ועד שהם לא מתחילים לדבר הם לא יודעים לשחק עם "חבר"
J Jahel New member 31/8/07 #110 התכוונתי בגיל הזה... אפשר גם מטפלת עם עוד ילד או שניים. הם צריכים תשומת לב בגילאים כאלה, אי אפשר לשים אותם עם עוד 10 ילדים...
התכוונתי בגיל הזה... אפשר גם מטפלת עם עוד ילד או שניים. הם צריכים תשומת לב בגילאים כאלה, אי אפשר לשים אותם עם עוד 10 ילדים...
ה הילי פילי New member 31/8/07 #111 איזה שטויות את מדברת אם היתה לך עבודה מסודרת שהיית צריכה לחזור אליה - הילד שלך מזמן כבר היה מסתובב עם ילדים בגילו
איזה שטויות את מדברת אם היתה לך עבודה מסודרת שהיית צריכה לחזור אליה - הילד שלך מזמן כבר היה מסתובב עם ילדים בגילו
ק קושקושית מתולתלת New member 31/8/07 #120 בטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן קחי ילד שלא היה בחברת ילדודס וילד שכן ותראי את ההבדלים. ילד צריך ילדים בגילו. נקודה.
בטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן קחי ילד שלא היה בחברת ילדודס וילד שכן ותראי את ההבדלים. ילד צריך ילדים בגילו. נקודה.
ק קושקושית מתולתלת New member 31/8/07 #64 מה פתאום ? זה הזמן למעון, אני חשבתי שדודה שלי משוגעת שהיא כניסה את הבייבי למעון וכ"כ דאגתי אבל אחרי שראיתי איך הוא נהנה שם ומתלהב כל בוקר ללכת לחברים שלו ולמטפלות שלו הבנתי זה דבר חכם
מה פתאום ? זה הזמן למעון, אני חשבתי שדודה שלי משוגעת שהיא כניסה את הבייבי למעון וכ"כ דאגתי אבל אחרי שראיתי איך הוא נהנה שם ומתלהב כל בוקר ללכת לחברים שלו ולמטפלות שלו הבנתי זה דבר חכם
ק קושקושית מתולתלת New member 31/8/07 #70 לא ספרתי../images/Emo3.gif אבל בחופש הם מתראים הרבה וזה לא כ"כ הרבה ילדים..
ל לי לו ש New member 31/8/07 #71 מאמי הוא כולה בן 10 חודשים סמכי עלי שהוא לא מבין מזה מעון או מזה חברים
T TzutZ New member 31/8/07 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif למה לא קראת לי??? אוףףףףףף הייתי נקרעת עלייך מצחוק ואפילו בלי נקיפות מצפון... כי בטח היית יושבת, מחזיקה שם ת'ראש ונקרעת על עצמך יחד איתי פעם הבאה- דמך בראשך (תרתי )
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif למה לא קראת לי??? אוףףףףףף הייתי נקרעת עלייך מצחוק ואפילו בלי נקיפות מצפון... כי בטח היית יושבת, מחזיקה שם ת'ראש ונקרעת על עצמך יחד איתי פעם הבאה- דמך בראשך (תרתי )