s Night *שיר אהוב : יש הרבה *צבע... כחול שלוט *מקצוע אהוב ושנוא בביה"ס. אנגלית אפשר להגיד אהוב מתמטיקה שנואה איחס חרם על מתמטיקה!!! * תחביבים עיקריים... לצייר, לטייל, לקרוא, להקשיב למוזיקה ...ועוד דברים..
*עיר אהובה (בארץ או בעולם...). אין כעזות .. *ארץ אהובה : *ארטיק או קרטיב? תלוי מה באה לי באותו רגע.. *קרמבו- וניל או מוקה? לא אוכלת קרמבו ..איחס.. *קולה/קינלי/ספרייט? קולה.. *חוק טל- בעד או נגד? נגד

תשובות

שם :שוקו גיל 15 עיר :חיפה איך הגעתי ?: בטעות לחצתי על שם הפורום והתחלתי לקרוא את ההודעות ואהבתי. יש יותר מדי להקות. שיר: Within Temptation - Ice Queen צבע :שחור מקצוע :אהוב - מטמטיקה . שנוא - ערבית. עיר - לונדון. ארץ - אירלנד, גרמניה ,נוובגיה ושוודיה. קרטיב. קרמבו וניל שולט! פפסי מקס קלוריה אחת, אני מכור. חוק טל ? זה החוק שדוסים לא משרתים ? נגד. הגמד

אה ושחכתי אגדה אהובה

ארתור ואבירי השולחן העגול. מת על כל מיני אגדות כאלה.. הגמד

Feryli

New member
גם אני !!

אני ממש אוהבת אגדות מהסוג הזה ..באיקר עם יש שם הרבה קרבות

Outlast

New member
ממ... גם אני? ../images/Emo3.gif../images/Emo181.gif

*שם- אוסי (אסנת) *גיל- אוטוטו 16 *מקום מגורים- משמר העמק *למה (ואיך) הגעתי לפורום?- אני חברה של עידן, הייתי "נוכחת" (או לפחות מעודכנת) בחבלי הלידה שלו, וזהו. אני מרגישה שייכת, גם אם הוא לא קשור אליי, ויש לי פורום משלי לנהל.. *מהי אגדת הילדים האהובה עליי(ולמה)?- אני משערת ששלגיה, פשוט כי יש לי הכי הרבה קשר אליה ובתור ילדה הכי אהבתי אותה, וזה נשאר. אם היום הייתי צריכה לבחור אגדה שמוצאת חן בעיניי, זו בהחלט לא הייתה שלגיה, אבל דברים ישנים קשה לשנות... *זמר/זמרת/להקה מוערכת- מוערכת זו מילה *קטנה*, אבל הרד הוט צ´ילי פפרס, הגדולים מכולם. *שיר אהוב- החלטתי פעם שאני לא עונה על השאלה הזאת, כי אין אפשרות לבחור שיר אחד, וזה גם בא בתקופות. *צבע- אני בעיקר אוהבת שילובים- כחול ושחור/אפור, שחור ולבן, ירוק ולבן... אבל אני אוהבת כחול. *מקצוע אהוב ושנוא בביה"ס- אהוב: גרפיקה וספרות, שנוא: מתמטיקה. * תחביבים עיקריים- ראה כרטיס אישי (ולעצלנים: אמנות, מוזיקה+שירה, כדורגל, לישון, לבלות..) *עיר אהובה- לא בדיוק עיר, מין עיירה קטנה בקפריסין, על הרי הטרודוס, פדולאס קוראים לה, מקום מדהים... וגם חיטהורן, כפר בהולנד שפשוט התאהבתי בו.. (ואני מתכננת לחיות שם יום אחד..
) *ארץ אהובה- הולנד. נקודה. *ארטיק או קרטיב?- תלוי במצברוח *קרמבו- וניל או מוקה?- שונאת קרמבו *קולה/קינלי/ספרייט?- אולי קולה, אבל עדיף מים. *חוק טל- בעד או נגד?- כמובן שנגד, אבל אל תתנו לי להתחיל לדבר על זה. לילה טוב!

או קי..

שם: מאי *גיל 14וחצי *מקום מגורים :דוסים זקנות ובני אקיבע אני לא מאמינה שאני גרה בפ"ת!!! *למה (ואיך) הגעתי לפורום? אני אוהבת אגדות ואגדות אורבניות אז חיפשתי בפורומים. *מהי אגדת הילדים האהובה עליי(ולמה)? היפיפיה הנירדמת. *זמר/זמרת/להקה מוערכת. יש המון!!! בעיקר רוק נגיד שלהקה: dream theater *שיר אהוב.:no life-slipknot *צבע...שחור!!! *מקצוע אהוב ושנוא בביה"ס (לאלו מכם שעוד לומדים...). אהוב-ספרות הסטוריה מדעיים ופיזיקה. שנוא- חשבון....חשמל ושוב חשבון!!! * תחביבים עיקריים... לנגן בגיטרה, לכתוב שירים וסיפורים, לשמוע מוזיקה. *עיר אהובה (בארץ או בעולם...). ת"א *ארץ אהובה אנגליה וכמה העדפות... *ארטיק או קרטיב? גלידה (פרנץ ונילה) *קרמבו- וניל או מוקה? וניל.....יאמי *קולה/קינלי/ספרייט? ...מים... *חוק טל- בעד או נגד? (טוב, נסחפתי קצת...) דוסים הם..@#@#$$@%#^ לא רוצה לדבר עלהם בכלל!!!!

QuEeN oF mE

New member
הנה..

שם: ויקי
מקום מגורים: הרצליה
למה (ואיך) הגעתי לפורום? עידן כתבה שנפתח לה פורום חדש אז קפצתי לבקר..ונשארתי.
למה (ואיך) הגעתי לפורום? נדמה לי שסינדרלה..פשוט ככה. אבל יש עוד הרבה..יש כ"כ הרבה אגדות יפות.
זמר/זמרת/להקה מוערכת: יש הרבה ובזמן האחרון לא היה מישהו מסוים.
צבע: סגול,כחול..
מקצוע אהוב- צרפתית,אנגלית. מקצוע שנוא- מתמטיקה.
תחביבים- מחשב,טיוי,טניס וכו´..
עיר אהובה- פריז,ניו יורק.
ארץ- צרפת וארה"ב פשוט כי אהבתי.
ארטיק או קרטיב? ארטיק
קרמבו- וניל או מוקה? וניל
קולה/קינלי/ספרייט? הממ..דיאט קולה.
חוק טל- בעד או נגד? נגד.

tony hawk III

New member
עוד פרטים

ראיתי שכולם אומרים איפה הם גרים אז גם אני בחרתי לומר אוקי ההורים שלי נפרדו וכל אחד גר במקום אחר אז יש לי שני בתים. אחד בטבעון(של אמא) והשני בזכרון(של אבא)

Idan91

New member
ועכשיו אני...

*שם- עידן *גיל- כמעט 16 *מקום מגורים- משמר העמק *למה (ואיך) הגעתי לפורום? אני אוהבת אגדות ואגדות אורבניות, אלה נושאים שמעניינים אותי... אז הצעתי לפתוח פורום כזה, ומאז אני כאן... :) *מהי אגדת הילדים האהובה עליי(ולמה)? נראה לי שסנדרלה, או שלגיה. טוב, שתיהן... אין לי ממש הסבר, פשוט אהבתי את האגדות (/מעשיות) האלה כשהייתי קטנטנה, ומאז זה נשאר... *זמר/זמרת/להקה מוערכת: אלאניס מוריסט *שיר אהוב: הממממ... קשה לי לבחור שיר אחד, אבל כמובן של אלאניס... יש לה שירים מ-ד-ה-י-מ-י-ם... *צבע- אדום! *מקצוע אהוב ושנוא בביה"ס: ביולוגיה, וספורט, ולשון- למרות שאני- את הבגרות שלי כבר עשיתי (משפט ייחוד-ירד במיקוד)
* תחביבים עיקריים: לישון, לשמוע מוזיקה, להיות עם חברים, לכתוב... *עיר אהובה (בארץ או בעולם...)- קנטרברי (עיירה מדהימה באנגליה) ות"א. *ארץ אהובה- י-ש-ר-א-ל!!!!!!!!!! *ארטיק או קרטיב? נראה לי שארטיק. אבל באמת עדיף פשוט גלידה... *קרמבו- וניל או מוקה- מוקה! מקרמבו וניל אי מקבלת בחילה- עם כל ביס מריחים את הביצים שמהקצף שלהן מכינים את הקרם של הקרמבו, וזה פשוט ד-ו-ח-ה... *קולה/קינלי/ספרייט? קולה. *חוק טל- בעד או נגד? נגד.

Idan91

New member
אוי.. אני סתומה..

מקצוע אהוב- מה שכתבתי למעלה.. שנוא- מתמטיקה..

אני הוא :

שם: ויטלי גיל: 17 מקום מגורים: ב"ש איך הגעתי לפורום: ראיתי שנפתח פורום "אגדות אורבניות" ,אז אמרתי לעצמי נכנס ונקרא דברים מפחידים, ומאז אני מתנחל פה. אגדת ילדים אהובה: אני לא ממש אוהב אגדות ילדים. להקה: יש הרבה, בעיקר רוק ומטאל. שיר אהוב: יותר מידי. מקצוע אהוב בביצפר: ביולוגיה צבע: שחור מקצוע(ות) שנוא(ים): תנך,ספרות,מתמטיקה. תחביבים: לנגן,לגלוש באינטרנט,טלוויזיה,חברים וכו.. עיר אהובה? : חח המממ בטוח לא ב"ש. - לונדון ארץ אהובה: אנגליה (בריטניה). קיבוץ אהוב:משמר הנגב כפר אהוב:כפר סבא
רחוב אהוב:הרצל מספר בית אהוב:4 מספר קומה אהוב:8

Danihell1

New member
שלום...אני חדשה פה

אבל כדי שתכירו אותי, אני גם אענה על השאלות... *שם: דניאל *גיל: 15 *מקום מגורים: מושב בדרום *למה(ואיך)הגעתי לפורום?: נכנסתי לקרוא סיפורים מפחידים *מהי אגדת הילדים האהובה עליי(ולמה)?: לא אוהבת אגדות ילדים *זמר/זמרת/להקה מוערכת: להקות שלא מופיעות באם טי וי *שיר אהוב: Joan Jett- Bad raputation *צבע: אדום *מקצוע אהוב: אנגלית... מקצוע שנוא: תנ"ך *תחביבים עיקריים:חוג סיור, מוזיקה, פורומים (מנהלת פורום המומינים בהייד פארק... מה, אסור לעשות פירסום לפורום שלי?), סרטים... *עיר אהובה (בארץ או בעולם...):well... קרית מלאכי! סתם...נראה לכם? מושבים זה יותר טוב... *ארץ אהובה וכמה העדפות... : חוץ מישראל הייתי רק בצרפת, אז אני אבחר...צרפת! (מז´תומרת כמה העדפות?) *ארטיק או קרטיב?: אף פעם לא הבנתי את ההגדרות האלה... *קרמבו- וניל או מוקה?: וניל *קולה/קינלי/ספרייט? : קינלי, למרות שכבר אין את זה... *חוק טל- בעד או נגד?: נגד

למעלה