קנאית
ק קושקושית מתולתלת New member 31/8/07 #41 כדאי לך זה בהתחלה מאד מפחיד [בשבילך] אבל אח"כ יהיה לו כ"כ כיף!!
ל לי לו ש New member 31/8/07 #43 תקשיבי... תראי... עבדתי 3 שנים במעון אני יודעת מזה ובכל זאת קשההההההה לייייייייייייי בנתיים
ק קושקושית מתולתלת New member 31/8/07 #60 ברור שקשה לך אבל את יודעת שהוא יהנה וזה די חשוב למען האמת שיהיה במסגרת עם חברים וזה..
ק קושקושית מתולתלת New member 31/8/07 #68 הוא לא יודע הוא ירגיש וזה מזה חשוב בשבילו. למרות שלך זה מזה קשה, אני מזה מבינה אותך [ראי תגובתי ליהל]
הוא לא יודע הוא ירגיש וזה מזה חשוב בשבילו. למרות שלך זה מזה קשה, אני מזה מבינה אותך [ראי תגובתי ליהל]
ל לי לו ש New member 31/8/07 #75 קושקוש צאי מזה אין לי שום סיבה להכניס אותו למעון עכשיו אני לא עובדת ואין 1800 שח כל חודש למעון צריך עבודה טובה עם הכנסה טובה בשביל להכניס ילד בגיל כל כך צעיר למעון עד כאן הדיון על מעון
קושקוש צאי מזה אין לי שום סיבה להכניס אותו למעון עכשיו אני לא עובדת ואין 1800 שח כל חודש למעון צריך עבודה טובה עם הכנסה טובה בשביל להכניס ילד בגיל כל כך צעיר למעון עד כאן הדיון על מעון
J Jahel New member 31/8/07 #92 אגבבבבבבב ילדים עד גיל 3-4, לא מבחינים בהבדל בין ילד למבוגר, אז זה לא משנה להם אם הוא בגובה שלהם או לא כדי שהוא יהיה חבר שלהם...
אגבבבבבבב ילדים עד גיל 3-4, לא מבחינים בהבדל בין ילד למבוגר, אז זה לא משנה להם אם הוא בגובה שלהם או לא כדי שהוא יהיה חבר שלהם...