טוק טוק טוק... מי פה גר?

Idan91

New member
סקארלט,

ביקרתי בדף שלך בבמה, ורציתי להגיד שיהיה נחמד אם תעלי לכאן את הציורים של רפונזל! הם מקסימייייייים!!!

אני!

שם:נטלי גיל:16 עיר:ראשון איך הגעתי: אממ ראיתי הודעה של עידן בפורום "יומנה של שלומצי" ובגלל שאני אוהבת אגדות אז הצטרפתי (לא ידעתי שיש פורום כזה בכלל...
) אגדה אהובה:כמעט כולן אבל הכי שילגיה ובת הים הקטנה. מקצוע שנוא: מתמטיקה ופיזיקה. מקצוע אהוב: צרפתית ומשפטים. אממ מוזיקה אני שומעת כמעט הכל... תחביבים: מוזיקה, אמממ לא יודעת עיר אהובה:רומא וניו יורק
ארץ:ישראל וארה"ב
גלידה קרמבו וניל ודיאט קולה!!!!!!
אה, ואל תייחסו לחתימה שלי....

OmriEd

New member
מכל מה שקראתי סיכום קטן!

כוווווללללםםםםםם שונאים את המקצוע מטומטמטיקה!! חוץ מ- Chandler Rulz (שאוהב*) הרוב נגד חוק טל..(חוץ ממני משום מה.. אז נראה לי שאני לא הבנתי את הקטע של זה כל כך...תסבירו לי בהמשך..) בקטע של הקרמבו היו וויכוחים אבל תקנו אותי אם אני טועה הווניל לקח בגדול.. אני לא יודע מה איתכם אבל אצלי ואני רואה שאצל עוד כמה הגלידה שולטת!! לפי מה שראיתי גם אין פה אנשים מנהריה :( לא חשוב.. נתגבר! אתם יכולים להוסיף מה שבא לכם.. (נא לא לקחת הכל ברצינות את מה שאני רושם יכול להיות שאני טועה ב-100% או מטעה אותכם בכוונה.. אם יש נפגעים קל עד קשה מה ההודעה הנ"ל אנה תקנו אותה לראות עיניכם)

למעלה