טוק טוק טוק... מי פה גר?

Idan91

New member
המממ...

בקשר ל"כמה העדפות"... כשמילאתי בעצמי את ה"שאלון" הזה, שאלתי את עצמי את אותה השאלה... המממ.. אולי התכוונתי לכמה מועדפות? יעני כמה ארצות מועדפות... אבל באמת שאין לי מושג מה עבר לי בראש באותו הרגע. ובקשר לארטיק וקרטיב: קרטיב-קרח ארטיק- גלידה על מקל, בד"כ בציפוי משהו...

Idan91

New member
אהההההההההההה!

עכשיו סוף כל סוף קלטתי... "כמה העדפות" לא התייחס לארץ בכלל, זאת הייתה מעין כותרת לקטגוריות הבאים.. כלומר: "מה אתה מעדיף- וניל או מוקה?" בקטע הזה... בקיצור, ניסוח גרוע...

Chandler Rulz

New member
יאללה בא לי להצטרף! (שוב)

טוב, אני רוצה לנהצטרף לפורום הזה (שוב, הייתי פה בשבועיים הראשונים ואז הוא נעלם מהמועדפים ודי ששחכתי אותו אבל נו מור!) שם: איגור גליזר. גיל: 15, 3 חודשים ו29 יום. מקום מגורים: בת-ים (הקטנה). למה (ואיך) הגעתי לפורום: הגעתי מה"פורמים חדשים", והסיבה היא: סתם, מה אסור?. מהי אגדת הילדים האהובה עלי (ולמה): היפיפיה הנרדמת, כי אני אוהב לישון. זמר/זמרת/להקה מוערכים:Garbage. שיר אהוב:Alanis Morissette - Ironic צבע...: כחול! מקצוע אהוב ושנוא בביה"ס (במקרה שלי, תיכון): אהוב: מתמטיקה, פיזיקה, כימיה. שנוא: היסטוריה (בעעע), של"ח (שיעור לא חשוב) וספורט. תחביבים עיקריים:לישון, לראות טלוויזה (מכור ל"חברים"), לשמוע רדיו, לצחוק, לא לעשן, לרדת עם חברים (לא לחברים). עיר אהובה: פריז. ארץ אהובה וכמה העדפות: ישראל (בחיים לא אעוף מפה!!) העדפות: ארה"ב, שוויץ (איזה כיף להם, צבא ליופי). ארטיק או קרטיב?: קרטיב, יותר זול.. קרמבו-וניל או מוקה?: לא איכפת לי, אני בקטע של הביסקוויט. קולה/קינלי/ספרייט?: כולם ביחד באותה כוס (זה טעים, תסמכו עלי. חוק טל-בעד או נגד?: ברור שנגד!! זהו.... ואני מקווה שאתקבל (אחרת אני יבכה..)

מרב881

New member
עכשיו תורי

*שם- מרב *גיל- היום (!!!) בת 14. *מקום מגורים- באר שבע *למה (ואיך) הגעתי לפורום?- חיפשתי סיפורים מפחידים. *מהי אגדת הילדים האהובה עליי(ולמה)?-בת הים הקטנה *זמר/זמרת/להקה מוערכת- אלאניס מוריסט, מדונה ואירוסמית. *שיר אהוב-bleck bleck heart (בינתיים...) *צבע- כחול *מקצוע אהוב ושנוא בביה"ס (לאלו מכם שעוד לומדים...).- אהוב-אומנות (למרות המורה) שנוא- ערבית * תחביבים עיקריים- חברים, סרטים, מוזיקה, לכתוב בפורומים, לצייר, לקרוא ולטייל. *עיר אהובה (בארץ או בעולם...)- אורלנדו *ארץ אהובה- ישראל וכמה העדפות... *ארטיק או קרטיב?- ארטיק *קרמבו- וניל או מוקה?- מוקה!!!! *קולה/קינלי/ספרייט?- קולה *חוק טל- בעד או נגד? -נגד

קובי00

New member
הפרטים שלי...

שם-קובי גיל-17 מקום מגורים-עיר הבירה ירושלים למה הגעתי לפורום-כי אני פשוט מת על סיפורים מפחידים אגדת ילדים אהובה-כיפה אדומה(בעיקר בגלל שאחותי יודעת לספר את ההגדה הפוך) זמרת\להקה-מדונה,כוורת שיר אהוב-"פרחים בקנה ובנות בצריח" צבע-כחול מקצוע אהוב\שנוא:אהוב-היסטוריה שנוא-אנגלית תחביבים-לטייל,אינטרנט,כדורסל,לקרוא. עיר אהובה-ירושלים של זהב של נחושת ושל אור ארץ אהובה-ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת מי בנה ומי נטע כולנו ביחד.... ארטיק\קרטיב-קרטיב קרמבו-וניל קולה\ספרייט-קוקה קולה זה טעם החיים.

ד ג י

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל"ט../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אוקיי קראיתי את כולם וזה די הרבה אז עכשיו אני *שם: רעי (לא זאת לא שגיאת דפוס ככה קוראים לי ואני בןלמי שהתבלבל קודם) *גיל: 13 *מקום מגורים: ראיתי שכן הקיבוצים והצפון שולטים אז אני גר בכפר החורש חור בקצה של עמק יזרעאל תפתחו מפה תחפשו טוב מצאתם? ידעתי שלא *למה (ואיך) הגעתי לפורום: תמיד הציק שלא ידעתי מה זה אגדות אורבניות אז נכנסתי והחלטתי להשאר *מהי אגדת הילדים האהובה עליי(ולמה) :רשימת שינדלר (סתם נו) אין לי מושג כל מה שכולל אבירים קוסמים ודרקונים כי אני משחק משחקי תפקידים (וזה לא במחשב לפי שחושב ככה) *זמר/זמרת/להקה מוערכת: אין תגובה *שיר אהוב:שירי אבל (נו לא) *צבע...: כתום שליטה *מקצוע אהוב ושנוא בביה"ס (לאלו מכם שעוד לומדים...).: אתם הולכים לרדת אליי אני אוהב מתמטיקה, אנגלית, ביולוגיה, ספורט, ושונא ערבית וגוונים (אשכול אומניסטי)אני יודע שאתם לא יודעים מה זה אז מה * תחביבים עיקריים.: אינטרנט טלוויזיה (בעיקר הסידרה חברים) משחקי תפקידים לקרוא להיות על חברים *עיר אהובה (בארץ או בעולם):כפר החורש *ארץ אהובה: ישראל וכמה העדפות... *ארטיק או קרטיב: קרטיב רמזור או לימון אחר כך ענבים וקולה ואחר כך מנדרינה ואחר כך מלון (קרטיב קרח מי שלא הבין) *קרמבו- וניל או מוקה: אני אוהב את הקרמבו שהם חצי חצי *קולה/קינלי/ספרייט: קולה *חוק טל- בעד או נגד? (טוב, נסחפתי קצת...): כן באמת נסחפנו

Idan91

New member
מה מה מה???

אז מה זה משחקי תפקידים, אם לא במחשב, בעצם...?

ד ג י

New member
משחקי תפקידים זה...

(טוב עכשיו אתם כולכם תחשבו שאני משחק משחקים שלילדים בגן אבל צריכים לשחק פעם אחת כדי להבין את זה) משחק שבו לרוב אתה מקבל דף ובו אתה רושם מהי הדמות שלך תכונות כמו כמה היא חזקה כמה היא חכמה כמה היא נבונה כמה היא זריזה ועוד מימניות כמו רפואה ריכה על סוסים ועוד כישורים מיוחדים כמו ראיה בלילה ועוד גילגולי הצלנ שזה יכולות להתנגד לדברים וכישורים שקשורים לדמות לדוגמה אם אני גנב מה הסיכוי שלי לפרוץ מנעול לכייס וכו´ יש מגוון מקוצועות וגזעים במשחקי תפקידים לדוגמה במבוכים ודרוקנים יש אלף, חצי אלף, בן אדם, גמד, ננס ,זוטון וחצי אורק ויש גם מקצועות שונים כמו לוחם, כוהן, גנב, קוסם, ועוד בכל משחק יש שליט מבוך והוא אומר מה קורה לדוגמה: "אתם נכנסים לחדר חשוך האלף הלוחם לשכם מצליח לראות את הדלת ממול ופתאום דרקון אדום מתנפל עליכם" ואז השחקנים אומרים מה הוא עושה לדוגמה איל (כוהן בן אדם): אני עושה על הדרקון לחש וגורם לו לא לזוז עומר (שה"ם): הדרקון מצליח בגלגול הצלה הלחש לא עובד עודד (גמד לוחם) אני רץ בשאגת קרב ומנסה להכות את הדרקון עודד מגלגל גילגול התקפה שאומר לו אם הוא מצליח לפגוע או לא וכמה נזק הוא פוגע אם הוא מצליח עוד מצליח ואומר: הורדתי לו חמש נק"פ (נקודות פגיעה=חיים) גל (קוסם אלף): אני עושה קסם על הדרקון חזיז ברק והוא תמיד פודע אני זורק חמש קוביות של שש (לגל יצא 22 לאחר שחיבר את כל התוצאות) עומר: עודד קרוב לדרקון אז פגעת גם בו עודד מת ציינתי את קוביית השש כי במבוכים ודרקונים ובמחשקי תפקידים אחרים יש מספר קוביות מיוחדות כמו: קובית 20 פאות, קובית 12 פאות, קובית 10 פאות, קובית 6 פאות, קובית 8 פאות, קובית 4 פאות, קוביה ועליה במקום מספרים מופעים המספרים בעשרות (00, 10,20...) קובית שלושים ושתים פאות, קובית מאה פאות ועוד... מי שרוצה לדעת עוד יכול להיכנס לפורום משחקי תפקידים

tony hawk III

New member
משחקי תפקידים...

זה אחלה דבר תאמינו לי אני משחק!! אפילו היום אני הולך לשחק עם חברים שלי!

Idan91

New member
הפוך? מה זאת אומרת...?

זה מזכיר לי שבאחד מימי ההולדת לקיבוץ שלנו, או באיזה שהוא פורים למבוגרים... כמה חברי קיבוץ עשו הופעה של כיפה אדומה- בהתחלה הם הציגו רגיל, ואז בערבית, ואז מהסוף להתחלה בערבית, ובסוף כולם נעמדו יחד וצעקו: "חק אלעוודה, חק אלעוודה, חק אלעוודה!!!" (אני מקווה שזה תעתוק נכון מערבית...) חק אלעוודה- זכות השיבה. בתעמולת הבחירות האחרונה היה תשדיר בו רואים יאסר עראפת צועק את זה... משעשע ביותר! :)

scooby4

New member
מזל טוב! ../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מלפני יומיים!
sorry...

טוב קצת פרטים

*שם:שלומי *גיל:14 *מקום מגורים:ירושלים *למה (ואיך) הגעתי לפורום?ראיתי את הסיפורים והתענינתי *מהי אגדת הילדים האהובה עליי(ולמה)?אין לי *זמר/זמרת/להקה מוערכת:.היהודים אביב גפן מוניקה סקס ועוד.... *שיר אהובץ: *צבע...:שחור וכחול *מקצוע אהוב ושנוא בביה"ס (לאלו מכם שעוד לומדים...).:לא יודע לא הספקתי לרכוש שנאה * תחביבים עיקריים...:גיטרה לצייר לטייל הופעות טובות ועוד ועוד *עיר אהובה (בארץ או בעולם...).:בריטניה *ארץ אהובה:לונדון וכמה העדפות... *ארטיק או קרטיב?ארטיק אני שונא קרח *קרמבו- וניל או מוקה?וניל *קולה/קינלי/ספרייט?קולה *חוק טל- בעד או נגד? (טוב, נסחפתי קצת...)נגד

על האש

New member
../images/Emo32.gif סתם לידע כללי...

יש לכם מנהלת מדהימה שנראית חובה לציין יותר מבת 16
וככה זה שמסתובבים עם חולצה של תפוז ואנשים פוגשים אנשים פוגשים אנשים כמו עידן ולמרות הכרות של שנייה וחצי הייתי צריך לרדת מהאוטובוס והיא בדיוק תפסה אותי בדלת עם החולצה
. תשמרו עליה היא חמודה ומקסימה

scarlet moon

New member
../images/Emo42.gifאת צודקת../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif

מצטרפת לשרשור הכרות...
שם: טל
)
מגורים: רעות
איך הגעתי? - נו, אגדות.... נושא מעניין.
אגדה אהובה: "רפונזל" ו"בת הים הקטנה"
מקצוע שנוא: מאז ומתמיד היה מתמטיקה, למרות שהשנה עשיתי בגרות ודווקא השנה האחרונה היתה מצוינת...
מקצוע אהוב: תולדות האמנות
זמר/זמרת/להקה מוערכת: וואו.. מלא... בעיקר שנות השישים-שבעים כזה..
תחביבים: מוסיקה, תאטרון, אמנות (ציור, פיסול)....
עיר אהובה: פריס (הו, פריס...!)
ארץ אהובה: אירלנד
ארטיק!
קרמבו וניל!
לא שותה מוגז...

scarlet moon

New member
עוד משהו

שכחתי....
צבע אהוב: ארגמן
שיר אהוב: יש מלא... אבל .. נגיד... "ON MY OWN" מעלובי החיים.
סרט אהוב (סתם בא לי להוסיף): "עגבניות ירוקות מטוגנות" ו"שוקולד" (מה יש לי עם סרטים עם שמות של אוכל?!)
ספר אהוב: "הנסיך הקטן".. נעים להכיר!!!

למעלה