טטיה מכירה את הגברת הזו? ראיתי

liat1953

New member
../images/Emo180.gifאיריס,את גורמת לי לתסכולים../images/Emo9.gif

משוטטת בשפע הדוגמאות שאת מביאה... וזה על חשבון עשיה,לא מסוגלת להתנתק מכאן. פשוט בלתי אפשרי זה ממכר... יש למישהי מתכון לגמילה? תודה לך איריס
יום טוב

liat1953

New member
לא חיב להיות חדש

מספיק ששולחת משהו מיוחד שאני מסתובבת בו ומגיעה ליותר מ-800 עמודים של דוגמאות מהממות כל הזמן פותחת עוד ועוד עמודים -לא יכולה לעזוב את המסך,כל רגע מתכננת לעשות משהו אחר...אך במקום עשיה דבוקה למושב....

דניאל 116

New member
למה לעשות, אני נהנית מההתמכרות הזו

ויש עוד כמה וכמה דברים שאני מכורה להם, ולא מנסה להגמל.

liat1953

New member
ממממ מה הן ההתמכרויות האחרות?

רוצה לשתף? גם אני פעם אמרתי שלא רוצ הלהגמל מעישון ,עד שרופא דאג לומר את המילים הנכונות והחלטתי להפסיק...והצלחתי...כמובן שהייתי צריכה את הפוש...יש לכך מחיר...מחיר "כבד" מכורה לבן ולכלה שלי...זו התמכרות טובה-אמנם לדעתם פולניץ-אך לא מזיקה... מכורה למשהו שמאד רוצ הלהגמל ממנו...אשמח אם מישהו יתן לי רעיון איך עושים זאת...מתוק...כל דבר מתוק וטעים לחיך...

דניאל 116

New member
אז תחיל ונפטר דוקא מהקטע המגעיל,

איך נגמל מהעישון..אני אוהבת לעשן אבל יודעת את המחיר.. ההתמכרויות האחרות שלי הן גינון ובישול

דניאל 116

New member
ושכחתי להוסיף, קריאה, וכמובן

שכל פעם כל אחת מההתמכרויות האלה משנה מקום בעדיפות

liat1953

New member
ההתמכרויות שלך פרודיקטיביות

בחלקן בני הבית ודאי מאד נהנים. ואני מכורה גם לחברויות כעת מפנה את המקום לטובת מפגש עם חברה שזמן רב לא פגשתיה,מנצלת ימים אחדים של חופשה. באשר להתמכרות הגועלית...חייבים לעשות עבודה עצמית,שיכנוע ואם אין ברירה להעזר בגורמים חיצוניים,אך קודם כל צריך לרצות...סיבה טובה לסרוג ואז...אין אפשרות לאחוז ב
!!!

liat1953

New member
שולי,לאיזו מהן אין תרופה?

דיברנו על לא מעט התמכרויות שלנו... קדימה,תוסיפי גם את שלך ... אולי אפשר להעלות זאת לסקר

אני מנסה גמילה כבר 50 שנה ואין לא

מוצאים תרופה .הידים רצות גם באמצע הלילה תוך שינה . תיכנונים מה לסרוג

liat1953

New member
אופססססססס לאן מגיעות הידיים?../images/Emo3.gif

העיקר שאת נהנת ממעשה ידיך

למעלה